League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
én pl. mivel support vagyok, általában botlanen vagyok. namost, én lila (fennt) utálok lenni. mert egyszerûen 4:3-ban is többet látsz be ha alul vagy, nem fel-le kell görgetni hogy pl. turret alatt is harcolj, és szar vagyok olyankor nemtom miért 😄D
Na most...ha 3 accountot sikerült silverbõl és bronzeból felhúzni, akkor csak nem a rendszerrel van baj, hanem azokkal akik nem tudnak kijutni.
ˆ alienenemy | ma 19:28 | privát | válasz | #35781
Azt bírálom aki hasonlóan gondolkozik. Ez pedig tény,hogy az ilyenek általában ilyen kis vérpistik. Aki nem az, az magában keresi a hibát nem a rendszerben. Mert akkor észrevenné ,hogy másnak se sikerülne a dolog. Igen, plána úgy nem, hogy mondjuk egymás után 3-4 accounton.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
I decide when I'm done.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én ilyet még nem láttam a kb 1000 meccsem alatt.
Amúgy közben rájöttem, hogy a will nem kell oda, de leszívtak ma. :'D
I decide when I'm done.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
5 ember teljesítményének eredményébõl (gyk. gyõzelem vagy vereség) hogy lehetne lemérni egyetlen ember tudását? 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Normalon max 1 noob vagy feeder van meccsenként, rankeden átlag 2-3 de van hogy mind a négy társam semmirevaló.
Milyen leagueba is vagy? Gold V? Úgy hogy premade 5-ös teammel tolod. Persze pont emiatt milyen tapasztalatod lehet solo / duo rankedben? 😛
Hivatalos fórumon ugyan ezeket a dolgokat írják le a 14-16 éves Pistikék, pont emiatt panaszkodnak, mert szerintük ez így ROSSZ. A probléma az,hogy vannak akik mégis..feljebb másznak és megy nekik a dolog. Miért?
Egyszerûen azért, mert az emberek nagyrésze túlságosan hiú az ember,hogy beismerje,hogy igen..õ kevés ehhez. Ez van... Nem a rendszerrel van a probléma, akármilyen rendszer lenne, neked hiba lenne benne ha te azt látnád: "Nem jutottam fel diamondba, hibás a rendszer."
Ez már rég nem az elo rendszer, az csak MMR-ben létezik. Nálad okosabb emberek dolgozták ezt a rendszert ki, és nálad okosabb emberek foglalkoztak veled, nálad több ideig. Nem a rendszerben van a hiba, hanem abba, hogy nem fogadod el: Igen, kevés vagy a soloq-hoz egy bizonyos "skill" után.
---
Plusz ha egy kicsit használnád a fejed rájönnél arra ,hogy nem körülötted forog a világ. A másik csapatban is leaverek,feederek,ragerek vannak...tök ua.
Kell a kifogás,hogy miért nem megy a játék, ennyirõl van szó... Deal with it. Mondhatsz akármit, de ez az igazság.
Az csak a TE primitív felfogásod tükrözi hogy SZERINTED én azért szidom a ranked rendszert mert én nem ott vagyok benne ahol szerintem lennem kéne.
Kevesebb mint 100 meccset játszottam le rankedben összesen. Szerinted ezek alapján én mit gondolok hova tartozom???
A ranked rendszert azért szidom mert SZAR. Mindenki látja aki játszik benne. Kivéve aki hülye vagy vak.
Gold II-höz vagy a felettihez meg premade 5-ös team kell.
Tapasztalataim alapján én ezeket állítom.
Mivel solo / duoban 80%-60%-ban a szerencse dönt, premade 5-ös teamben meg nem vagyok ezért nem is lehetek elégedetlen a leagueval amiben vagyok. Pláne nem 20-30 lejátszott meccsel accountonként.
Teccikérteni? 😛
A dodge hatásával az MMR-re mi lesz? Elismered hogy semmi köze a kettõnek egymáshoz vagy továbbra is fenn tartod korábbi állításod hogy a dodge-olás rankedben azt eredményezi hogy rosszabb játékosokkal (szintén dodge-olókkal, stb) rak össze?
Ott keresi az ember a megoldást és kifogást ahol tudja... De kell neki valami magyarázat,hogy miért nem jön össze az amit akar.
5 közepes de összeszokott játékos premade teamben felér 5 db jó, de solo-ban összekerült játékossal.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Átlag minden 5.-6. meccset veszítjük csak el. Ezt nem azonos accounton értve hanem pl. törökön lvl 24-en, ruszkin lvl 14-en vagy pl. EUN-en lvl 30-on.
Rankeden viszont pont fordított a helyzet. Ha Fiddle-el a második kékre (kb 7:30) ultit akarok akkor max 2 gank fér bele addig. Így szokott lenni a 10. percre 4-8 az állás az ellenfél javára. Ha más megy jungle-be (mondjuk Yi 😊 ) akkor a 15. percre 3-12. De még ekkor sem adják fel, hálistennek ha nem harcolok akkor a 22.-25. percre az ellenfél beveri a nexust.
Latin-on 28 ranked meccset toltam le dodge nélkül és vmi elborzasztó mennyire noobokat kaptam az utolsó három meccsen. Úgy értem mennyire kell hülyének lenni ahhoz hogy Karma-t hozza supportnak rankedre? Vagy Yi-t dzsungelesnek? Vagy 1-5-ös score-t csinálni Dravennel Cait ellen?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Igazából csak ellenõrzõ account, mivel EUW meg EUN szerókon dodgeolok ezen meg nem és a nagyokosok megaszonták hogy a LoL figyeli a dodge-ot és rosszabbakkal rak össze ha dodge-olsz. Eddig nem vettem észre. 😛
I decide when I'm done.
Remélem jól szúrtam be (fogalmam sincs ,hogy kell :v) ha nem törölje valaki illetékes 😊
ha az itemkeresõbe beírod, hogy tons of damage, kidobja a triforceot 😛