League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Twitch továbbra is nézhetetlen.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
<#idiota>#idiota>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
De ilyen Janna, Nami, Lulu, Soraka, Sona, stb ezeknek igen. A rabadonos Jannát ne nézd, 5v3ban lettünk 10 perc után mert 2 kifagyott.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
I decide when I'm done.
...
I decide when I'm done.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I decide when I'm done.
Más: Úgy döntöttem kicsit visszatérek az egykori kedvenc championomhoz (akit mindig is imádtam, de nem bírtam ki a folyamatos nerfeket) és így, hogy sokáig nem játszottam vele és nem voltak bennem a "nerf elõtt ilyen meg olyan volt és meg tudtam volna ölni" reflexek egészen hatásos "Recent Statistics" lett belõle 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ó és igen, magyar az adc, kíváncsi leszek.
ha nem lagol, streamelek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
doony: hi
WorradorHUN: adc or mikd
JustPownage: hey
doony: jungle pleasei
WorradorHUN: plz
JustPownage: mid pleasi
WorradorHUN: hy
Nitratodemeterla: adc please
JustPownage: bans
JustPownage: ?
WorradorHUN: then me adc
Eloryn: whatever you wanna ban
Nitratodemeterla: ban malphite and amum
WorradorHUN: malphite
Eloryn: doony: sorry but my main is jungler
doony: yeah me to
doony: and i believe i was first
JustPownage: i can go mid right?
doony: last pick jungle is also better
Eloryn: we can argue about it all day long
Eloryn: i'll pick jungle
doony: yeah me to
Eloryn: and no, i don't want flaming.
JustPownage: come on guys
Eloryn: you can go troll or whatever, i won't go into flaming
doony: yep me neither so stop acting like a child who wants a pony
Eloryn: pony is banned unfortunately
doony: i called mid first
doony: fare and square
WorradorHUN: ?
WorradorHUN: i called it
WorradorHUN: so iam adc
WorradorHUN: as i said
Eloryn: you're gonna trollpick a jungler right ?
WorradorHUN: we need an ad top
Eloryn: or ad jungler and i can go top.
Eloryn: he wont.
doony: just jungle
doony: fag
doony: ill play top
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
És ha te tankoltál shen mit csinált?
Halni meg a feltehetõleg a passzívod miatt nem "haltál". De nem voltam ott nem láttam a meccset így jobb ha nem szólok semmit.
és igen, tényleg sokkal elõrébb lettem volna, ha 2x annyi hpba kerülnek a spelljeim, cserébe lófaszt nem érek sebzés nélkül (?!)
btw tekintve hogy ennyire okos vagy, ki tudtad számolni, hogy a végén volt kb 4k goldom, amibõl vettem volna hpt is többek között
van még kérdésed?
Scientia potentia est.
Persze a sok lifesteal-lel kompenzálható. De ha kap egy fókuszt akkor kampó-kereszt.
W - A bonus dmg stance-ben a harmadik ütés kerül valamennyi HP-ba
E - 5% aktuális HP
a gankjei nagyon jók, illetve pirosat - kéket pofátlanul lehet vele lopkodni

egyébként szerintem kurvamagas apmmel kite-ol, semmi extra, jobb klikk földre, egér pici vissza, A+bal klikk földre, megint egér elõre, jobb klikk, repeat
sõt belegondolva végülis az egeret nem is kell mozgatni, elég jobb klikk + a-bal klikket spamelni
pls
Ezt egyébként, hogy csinálja?
Olvastam mindenféle shift+click meg attack move-okat, de nem értem, pontosan hogyan?