League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Gambit vs ATN, érdemes megnézni, csak 20 perces 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tigeroo
azért elkell ismerni hogy sok más tényezõ is befolyásolja a saját teljesítményed is...

én pl. mivel support vagyok, általában botlanen vagyok. namost, én lila (fennt) utálok lenni. mert egyszerûen 4:3-ban is többet látsz be ha alul vagy, nem fel-le kell görgetni hogy pl. turret alatt is harcolj, és szar vagyok olyankor nemtom miért 😄D
Unknow
Premade 5ös team nincs soloq-ban..kicsit IQ light vagy. Plusz az egyik haverom itt TS-en , annak aki kérte felhúzta az accountját goldba. Ez kb azt hiszem 3 ember. Nem egy extra jó játékos, de tud játszani.

Na most...ha 3 accountot sikerült silverbõl és bronzeból felhúzni, akkor csak nem a rendszerrel van baj, hanem azokkal akik nem tudnak kijutni.

ˆ alienenemy | ma 19:28 | privát | válasz | #35781

Azt bírálom aki hasonlóan gondolkozik. Ez pedig tény,hogy az ilyenek általában ilyen kis vérpistik. Aki nem az, az magában keresi a hibát nem a rendszerben. Mert akkor észrevenné ,hogy másnak se sikerülne a dolog. Igen, plána úgy nem, hogy mondjuk egymás után 3-4 accounton.
sadface
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I decide when I'm done.

sadface
np, úgyis easy volt meg közben elment a netem. 😄

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Ez fájdalmas lesz... Talán Cat lehozza ezt is. <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Czdano
Ranked buli Westen.

(Bocsi a konkurenciáért) 😄DDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

sadface

I decide when I'm done.

Czdano
Jézusom, melyik ökör rakta ezt fel png-be... mire betölt addigra hajnal lesz >.<

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
NA 4. hét statisztika. Nem tudom ki mondta, hogy hájelón nem op Nunu, de úgy tûnik LCS csapatok nem értenek egyet vele 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Gambit elég durván letarolta ATN-t (aki épp elsõ 8-2-es stattal). Dorans blade Udyron elsõ itemnek érdekes volt, de bevált 😄

sadface

Én ilyet még nem láttam a kb 1000 meccsem alatt.
Amúgy közben rájöttem, hogy a will nem kell oda, de leszívtak ma. :'D

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Az, hogy semmi értelme nincs, hogy hetente legalább egyszer leírod. Megértettük elsõre is.

zippofcy
Az adott játék fórumán a játék egyik részének bírálata mióta flame? Pláne ha jogos.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Fogalmad sincs ki az, akivel beszélsz, de feltételezed, hogy valaki, akit szintén nem ismersz okosabb nála. Nem valami okos dolog 😊

zippofcy
Igen, tudom hogy külön veszi a játék ezért is mondom általánosságban hogy az ELO rendszer egy kalap szart sem ér.
5 ember teljesítményének eredményébõl (gyk. gyõzelem vagy vereség) hogy lehetne lemérni egyetlen ember tudását? 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

SzirmosSzisza
SG átok. Ha belegondolsz az ellenségnél sokkal nagyobb az esélye, hogy feedert, noobot kap. Játssz sokat és elõbb utóbb feljutsz valahova. (illetve ne flamelj itt eddig, mert semmit nem érsz el vele)

zippofcy
Nem emlékszem rá hogy rankeden EGYETLEN afk-t is kaptam volna eddig. Egyszerûen ennyire noobokkal rak össze. Más is erre panaszkodik.
Normalon max 1 noob vagy feeder van meccsenként, rankeden átlag 2-3 de van hogy mind a négy társam semmirevaló.

SzirmosSzisza
Te arról amúgy tudsz, hogy hiába vagy premade 5-ös csapatban, attól még a SOLO rangod nem nõ?

SzirmosSzisza
Azért, mert normalban játszik az ember kb 200 játékot 30-ig és addig bõven beáll a játékos szintje, rankeden meg játszol 10-et és ha pl kapsz ez alatt 3 afk-t, akkor szopóálarc visszajönni. Persze vissza lehet, csak nincs mindenkinek kedve/ideje/akármije játszani 100-200 játékot, aminek a felében a csapattársak folyamatosan noobznak, szidják egymást és társai 😊

zippofcy
"Hivatalos fórumon ugyan ezeket a dolgokat írják le a 14-16 éves Pistikék" - vagy talán 20-30 éves felnõttek akik látják azt amit te nem 😛

Milyen leagueba is vagy? Gold V? Úgy hogy premade 5-ös teammel tolod. Persze pont emiatt milyen tapasztalatod lehet solo / duo rankedben? 😛

zippofcy
Az elõbb írtam hogy normalban NEM ugyanez megy. Sem lvl 10 alatt sem lvl 10-20 között sem lvl 20 felett. EUN, EUW, US, Brazil, Turkey, Russia, Latin America North szervereken szerzett tapasztalataim alapján. (kb 1500-2000 meccs)

Unknow
Pontosan ez megy hivatalos fórumon is amit leírtál... Ez pedig azt bizonyítja,hogy sajnos az én primitív felfogásom a helyes.

Hivatalos fórumon ugyan ezeket a dolgokat írják le a 14-16 éves Pistikék, pont emiatt panaszkodnak, mert szerintük ez így ROSSZ. A probléma az,hogy vannak akik mégis..feljebb másznak és megy nekik a dolog. Miért?

Egyszerûen azért, mert az emberek nagyrésze túlságosan hiú az ember,hogy beismerje,hogy igen..õ kevés ehhez. Ez van... Nem a rendszerrel van a probléma, akármilyen rendszer lenne, neked hiba lenne benne ha te azt látnád: "Nem jutottam fel diamondba, hibás a rendszer."

Ez már rég nem az elo rendszer, az csak MMR-ben létezik. Nálad okosabb emberek dolgozták ezt a rendszert ki, és nálad okosabb emberek foglalkoztak veled, nálad több ideig. Nem a rendszerben van a hiba, hanem abba, hogy nem fogadod el: Igen, kevés vagy a soloq-hoz egy bizonyos "skill" után.

---

Plusz ha egy kicsit használnád a fejed rájönnél arra ,hogy nem körülötted forog a világ. A másik csapatban is leaverek,feederek,ragerek vannak...tök ua.

Kell a kifogás,hogy miért nem megy a játék, ennyirõl van szó... Deal with it. Mondhatsz akármit, de ez az igazság.
SzirmosSzisza
Nem tudom mit csodálkozol ezen, ilyen a játék és kész. Normalban ugyanez van, X játék után végre megérthetnéd, hogy hogy mûködik a LoL.

zippofcy
Te honnan a francból tudnád hogy én mit akarok?
Az csak a TE primitív felfogásod tükrözi hogy SZERINTED én azért szidom a ranked rendszert mert én nem ott vagyok benne ahol szerintem lennem kéne.
Kevesebb mint 100 meccset játszottam le rankedben összesen. Szerinted ezek alapján én mit gondolok hova tartozom???

A ranked rendszert azért szidom mert SZAR. Mindenki látja aki játszik benne. Kivéve aki hülye vagy vak.
Gold II-höz vagy a felettihez meg premade 5-ös team kell.
Tapasztalataim alapján én ezeket állítom.

Mivel solo / duoban 80%-60%-ban a szerencse dönt, premade 5-ös teamben meg nem vagyok ezért nem is lehetek elégedetlen a leagueval amiben vagyok. Pláne nem 20-30 lejátszott meccsel accountonként.
Teccikérteni? 😛

A dodge hatásával az MMR-re mi lesz? Elismered hogy semmi köze a kettõnek egymáshoz vagy továbbra is fenn tartod korábbi állításod hogy a dodge-olás rankedben azt eredményezi hogy rosszabb játékosokkal (szintén dodge-olókkal, stb) rak össze?

Unknow
Solo / DuoQ-val senki nincs megelégedve aki úgy gondolja,hogy nem azon az elo-n van amit megérdemel. Egyszerû pszichológia.

Ott keresi az ember a megoldást és kifogást ahol tudja... De kell neki valami magyarázat,hogy miért nem jön össze az amit akar.
tigeroo
hát még csak most tavasszal csöppentem bele a lolba, silver V-be vagyok, supportkodni tanulok S4-ra de nemhiszem hogy feljebbtudnék verekedni most nyáron rankedben😊
zippofcy
Solo / duo rankednek semmi értelme. Aki rankedezni akar kezdje azzal hogy keres magának 4 olyan játékost aki kb. azonos szinten van vele (mert gyengébb lehúzza, jobb meg úgyse sokat fog vele játszani, ugye 😉 ) és játszanak le jó pár meccset együtt hogy összeszokjanak. (derüljön ki ki melyik poszton, melyik championnal a legjobb, mi a gyengéje -pl. nem figyeli a mapot eléggé, elõrerohan vagy lemarad, stb).

5 közepes de összeszokott játékos premade teamben felér 5 db jó, de solo-ban összekerült játékossal.

tigeroo
most volt egy fain teemo feederünk. az még nemis gáz, de hogy nem hallgat ránk.. pl. ruined kinget vette volna ki (az ugye +5% hpt levesz/basic attack, tökéletes sok hp-s enemyre) de neem.. szóval az húz fel csak h nem hallgatnak ránk. most számoltam ki 47 perc alatt 21 halál, a death penaltyt levonva az aktív játékidejébõl egyenlõ azzal hogy átlag 1,3 percenként meghalt...
sadface
Cirmos feed inc.!

I decide when I'm done.

j0nNyKa
erre most tolok is egy volit, és azér streamelem, mert van egy shen supportunk, aki troll. gecire nyerünk. hogyne.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza

zippofcy
Én azt nem értem hogy normalon 10-bõl 9x normális társakat kapok.
Átlag minden 5.-6. meccset veszítjük csak el. Ezt nem azonos accounton értve hanem pl. törökön lvl 24-en, ruszkin lvl 14-en vagy pl. EUN-en lvl 30-on.
Rankeden viszont pont fordított a helyzet. Ha Fiddle-el a második kékre (kb 7:30) ultit akarok akkor max 2 gank fér bele addig. Így szokott lenni a 10. percre 4-8 az állás az ellenfél javára. Ha más megy jungle-be (mondjuk Yi 😊 ) akkor a 15. percre 3-12. De még ekkor sem adják fel, hálistennek ha nem harcolok akkor a 22.-25. percre az ellenfél beveri a nexust.

tigeroo
ma a rankedünk azon ment el hogy enemy fiora ellen aatroxot counterpickelte a társunk. valami 25-30ra kaptunk ki, ebbõl 19et fiora csinált...
zippofcy
Unknown aka Athem okoskodott itt pár hónappal ezelõtt.

Latin-on 28 ranked meccset toltam le dodge nélkül és vmi elborzasztó mennyire noobokat kaptam az utolsó három meccsen. Úgy értem mennyire kell hülyének lenni ahhoz hogy Karma-t hozza supportnak rankedre? Vagy Yi-t dzsungelesnek? Vagy 1-5-ös score-t csinálni Dravennel Cait ellen?

zeli
Ezt meg ki mondta? Az MMR-ed nem változik, ha dodge-olsz, csak az LP.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zippofcy
A promo meccs után mikor felkerültem eleve nulla volt. Aztán azóta is így maradt. Az is érdekes hogy Silver III-ban silver I-es játékosokat kaptam társnak, most meg silver IV-eseket.

Igazából csak ellenõrzõ account, mivel EUW meg EUN szerókon dodgeolok ezen meg nem és a nagyokosok megaszonták hogy a LoL figyeli a dodge-ot és rosszabbakkal rak össze ha dodge-olsz. Eddig nem vettem észre. 😛

sadface
Czdano
Azért azt tegyük hozzá, hogy valószínûleg junglebe sose fogod így buildelni. Meg lehet ezt csinálni, de meg van a veszélye hogy az enemy fejezi be helyetted..

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Remélem jól szúrtam be (fogalmam sincs ,hogy kell :v) ha nem törölje valaki illetékes 😊
SzirmosSzisza
Az érdekes, elvileg le kéne esni 0-ig, aztán ott 2-3 meccs után egy szinttel lejjebb rak.

zippofcy
Fura, Latin America North-on felkerültem Silver IIbe. Ott letoltam 3 meccset, a legnoobabb feederekkel akiket csak eddig láttam. Mindhárom meccs végén +0 pontot kaptam. Most is nullán állok. Új leagueba lépve egy ideig nincs mínuszpont? :S

j0nNyKa
jóhát õt se ismertem, meg a keresõs dolgot se <#idiota>

Fabio Capello
phreakrõl van szó, mit vártál? 😄

ha az itemkeresõbe beírod, hogy tons of damage, kidobja a triforceot 😛

j0nNyKa
bazdmeg és az adc item setjében van egy "manly items" szekció, amibe be van rakva vagy 15 trinity 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SzirmosSzisza
durva

sadface
Beteg vagy ember.

I decide when I'm done.

Phreak streamel egyébként és ad carryk-rõl mond érdekes dolgokat (miért van a draaaaven nerf valamit kit tart op-nak és miért)
Hegi90
istenem.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S