League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majdnem,amúgy bocsi nem láttam,report me 😄

sadface
jatényleg. Jólvanna most keltem fel... <#idiota>

I decide when I'm done.

Maak
Kb ugyanazt linkelte mint te, azaz voootmaaa

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

sadface
és ezt mi alapján állapítottad meg? 😄

I decide when I'm done.

jazzy
#35266 ez jobb

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Hali, 2 tutorial van, a másodikban már az 5v5-ös pályára rak. Sajnos a kezdõknek az elsõ pár szint ilyen. Azt tudod csinálni, hogy kinézed kivel játszol a következõ meccsben és elõtte elolvasod a skilljeit, esetleg megnézed mit kell neki buildelni (lolpro.com, solomid.net ezeket az oldalakon Guide címszó alatt vannak jó leírások). Esetleg még megpróbálhatod a coop-ot, itt 5 játékos megy 5 bot ellen, de ezt nem szokták annyira komolyan venni, szóval nem szidnak 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Alapvetõen olyan hõst válassz ki, amit nagyjából értesz. Aki anyáz, arra nem figyelj. Botok ellen normális, ha béna vagy az elején.
Vannak olyan oldalak (pl. www.mobafire.com, www.probuilds.net (vagy keress rá)) Ahol le van írva minden hõs minden skillje. Ott meg tudod nézni, ki mit tud, mit érdemes neki venni. Idõvel majd nem tûnik olyan bonyolultnak, mint most.

faq-ot olvasgattam de nem nagon talaltam a kerdeseimre valaszt.

Get a life!

Hello, most kezdtem a jatekot. Vegig toltam a tutorialt, odaig hogy egy hossel megyek vegig, de utana egybol valami meccsre akar betenni ahol meg 4en vannak rajtam kivul a botok ellen es mindenki engem szid hogy bena vagyok... Nincs valami olyan opcio hogy vegig jarhassam az osszes hos utjat 1v1-ben botok ellen ? Elegge szar ugy 5v5-be menni hogy azt se tudom mire rakjak hirtelen pontot es hogy nem tudom melyik hos mit tud. A targyak vasarlasarol nem is beszelve, gozom sincs mit vegyek eloszor stb... Kerlek titeket segitsetek ebben! Koszonom szepen !

Get a life!

SzirmosSzisza
Ha jól látom pont streamel.

#35273: hm ezt majd leteszteltem, leírás alapján olyasminek tûnik, hogy ha AA rangebe ér és stunol akkor "ráugrik" az ellenfélre.

zeli
PERSISTENT EFFECT: Udyr's basic attacks stun his target for 1 second and dash closer to the target only when stunning. This effect cannot reoccur on the same target within 6 seconds.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Zickler
Ha elég közel kerül valakihez Bear Stance-ban Udyr, akkor dashel egy picit.

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza
wut? Nem csak ignorálja a minionokat + ms ?

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Metalmilitiakid
vagy 2-3 ilyet már is felraktam csak nekem teljes gameplay ben van. Pl full HP kennnen-t öltem így 10% élettel, meg cho gath ot 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

sadface

Te cirmi ehhez nem kell nagy tehetség.😄

I decide when I'm done.

zeli
És fõleg, hogy most már dashel egyet a medvében.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sadface

I decide when I'm done.

jazzy
Na majd ha egyszer látsz 1 jó Udyrt 😄

Brutálisan durva tud lenni 1 ügyes Udyr, volt már szerencsém hozzá, de nagyon nagyon ritka, egy max bear stances swiftness boots udyrt az isten se kiteol le, fõleg ha van mellé randuin, shurelia, trinity vagy iceborn gauntlets, spirit visage és nyilván movement speed quintek.
SzirmosSzisza
Végig kell gondolni miért smurfol valaki és sajnos ez a viselkedés nem meglepõ 😞

Mazarex
easten ez így alapdolog, hogy valaki jön smörfölni twistedet viszi midre, madj lenooboz mindenkit, és elsõ 10 percben enemy tfet felfeedeli 1/8ra, majd beáll baronhoz, ahonnan luxal szépen ki kell lõni, hogy nehogy enemyt feedelje tovább?

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

j0nNyKa
de legalább most legendary skinnel lesz ugyanilyen szar <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza

j0nNyKa
😄DDD
erre mondtam egyébként, hogy most itt egy udyrral mit csinál az ember? <#idiota>
én elsírnám magam ha udyr lennék

SzirmosSzisza
😄

j0nNyKa
nem hallottam róla, de lesem köszi

Zickler
Az a *** életbe... Nagyon népszerû lett most a srác, 3 napja még csak 19 000 feliratkozója volt...
Egyébként érdemes visszanézni a régebbi videóit is, nagyon nagy arc a srác.

Battletag: Muhee#2716

jazzy
Tudnál adni valami stream linket? Érdekelne.

Nvm, megtaláltam, akit még érdekel: http://www.twitch.tv/trick2g
ronihun
Tegnap éppen a legendary udyrral játszott pbe-n és utána megnéztem néhány videóját, nem tudom láttad-e a videóit (õ a Nunu jungle srác) de junglereknek mindenképp hasznos tanácsokat mond. Meg hát vicces is, hogy hogy ownol platinumban jelenleg.

...

sadface
Végre nyertem egyet orival. 1/9-rõl 10/9.. 😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa
j4-gyel az a bajom, hogy az egy "stun", egy slow, és egy gap close, meg kb 3 autoattack
elise egy stun, egy slow, egy kis gap close, egy kis dot, egy nagy gap close, meg egy hatalmas burst, és elméletben 2x annyi autoattack a pók w miatt, mint pl. j4nek
meg j4 jóval lassabban öli a pirosát, és nem is full hpval jön el onnan (errõl jut eszembe, hogy azért is jó elise, mert kb. esélytelen, hogy az enemy jungler is odaérjen midre veled együtt ennél az early ganknél)

más kérdés, hogy késõbb rohadtul hasznos a j4, az nem tagadás

Igen, ez így magáért beszél, a 7 spell meg leírva még durvább, mint ahogy a gyakorlatban tûnik. 😊 Jarvannal jobb esetben van csak meg egybõl a kill, rosszabb esetben csak egy flasht tudok elégetni.

j0nNyKa
limited edition, egy van csak

egyébként viccet félretéve, ebben az új jungle-ben pikkpakk megvan a kék-piros, ami után ugye rögtön lvl 3 vagyok (és nem negyed hpn, meg fél hpn, hanem fullon), utána azonnal ki szoktam menni midre, ha nincs pusholva, mert a midesek még csak level 2-esek, én meg ugye 7 spellel érkezem, ha talál a kukún, 90% kill (általában elburn-ölt flash-sel együtt)

ezt a többi junglerrel szerintem így ilyen formában nem lehet.

Hülye. 😄
Akkor egybõl kettõt kérnék!

j0nNyKa
reklámblokk

Elege van a rossz junglerekbõl? Nem kapja meg (idõben, vagy egyáltalán) a kékjét? Az ellenfél mid lanererén bezzeg állandóan kék buff van? Rosszul elsülõ gankeket kap a junglerétõl? Az ellenfél junglere sokkal többet van a lane-jén, mint a sajátja?

Itt a megoldás: jonny jungler! A jonny jungler garantáltan rövid idõn belül odaadja az összes kéket, ráadásul az ellenfél kékjét saját magának tartogatja. Megszûnik az ellenséges mid laner dominanciája! Az elsõ kék-piros buff után (~3 percnél) garantált killt hoz a konyhára mid lanen! Az ellenfél junglerét leépíti minden elképzelhetõ formában, ezzel oldva a nyomást az összes lanen! Ha a mid laner elindul gankelni, a nagyobb hatékonyság érdekében követi! Stunol, lassít, burst-öl, tankol, üldöz! A jonny jungler all-in-one csomagban érkezik a garantált sikerélmény érdekében!

jonny jungler! Rendelje meg most, ajándék wardozásbeli segítséggel a mid lane körül! jonny jungler: frissebb, lágyabb, jobb.

reklámblokk vége

Ugyanezt le tudnám írni fordítottan, hogy az én véleményemet tükrözze, mivel igazából ez csak játékstílus kérdése.
Arra vagyok berendezkedve, hogy csak önmagamra számíthatok a lanen, ill. hogy ezzel is megkönnyítsem, hatékonyabbá tegyem a jungler életét. Pontosan ezért használom a 9 pontot a defense ágon is és ezért rusholok cseliszre.

j0nNyKa
nincs több kérdésem <#eljen>

sadface
Bocsásd meg neki, ex-diana playa.

I decide when I'm done.

jazzy
Nem kell neki dfg mert nem burst caster, hanem sustained dps és support caster.
j0nNyKa
sounds true
mondjuk nemtom, ha oriannán gecijó a cdr, akkor nem jobb a dfg a rabadon helyett elõször? csak tipp, én wood 9-es mid laner vagyok <#idiota>

jazzy
De az csak akkor van ha te Elisezel 😄

(de ez plusz 1 indok a rabadon secondre)
j0nNyKa
tudod jól, hogy nincs olyan, hogy "A" kék
van a junglered kékje, meg van a te (mides) kéked <#idiota>
az enemynek nincs kékje.

jazzy
Semmiképp ne vegyél neki athenet és morellot is first 2 itemnek, max késõbb ha denyolják tõled a kéket, fiddle jungle pls, athene után rabadon, vagy zhonya ha NAGYON kell, de mivel van nagy shielded + lassítás/gyorsítás, ezért nem kell.

21/9/0 jó abban az esetben ha 40% cdrt veszel 2 itembõl, mert akkor nem kell a runic affinity (utility 9. pont), de én nem javaslom, ezért maradnék a 21/0/9-nél. elsõ 6-7 percben manareg sem árt, flashõl a kb -30sec cd se.
j0nNyKa
te mindezt westen csinálod? ha igen, milyen néven?

Flat ap, mpen rúnákkal, masteryk tekintetében én szinte minden magenél a 21/9/0-ra esküszöm, q-w-e és chalice-athene-morellonomicon a sorrend, mert cdr fetisiszta vagyok és így nem vagyok rászorulva a kékre sem.

Czdano
Szerintem a W és a Q skillezésének felcserélése jelentette nálam a problémát, köszi! Adok neki még ma pár próbálkozást normalban..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
athene > rabadon, r>q>w>e, magic pen piros, manareg, armor, vagy hp/lvl sárga, mr, mr/lvl, ap/lvl kék, ap quint, 21/0/9, semmi extra, normal mage build.
sadface
Ismerõs...

I decide when I'm done.