League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Áh ebben az esetben csak az elsõ mondatot nézd amit írtam 😊
NagyiBMX
Ezt a homokos tengerpartos skint valaki megtudná mutatni, hogy kell telepíteni? Múltkor már volt itt a topikban csak akkor még nem tetszett ennyire 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Panzeradler
Passivja attack speedbõl épül fel, qra cdredu, w ütésenként tovább marad fent, Hydrát próbáltam, nem igazán jött be.
SzirmosSzisza
Q cd-je mintha csökkenne auto attackonként, illetve a CC hiány miatt kb egyedül BotRK miatt nem tudnak egyszerûen elsétálni elõle 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Bulwark utolsó item nem jó, az sokkal hamarabb kell, ha neked kell venni. Állítólag Shyvanán jó a Ravenous Hydra. Egyébként nem vagyok nagy Shyvana player, de inkább skillekbõl sebzel szerintem nem Attack speedbõl.
Panzeradler
Srácok errõl a buildrõl mi a véleményetek? Vagy mit raknátok máshogy?(Ebbe a sorrendbe veszem ahogy vannak.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tigeroo
azóta is csak nyer a srác😄
sadface
Én azt éreztem, hogy azután lett jó a dolog amikor nem csak a defenzív skillek voltak meg. (Tehát q maxolva lett meg vetted az itemeket.)

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Jelenleg a jungler.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
köszönöm, reagálgatok is 😊
-A lobbyban egész tûrhetõ volt a kommunikáció, de ahogy olvastam fail swapek voltak, mert nem oda mentek ahova kellett volna. 😄
szokásos káosz, az ember kedves, szervezkedik, semmit nem ér 😄D

-Dark Valkyrie Diana meg Valkyrie Leona egymás mellett OP. 😄
ez egy olyan dolog, amit SOHA nem vettem volna észre, ha nem mondod 😄

-Heal elég fail spell fiddlenek
volt neki annál nagyobb failje is 😄D azok az ultik, my god

-Enemy team 1 ignite amikor van fiddlétek.
én úgy vettem észre, hogy nagyon ritkán "játszanak" a summoner spellekkel a játékosok, hozzák a megszokottakat, és kész

-Az indításkor meglepõdtem az MR és az AP hiányán. Nem néztem meg a runepaget amit használtál de kék ap piros-quint appen gondolom. Egész jó választás, de akkor miért nem raktad ki masteriesben a Resistet?
ö. rúnapage, mastery
ne kérdezd miért így használom, így belenézve lehetne jobb tényleg

-Jó skined van. 😄
a map skin? itt van róla több infó

-Ahri lvl1-3 Meg se próbált pokeolni. Igaz utána kaptál egy 3/4 hp-s burstot de ha rendesen aa-zott volna meg harrassolt volna lvl1-tõl akkor fb.
még így is mennyire lejátszott a pályáról, ultragáz :\
foghatnám arra hogy hónapok óta elsõ diana playem, de minek? szar voltam 😄
õ is hibázott, de én nagyobbakat

-lvl3-on kiraktad a Moonfall-t. Felesleges. Inkább raktál volna egy pontot a q-ra a +dmg-ért. Úgyse mész közel ahrihoz-> lvl-6ig useless. 4-esen raksz rá egy pontot ha diveot kapsz vissza tudjad rántani. Közelharcos ellen raktam volna rá csak pontot hármason.
ez nem hülyeség, igazából féltem hogy kapok egy ganket + dive-olnak, és akkor E-vel legalább magammal viszem a junglert is, de végülis amit te írsz, az okosabb

-lvl4-esen raksz mégegy pontot a shieldre (Ahri dmg-je nõ a tiéd marad az 1-es Crescent Strike!) ami alig véd többet ahri növekvõ burstjével szemben, te viszont nem dmg-elsz többet. Úgy tudom, hogy a shield nem védi ki a true dmgt, szóval ennek sem láttam értelmét.
tökjogos. én még a prenerf shield korában élek, amikor iszonyat imba volt. meh, megint igazad van. következõ párra is csak azt tudnám írni: igazad van.

-Voli jön gankelni ezután. Persze akkor amikor nullos vagy mana nélkül.
szóltam neki hogy oom, meghát látszott is - szegény voli nem volt a junglerség magaslatán no. 😊

Dragon. Fail volt ez is. De észrevettem, amit bluenál is, hogy szereted ilyenkor a q-r-r kombót. Dragonnál ne, nem tudhatok mikor ugranak rátok (fõleg ha nincs ward) és a 20sec az most fájt neked instant haltál mindened cd-n volt. (ugye ha nem flashelsz topon ezt megúszod!)
igen, erre egyébként a következõ dragonnál figyeltem, tök jogos.

20-nál jött a /ff jó, hogy nem adtátok fel, bár 9-21-es állásnál... (egy tornyot sem döntöttetek ráadásul.) Utána már jó volt, nagyon nem tudok belekötni semmibe, voltak hibák, de nem egetrengetõek. Viszont az jó, hogy tudod, hol rontottad el, de menthetõ nem full tard team volt.
már nagyon régen nem foglalkozok azzal, hogy mit rontanak el a társaim, mert abból csak és kizárólag a fail van
inkább próbálok már meccs közben a saját hülyeségeimen állítani, mivel visszanézni simán lusta vagyok
tudom hogy az kéne, hogy visszanézzem, de.. na, lustaság.
egyébként azok a fiddle ultik. GOD 😄DD
a 3. 4. után azért egy "hm" kikívánkozott belõlem, tudtam volna már ragelni rá, nehéz volt nem 😊
mégegyszer köszönöm az észrevételeket, bár félek hogy egy esetleges buffig nem fogom felhasználni ezeket dianahoz
nekem ez a shield olyan mintha nem is lenne w-m. 3 spellel meg nem állok le játszani, amikor most elise-buzi vagyok 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hegi90
jungle és support

esetleg tf mid

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Annyira kivan a férfiasságom ezzel az egész rankeddel..Reggel nyerek egyet, húú de jó, erre következõ meccs 2 afk 1 troll..Biztosan nyertük is..

Kérdésem a következõ így végsõ elkeseredésembe... Melyik az a "poszt", vagy tudjam is én minek nevezzük, amivel a leginkább befolyásolom a játék végkimenetelét?
sadface
Észrevételek Jonny.
-A lobbyban egész tûrhetõ volt a kommunikáció, de ahogy olvastam fail swapek voltak, mert nem oda mentek ahova kellett volna. 😄
-Dark Valkyrie Diana meg Valkyrie Leona egymás mellett OP. 😄
-Heal elég fail spell fiddlenek
-Enemy team 1 ignite amikor van fiddlétek.
-Az indításkor meglepõdtem az MR és az AP hiányán. Nem néztem meg a runepaget amit használtál de kék ap piros-quint appen gondolom. Egész jó választás, de akkor miért nem raktad ki masteriesben a Resistet?
-Jó skined van. 😄
-Ahri lvl1-3 Meg se próbált pokeolni. Igaz utána kaptál egy 3/4 hp-s burstot de ha rendesen aa-zott volna meg harrassolt volna lvl1-tõl akkor fb.
-lvl3-on kiraktad a Moonfall-t. Felesleges. Inkább raktál volna egy pontot a q-ra a +dmg-ért. Úgyse mész közel ahrihoz-> lvl-6ig useless. 4-esen raksz rá egy pontot ha diveot kapsz vissza tudjad rántani. Közelharcos ellen raktam volna rá csak pontot hármason.
-lvl4-esen raksz mégegy pontot a shieldre (Ahri dmg-je nõ a tiéd marad az 1-es Crescent Strike!) ami alig véd többet ahri növekvõ burstjével szemben, te viszont nem dmg-elsz többet. Úgy tudom, hogy a shield nem védi ki a true dmgt, szóval ennek sem láttam értelmét.

-13:02 Tradelsz. Levelek: 4-4 Felrakod a shieldet, jön az Ahri burst. Benyeled a tauntot kapod a Foxfiret és az orbot. A shield kb a taunt után eltûnt és kaptam a dmg 90%-t kb. Te egy q-t tudtál rádobni aminek a sebzése közelített a nullához.

-13:28 Újabb trade

-Voli jön gankelni ezután. Persze akkor amikor nullos vagy mana nélkül.

-Top gank blue után elég fail volt, ha nem flashelsz utána nem öl meg ahri. /talán./

Dragon. Fail volt ez is. De észrevettem, amit bluenál is, hogy szereted ilyenkor a q-r-r kombót. Dragonnál ne, nem tudhatok mikor ugranak rátok (fõleg ha nincs ward) és a 20sec az most fájt neked instant haltál mindened cd-n volt. (ugye ha nem flashelsz topon ezt megúszod!)

20-nál jött a /ff jó, hogy nem adtátok fel, bár 9-21-es állásnál... (egy tornyot sem döntöttetek ráadásul.) Utána már jó volt, nagyon nem tudok belekötni semmibe, voltak hibák, de nem egetrengetõek. Viszont az jó, hogy tudod, hol rontottad el, de menthetõ nem full tard team volt.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Ja, ez most épp duo mid, szóval nem hiszem, hogy sokáig tart 😄

szerk.: gyenge volt a másik, dodgeolt

sadface
Cirmos, befejezem lassan Jonny gameplayét utána számíthatok rád egy-két normál meccsre esetleg? 😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
1 hónap kihagyás után normal, kíváncsi vagyok mennyit esett az MMR 😄

ronihun
Igniteot nem a heal reduction miatt hoznak, hanem a kill secure miatt. Soloq-ba ugyanis nagy segítség early laning phaseben az ignite, meg ugye késõbb se árt. Nekem szerencsére ritkán szólnak be amiatt, hogy hozzak exhaustot leonának, mert eddig akárhányszor azt hoztam, buktuk a botlanet.
Tehát pl leonával, sonával, akiknek az early game harassuk/dmg-ük nagy, elég könnyen lehet first bloodozni, vagy egyszerûen elküldeni az enemyt a lanerõl.

...

sadface
Amit polarka is írt, lehet hozni fix dmg-ként is, de ugye ezen van heal reduction mint mf w passzívján. Lehet stackelõdik, Diamondosok ezt jobban tudják. Tudod platina alatt... "support exhaust pls"

I decide when I'm done.

Hegi90
az érdekes, mert MF mellé is hozta egyszer.

amúgy belegondoltam, és ha silver 4-ben most supportként ignite-ot hoznék, egybõl kapnék 9 reportot valszeg. <#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Egy szabadnapra mindig érdemes.

De már este tapasztaltuk az elfajzott nyári szünet hullámot, és azt hogy az összes Aatrox egy idióta.
sadface
Már érdemes volt felkelni! 😄

I decide when I'm done.

Ma is okosabb lettem.
miért ne?
biztos dmg és heal reduce, míg exh csak elodázza a harcot.

sadface
ha a carry barriert hoz, a suuportnak azt hozzák. Eléggé useful egy soraka ellen pl. De MF mellé nem hoznak mert ott a w passzívjában a heal reduction.

I decide when I'm done.

sadface
A Sunlight Dianat emlegetik még de arról nemhiszem, hogy van kép.

Köszi, úgyis ráuntam a tételekre. Meglesem.

I decide when I'm done.

Sona-ra ignite? Mé?
j0nNyKa
igen erre írták elég sokan, hogy take my money, nálam is
ha még egy kis buffot is hoz magával a skin, akkor boldog ember leszek

egyébként ha nagyon unatkoznál munkában vagy ilyesmi, tegnap toltam egy 50 perces dianat, 2 dolog miatt lehet neked érdekes:
- az elsõ ~20 percet úgy elbasztam, hogy csupa rossz példát láthatsz, hogy mit csinálj teljesen máshogy <#idiota>
- történt valami 20-25 perc környékén, pontosan már nem tudom, ami miatt végülis a surrender vote-ok és az induló flame bugyraiból kitörtünk, és nyertünk, miközben godlike lettem (igen, ez akar lenni a jó példa 😄)

sadface

Ez instabuy lenne.. Eclipse Diana. :3

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Talán ez.

Hegi90
mondd, hogy streamel a srác :o

ha nem: mi is annak az oldalnak a neve, amivel bárkit lehet spectelni?

j0nNyKa

SzirmosSzisza

Metalmilitiakid
Kiderült ma mit is jelent a ward-olás és a trap-elés közötti különbség. Szegény enemy team csak lesett miért nem tudnak senkit kikapni, mikor mid game-tõl a sárkánytól a farkasig wardol-va volt a bot lane végig. Igaz a Sona build-em kimerült egy legion cipõ philo chalice-bõl, de a lee sin jungler-ünk fénysebességgel teleportált át az enemy jungle-n a sok ward miatt 😄 Szegénykék hogy meglepõdtek mikor mid gank után 10 seccel már hátulról kapta õket Lee 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ronihun
Még valahogy semmi nem vitt rá, hogy megnézzem az eredetit, csak a dunkey félét láttam, de most megtettem, hát nagyon gáz. 😄

...

Különc
Legalább a videó elsõ 10 secét ne másolták volna a Marvel logo animációjáról...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Ebbõl "idéz"nek. Eléggé népszerû LoL-os poén lett 😄

Különc
Mi a poén azon kívül, hogy nem fingja sincs mit mond a szája?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
este 7kor

...

Metalmilitiakid
ezt az oldalt nem ismertem eddig.

Am köszi zsolesz 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

zsolesz92
holnap délelõtt 10kor folytköv: LõCS

SzirmosSzisza
euw.lolesports.com, nem olyan nehéz 😄

Amúgy YouTubeon vissza tudod nézni mindet.

mára vége

Metalmilitiakid
néha kéne nézni a timestamp eket is 😄 Lesz még meccs ma ? ha igen akkor arra kapok linket ?

már vége

zsolesz92
most lett vége, Gambit nyert.

Metalmilitiakid
Link pls

ronihun

...

zeli
Hát nemtom, NA LCS tökéletesen ment. EU pedig nálam mindig szar. Coincidence ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sadface
A spoiler lenyitása után igen meglepõ dolgokat láthattok.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Valami nálatok van, nálam tökéletes. Próbáld ki Azubut, azt sokan dicsérik, hogy megy rendesen és szebb, mint a YouTube.