League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sadface
Kijózanodtál? 😄 ha igen, akkor délután várlak lolon. 😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Ja, szemetek adtak hozzá színt a szürkén kívül :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
😄DDDDDDDDd ezek..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
új draven passzív mûködés közben

j0nNyKa
szvsz így szarabb

Maak
Azt csak azok kaptak akik valamikor reg regeltek es abban az evben adta riot ajcsiba mert kaptak valami dijat...mmint a lol.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

BoneDragon
Updatelték a riven splash artot. Nem hittem volna, hogy ennyire hallgatnak a reddit postokra. <#eljen>

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
wow, dat cait ult 😄

sadface
Nálunk a farmokból látszik, hogy elég passzív game volt. Úgy nyertek, hogy nem volt egy tf sem. Vagyis volt. Amikor Morganánk facecheckelt és bam. 😄

Mármint 5v5. Mint írtam az egész game egy 1v1 volt topon és 4v4 a sari környékén.

I decide when I'm done.

NagyiBMX
Szirmos? <#law>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza

Metalmilitiakid
Am. most hogy nekiugrok majd rankednek, hogy is megy ez a rangsorolás ? Az elsõ 10 meccsed alapján berak valahova és utána onnan próbálhatod felküzdeni magad ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

TBTPumpa
Szuper ez a kép! <#taps>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa

Én nem állítottam azt, hogy megelégszem az alapokkal, és pont ezért gyakorlok vele. Meg azért egy Allstar (vagy akármelyik event) egy külön világ, bármelyik champion/role-t nézzük.
Meg az ottani játékosok sem úgy születtek, hogy Lee Sinnel OP-k voltak (azt aláírom, hogy ahhoz a szinthez kell tehetség IS, de akkor is...)

Nekünk is gyorsan végetért :-), nagyon jó volt az enemy team comp, laneken jók voltunk, viszont teamfightba kijött az elõnyük.

Játék elején blue invade-nél 1st bloodal nyitottunk, lanek jók voltak, majd aztán az elsõ dragon fightnál csapatkommunikációs hiba miatt rosszul helyezkedtünk és nem mentünk el idõben, ez 3 kill és 1 dragon lett az enemynek. Azután elég kiegyensúlyozott volt játék, sikerült kikerülni az ultik egy részét így eljutottunk inhib towerig (baronnnal), majd utána a 2. baronnál õk szintén egy rossz helyezkedés miatt 4-0 harc után betolták nexust.

Összességében jó meccs volt, bár én úgy érzem kifejezetten rosszul játszottam, valahogy nem vagyok a lolra hangolódva ma :-)

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

sadface
Én pickeltem elõször topra nem tudom Yorick mennyire counterpick e Jaxra. (mármint hamarabb) Viszont jók voltak. Amint a carrynk visszament dragon. Amint miderünk visszament 4-en dragon. Miden diveoltunk 2 meghalt két tornyot végigvertünk back. Ori-mf-taric leszedte baront. Jól mozogtak, de idegesít, hogy egy apró dolgon buktunk el és nem tudtam semmit tenni.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
szokásos verseny meccs, óvatosabbak a játékosok, jó az

sadface
Jó volt, semmi anyázás, bár mi az elején beírtuk, hogy gl, és all chat off. Amúgy unalmas volt, semmi tf nem volt 9/9 kill úgy, hogy az elhibázott facecheck után 3 killt szedtek be és gg.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
hangulat milyen volt?

sadface

Gyorsan végetért nekünk az esl. Ha röviden jellemezni akarom a meccset top 1v1 és bot 4v4. 😄 Minden perfect volt, egy facecheck a miderünktõl és mf triplekill. Végigverték. Remélem itt a kollegának és csapatának nagyobb sikere lesz. 😊

I decide when I'm done.

j0nNyKa

j0nNyKa
stream on, enemy teamben nincs adc <#idiota>

BoneDragon
#34771 <#nezze>

SzirmosSzisza
top komment 😄

SzirmosSzisza
Ja page, azt hittem rúna :+

Metalmilitiakid
Én hallani hallottam, de csak annyit láttam, hogy most már nincs ilyen. Azt nem tudtam, hogy ez ilyen idõnkénti akció. De akkor várok rá egy kicsit hátha lesz. 4 page pont elég is lenne kb.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
wut? Errõl még nem is hallottam :o

jazzy
Én azt mondanám várj rúnapage vásárlással mert szokott egyet fizet kettõt kap akció lenni kb 3-4 havonta éssss kb 2 hónapja volt talán?
sadface
khm. <#idiota>

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Sonával mi 4v5-ben álltunk nyerésre, nagyon erõs ARAM-on.

Metalmilitiakid
Értem, végülis logikus amit mondasz 😄 Viszont akkor nem rúna vásárlásra kell gyûjteni az IP-t, hanem elõször új runepage-re, nagyon jó...

sadface
Már csak 1 runepage jár? lol

I decide when I'm done.

jazzy
Mert nem gondolkodsz riot fejjel
Metalmilitiakid
Visszaírni, hogy STFU XD Amúgy semmit, botok ellen fõleg. Az tény hogy ha nem muszáj ne ölj meg olyat akit már más bontott le és be is tudja fejezni, de ilyen helyzetekben nem kell foglalkozni velük. Nem tudják, hogy a játék a win rõl és nem a killrõl szól.

@közösbe: Kicsit áthúzta a számításaimat az, hogy 30-on nem kaptam új runepage-t, miért tartottam én logikusnak, hogy kellett volna kapnom még egyet ?

j0nNyKa
megnyomod a tabot, és az illetõ nevének sorában jobb oldalt ráböksz a kis hangszóró ikonra

Yossarian
Srácok, most kezdtem, nagyon tetszik a játék és nagyon noob vagyok. Még ugye csak botok ellen játszom és nem igazán vágom mit is kéne csinálnom amikor assistot kérnek. pl ma is nyomkodja topon egy player az assist kérést. Átrongyolok midrõl, a srác kb. 20% HP-n éppen menekül a tornya alá, a bot olyan 40% HP-n üldözi. QEWR, a bot meghal, én meg kocogok vissza midre farmolni. Eszméletlen flémet kaptam a KS-ért. Most komolyan kérdem, mit kell ilyenkor csinálnom? Detto ugyanez, amikor 4-en pusholunk miden és egyesével jöttek ki a botok. Gyakorlatilag mindenki egyszerre skillezett és amikor meghalt a célpont, akkor megint ment az idiot ks noob szöveg. Mi a csudát illik ilyenkor csinálni?

Nieleen

j0nNyKa
???
2 aoe heallel azt gondoltad, kikaptok?
te most trollkodsz.

Metalmilitiakid
Soha az életben nem hittem volna, hogy ezen az aramon egyáltalán tornyot fogunk dönteni, erre torony vesztés nélkül letoltuk õket. Pedig azért nida, blitz, Xera..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

j0nNyKa
meg is szoktam nekik szépen köszönni, hogy ganknél berúgnak a tornyom alá, megspórolnak nekem egy esetleges flash-t

Különc
Meg kirugdosták az embereket mások ultijából, átrúgták a falon õket hogy elmenekülhessenek, elrúgták maguktól az ellenfelet 1v1-ben, mert azt hitték, hogy a damage elég, közben meg nem stb. Ja, jó volt (na nem mintha én sose faileltem volna Leevel)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
az a hype körülötte, hogy te megelégszel azzal, hogy zongorázol vele, nekem meg ott kezdõdik a lee sin, amit pl. allstaron láthattunk.
emlékszem napokig röhögtem, hogy all star után mindenki lee jungle-t akart játszani, és még ha TOTÁL indokolatlan, és értelmetlen is volt, mögédbaszták a wardot, ráugrottak, majd hátbarúgtak <#idiota>

Metalmilitiakid
Nekem az volt a bajom vele, hogy ha közepes teljesítmény hoztam vele, akkor már nooboztak, mert valahogy a Lee Sin junglerhez párosul az OP Instawin felirat az emberek agyában és meglehetõsen idegesítõ volt. Mert sajnos annyira nem feküdt az én Jungler stílusomnak mint amilyen Nunu trollkodása.

Nem tudom mi ez a nagy hype lee sin körül ("kevés vagyok hozzá" és stb.) 😊 Ha tetszik, vedd meg és gyakorolj. Én is játszogatok vele, és már az alap kombókat eléggé jól tudom (q-r-q, ward-w-r-q-q, q-q-ward-w-r stb), és ez már elég. A kedvencem amikor nunu is van a csapatban, õ elkezd ultiznia bokorban, az enemy team mõgéugrok, és mindenkit berúgok nunu utliba, onnantól már nehéz elveszteni a fightot. 😄
Metalmilitiakid
Szerk1: Azt kifelejtettem, hogy miután megbeszéltük hogy enyém a jungle, írtam hogy nunu jungle akkor és bannolta a szépséges midesünk a 3. bannal...

Metalmilitiakid
Köszönöm az ötletet, kipróbáltam a normal draft picket, elmúlt hét legszarabb legkeservesebb win je volt, flamer nagyképû midessel akir 2 perci felszólítás után sem képes jönni a kék ért, de ha amint lemegyek botra pingeli a kéket, hogy noob jungler kell a help. Malph ultit elbaszom csak hogy mentsem az életét és elmeneküljön, én is majdnem elmenekültem egy utso long range elkap és engem nooboz, meg hogy leaveljek. Azt hittem rage quitelek, mert elegem volt a gyerekbõl. (Mondjuk a bot lane se volt jobb, pingelnek, hogy assist, lemegyek csinálok egy kill-t, noob miért ks eled el, hát anyádért jöttem segíteni..)

Hegi90
vi-re van 1832585 millió féle build és mind jó kb.

kivéve a madredes.

soha ne vegyél neki madredet.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sadface
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én Vi-re megveszem a Frozen Mallet-et és verhetetlen. Nem tudsz menekülni, armort hiába veszel. Nem játsszák holott simán kiszed akárkit, ha van segítsége. (followra gondolok, mert useless ha beultizol és senki nem jön.)

I decide when I'm done.

Hegi90
lee egyébként nem is olyan nehéz mint az ember gondolná. régebben én is próbálgattam, aztán rájöttem, hogy kb csak annyi hogy nem csapkodni kell a billt ha teamfight van, hanem nyugisan beosztani õket és jobban az autoattackra hagyatkozni. ha nem akar az ember tökéletesen játszani vele ahogy a koreaiak a videókban, akkor teljesen ok champ.

Vi = lee sin light egyébként

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S