League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Szerintem fasza lesz, de akár annyi is elég nekem ha ebbe a 4-es skinesbe ami most van bepasszintod valamelyik helyére, de hát ez mégis überbrutálskin.
De amúgy az "alap skinjét" (stance nélkül) ha gondolod ki is hagyhatod és 4 jobban ráfér.
I decide when I'm done.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Battletag: Muhee#2716
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
Get a life!
(Sajna jelenleg az van hogy supportként nem tudom megnyerni egyedül, ha meg viszem Fiddle-t jungelbe akkor sosincs tank és már uuuunom a sok noobot. Egyszer jött Leona azt a képet be is linkeltem asszem tegnap.).
TS / Raidcall / Skype / Viber / stb. van bár jobb szeretném ha olyan jönne aki tudja hogy ez igazából nem szükséges de ezen ne múljon.
A meccseket streamingelem mert utube-os vidiket nem csinálok amíg nem jön ki új LoL Replay de így legalább kiderül mûxik-e Fiddle rankeden (akár Mejai-t is vehetek 😛 )
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
(én voltam a leona)
Ez csak sztem szemétség ? 😊
[O_O] (.)(.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az a baj ezekkel, hogy nem rankedre valók, normalon szórakozzon ezzel, én se hozzok ap rammus midet mert láttam a videóban. Természetes a srác leavelt, volt vagy 3gankje 15perc alatt(lent persze egy se). Teamfightban meg nem értünk még 1adcvel semmit kb.
Ranked, Ezreal jungle, mondom neki, hogy mégis wtf, azt mondja ezreal jungle nagyon, mondom semmi cc, még csak slow sincs stb. biztos nagyon jó, erre:
"Pirosról hallotál már?"<#szomoru1>#szomoru1>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
13 órája
Berényi Richárd Ejj, ez a szerelmi háromszög a kis biszex csajszival...
Én itt égtem ki...... :'DDD
I decide when I'm done.
Érdekes viszont, hogy silverben stagnál, bronzban meg nõtt.
De valóban igazad van, bulwark, azért nem vettem mert már volt. Wit's endre nem gondoltam, nekem valahogy nem jön be az az item. Talán inkább veszek rá egy Bansheet, nem is tudom. Persze ha nincs bulwark, akkor nyilván az a legjobb választás.
Viszont ha nem veszek rá botrkot csak def itemeket, akkor nagyon durván nincsen damage és elfutnak mellettem :/ Elsõ gamemet ezzel szívtam meg.
Jungle phoenix Udyr: a hps tankos jungler item, a nevét sem tudom, swiftness boots, botrk, iceborn gauntlets.
Ééés itt vége lett, de terveztem még valami MR-t, amire nem tudom mi legyen, meg talán Randuin.
Tigert is kipróbáltam, annak vettem trinity, botrk, randuin, maw of malmortius meg last whispert.
Persze csak ha valakit érdekel mielõtt elkezdõdik az elkerülhetetlen.
és, hogy ne legyen off.

I decide when I'm done.
nekem jó, mert rajong értem - a topicnak nem jó. end of story. nyilván neki fogsz igazad adni, mert buta, tehát abszolút cél nélkül írom ezt most.
Get a life!
Youtube is tele van kezdõ vidikkel, azokat is érdemes mgnézni.
Nyomj le jópár meccset botok ellen, többiekkel ne törõdj.
Ha ezek után is úgy érzed, hogy kérdésed van, akkor a mehet gomb elõtt gondold át, hogy biztos nem tudsz utána járni/ nem kaptál a játék alatt választ a kérdésedre.
Amíg ilyen jellegû kérdésekkel jössz nem biztos, hogy rendes választ fogsz kapni.
Tény, szar dolog kezdõnek lenni itt, de ha nem szánsz rá idõt nem fogsz feljebb jutni.