League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
chaox retardált, negatív és minden 2. szava dude amitõl nyakon verném, cutepie normális, jókedvû, pozitív és ronda
TBTPumpa
Elsõ (és talán utolsó?) Ranked meccsem S3-ban:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rég láttam már akkora flamet és rosszindulatot játékosoktól, mint ezen a meccsen...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Metalmilitiakid
mondtam, hogy nem írtam én le akkora hülyeséget 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Metalmilitiakid
szerintem sokkal lényegesebb az, hogy nem kell a képernyõ 4 külön sarkára nézni, hogy infót szerezz, hanem elég egyetlen irányba nézni

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

sadface
lebutított hp bar meg a többi gondolom more fps-t eredményez. Legalábbis reddites témában találtam. :'D

I decide when I'm done.

Különc
Mobilnetes hülyegyereknek (aka én) elmondanád a lényeget?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
semmire se jó ilyen szempontból, max annyi, hogy több látszik egy picit a harctérbõl, és.. ööö, nemtom, faszább úgy streamelni?!
én egyébként nem javaslom a hud modifikációkat, sok velük a baj, sok tõlük a bugsplat, stb.

Czdano
Mármint értem hogy megvariálja a HUD-ot, de nem értem miért lenne ez jobb most nekünk fps/stream szempontjából

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Ez mi?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

tigeroo
dettó, ultikavalkádban lemegy 1-5 FPSre de amúgy élvezhetõ a játék
BoneDragon
Ez alapján kár bármiféle következtetést levonni. Qtpie duoba nyomja, ráadásul lee-vel és nem adc-vel. Igaz számomra jobb player és jobb streamer is, élvezet nézni ahogy játszik. Chaox-nek meg csak a dude szót tanították meg kiskorában. Egyszer néztem és egymás után 4x mondta hogy dude, azt hittem lefagyott a gépem. <#idiota>

j0nNyKa
sivir / egyéb VU-k, spirit visage talk, meg egyebek

TL;DR

= Sivir's visual update is coming along nicely - her weapon will look "properly epic", her run will not look dumb, spell shield is tied to weapon. Ofc all skins will be updated, one of which IronStylus sculpted himself.

= Kass, Morde, Taric are all on "the list" of champions that need heavy visual work. Mordekaiser has a problem of he doesn't look like a mage.

= Current PBE changes to Spirit Visage / Banshee's Veil and the new item Spectre's Cowl are tentative and the numbers will be changed.

= Bursting from 100 to 0 with no counter play isn't fun - " If the opponent has zero counterplay options, you don't get to have high power"

= Master Yi's visual update also includes new particles for his Wuju style - one for no points in it, one for having a point in it, and one for it being active. they will be on pbe soon.

= Kassadin is getting more nerfs on Dominion

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Látjátok, ezért jó, ha az embernek nincs ALT gombja se, nincs ilyen probléma <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maak
Szavam nincs ra, nem vagyok olyan aki fps-re fapfapol, es eddig nem volt olyan ami ne futott volna el rajta. Innen legalabbis semmivel nem volt problema...es amugy is lolozok csak ha van egy kis idom szal arra meg jo 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

j0nNyKa
húha, inkább semmit 😄
boldog szülinapot neki elõre is, szép idõt megélt

Maak
Milyen az atlagos gep? Mert enyem iden augusztusban tolti az 5. szulinapjat, mindenfele beavatkozas nelkul, kivancsi vagyok akkor erre mit mondanal. 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Oooh, azt hiszem leporolnám a jó öreg Olafot ha ez így kijönne a spirit visage változással egyetemben. 😄

jazzy
Úgy a 6. dude után feladtam ~1 perc
SzirmosSzisza
Picit nagy a kontraszt 2 játékos között 😊

j0nNyKa
errõl jut eszembe, hogy valami jó kis kecske alapú championt lehetne gyártani <#idiota>

jazzy
öööö nincs kecském.. mert nem tudom mivel etetni
j0nNyKa
próbáltál már kecskéket etetni vele ..?
2011 áprilisi a gépem, necces rámondani hogy erõs

jazzy
ha a te géped átlagos akkor az enyém a kecskéket etetni se jó
j0nNyKa

j0nNyKa
egyébként egy gép pucolás / újratelepítés nem segíthetne?
nekem nincs ibmes rokonom, de istenuccse' semmi bajom nincs soha az alttabbal, pedig fut jópár dolog konstans
a gépem meg 2+ éves, jó, ha az átlagos jelzõt rá tudom aggatni

Maak
Nalam max akkor van gond alttabbal ha lol kozben fut valami meg steam alol is.

SzirmosSzisza
Burzsoá vagy-e ...

Amúgy gondoltam lefekvés elõtt olvasok kis LoL FB csoportot, szerintem kajak butultam tõle ~.~

Tudom, de j0nNy mikor nem ilyen. gép nálunk is akad (2 asztali 2 laptop meg öcsém jövõre kap majd laptopot). Persze ha az unokatesó magas rangban dolgozik az IBM-nél akkor ez nem is meglepõ <#nevetes1>....sûrûn selejteznek nagyon olcsón. (mostani laptopom 3 éve vettem 20K-ért akkor volt egy éves, úgy ,hogy IBM cuccnem szhar), de elég az offból :v
jazzy
Szerintem én csodagyerek vagyok, mert tudok alt tabolni akármikor és 20 gép sem kell.
sadface

I decide when I'm done.

hát én kétszer is meggondolok egy alt+tabot. Fõleg ha megy már egy ideje (egész nap) a gép akkor van ,hogy rájön ilyen 40-50 sec mire leviszi és ugyanennyi míg visszahozza....az meg lol idõben számítva nagyon sok.
SzirmosSzisza
Amúgy elvileg borderless módban nyugodtan lehetne alt-tabolni, csak az ugye többet eszik 😞

NagyiBMX
Részemrõl semmi offense, nálunk is több gép van(+2 laptop)csak j0nNy-nak van egy ilyen kicsit kötözködõs arca. 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

igen az, de szerintem ezt õ is tudja...csak a szokásos. De azért nehogy azt mondja ,hogy manapság ritka hogy 2-3 gép / internetezésre alkalmas eszköz legyen egy családon belül. Amit ha épp nem használ senki odapakolom a "játszós" géphez és problem solved.
sadface

I decide when I'm done.

NagyiBMX
probably laptop

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Metalmilitiakid
nem fagy le, csak ctrl+alt+del kell, hogy kijussak, illetve nem mindig alt tabolok, de amikor van 3 ember is aki Nokai Ncage rõl játszik, hát az életem is elunom mire betöltenek.

j0nNyKa
mondjuk mire minden sgsnek odaadod a "lapidat", hogy õk is tudják követni ezt a megoldást, eléggé el fogsz fáradni (whatever the fuck this "lapi" is)

sadface
Nekem borderlessen soha nem fagyott még meg. ^^

I decide when I'm done.

Phreak párszor elmondta jelenleg mi a megoldás arra ,hogy töltõképernyõn meghal a kliens ha letesszük tálcára: Egyszerûen ne tegyük le.

(paraszt megoldás, de mostanában azt szoktam ha senkinek nem kell a lapim amikor nagy gépnél játszom akkor egyszerûen beteszem monitor mellé a lapit azon netezek/fb/zene. nagy gépem meg csak a lol így nem kell alt-tabozni semmihez 😄)
sadface
Elvileg valahogy le lehet csukni, de mivel új patch van nem hiszem, hogy works meg az elõzõt sem tudtam.

I decide when I'm done.

Czdano
Itt egy link azoknak akik FPS laggokkal szenvednek, írnak pár okosságot..

A legtöbb esetben segített az az embereknek az, ha a kliensben kikapcsolták a menü animációkat (fogaskerék, disable/enable valami)..

sadface
Szintén. Ráadásul én úgysem tudtam 720ban........

I decide when I'm done.

Metalmilitiakid
nekem az tûnt fel, hogy nem tudok alt tab olni töltõ képernyõrõl ctrl+alt+del nélkül

Czdano
Hála egy újabb lol patchnek ismét nem tudok élvezhetõen streamelni. (a game elindulásakor a kliens nem záródik be, ráadásul több erõforrást eszik mint maga a játék -.-") Másnak még stream nélkül is vannak akadások...

zippofcy
Asszem bizonytalan idõre abbahagyom a LoL-t.

Az a baj hogy már úgy játszom ahogy a pókert szokás online: ha szar a leosztás egybõl dobom.
Vagyis ha van egy feeder vagy egy leaver vagy a 4-bõl kettõ noob vagy csak úgy látom az esély az ellenfél javára 70%+, átloggolok másik szerverre.
Mivel a meccsek 3/4.-e mostanában ilyen (török mindig is szar volt, a rankedek szintén és ezek mellett csak ruszkin tolom most) ezért igazából már nem is LoLozok csak zenehallgatás mellett ugrálok egyik szerverrõl a másikra. Mint az agymosott zombik a TV csatornák elõtt 😛
Mivel nem is bannolnak érte ezért aztán totál semmi okot nem tudok rá hogy miért változtatnék.

Kiba.. unalmas hogy az elsõ 10 percben eldõl a meccsek kilenctizede.
Múltkor pl. a javunkra volt akkora az elõny hogy összesen 2x ultiztam amúgy a második monitoron neteztem. Asszem meguntam, na.

Nunuztam kicsit változatosságképp de Fiddle-hez képest egy nulla, CC alig, ultiját vagy bokorba tolja el az ember vagy a teamfight közepe vége fele amúgy kimenekülnek, championok ellen nincs lifedrainja ... ki az a hülye aki egy TVR Sagaris után egy Porsche-val pályázik?
(kb. a többi championnal is ez a bajom)

LoLreplay se úgy néz ki hogy lenne közeljövõbe szal videót se csináltam már hónapok óta. (pedig egyet még akartam csinálni a DF Sonic Firestorm legjobb dalaival)

Végül is itt a nyár, inkább úszok, napozok, biciklizek.

Nem tud vki CC + AoE + lifedrain-os championt HoNba vagy DOTA2be? (Gondolni kell a télre is 😄)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Torzonborz
problem solved : regeltem mobilról <#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

SzirmosSzisza
lol, amúgy itt is ki tudod választani azt, hogy melyik szerverre akarsz menni.