League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toled nem vartal normalis valaszt. Te hatalmas uber pro

Get a life!

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
nagyimikezekaszaroutdatedskinekholvanaspiritguardudyrazújszuperskinirgumburgum
j0nNyKa
azér dota2zz, az könnyebb

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Perpill azt sem tudom hogy hol lehet runat venni :/ Wow es dio3 utan nehez atszokni eg ilyen jatekra 😞(

Get a life!

SzirmosSzisza
Rúnákat ne vegyél alacsony szinten, majd ha eléred a 20-as szintet akkor vegyél Tier 3-asokat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rúnákból nem enged rakni semmit a profilomba, pedig van unlocked. a profilom lvl 5

Get a life!

ronihun
challenger soloq teli van solo lane quinnekkel és jungle mundokkal

...

SzirmosSzisza
Mundo és Quinn, na ezek megint mit találtak ki :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Lissandra 1 kalap szar patch óta, mint ahogy mondtam, ForellenLord is le fog róla szokni hamar, a Lee Sin pick meg szar volt ebbe a teamcompba.
Czdano
Orianna mi damaget kiosztott te jó ég 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Nekem határozottan úgy néz ki, hogy most nem õ játszik <#idiota>

Elvileg Yellowstar a csere, mert Rekkles underaged.
ronihun
SK mindenki ellen kikap > fenyegetõznek a fejesek, hogy ez így nem mehet tovább, mert vége lesz a csapatnak, vagy roster change kell > legyõzik a 7-1-es ATN-t.... seems legit

...

jazzy
Creaton közel se hoki btw
SzirmosSzisza
Csere, meg csinált valami fnatic B-t is leaguepedia szerint.

jazzy
és õ fnaticos?
j0nNyKa
ámen!

Egy év, és Rekkles betölti a 17-et (LCS korhatár).
SzirmosSzisza
EU-ban minden ADC hoki, de én is néztem mi a fenének ugrott be oda 😄

j0nNyKa
ezt a yellowstart el kéne már felejteni a fnaticnak :\
könyörgöm már egy silver tetején lévõ adc sem ugrik be egyedül az enemy arcába tristanaval. god.

j0nNyKa
ott vannak az itemek sorban a linken.

Hmm nem is tudtam hogy van "talent pont" es ilyen runa 😊) A targyakkal kapcsolatban semmi info szamomra hogy mit erdemes elobb megvenni, vagy egyboo mindenbol a legjobbat?

Get a life!

TBTPumpa
Ezen az oldalon találsz megfelelõ buildeket minden hõshöz, de nem árt az angoltudás hozzá (és magához a játékhoz sem)!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Köszönöm szépen!

Get a life!

Zickler
Igen, rosszul fogalmaztam. Akkor úgy mondom hogy a DOTA tette népszerûvé.

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza
Itt a lényeg is, a sírjukban 😊

j0nNyKa
szegény dota elõtti wc3 moba modok mind forognak ilyenkor a sírjukban 😞

jazzy
dotázz inkább az jobb
Zickler
Mondjuk úgy hogy a DOTA (1) alakította ezt az egész stílust (MOBA). És LoL tulajdonképpen a DOTA egy eléggé durva átdolgozása. A hasonlóság kimerül annyiban, hogy a pálya hasonló és hõsök, creepek, tornyok vannak.

Battletag: Muhee#2716

zeli
😄DDdddddd

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kicsit off, de mi különbség van e kozott es a dota2 kozott ? msot neztem arrol is videot es kb ugyan ezt

Get a life!

SzirmosSzisza
Elején hagyd a francba, válaszd azt amelyik szimpatikus profilkép alapján, van 110 hõs, nehéz belerázódni.

sadface
Nincsmit. 😄

I decide when I'm done.

ertem koszi

Get a life!

sadface
Bármivel mehetsz.. csak ne a fentebb látható pocokszerûvel. Instant bannolnak érte.

I decide when I'm done.

Egyébként Ti mindig ugyan azzal a hõssel mentek ? Elobb voltam valami takony szerûvel, nem jött be :\

Get a life!

köszi, és pl targyakbol miket erdemes eloszor venni ?

#35296 - kezdo letemre semmit nem ertettem belole 😞

Get a life!

sadface
Felvísítottam :'D a nap kommentje.

I decide when I'm done.

Hegi90
mert ugye a league of gapclosersben nagyon nehéz közel kerülni a carryhez. <#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
néhány hõs mellé oda van írva, hogy recommended. na azokkal.

Mazarex
van pár recommended hõs, azokból is inkább a távolságiakkal kezdj, ha közel kell menni, hamar szétkaphatnak,mondjuk egy ashe erre a célra jó, és vele a skillshotokat is lehet gyakorolni

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

És az elejen milyen hõssel érdemes menni, amivel viszonylag könnyu jatszani ?

Get a life!

j0nNyKa

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Este 6-tól kezdõdik majd EU LCS, NA meg hajnalban ...

TBTPumpa
Ne röhögj. Ez még mindig jobb Draven mint én! <#hehe>
Nekem nagyon nem megy ez a játék mostanában...
Már szedni kéne valami gyógyszert.

Tavasszal olyan szép statjaim voltak Dravennel, Ezreallal és Katarinával. Mostanában pedig siralmas eredményeim vannak. Ez valószínûleg az én hibám is, hisz ritkábban játszom, de lehet az is, hogy olyan junglert kapunk rendszeresen, aki nem gankel és nem ad blue-t sem a midesnek (bezzeg az enemy Jungler minden percben jön gankelni). Olyan supportot, aki nem wardozik, hanem farmol az ADC helyett is, 4 killt is elvisz az ADC elõl és aki AFK a játék elejétõl a végéig.

Valószínûleg én sem vagyok a helyzet magaslatán, de lehet, hogy ehhez hozzásegít a vakáció is. Vagy egyszerûen tényleg csak unlucky idõszak ez számomra... <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
Czdano
Jobb ha megszokod ha szidnak. Ez a játék errõl szól <#idiota> Na jó nem, de készülj fel hogy a community egy kaki.

j0nNyKa
(nem nevettelek ki nagyon ..!)