League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Már nem aktuális.
ATN-n nem mondta meg az okát, hogy miért hagyja ki ezt a hetet.
ForellenLord-dal mi történt, hogy nem játszik a héten (ATN-n midlanerje)?
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface

I decide when I'm done.

Czdano
Arrafelé már olyan meleg van hogy sivatagosodik a summoners rift? 😄😄

19:00-tól egy zene címet kérhetnék? 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

j0nNyKa
bizony, bár egyébként a blitz is teljesen szuper volt, 15 perc körül mikor a caitet megöltem vele, akkor kapott egy virtuális pacsit <#eljen>
meg a végén lehúzta az ultizó wwt az arcomból, stb 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A comment után ránéztem a streamre, hátha megy, Vö Dröt látnom kellett 😄
És jók voltak tényleg, fõleg a Darius aka Vö Dör<#eljen>

j0nNyKa
és bmeg az a durva, hogy nagyon ügyes volt mindkét magyar
nem gondoltam volna

"Vö Dör" ekkora juhot 😄DDDD

j0nNyKa
tudom vicc volt, jól jött ki 😊

más: tuti nyerek ..!

iCarpeDiem: hi
Vö Dör: hi
Vö Dör: prefer top
Gagger: bi
Gagger: pref adc
Vö Dör: any suggestions for ban?
iCarpeDiem: thresh
Kristf8: Tiszta Drogdiller
Kristf8: Távelvunétoszángecisávárengibugyogá

Nem gondoltam, hogy ennyire magára veszi mindenki azt az inget ami nem rá tartozik. Akire tartozik az tudja a többiektõl elnézést kérek. Johnnny téged megkerlek utoljára, hogy próbálj meg emberi módon kommunikálni,és nem mindenkinek beugatni teljesen baromságokat, ha nem tudsz ennek eleget tenni tényleg szólok a moderátoroknak!

Czdano
Köszönöm a gyors válaszokat, úgy érzem eltaláltam az elsõ meccsem 😄DD LINK

Kérdés hogy ez rankeden is így menne-e..

#35831: Attól hogy kiégek egy játékon és megoldást keresek rá az nem jelenti azt hogy csak a LoL-ban élek 😉

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Kha'zix-ban azt szeretem, hogy lvl2-esen iszonyatosan jó az "all in"-je. Red pot+leap+q+ignite+1-2aa, és halott az enemy. Húzni vagy a w-t vagy a q-t kell. W-t akkor ha jó wave cleart szeretnél, és pusholni akarod laned. Evolvolni elõször a q-t vagy a w-t, aztán az E-t. Harmadjára meg vagy az ultit (én azt szoktam), vagy ami marad (q,w).
Build: tear, brutalizer/vamp. scepter. Aztán vagy BT-t buildeled, vagy LW-t. Amikor megtelik a tear meg manamune.
j0nNyKa
más kiégésre megiszik egy sört, vagy elmegy strandra, te meg veszel egy ad midet
nice. <#idiota>

sadface
Ugye cirmos? <#idiota>

I decide when I'm done.

zeli
AD midnek nekem Zed jobban bejött, nehéz vele jól játszani, de nagyon jó champion.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza
Voyboy nem tud belépni NA-n, meg meccs közben is lagolt.

SzirmosSzisza
Zed / Jayce. Amúgy Manamune + armpen (brutalizer / LW).

Hegi90
csak nálam szarakodik EUW? loginnél kiír vagy 5 hibaüzenetet, majd belép és nem enged játszani rankedet mert nincs 16 champem......

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Czdano
Pro sg-s khazixok: Mit hogyan kell húzni és mit kell buildelni nagyvonalakban? Kell egy AD mid mert kiégtem....

j0nNyKa
ez tényleg gecijó írás <#eljen>

j0nNyKa
téged elise után érdekel még diana? mer ok, ez a skin iszonyat epic lenne, ha megvalósulna, de.. és?!

sadface
okéfõnök <#vigyor>

I decide when I'm done.

jazzy
girls..<#idiota>
sadface
Bocsika. :C bátorkodtalak felvenni... <#idiota>

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Én is, letöröltelek a francba annyira felidegesítettél, a hülyeségeddel. Ám egyszer el kéne menni valami csoportos Zed tréningre <#idiota>

sadface
Ne húzz fel, olyan ideges voltam, hogy egy az egyben leformáztam a c meghajtómat.... <#idiota>

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Tegnapi afk rage után érezheted is magad 😞

Czdano
Remek leírás, köszönjük 😊

sadface
Akkor ne mondja, hogy a sok G5-s mert sértve érzem magam.😄 Holott végig kussoltam és röhögtem. <#idiota>

I decide when I'm done.

Unknow
"Milyen leagueba is vagy? Gold V? Úgy hogy premade 5-ös teammel tolod."

Erre válaszoltam...és még most se értem, hogy ez ,hogy jön ahhoz,hogy solo/duoQ-ban gold-ban vagyok.
Unknow
Ugyan ez igaz az ellenfélre is...mondom, ezek csak kifogások ^^
SzirmosSzisza
Szerintem 10-en vagyunk itt összesen aktívak <#idiota>

Egyedül János mondta, hogy csak wood ligában OP, más reakció nagyon nem volt rá.

j0nNyKa
elpofaztam catnek hogy pakolja ki innen a tagot. neked most azt pofazom el, hogy ne allj le vele kommunikalni legyszives.

sadface
Ha valami problémád van a játékkal a legjobb megoldás az uninstall.exe. -ahelyett, hogy itt megy a vita-

Sok? Sorolj fel akkor nekem minimum 10 embert kérlek! Nem tudsz? Gondoltam.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza

Zenék champ-ekhez
A srác minden champion-hoz pakol fel zenéket, nagyon jól elkapja az "atmoszférájukat" szvsz.

jazzy
Azért ezt így nem állítanám, én mint gold5 huszár melléd álltam.
Ezt próbáltam elmagyarazni kb. 2 hete, de a sok okos gold 5 huszár levágott élükön Johnny"pro"-val.

zippofcy
Akinek nem lenne világos: a 10 emberbõl 4-en tudtunk játszani. A többiek vagy a championt amit választottak nem tudták használni, vagy a játékhoz nem volt lövésük se. (mikor hova menni, mit csinálni, stb.)

Persze Fiddle-ben az az OP hogy az AOE lesebzi az összes lámát, a CCvel meg kiszedem a carryjüket. 😄 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Silver II-be ilyeneket kapok csapattársnak és ellenfélnek Latin-on. No comment 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ha folyamatosan jól teljesítesz, akkor elõbb vagy utóbb feljebb kell jutnod. Az egész feljebbjutás csak egy nagy grind. Minél többet játszol, annál nagyobb esélyed van a feljebb jutásra (feltéve ha értelmesebb vagy mint egy kiló zippo).
zeli
Lol, összedobta a matchmaker Wildturtle-t, Chaox-ot, TheOddOne-t, és Dyrus-t. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zippofcy
"Premade 5ös team nincs soloq-ban..kicsit IQ light vagy" - szerinted mondtam ilyet? Ki az IQ light? Már megint olyasmit használsz fel hogy belém köss amit nem mondtam? Ismerõs módszer 😛 😄 😄

zippofcy
Ha begyakorlod Leonát garantálom hogy felviszlek Gold V-be. 😛

zippofcy
A support a második legfontosabb poszt a jungler után. Aki ezt nem tudja az noob. Én meg nem fogom megmagyarázni miért 😛
A legkevésbé fontos poszt a top. Mid lemehet vagy felmehet gankelni.
Topnak csak annyi kell hogy legyen vér a pucájában ha hárman négyen mennek a tornyára megvárni a társait (ha azok nem érnek oda idõben akkor a csapata a szar).

Olyat nyertem az elõbb ranked Latin-on ... 8 percnél bot hagyta ellopni a kékem pedig wardozva volt és mid meg én is ott voltunk, szidtam õket végig mint a bokrot de láttam az ellenfél még noob-abb szal maradtam ...
Mákjuk volt hogy nem kezdtek szidni mert kiléptem volna a francba ranked vagy nem ... így megnyertem nekik igaz az ellenfél mindig elvitte a baron buffot de nélkülem nem mertek támadni a csapattársak szal kibekkeltük.
Lehet a dodge-ban igazad volt, Lázárral nem dodgeoltam és silverIIben vagyok 30 ponttal, ennél jobb egyik karimmal se voltam soha.

De abba is gondolj bele, hogy lehet hogy jó vagy a lanen, de ha csak 1 olyan társad van aki elrontja valamilyen okból, akkor el mehet rajta az egész.

Bár ez csak saját meglátás.
Unknow
Sok player carryzi magát fel supporttal is... Aki jól játsza a supportot, az elõbb - utóbb feljebb megy. Erre is marha sok példa van. Mindegy milyen lanen játszol..ha jó vagy, feljebb kerülsz elõbb vagy utóbb.