League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Olvasnivaló. Igazából nem tudom, hogy erõs idegzetûeknek-e, én személy szerint jókat nevetek 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler
Hát... az AoE dmg megvan

Battletag: Muhee#2716

j0nNyKa
nyilván nyerünk.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Metalmilitiakid
Na jó, de most az, hogy mi erõs Solo Q ban, meg mi OP az azért nem ugyanaz. Earlyben persze a dupla smite miatt szar ellene, erre mondtam, hogy muszáj vagy wardolni a counter jungle ellen. Aztán ezzel szépen meg is lehet Nunu-t szopatni, hogy ha wardolsz, látod hogy jön akkor simán mid es vagy bot os topos segítségével szét lehet kapni, 2v1 ben nem fog megmaradni. 2x kiszeded így counter közben és utána csöndben lesz. A lane hógolyózása az nagy trollkodás, azt is imádom vele, hogy ki zone-olom szépen az enemy-t amíg a haverom farmol nyugodtan 😄 Én nem a leg OP-bb hanem inkább a legtrollabb jungler-nek tartom Nunu-t.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

jazzy
A Nunu jelenleg op solo qban. Early gameben túl erõs a counterjungling, a junglerek 90%át hazavágja. Miután a junglet hazavágta teljesen az enemy 4v5be kerül, kimegy és simán dominálja a laneket is a perma slowval. Mid gameben még bõven van elég sebzése, late gameben pedig amikor az adc / hyper carryké a fõszerep 2. supporttá lép elõ, azaz ha pl 1 jana + nunu védi az ad carrydet, akkor azt NEM fogják megölni. MS kitehoz + AS a botrkhoz rohadt hasznos, permaslow, ha elkezded channelezni az ultidat oké, hogy megszakítják, de a lényeg itt megint az, hogy vagy eltereled a figyelmüket, hogy meg kell szakítani és az adc szétkapja õket, vagy nem szakítják.

Nununak a counter jungle képessége lett túl erõs. Soloqban ha szétcseszed a junglert az csak raget, flamet, morál rombolást szül, ergo nyertél.
Különc
Érik a disband

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
grat <#eljen>
mondomén hogy op, most kapja jayce az E nerfet, és tényleg nem lesz ellenfél topon

Maak
Mar szemezgetem vele miota kijott, de meg csak most jutottam el a megvetelig, rad hallgatva. Gondoltam na kiakiraly es elsore mentem vele rankedet, nem szokasom de egyszer elunk.9-2-16 lett.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Metalmilitiakid
Ha van AD carry akire adhatod akkor nem egyedül vagy és sejtem nem is 1 ember ellen, szóval az már majdnem team fight, ahol azért vannak többet számító skillek is mint attack speed, de tény hogy tud szívás lenni a több attack speed az ellen számára. Viszont az 1 db slow on kívül nincs semmi cc-d. Ad carry nél esélyes hogy enemy ad és support van ott, a support jó eséllyel CC zik valakit, mivel a legtöbb supportnak van. Tény, hogy erõs a Nunu jungler, de közel sem OP. A steroid CD je hosszú (meglehetõsen hosszú), az E slow-é rövid, de nem sebez sokat és nagyon közelrõl kell ellõni, szóval szinte mindig csak trade-ként tudod ellõni mert tuti kapsz vmit ellene, ami lehet sebzés, slow, stun akármi azon a távon, szóval okosan kell használni. Nunu ereje kb lvl 1-5 ig van meg, utána már annyira nem zavaró maximum ellen jungler lenyúlásában jó, de aki erre nem tud felkészülni egy Nunu ellen az ássa el magát, 5 percenként egy 75 goldos ward, hát asszem nem túl bonyolult. Ennyit Nunu op rõl, egy Lee sin level 2-3 on sztem bármikor leveri a junglerben Nunu-t találkozáskor.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Te kezdted a személyeskedést és ezért a parasztért bannoltatlak én semmi ilyesmit nem írtam, csak tájékozatlan vagy nagy az arcod és a streameden, ha megnézlek nem nyújtasz te sem túl sokat, de nem baj nem lehet mindenki diamond.

j0nNyKa
cat: életemben nem kértem tõled semmit, igaz?
namost megjött ide ez a paraszt, ez így minden topicot.. rombol. kérlek, és akkor tényleg életemben elõször: cselekedj. kösz.

Ja pro-k letudjál egy csapat, aki lassan már 2 éve együtt játszik LCS szinten talán úgy én is letudnám itt arról van szó, hogy solo q-ban kezelhetetlen, de mind1 kár erõltetni majd, ha utána olvastok rájöttök mirõl beszélek.

Jaja tényleg Mr Diamond Elo (köhöm), ha olvastál volna valaha életedben reingofgaminget vagy redditet vagy ismernéd trick2g-t akkor talán leesne mirõl beszélek. Nyilván csupa véletlenül gyakorol minden challenger streamelõ pro jungler-es nunuval nyilván... Az is nyilvánvaló, hogy más op low elo-n és más high elo-n, de ez a szar mindenhol az.

Nos tényleg a permaslow ami attackspeedet is csökkent nem op, ganknél el lehet menekülni egyszer talán, ha elforceolod a flashed másodszorra tuti halott vagy. Nézzük csak tovább nos igen a W szerény as steroid bármelyik ad carry nagyon szívesen fogadja, az ulty-t hagyjuk tudni kell használni és idõben beszakítani a castot nem végigállni mint hülye gyerek a sort.

SzirmosSzisza
Ja, prok le tudják kezelni, lsd EG ma.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
nembaj, wood 9 ligában nunu op. érted.

Metalmilitiakid
Emellé nincs csak 3 skillje amit harc közben használhat. Ebbõl 1 csak speed steroid ami ha egyedül van neki annyira sokat nem ér. És van egy ultija amit a teamfightok 99.9% ban nem tudja használni, mert instant szakítják ha kis eszük van. Tény hogy jungle-ben jó, de azon felül, hogy nagyon jó a sustain-je más annyira jó nincs benne.

Nunu-t olyan szinten overbuffoltak, hogy síralmas... 100% ban rankeden, egyszerûen kontrollálhatatlan amit csinál, és ez a junle minionok még buffot is adnak neki nem csak szarrá healelik, komolyan mondom néha nem hiszem el hogy mit ki nem rak a Riot live-ra....

Hegi90
.... a csapatomban....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sadface
Akkor most kell rankedezni sok lesz az unskilled xin.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
~9 0 12 statot csinált

sadface
Mi történt?

LÁTOD CIRMI EZÉRT KAPTAM KI XINTÕL.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
szóval megint mindenki xinezni fog 😄
diamond egy isten.

ronihun
Diamond <#eljen><#merges2>

...

zippofcy
EUW jobb mint EUN bár nem sokkal. Az igazi katasztrófa a török szerver, ott senki nem tud játszani. Az én kedvencem az orosz mert azok nem ismerik a taktikai visszavonulást, 10 HPval is csak akkor megy vissza ha mondjuk 2-3 ellenfél van elõtte, de ha 2 full HPs meg egy 50 HPs van ez utóbbit 10HPval is betámadja. Vagyis egy összeszokott csapat ott arathat. Ha rankedre csinálnék csapatot tuti ott csinálnám.
US kicsit gyengébb mint EUN, a brazillal együtt. (bár niggerezéssel elég jól fel lehet húzni az amcsikat és dühös ember hibázik, ugye 😊 )
Latin America-ról még nem tudok nyilatkozni, egyet toltam rajta, az ellenfél túl hamar feladta bár nyerni már nem sok esélyük volt az igaz de akkor is, tornyokban egyformán álltunk, kill mondjuk 15-10 volt kb. 25 percnél.

Jah átvitelkor törlõdik a ranked besorolás.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

j0nNyKa
jó hosszú válogatás post, összefoglalva:

= On removal of ping indicators: people can be jerks when seeing people enter a game with high ping.

= just read the part about champion creation if you are interested - it's pretty neat.

= Ziggs might see some more changes after his satchel charge buffs are pushed to live

= Mentor mode is a cool idea, Lyte interested in making more ways to involve the Honor system/Ribbon owners

= Rengar changes are still in works - aiming to fix not rebalance

= Karthus might be getting a quality of life change for casting his Q while in ghost form.

= ZenonTheStoic mentioned his champion, the next one, will have three secret taunts and isn't a support

zippofcy
Brazil szerveren induláskor 150es pingem volt, mikor elértem a 30-at átpakolhatták a szervert mert felment 250re.
Azért a 10 besoroló ranked meccset letoltam, de most átvittem a karit Latin America North-ra. Ott 150-es a pingem újra.
Vagyis akit érdekelnek a szerverek pingjei Magyarországról:

EUW, EUN, Russia, TR: 50 alatt.
Latin America North (és valszeg South is): 150
US: 200 (nálam ez a játszhatósági határ, last hit már nem a legjobb)
Brazil: 250+ (épp hogy nem játszhatatlan de semmiképp nem élvezetes)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

ronihun
Nagyon jó csapatok vannak, az az érdekes az egészbe, hogy igazából bármelyik legyõzheti a másikat, vagy bárki elõretörhet hirtelen, tehát ott van a NIP (former CW), aki spring splitbe is szarul kezdett, és mégis majdnem feljöttek negyedik helyre, Fnatic aki elsõ lett, most nem kezdett túl jól, de tudjuk milyen jók, szóval nem úgy van mint spring splitbe, hogy Giant, Dragonborns meg aAa egyértelmûen gyengébb a többinél. Itt még bármi lehet.

...

jazzy
Ez nagyon ütõs LCS szezon az biztos.
ronihun
Erre kíváncsi vagyok, mert én személy szerint az utóbbi idõben azt vettem észre Gambiten, hogy nem veszik elég komolyan, de egyébként bennük megvan a potenciál, hogy elverjék az Alternate-t, jó meccs lesz.

...

ronihun
Szvsz rossz volt a teamcomp, nagyon jó teamfight potential volt az EG ultijaival, viszont hiányzott a dmg, a blue ezreal nem képes lépést tartani, hiába farmolt jobban mint Kog, és így Khazixon kívül (Froggen nem egy nagy khazix player egyébként sem) nem volt elég dmg, sejuani és zac csak az ultijukkal tudtak elkapni embereket, de látszott, hogy olyan lassan tudtak megölni valakit, hogy addig odaért az egész MYM. Így az MYM könnyen kezelni tudta az engageket, még igazán szarba se tudtak kerülni, mert aki a legnagyobb dmg-et osztotta az egyszerûen elugrott. Szóval ggwp, jók ezek a lengyelek.

...

SzirmosSzisza
Na, meglássuk hazai pálya elõnye mit hoz ki Gambitból 😄

jazzy
Kérdõjellel és ponttal is ugyanez a válaszom 😄
SzirmosSzisza
Jajj, nem tudom miért raktam kérdõjelet, kijelentés akart lenni 😄

jazzy
"Picit". Czaru for president.
SzirmosSzisza
EG-t nagyon elpicsázták?

sadface
Most meg egy quinn picsázott el #cry
Ma nem akar semmi összejönni, majd a sona ap carry.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
igy jar az aki elise helyett zedet vesz
vele elpicsaztad volna xint 😊

sadface
Jólvanna isten se gondolta volna, hogy xin top lesz. 😄 Meg amúgyis tegnap vettem meg. :C

I decide when I'm done.

j0nNyKa
uh, izéééé, szal most mondták hogy izééé, a west nagyon gáz mostanság, javaslom maradj easten.. izéé... <#idiota>
ennek a hsznek semmi köze az elõzõ zedes teljesítményedhez. komolyan.

sadface
Ügyvéd nélkül nem nyilatkozom. 😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza

Metalmilitiakid
Vazze az a pókos pause XD Elise is in the room, but the quick ignite takes her out XD

sadface
Ott is feedelnél mi? Na nem csesztetlek vele, épp elég, hogy nem kapsz tejecskét. 😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Ja, mondjuk Westen szívesebben húznék accot 😄

sadface
hát lassan kellene egy westes acc. Bár westel nekem csak negatív tapasztalatom van.. nem hiába jöttem át eastre. Jó mondjuk ingyen volt mert nem én fizettem szóval.. 😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa
ha téged nem zavar hogy az eastes dolgaid "elvesznek", és gyorsan gold-ba pakolod magad, akkor nekem ok 😊

sadface
Vége lesz az érettséginek majd húzok smurfot jó? :C

I decide when I'm done.

j0nNyKa
haladjál már át westre, fizetem a felét <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)