League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I decide when I'm done.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
szokásos káosz, az ember kedves, szervezkedik, semmit nem ér 😄D
-Dark Valkyrie Diana meg Valkyrie Leona egymás mellett OP. 😄
ez egy olyan dolog, amit SOHA nem vettem volna észre, ha nem mondod 😄
-Heal elég fail spell fiddlenek
volt neki annál nagyobb failje is 😄D azok az ultik, my god
-Enemy team 1 ignite amikor van fiddlétek.
én úgy vettem észre, hogy nagyon ritkán "játszanak" a summoner spellekkel a játékosok, hozzák a megszokottakat, és kész
-Az indításkor meglepõdtem az MR és az AP hiányán. Nem néztem meg a runepaget amit használtál de kék ap piros-quint appen gondolom. Egész jó választás, de akkor miért nem raktad ki masteriesben a Resistet?
ö. rúnapage, mastery
ne kérdezd miért így használom, így belenézve lehetne jobb tényleg
-Jó skined van. 😄
a map skin? itt van róla több infó
-Ahri lvl1-3 Meg se próbált pokeolni. Igaz utána kaptál egy 3/4 hp-s burstot de ha rendesen aa-zott volna meg harrassolt volna lvl1-tõl akkor fb.
még így is mennyire lejátszott a pályáról, ultragáz :\
foghatnám arra hogy hónapok óta elsõ diana playem, de minek? szar voltam 😄
õ is hibázott, de én nagyobbakat
-lvl3-on kiraktad a Moonfall-t. Felesleges. Inkább raktál volna egy pontot a q-ra a +dmg-ért. Úgyse mész közel ahrihoz-> lvl-6ig useless. 4-esen raksz rá egy pontot ha diveot kapsz vissza tudjad rántani. Közelharcos ellen raktam volna rá csak pontot hármason.
ez nem hülyeség, igazából féltem hogy kapok egy ganket + dive-olnak, és akkor E-vel legalább magammal viszem a junglert is, de végülis amit te írsz, az okosabb
-lvl4-esen raksz mégegy pontot a shieldre (Ahri dmg-je nõ a tiéd marad az 1-es Crescent Strike!) ami alig véd többet ahri növekvõ burstjével szemben, te viszont nem dmg-elsz többet. Úgy tudom, hogy a shield nem védi ki a true dmgt, szóval ennek sem láttam értelmét.
tökjogos. én még a prenerf shield korában élek, amikor iszonyat imba volt. meh, megint igazad van. következõ párra is csak azt tudnám írni: igazad van.
-Voli jön gankelni ezután. Persze akkor amikor nullos vagy mana nélkül.
szóltam neki hogy oom, meghát látszott is - szegény voli nem volt a junglerség magaslatán no. 😊
Dragon. Fail volt ez is. De észrevettem, amit bluenál is, hogy szereted ilyenkor a q-r-r kombót. Dragonnál ne, nem tudhatok mikor ugranak rátok (fõleg ha nincs ward) és a 20sec az most fájt neked instant haltál mindened cd-n volt. (ugye ha nem flashelsz topon ezt megúszod!)
igen, erre egyébként a következõ dragonnál figyeltem, tök jogos.
20-nál jött a /ff jó, hogy nem adtátok fel, bár 9-21-es állásnál... (egy tornyot sem döntöttetek ráadásul.) Utána már jó volt, nagyon nem tudok belekötni semmibe, voltak hibák, de nem egetrengetõek. Viszont az jó, hogy tudod, hol rontottad el, de menthetõ nem full tard team volt.
már nagyon régen nem foglalkozok azzal, hogy mit rontanak el a társaim, mert abból csak és kizárólag a fail van
inkább próbálok már meccs közben a saját hülyeségeimen állítani, mivel visszanézni simán lusta vagyok
tudom hogy az kéne, hogy visszanézzem, de.. na, lustaság.
egyébként azok a fiddle ultik. GOD 😄DD
a 3. 4. után azért egy "hm" kikívánkozott belõlem, tudtam volna már ragelni rá, nehéz volt nem 😊
nekem ez a shield olyan mintha nem is lenne w-m. 3 spellel meg nem állok le játszani, amikor most elise-buzi vagyok 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
esetleg tf mid
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kérdésem a következõ így végsõ elkeseredésembe... Melyik az a "poszt", vagy tudjam is én minek nevezzük, amivel a leginkább befolyásolom a játék végkimenetelét?
-A lobbyban egész tûrhetõ volt a kommunikáció, de ahogy olvastam fail swapek voltak, mert nem oda mentek ahova kellett volna. 😄
-Dark Valkyrie Diana meg Valkyrie Leona egymás mellett OP. 😄
-Heal elég fail spell fiddlenek
-Enemy team 1 ignite amikor van fiddlétek.
-Az indításkor meglepõdtem az MR és az AP hiányán. Nem néztem meg a runepaget amit használtál de kék ap piros-quint appen gondolom. Egész jó választás, de akkor miért nem raktad ki masteriesben a Resistet?
-Jó skined van. 😄
-Ahri lvl1-3 Meg se próbált pokeolni. Igaz utána kaptál egy 3/4 hp-s burstot de ha rendesen aa-zott volna meg harrassolt volna lvl1-tõl akkor fb.
-lvl3-on kiraktad a Moonfall-t. Felesleges. Inkább raktál volna egy pontot a q-ra a +dmg-ért. Úgyse mész közel ahrihoz-> lvl-6ig useless. 4-esen raksz rá egy pontot ha diveot kapsz vissza tudjad rántani. Közelharcos ellen raktam volna rá csak pontot hármason.
-lvl4-esen raksz mégegy pontot a shieldre (Ahri dmg-je nõ a tiéd marad az 1-es Crescent Strike!) ami alig véd többet ahri növekvõ burstjével szemben, te viszont nem dmg-elsz többet. Úgy tudom, hogy a shield nem védi ki a true dmgt, szóval ennek sem láttam értelmét.
-13:02 Tradelsz. Levelek: 4-4 Felrakod a shieldet, jön az Ahri burst. Benyeled a tauntot kapod a Foxfiret és az orbot. A shield kb a taunt után eltûnt és kaptam a dmg 90%-t kb. Te egy q-t tudtál rádobni aminek a sebzése közelített a nullához.
-13:28 Újabb trade
-Voli jön gankelni ezután. Persze akkor amikor nullos vagy mana nélkül.
-Top gank blue után elég fail volt, ha nem flashelsz utána nem öl meg ahri. /talán./
Dragon. Fail volt ez is. De észrevettem, amit bluenál is, hogy szereted ilyenkor a q-r-r kombót. Dragonnál ne, nem tudhatok mikor ugranak rátok (fõleg ha nincs ward) és a 20sec az most fájt neked instant haltál mindened cd-n volt. (ugye ha nem flashelsz topon ezt megúszod!)
20-nál jött a /ff jó, hogy nem adtátok fel, bár 9-21-es állásnál... (egy tornyot sem döntöttetek ráadásul.) Utána már jó volt, nagyon nem tudok belekötni semmibe, voltak hibák, de nem egetrengetõek. Viszont az jó, hogy tudod, hol rontottad el, de menthetõ nem full tard team volt.
I decide when I'm done.
szerk.: gyenge volt a másik, dodgeolt
I decide when I'm done.
Tehát pl leonával, sonával, akiknek az early game harassuk/dmg-ük nagy, elég könnyen lehet first bloodozni, vagy egyszerûen elküldeni az enemyt a lanerõl.
...
I decide when I'm done.
amúgy belegondoltam, és ha silver 4-ben most supportként ignite-ot hoznék, egybõl kapnék 9 reportot valszeg. <#idiota>#idiota>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De már este tapasztaltuk az elfajzott nyári szünet hullámot, és azt hogy az összes Aatrox egy idióta.
biztos dmg és heal reduce, míg exh csak elodázza a harcot.
I decide when I'm done.
Köszi, úgyis ráuntam a tételekre. Meglesem.
I decide when I'm done.
ha még egy kis buffot is hoz magával a skin, akkor boldog ember leszek
egyébként ha nagyon unatkoznál munkában vagy ilyesmi, tegnap toltam egy 50 perces dianat, 2 dolog miatt lehet neked érdekes:
- az elsõ ~20 percet úgy elbasztam, hogy csupa rossz példát láthatsz, hogy mit csinálj teljesen máshogy <#idiota>#idiota>
- történt valami 20-25 perc környékén, pontosan már nem tudom, ami miatt végülis a surrender vote-ok és az induló flame bugyraiból kitörtünk, és nyertünk, miközben godlike lettem (igen, ez akar lenni a jó példa 😄)
Ez instabuy lenne.. Eclipse Diana. :3

I decide when I'm done.
ha nem: mi is annak az oldalnak a neve, amivel bárkit lehet spectelni?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Am köszi zsolesz 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Amúgy YouTubeon vissza tudod nézni mindet.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

I decide when I'm done.