League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
Tyûû <#eljen> Fényévekkel jobb az enyémnél! Privátban kérdeznék pár dolgot 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Miután tegnap bronz 3-as kata khm elpicsázott miden ,a jobban játszik, mint én halmaza egyre csak tágul 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler
Itt az én verzióm:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Battletag: Muhee#2716

j0nNyKa
túl hangos az egere, nem kéne :C

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Azt "kérted" 😄D Szépen kértem! 😞

Szerintem fasza lesz, de akár annyi is elég nekem ha ebbe a 4-es skinesbe ami most van bepasszintod valamelyik helyére, de hát ez mégis überbrutálskin.

De amúgy az "alap skinjét" (stance nélkül) ha gondolod ki is hagyhatod és 4 jobban ráfér.
Zickler
Hagyjad. Megcsinálom én

sadface
Csinos..😄 Az a baj, hogy ilyen nem kéne, mekkora ciki, hogy jobban játszik mint én. 😄

I decide when I'm done.

NagyiBMX
Hmm, tényleg, hááát fél 2-kor csináltam, ezért nézd el nekem de megpróbálom akkor kiszélesíteni a teknõs részt 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Zickler
Nem akarok kötözködni, de csak nekem tûnik úgy, hogy szegény teknõst, a kelleténél kicsit jobban összenyomtad? (vízszintes irányban)

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tigeroo
bolygó kapitánya fless <#idiota>
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jöhetek? Leszoktam a rankedrõl, de veled bármikor megpróbálnám újra. Fõleg ha még streamingeled is. Sonával bármikor bármit ügyesen tankolok, de sorakával is simán turret alá szaladok egy silence-ért (ezt még régebben tanultam egy barátomtól, hogy így kell). De leonát nem játszom, túl papír nekem.

Why so serious?

j0nNyKa
szegény tankmajommedvemalac szedzsuáni még meg se jelent, de már le is léptetted a bannerbõl <#idiota>

+1

Get a life!

zippofcy
Ha van olyan aki JÓL játszik tank supporttal és van kedve duo rankedezni EUN vagy EUW szerveren, szóljon.

(Sajna jelenleg az van hogy supportként nem tudom megnyerni egyedül, ha meg viszem Fiddle-t jungelbe akkor sosincs tank és már uuuunom a sok noobot. Egyszer jött Leona azt a képet be is linkeltem asszem tegnap.).

TS / Raidcall / Skype / Viber / stb. van bár jobb szeretném ha olyan jönne aki tudja hogy ez igazából nem szükséges de ezen ne múljon.

A meccseket streamingelem mert utube-os vidiket nem csinálok amíg nem jön ki új LoL Replay de így legalább kiderül mûxik-e Fiddle rankeden (akár Mejai-t is vehetek 😛 )

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

vafeN
9 nyerés egymás után és 10.re a következõ csapat készült el:

(én voltam a leona)

Ez csak sztem szemétség ? 😊

[O_O] (.)(.)

sadface
Elismerésem nagyon bejövõs.

I decide when I'm done.

NagyiBMX
Csináltam egyet, hátha az jobb mint a mostani <#email>

Kép

Panzeradler
Persze, hogy az volt<#idiota>
SzirmosSzisza
Ez nem magyar volt amúgy?

sadface
#swag 😄

I decide when I'm done.

NagyiBMX
Jó és akkor ilyen V alakban lesznek elhelyezkedve 😄 Mindegy kipróbálom, hogy néz ki.

sadface
Tükrözés?

I decide when I'm done.

NagyiBMX
Láttam, hogy lentebb "kérted", hogy legyen Udyr-os banner. Ez már az én fejemben is megfordult, csak az a bajom vele, hogy mind a 4db skin ugyanabba az irányba néz. Az pedig szerintem nem nézne ki valami jól, de csinálhatok egyet, hogy egyáltalán milyen.

Panzeradler
És itt az eredmény:

Az a baj ezekkel, hogy nem rankedre valók, normalon szórakozzon ezzel, én se hozzok ap rammus midet mert láttam a videóban. Természetes a srác leavelt, volt vagy 3gankje 15perc alatt(lent persze egy se). Teamfightban meg nem értünk még 1adcvel semmit kb.
BoneDragon
Saint kicsit pihentebb pillanatában szokott vele menni, de hát egy ilyen kaliberû pickhez nem árt egy kis skill...

SzirmosSzisza
Létezõ dolog, legalábbis OddOnet mikor néztem néha tolta, kérdés mennyire jó, bár a hangnemedbõl ítélve semennyire 😄

Panzeradler
Pár éves lolozásom alatt ilyet még nem láttam:

Ranked, Ezreal jungle, mondom neki, hogy mégis wtf, azt mondja ezreal jungle nagyon, mondom semmi cc, még csak slow sincs stb. biztos nagyon jó, erre:
"Pirosról hallotál már?"<#szomoru1>
Czdano
Valaki nyugtasson meg, hogy Silver 1-be kerülve mindenki autista kretén idiótákat kap, akik arra játszanak hogy kikapjunk...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

sadface
just another feeder. :/ <#idiota>

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Diamond Udyr!

sadface
Forgó Kocka Krisztián Én is eléggé, barátnõm barátnõje egész nap rajtam éli ki a veszekedési vágyait
13 órája

Berényi Richárd Ejj, ez a szerelmi háromszög a kis biszex csajszival...

Én itt égtem ki...... :'DDD

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza

Ha a mastery-nél nem az attack speed-es oszlopot, hanem cdr-os oszlopot viszed le 9-ig akkor phoenixben eléggé jó kis dmg-d lesz. Mondjuk nekem udyrral nem volt soha problémám a sebzés. Szvsz a trinity force sokkal jobb item rá ha dmg kell. Ha meg gauntlet veszel akkor is lesz +sebzésed. Phoenixnek eléggé jó ap ratioja van. Még régebben a nagy udyr hype elõtt láttam egy nashor tooth-os hybrid udyrt. Nem volt rossz.
jazzy
Sajnos ha kicsit specifikusabban nézem (euw, soloq, gold ésvagy plat) akkor 52-53%ról 48% lett a winrate 😞

Érdekes viszont, hogy silverben stagnál, bronzban meg nõtt.
SzirmosSzisza
Már elkezdõdött. (mondjuk meglepõ módon winrate nem süllyedt annyit)

SzirmosSzisza
lol, személyeskedést törölni fogom, ha a játékkal kapcsolatban van kérdésed akkor nyugodtan tedd fel, egyébként meg erre tessék.

jazzy
Én azt vettem észre, hogy magától a turtletõl és a jungler itemtõl annyira tanky, hogy lazán megvehetem rá. Egyébként a botrkot nem vettem meg rögtön, elõször csak a useolós cuccot (de bajban vagyok a nevekkel most így este).

De valóban igazad van, bulwark, azért nem vettem mert már volt. Wit's endre nem gondoltam, nekem valahogy nem jön be az az item. Talán inkább veszek rá egy Bansheet, nem is tudom. Persze ha nincs bulwark, akkor nyilván az a legjobb választás.

Viszont ha nem veszek rá botrkot csak def itemeket, akkor nagyon durván nincsen damage és elfutnak mellettem :/ Elsõ gamemet ezzel szívtam meg.
Wit's end nagyon jó rá, vagy bulwark ha más nem buildel. Meg botrk nem biztos, hogy kell rá. Helyette szerintem jobban megéri egy tanky item (legalábbis az elején).
jazzy
Nekem már csillogó koronám is van a hegyén 😄
jazzy
Na szóval én valahogy így buildeltem az Udyrt:

Jungle phoenix Udyr: a hps tankos jungler item, a nevét sem tudom, swiftness boots, botrk, iceborn gauntlets.

Ééés itt vége lett, de terveztem még valami MR-t, amire nem tudom mi legyen, meg talán Randuin.

Tigert is kipróbáltam, annak vettem trinity, botrk, randuin, maw of malmortius meg last whispert.

Persze csak ha valakit érdekel mielõtt elkezdõdik az elkerülhetetlen.
sadface
Most nem értem. Jonny tud jó fej is lenni.. Ha meg nem értitek a poént ez van. 😊

és, hogy ne legyen off.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
igen, de ha észrevennéd, hogy ez mostantól fél óránként azon fog pörögni, hogy én mit csinálok
nekem jó, mert rajong értem - a topicnak nem jó. end of story. nyilván neki fogsz igazad adni, mert buta, tehát abszolút cél nélkül írom ezt most.

Rendben, koszonom szepen 😊

Get a life!

Panzeradler
Itt olvasgasd át a dolgokat elõször is.

Youtube is tele van kezdõ vidikkel, azokat is érdemes mgnézni.
Nyomj le jópár meccset botok ellen, többiekkel ne törõdj.

Ha ezek után is úgy érzed, hogy kérdésed van, akkor a mehet gomb elõtt gondold át, hogy biztos nem tudsz utána járni/ nem kaptál a játék alatt választ a kérdésedre.

Amíg ilyen jellegû kérdésekkel jössz nem biztos, hogy rendes választ fogsz kapni.

Tény, szar dolog kezdõnek lenni itt, de ha nem szánsz rá idõt nem fogsz feljebb jutni.
SzirmosSzisza
Ja nem neked szólt, csak ha valaki LoL-ozni szeretne, nem küldöm el dotázni 😄

jazzy
what, melyik válasz volt paraszt
SzirmosSzisza
Attól még nem kell paraszt módon válaszolni :*

jazzy
cat elõre szólok, hogy ez a srác rosszabb 3 zipponál, úgyhogy ha beköltözik baj lesz

de hogy ontopic is legyen, udyr op, igen csak a skin miatt játszom