League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Mit buildelsz neki/milyen rúnákkal tolod/hogy skillezed? Én már próbáltam mindent vele, de nincs elég damagem, más meg egy chalice-szel szétb@szarint...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Bekuláztam 😄😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nekem õ az új szerelem. Pár napja vettem, eddig 8 meccsbõl 8 win. 😄

Én se csípem valamiért, idegesít a stílusa vagy valami ilyesmi <#idiota>
(egyébként sok okosságot mond a videoban <#eljen>)

j0nNyKa
a chat restriction nincs összekötésben ezzel az új notification szarjukkal? szóval hogy _elvileg_ elõbb rád szólnak, és utána kapsz cset tiltást, nem?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Én szeretem a supportot, kivéve ha Nidalee, akkor kösse föl magát :c

Amúgy rájöttem, hogy lehet azért nem tudtam chatelni egyik meccsemen, mert Riot letiltott ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
mer egy jungler és support hater vagy az elohellben aki nem wardozik :C
SzirmosSzisza
Yayy, nem szeretem ezt a srácot valamiért 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Elohell, ez a srác nagy 😄

j0nNyKa
még mindig tartom, hogy ezek rohadt jók lennének bannernek:
http://i.imgur.com/BVRKfkL.jpg

awesome spirit udyr splash:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

aatrox art:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1015998_346801128780952_486693707_o.jpg

ezen kívül készül a master yi rework, itt az új voice-a:

sadface
Na enemy top lane nem lesz feedes.😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza

sadface
ja tényleg. Most vettem észre lol xd

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Te meg afk ...

sadface
Diamond egy isten akkor is.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
SK ellen bejátszotta Diamond azt, hogy ráultizott 3 ellenfélre aztán kiflashelt és elfutottak 😄

Czdano
Sajnos a dc-k száma is korrekt...

NagyiBMX
Ezreal neve elég konkrét 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Czdano

zippofcy
[email protected] Eredetileg kétmagos de direkt így vettem 24 ezerért 3 vagy 4 éve.

Ilyen ADC mellett szvsz tökmind1 volt.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

jazzy
😄D epic
sadface
hát most na 2 meccs 0 blue. Egyszer akartam beszedni, de akkor megölt a legendarys fiora. :'D

I decide when I'm done.

j0nNyKa
amikor tristanaval ugrasz a zilean után, hogy belelõj egy utolsót, és meglegyen a penta, majd mid-air felrobbansz a szarjától

priceless.

Különc
Nem tudom mit nem értesz, egy noname senki azt mondta, hogy szar vagy, mi ebbõl a tanulság...?

...az hogy szar vagy

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Meccs közben Luxtól: "no offense Evelynn but you are a bad jungler", szerencsére nem tudtam chatelni (wtf bug, nyomom az entert és semmi).

Czdano
Ja és jó tanács: Taricnak stun után W-t húzunk a passzívja és az armor redu miatt is (fõleg ha agresszív lanen vagy)

Czdano
Milyen géped van Neked hogy ilyen felbontásban van 60 fpsed? o.O

zippofcy
Elsõ Taricos support ranked játékom Latin America Northon úgy hogy a skilleket se értem mert spanyolul vannak 😄
http://www.twitch.tv/zippofcy

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

TBTPumpa
Katasztrófa mi? Az egész nap az! Olyan emberkékbe futottunk, hogy azt látni kellett volna!
Sadface minden junglerrel összeveszett. <#idiota>
Egy meccsen pedig 3v5-öt játszottunk. Jó kis nap volt ez!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zippofcy
Én nem tudok vele játszani de tuti van vmi trükkje ami Fiddle-nek az ultival beugrás + fear + drain vagy Gragasnak a maga fele robbantása az ellenségnek a hordóval. Gondolom az nem mindegy mikor és mire használja a gömbjét. Ezért nehéz.

Fabio Capello
Luxanna ellen felesleges harcolni, az általában inkább egy farmlane setup, mindkettõtök high-burst potenciálja miatt - csak várd meg a junglert, hogy gankeljen. LB-nél ne arra koncentrálj, amikor rádugrik, hanem oda, ahova visszamegy az ugrásból, ha eltolta a burstjét, iszonyatosan könnyû préda onnantól, ha jól helyezed a labdát. Ha látod, hogy rád fog menni, gyors shield-aoe kombó, labdát Q-val a visszaugrási pontjára dobni, ulti, ignite, aoe = gg.

Különc
Reginald/Dyrus lane csere, WTF

sadface
Eddig ilyenek voltak: 3/6 3/6 0/7 :'D Jó mondjuk ilyen LB meg Luxokat kaptam amik ellen alapból sajnálom vinni, és leszopatnak...

I decide when I'm done.

zippofcy
Nehéz champion de OPbb mint Lee. Eddig vagy 3-4 jó Oriannát láttam de õk henteltek. ( = legalább 3x annyi kill mint death)

sadface
Vissza kell rázódni. Orit még csak tanulom. -sikertelenül-

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Megnézem match historyd, úristen 😄

ronihun
Engem silver I-be rakott be anno, aztán akkoriban ritkán játszottam, le is buktam silver III-ba, mondjuk az alá sosem mentem, és igazából amikor elkezdtem többet játszani, meg komolyabban venni, akkor feljutottam silver I-be gyorsan, ott eleinte alig kaptam pontot, de elég jó szériáim voltak, ezért elõre haladtam, kétszer is volt olyan, hogy felmentem 80-90 pontra, majd lebuktam 10-20-ra, de ehhez egy 10-es win streak, majd utána 3-4 lose kellett csak, mert ugye kapni jóval kevesebbet kaptam. Aztán amikor 15 ponton már lassan a tököm ki volt, újra win streakem volt és azzal kb el is mentem százig lose nélkül. Aztán onnan sikerült elsõre a promo.

Én igazából arra figyeltem, hogy olyan championoket játsszak amikkel tudom, hogy tudok nyerni, de NEM csak olyannal, akivel sokat játszok. Tehát például Lee Sinnel játszhattam volna 0-24 és lehet, hogy vele is sikerült volna elõbb-utóbb, de Lee Sinnel lategame nem könnyû, bár nagyon hasznos lategame is, tehát nem értek egyet teljesen a "Lee falls off late game so he's bad" emberekkel, de tény, hogy nem könnyû vele. Ezért olyanokat játszottam, akiknek: van cc-je, hasznos teamfightban, mid-late game lehet vele roamolni, vagy early game snowballozni. Én ezekkel mentem legtöbbet: Khazix, Kassadin, Lux, Jayce, Leona, Irelia.
De persze minden postra volt egy champion minimum akivel szívesen mentem. Nem játszottam olyan championokkel semmiképp, amikre azt mondják OP (Zed, Amumu, Shen etc.). Inkább azokkal játszottam, akikkel élvezem is a játékot, fun nélkül, idegeskedve, flamelve, tuti nem jutottam volna sehova. Az érdekes, hogy számomra Gold V egyelõre jóval könnyebbnek tûnik, mint Silver I, amióta goldba vagyok csak úgy szórakozom, meg olyanokkal játszom, akikkel már 1 éve nem, de kedvem van hozzá, és ehhez képest már kétszer promoba voltam.

...

j0nNyKa
úgy hallottam leehez kell skill.

Különc
Kellene pedig, Lee visszavár

jazzy
te meg nem is játszol
Különc
wat

NagyiBMX
Megláttam a GTA San Andreas ikont és így...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

sadface
Mivel oriannat gyakorlom. 😄

I decide when I'm done.

zippofcy
Melyik szerveren? Melyik championnal?
0-2 vagy 0-3 Fiddle-el olyankor szokott lenni mikor mire megvan az ultim (kb 8.-9. perc) már elfeedelik az ellenfelet.
Olyankor ha van esélyünk beultizok de a társaim általába már félnek támadni vagyis meghalok. Ilyenkor normalon rögtön átloggolok másik szerverre, rankedben még van hogy próbálkozok másodszor is (bár Einstein megmondta hogy a világ legböszmébb dolga ugyanattól a cselekvéstõl más eredményt várni 😊 ) vagy van olyan hogy egyszer már megöltek az elsõ 10 percben és akkor is kijön a 0-2.
Teljesen idióta csapattársakhoz Fiddle is kevés 😛
Ruszkin 38 nyert 9 vesztett meccsbõl lett 38 - 18 egyetlen nap alatt. Elõtte két hétig egybõl megvolt a 1st win. Van ilyen. Pedig leaver is csak egyszer volt a 9 meccs alatt.
Random csapattársakkal a nyerési esély is random.

SzirmosSzisza
Grat, de szerintem normalozzunk még csak <#idiota>

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
<#idiota>

Egyik ismerõsöm megpróbált rankedezni...

I decide when I'm done.

jazzy
Mi meg mindkettõtöket westen, különcködõk
sadface
Na megvan az érettségi, szóval várom cirmost easten. 😊

I decide when I'm done.

Czdano
A 0-2-1 lose-od az már platinások ellen volt?