League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
EUNE szerveren érdemes Rankedezni vagy inkább meg se próbálja az ember?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ronihun
Annyira felesleges, meg hülye dolog ez a "yellowpete hate" ami megy már tegnap óta, itt is, meg twitchen is. Persze, értem én, hogy EU All Starban õ az aki körül nincs hype, meg mivel róla keveset hallani, még a riot se beszél nagyon róla, ezért õt utálni kell, de könyörgöm, az EU All Star team teljesítménye nem volt jó. Nem yellowpete volt itt a hiba. Alex akitõl mindenki sokat várt, nem szerepelt túl jó, Ad tryndát pickelt, failelt vele. Soaz is fele olyan jól szerepelt, mint ahogy Fnatic-kal szokott, és még sorolhatnám. Diamond volt talán az egyetlen aki hozta a formáját. Tehát ez a yellowpete jajj de rossz, meg miatta kapnak ki, ez baromság. Ez tipikus olyan mentalitás, mint ami soloq-ban van, hogy jajj ez a jungler de rossz, miatta vesztünk.

Az EU All Star team nem jó. Együtt nem tudnak olyan jól játszani, mint a saját csapatukban. Kommunikációs probléma is elõfordulhat olyankor, mikor 3 orosz van a csapatban, akibõl kettõ szerintem nem is nagyon beszéli az angolt. Másrészt az EU top csapatok, amiben mindig is erõsebbek voltak az NA vagy sokszor az ázsiai csapatoknál az a kommunikáció. Amit korábban írtál, hogy yellowpete lehúzza az EG-t, az meg pláne nagy baromság. Én amióta AL-ként összeverõdött ez a gárda, azóta nézem õket. Yellowpete mentalitása és játékstílusa nem illik össze EdWard-éval. EG meccseken mostanában egyébként is inkább Snoopeh szerepelt gyengébben, ha már valakit ki akarok emelni.

Mindegy, haters gonna hate.

...

SzirmosSzisza
Ha valaki vissza akarja nézni a meccseket bannerban ott a link.

Meg ide írjuk, hogy na vs eu replay youtube twitch meccs meg még valamit, hátha valaki CTRL+F-ezik 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Nemár, most ettem...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Nem lehet, hogy arra gondoltak, hogy az állam behúzza annak a felét ? 😊

tigeroo
jah, múltkor a vonaton pár fiatalabb srác végig a lolról beszélgetett
(de ilyeneket pl. vicc: miért james bond a legjobb support? mert 0 0 7-es <#idiota>DDDDDDDDdddddddd)
Nekem onnan rémlik még ,hogy dreamhack után mondták ,hogy mennyi pénzt keresnek ezzel a játékosok és aztán kiderült hogy mégse, mert abból õk alig kapnak valamit kézhez(pont a szponzorok miatt). Aztán persze jöttek a magán streamek amibõl már meglehet lenni. Nem véletlen titkos mennyit is fizet a twitch.

Szirmos na az talán lehet :S
SzirmosSzisza
Szerintem te kevered a dolgokat. Pl a Razer az nem a szponzorációból él, hanem a számítógép perifériákból. Emiatt támogat 1-1 csapatot egerekkel, fülesekkel, ilyenekkel cserébe elvárja, hogy a mezen,honlapon rajta legyen a logó. Vannak azok a "szponzorok" is, akiké konkrétan a csapat (Azubu, CLG, EG) itt valamennyi biztos jut nekik is, de az szerintem bõven belefér a "csapatkassza"ba (amibõl ugye kapják a fizetést késõbb).

Nekem más területen van tapasztalatom szponzori szerzõdések terén, és olyan még csak fel sem merült soha, hogy a szponzor kap a nyereménybõl. Általában az a felállás, hogy a szponzor ad valamit (nem feltétlenül pénzt) és cserébe megjelenik reklámfelületeken, viseled a termékét, elmondod a szlogenjeit, stb. Ha nem nyersz, és nem tudsz "nézettséget" produkálni, nem kötnek veled egy idõ után szerzõdést.
Szerintem itt is így van ez. Egyrészt, mert a nyeremények annyira kicsik egy-egy szponzor bevételeihez képest, hogy nem érdemes foglalkozni vele, másrészt, ha vissza kellene fizetni a szponzori pénzbõl, akkor az nem reklámköltség (ami teljes egészében leírható az adóból) hanem befektetés, vagy kölcsön, ami nem írható le az adóból.
Ettõl még egy LoL csapat szerzõdését sem láttam, ezért bármi elképzelhetõ, de szerintem nem fizetnem vissza a nyereménybõl. (olyat el tudok képzelni, hogy maga a csapat a szponzoré, és alkalmazza a versenyzõket havidíjért, vagy eseti díjért, és ilyenkor a nyeremény a csapaté, azaz a szponzoré)

MAjdhogynem biztos vagyok benne, de mivel nem fogok találni most hozzá "bizonyítékot" így fölös is belemenni. Ami biztos a szponzoráció nem csak a reklámról szól kétoldalú szerzõdés, ahol mindkét félnek vannak kötelességei . És nem elég annyit felmutatni ,hogy nézd ott vagyunk a tv-ben. (személyes tapasztalat is ,hogy a szponzor valamilyen úton módon visszakéri a beleölt pénzt. Ilyen eseményeknél ahol nagy pénzek is forognak a legkönnyebben úgy teheti ,hogy ha nyertek akkor x% a mi részünk.)
Különc
Mivel a hozzászólásából erõsen bûzlik, hogy õ biztos a dolgában, így le se szarja amit Szirmos meg Te írtok neki, így én inkább most háttérbõl figyelném az eseményeket

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
ezt:
a) gondold at megegyszer
b) keress BARMILYEN bizonyetekot arra, hogy akar a legkisebb reszben is van valosagalapja annak amit irsz (nincs)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Tehát szerinted a Razer minden támogatott csapat után kap pénzt? Illetve az LCS csapatok a fizetésüket a támogatóknak adják ?...

persze most nem találok forrást hozzá, de season 1-2 idejében volt róla szó itt fórumon is ,hogy a csapatoktól a szponzorok viszik el a legtöbb pénzt. biztos ,hogy nem csak a reklám a fizetés. (ha az lenne, akkor nagy nevek szponzorálnának kis csapatokat is. mert hát reklám nekem nincs semmibe mindegy ha ki is esik..)
SzirmosSzisza
Szponzorok semmi pénzt nem kapnak, nekik az a fizetés, hogy a csapat reklámozza õket.

csapatkassza*szponzorok
Fabio Capello
teljesen mindegy, a pénz csak egy kis hányada fut be a játékoshoz, általában a csapatkassza viszi az egészet.

Különc
Starcraftnál fele annyi keselyû élõsködik a nyert pénzed felett, mint LoL-ban, mert ott alapból 5 felé el kell osztani

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Czdano
Valahogy nem lep meg...ez is 'népjáték' lett mint anno a cs..😊 ha kimennék a piacra, még a nagymamák is LoL-ról beszélgetnének..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

j0nNyKa

Metalmilitiakid
az az ignite XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

j0nNyKa
végre hecarim, sosem értettem, hogy miért nem hozzák

j0nNyKa
<#eljen><#eljen><#eljen>

BoneDragon

j0nNyKa
😄DDDDDDDDD a stick figure 3 mekkora awesome-ság

SzirmosSzisza
Lövésem sincs, tippre valamiért Cass W meg Karma Q adhat assistot.

j0nNyKa
😄D
tudjuk, hogy pontosan mit basztak el? mi a közös a 3 championban egyáltalán?

SzirmosSzisza
"Because we've identified additional edge cases related to Karma and Cassiopeia, we'll be making Zed, Karma, and Cassiopeia unavailable for play for the remainder of the weekend. "

lol

SzirmosSzisza
Nem szóltam, Penta.

SzirmosSzisza
Az az Ez ult nem volt semmi 😄

BoneDragon
Ez a yellowpete...<#csodalk>
Nézni is rossz, ki is nyomtam a francba.

Atwa
Magyarul írtam, érthetõ volt. Nem tudom neked mi bajod van, de valahogy minden szarságba képes vagy belekötni itt a fórumon. Kezd idegesítõ lenni. Hol írtam hogy EU szar? Te most trollkodsz, vagy mi?

SzirmosSzisza
Szerintem arra gondolt, hogy NA egyértelmûen vezetett (annyira azért nem, TF passzív op), de így se tudták befejezni.

j0nNyKa
mi?
eu szar, ezért NA nem nyert teljes magabiztossággal (ami ugye nem igaz, mert elég magabiztosan nyertek)
mi?

Atwa
Valahogy Soaztól többet vártam, illetve egész EUs csapaton az látszik hogy eléggé lesz"rják. <#schmoll2> Mindenesetre nevetséges hogy ilyen durva vezetés ellenére sem tudta NA teljes magabiztossággal megnyerni a meccset.

j0nNyKa
ja igen elírtam 😄
szal game 1-et kell visszanézni

SzirmosSzisza
Micsoda, most jön csak a 2. nem?

#33440: állítólag õ konzisztens, szal nincsenek kiemelkedõ pillanatai, de ami tud azt folyamatosan nyújtja, osztán itten ez nem látszik ma 😄

j0nNyKa
aki nem kelt fel a game 2-re, nézze majd vissza, jóféle volt nagyon

BoneDragon
Ezt a yellowpete gyereket úgy kibasznám... Ha EG meccset nézek akkor is mindig õ baltázza el, mindenhol õ a gyenge láncszem. Nem tud helyezkedni, simán belemegy mindenbe.

jazzy
http://euw.lolesports.com/

Szerintem Alex be van baszva, Trynda mid, AP Tristana, miért játszik ökörségeket az allstaron?
j0nNyKa
mi, hol

jazzy
Ad orianna vs ap tristana? Nem tudnak már mit kitalálni ezek a prok? 😄
NA vs China: Game 1
Game 2

EU VS Korea: Game 1
Game 2
sadface

I decide when I'm done.

sadface
Hát most na...
1. A teamem feeder...
2. Heca op.
3. Sona is op.
4. Fed amumu
5. Lee 0/4-el ment el lanerõl erre.... pff...

Viszont most mentem egy rankedet az 14:3 lett. Szóval success!

I decide when I'm done.

j0nNyKa
azér a hecarimon a 3féle jungler itemet élem

Hegi90
Classic
Normal

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Mi történt? Mármint, hogy kerülhetett az ellenséges csapat kezébe Amumu low elon ?<#idiota>

sadface

hm... hm.. hm.....

I decide when I'm done.