League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
Jah, éppen kidczett a lemondogs supportja. 😄D
Twitch továbbra is nézhetetlen.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza
Kezdõdik a Gambit meccs.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zeli
Teemo - Existential. Every subsequent skin we make for him unlocks another gateway to hell.
<#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ronihun
hogy maga a champion model már régi fos, és emiatt az egészet újra kéne modellezni, hogy skint csináljanak

...

SzirmosSzisza
Durva, hogy hogy állnak az új LCS csapatok 😄

NA, EU.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tigeroo
kifogások, szimplán leszarják😄

jazzy: köszi
Czdano
Mit értenek ez alatt hogy "outdated"? Régebbi karakterre nehéz skint csinálni?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Nem mindnek, Leonának, Threshnek, Nautilusnak nem, néha Blitznek se.

De ilyen Janna, Nami, Lulu, Soraka, Sona, stb ezeknek igen. A rabadonos Jannát ne nézd, 5v3ban lettünk 10 perc után mert 2 kifagyott.
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Gambit tagok jól elvannak 😄

Alex

Új supportjuk

tigeroo
kages picket minden supportnál kiveszed?

(jegyzetel, fülel)
SzirmosSzisza
Szerdáig vizsgázom, aztán meg egerem nem nagyon van (vagyis van, de pro Razer, csak valami hoki Logitech 😄)

jazzy
Ez a soloq, ha mindenki csak 1 meccset ront el 5bõl, de te pont akkor vagy a csapattársa akkor megszívod. Ha konstans jó vagy elõbb-utóbb haladnod kell, csak bírd kivárni, én is gold4-5ben szenvedek 1,5 hónapja kb, azelõtt meg gold1ben voltam, de ez van.
Metalmilitiakid
Ref-en és fizetésen kívül lehet valahogy RP-t kapni ? Jár valamiért mint jutalom vagy ilyesmi ? Vagy esetleg skineket (a tristana meg az alistar on kívül, azt tudom) ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tigeroo
látnád az én meccseimet a hétvégén... otthon többetn emfogok játszani "családi wifivel" (persze az a baj h még erre sem tudom 100% ráfogni...)
sadface
Csak felb.c hogy nem én vagyok a rossz hanem a randomok. Most ne úgy értsd, hogy blame õket, mert az utolsó meccset én rontottam el 0/3 mf-el. De a másik 3 amit játszottam (1 win-2 lose Kha 5-2 win, Diana 10/5/11 lose, 2,8 leona lose) azok nem...

I decide when I'm done.

Egyre több Nami-t látni LCS-en <3

ronihun
nekem minden hétvégén losing streakem van általában, ezért inkább nem is játszom ilyenkor rankedet

...

sadface
4 lose. Cirmos mikor is akarunk játszani? 😄

I decide when I'm done.

Unknow
sadface
Nem nagyon foglalkoztat. Semmit nem tett hozzá a játékhoz, azt a pár killt is akkor csórta be, amikor zhonyáztam. és állok elé bannoljanak csak. 1 hétnél úgyse kapok többet, sose volt még az accountom büntetve. Most lett elegem, hogy állandóan ilyeneket kapok.

I decide when I'm done.

Na ja mert azért volt hülye mert lengyel... pont bannolnának is téged ezért a screenért...

sadface
Most már tényleg fejbe lövöm magam komolyan mondom...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I decide when I'm done.

jazzy
Jaja a 2. már 10, többit nem tudom, még 2t sem dodgeoltam egymás után csak olvastam 😊

Más: Úgy döntöttem kicsit visszatérek az egykori kedvenc championomhoz (akit mindig is imádtam, de nem bírtam ki a folyamatos nerfeket) és így, hogy sokáig nem játszottam vele és nem voltak bennem a "nerf elõtt ilyen meg olyan volt és meg tudtam volna ölni" reflexek egészen hatásos "Recent Statistics" lett belõle 😊
Czdano
Én 10-re emlékszek, de lehet amiatt mert nálam rendszerré vált már ez a módszer <#idiota>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
-3 lp az elsõ dodge
sadface
Nem -3?

I decide when I'm done.

Czdano
Ilyen esetekre dodge ajánlott, igaz -10 LP, de MMR-t nem buksz + az idegrendszerednek is jót teszel 😉 5 perc várakozást szerintem megér

sadface
ez a caitlyn egy gyökér. 😄

I decide when I'm done.

Hegi90
nálam lolban is A+klikk <#fejvakaras>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sadface
custom map rulz. <3

I decide when I'm done.

ronihun
dat lichbane<#idiota>

...

j0nNyKa
2. pick voltam, a "doony" last pick, többi spoilerben
ó és igen, magyar az adc, kíváncsi leszek.
ha nem lagol, streamelek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eloryn: hai
doony: hi
WorradorHUN: adc or mikd
JustPownage: hey
doony: jungle pleasei
WorradorHUN: plz
JustPownage: mid pleasi
WorradorHUN: hy
Nitratodemeterla: adc please
JustPownage: bans
JustPownage: ?
WorradorHUN: then me adc
Eloryn: whatever you wanna ban
Nitratodemeterla: ban malphite and amum
WorradorHUN: malphite
Eloryn: doony: sorry but my main is jungler
doony: yeah me to
doony: and i believe i was first
JustPownage: i can go mid right?
doony: last pick jungle is also better
Eloryn: we can argue about it all day long
Eloryn: i'll pick jungle
doony: yeah me to
Eloryn: and no, i don't want flaming.
JustPownage: come on guys
Eloryn: you can go troll or whatever, i won't go into flaming
doony: yep me neither so stop acting like a child who wants a pony
Eloryn: pony is banned unfortunately
doony: i called mid first
doony: fare and square
WorradorHUN: ?
WorradorHUN: i called it
WorradorHUN: so iam adc
WorradorHUN: as i said
Eloryn: you're gonna trollpick a jungler right ?
WorradorHUN: we need an ad top
Eloryn: or ad jungler and i can go top.
Eloryn: he wont.
doony: just jungle
doony: fag
doony: ill play top

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sadface
Jólvan látom nem csak velem trollkodik a riot so hardcore módon. 😄

I decide when I'm done.

Mire vagy ekkora arc :v?
És ha te tankoltál shen mit csinált?
Halni meg a feltehetõleg a passzívod miatt nem "haltál". De nem voltam ott nem láttam a meccset így jobb ha nem szólok semmit.
j0nNyKa
gondolom esélyem nincs elmagyarázni, hogy life stealbõl tankoltam, és azért haltam csak 1x, mert ez bizony bevált
és igen, tényleg sokkal elõrébb lettem volna, ha 2x annyi hpba kerülnek a spelljeim, cserébe lófaszt nem érek sebzés nélkül (?!)

btw tekintve hogy ennyire okos vagy, ki tudtad számolni, hogy a végén volt kb 4k goldom, amibõl vettem volna hpt is többek között

van még kérdésed?

SzirmosSzisza

Kly
Túl sok HP nem kell neki, de a Spirit Visage core item rá role-tól füügetlenül.

Scientia potentia est.

jazzy
De akkor ez nem úgy hp based mint mondjuk Mundo, hogy az ultija annál jobb minél több a hpja, tehát itt inkább life steal kell, hiszen nem kap pluszt a több hpból, egyszerûen csak többe kerülnek a spelljei minél több neki.
+w aktívja : HEALTH COST ON THIRD ATTACK: 15 / 23.75 / 32.5 / 41.25 / 50 (+25% bonus AD)

Persze a sok lifesteal-lel kompenzálható. De ha kap egy fókuszt akkor kampó-kereszt.
Fabio Capello
Q - 10% aktuális HP

W - A bonus dmg stance-ben a harmadik ütés kerül valamennyi HP-ba

E - 5% aktuális HP

jazzy
Egész pontosan mi hp based ezen a championon?
HP based champnak semmi hp-s item 34 perc után? szerintem te se gondoltad komolyan <#idiota> . és a csapatod assistjaiból ítélve közösen lettek öszeszedve. kíváncsi lettem volna ha luxotok valaki más.
j0nNyKa
kipróbáltam a jungle aatroxot, jobb mint gondoltam volna
a gankjei nagyon jók, illetve pirosat - kéket pofátlanul lehet vele lopkodni

jazzy
Ja igaz, azzal is ugyanez, csak starcraftból már megszoktam az a+klikket 😄
SzirmosSzisza
Nem shift+jobb klikk az attack move ?:o

jazzy
jobbklik, a+balklikk, jobbklik, a+balklikk, repeat
j0nNyKa
nem. never.

egyébként szerintem kurvamagas apmmel kite-ol, semmi extra, jobb klikk földre, egér pici vissza, A+bal klikk földre, megint egér elõre, jobb klikk, repeat
sõt belegondolva végülis az egeret nem is kell mozgatni, elég jobb klikk + a-bal klikket spamelni

Nem lehetne-e, hogy esetleg megnyerjem õket? <#law>
pls

Ezt egyébként, hogy csinálja?
Olvastam mindenféle shift+click meg attack move-okat, de nem értem, pontosan hogyan?

j0nNyKa
megkönyörültünk rajtad, úgy gondoltuk hogy amikor elbukod az elsõ 3 promó meccsedet, nagyobbat fogsz szívni