League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No offense de, 1:olyan 200 win körüli acc nem hiszem ,hogy olyan régnek számít 😄

2 Darius sose volt OP csak idegesítõ -ebbõl is látszik ,hogy mégse olyan sok az a 200 win ha OP-nak láttad- .

Thresh-nek a kit-je olyan ,ami miatt szivatni tud. Hisz szinte minden spelljén van valami cc. Ugyanez igaz leonára is. És akkor mellé még tankosak is. A mostani agresszív arcodba ugrós metába pedig ez az amire szükség van. Sonához már egyértelmûen kell egy csapat is. hiába fogsz össze mindenkit az ultival ha "rosszkor" teszed azt. Egyébként tigeroo-nál is ott a pont: aki kézre áll. Személy szerint iszonyú béna vagyok Threshel, nem is erõltetem. Viszont a Jannam (aki manapság ritkább mint a fehér holló) nem egy meccset nyert már meg a csapatnak.
Jani Hun
igen ez a "nincs legjobb"-at énis ismerem, lassan egy évtized mmo van a hátam mögött, de midnenhol van olyan ami kitünik(WoWbvan a pala volt annó op, Itt Darius amikor bejött, értitek)

De amugy nekem is megvan tresh, kicsit gyakorolni kell vele és elég OP tud lenni az igaz 😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

tigeroo
én próbáltam mostanában rengeteg supportot (mainként thresh), de nincs ilyen hogy leghasznosabb, neked kell hasznossá tenni õket. ami neked "kézreáll", akinek a képességeit a legjobban magadénak tudod tenni. mindegyik másban jó, más pluszt képes adni a csapatnak

amúgy én leona/sonát/alistar/thresht ajánlom

nekem thresh jött be a legjobban, a lámpást maxolom vele, pokeolni iszonyatosan tudsz vele már az elejétõl fogva, ha ügyes vagy az adc-vel akkor instant kill a lane ha rájukmentek annyi cc-je van a hõsnek.
teamfightben meg behúzod az enemyt, lámpás + box le és mehet a menet, egyedül lulu/janna ellen kényelmetlen de amúgy iszonyat erõs support.
IJIazz
Thresh, Sona, Janna, Leona.. sztem most õk a legjobbak.

Jani Hun
Hali srácok, én régóta játszok (olyan 200 win körül van az accom lvl 30 stb) main ap teemo vagyok, és érdeklödnék hogy melyik a legjobb(leghasznosabb, mivel nincs legjobb) support? Sonát nagyon sokat látom mostanság, valakinek valami ötlet?

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Metalmilitiakid
Lenne egy kérdésem. Kipróbáltam most ez a LOLReplay dolgot, nemtom mennyire mûködik jól, valaki csekkolja, hogy jó-e pls. (legelsõ frissen vett fiddle jungle em, szal kritikát fogadok) Fiddle

Ebbõl adódóan jön a kérdés, hogy most az OBS behalt és nemtom, hogy attól, hogy update volt vagy, hogy felraktam a LoL replay-t. Azt írja ki ha fel akarok venni, hogy: Inkompatibilis becsatlakozó modult észlelt... és kizárásnál nézzem meg, hogy ki vannak-e zárva. Lehet én vagyok szerencsétlen, de a LOLReplay ben nem találtam ilyen opciót, ha valakinek van ilyen tapasztalata az pls help.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Arra ott vannak a reklámbevételek, eSport-ot azzal támogatom, ha nem használok adBlock-ot. Nincs is vele semmi baj, menjen az is, éljenek meg õk is valamibõl.
Na,de ha már a kedvenc csapatom logóját megveszem akkor azért szeretném, ha nagy része a lóvénak a csapathoz kerülne fõleg ha már ilyen címszó alatt (is) megy a dolog: "In the spirit of this rising competition, you can show support for your favorite team by grabbing an official team logo Summoner Icon"

Itt most nem az én részemrõl van szó, mert 250RP egy iszli-faszli összeg, de ha már megveszik 10.000-en..akkor már nem mindegy.

jazzy
80% a versenyek megszervezésére, lebonyolítására és a jutalmakba megy. Pl ne felejtsd el tök ingyen hd stream jár minden nagy RIOT által szervezett versenyhez.
Nekem az nem tetszik a dologban, hogy 20% megy a csapatnak, 80% meg eSport támogatás címszó alatt máshová.
Ezek az ikonok azért olyan nagy melóba nem kerülhettek (fõleg, hogy egy részük elérhetõ is volt anno ingyen egy idõre) szóval nem értem miért csak 20% megy a csapatnak? Ezek az ikonok nem érnének semmit, ha maguk a csapatok nem lennének és akkor jut nekik 20%?
Ha fordított lenne az arány, vennék egyet, így viszont nem.

zeli
Október-november környékén. Valószínû igen amúgy, de majd úgyis informálnak hogy mi lesz, messze van az még. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

tigeroo
S3 mikor lesz a vége?

meg ha silver divisionba vagyok akkor kapok silver keretet ugye?😄
SzirmosSzisza
Ez csak szerintem teljesen korrekt? Nem muszáj õket megvenni, nem is drágák és támogatod vele a kedvenc csapatod :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
lol, most olvasom, hogy kikaptak ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Volinak talán a sustained dmg-e (nem találok rá magyar szót) jobb egy kicsit, mint J4-nek..meg a passzívja, azért az elég sok tankosságot rádob.
Minden másban jobb J4, több cc, a zászló AS buff a teamnek és az initiate-je is sokkal jobb.

A dmg jungler sem rossz szvsz..egy a lényeg, initiateje legyen, anélkül nem sokat ér egy jungler.
pl az itt is sokat emlegetett Elise azért is jó, mert arra a stunra azért lehet follow-upolni.

Sokat gondolkodtam, hogy beújítom Volimacit a dzsungelbe. Mik a vélemények mondjuk egy Jarvannal összevetve? Egyelõre nem nagyon látom, hogy mit tudna nyújtani, amit J4 ne tudna.
Igazándiból azt sem nagyon merem megkockáztatni, hogy ha mondjuk a top vagy a support tankosabb, akkor egy dmg orientáltabb junglert viszek, mint pl. Elise vagy Khazix, mert végjátékban ha úgy adódik nem lehet annyira adaptálódni a helyzethez. Szóval vélemények?

A Wukong vs Darius matchup amúgyis elég durva.. nem irígyellek <#idiota>
Btw az a 39 creep elég harmatos egy Hecarimon <#idiota>

IJIazz
Hát én most csúnya módon vitettem magam a Jayce midünk hátán 😄 Lee-vel voltam topon Zed ellen, elég durván elvert cs-ben(melóban néha alt-taboznom kellett), de nem engedtem hogy megöljön vagy elhagyja a lane-t, csak idegesítettem végig. Szinte full tankot buildeltem, beugrottam 5 közé 30. percben, összes cc-t gyors elnyomtam és mind engem támadott, megöltek, a társaim meg bedarálták õket. 0-3-15ös stat, 133 cs, és ilyennel sima gyõzelem, már majdnem én éreztem rosszul magam 😄

SzirmosSzisza
Én is annyit kaptam most, ha jól számoltam 4 win eddig egymás után rankeden. (de igazából még mindig szerencsejáték, enemy team olyan hihetetlenül náb volt, ha oda kerülök még én se tudtam volna carryzni õket 😄)

IJIazz
1 hónap kihagyás után újra játszottam egy rankedet, hogy ne essek lejjebb inaktivitás miatt: +18 LP... What sorcery is this?!

Czdano
"felüdülés így játszani" 😄DDDDDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Durva mit lenyom Vulcun 😄

Hegi90
Ezt csak azért rakom be, hogy tanuljatok az esetembõl. SOHA ne adjátok oda a mainetek ha ti vagytok legfelül champselectben, ne akarjatok a csapathoz igazodni.

Elviszik bazmeg a pirosát, hiába spammelek mint egy retardált hogy jöjjön valaki segítsen. Á inkább ellopja az övét, és semmi hp-ja nem marad. Darius megkapja redet, Q+AA-val lement 3/4 hp-m. Aztán jön topra gankelni, egy darab skillje se talál (ami azért hecával egy no-flash darius ellen valljuk be elég szánalmas), még a Q se, meghalok a faszba, és leolt hogy noob. Jön gankelni, nincs manám, sebaj, meghalunk mindketten. Mondom ekkor hogy inkább ne jöjjön mert csak meghalunk. Erre átmegy vérpistibe és csak azért is jön meghalni, közben spam rage. 20. percben a gyerek 7-es szintû volt, 15 creeppel.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
ne féltékenykedjé, nálad nem szeretem jobban <#idiota>

zeli
Az a TSM teamcomp. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Különc
Ki ez egyébként, hogy ekkora haverod?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
nem akarok veled egyetérteni, mert anyám megint a sarokra kerül.

Különc
Statjai alapján ezt a gyereket carryzik rendesen

jazzy
Nálam offline
j0nNyKa
nice stats there, bár championselectrõl én sem csinálnék jobbat, az tény.
ha nem haragszol, most pont nem fog érdekelni, ahogy játszol, de hajrá, gl hf <#eljen>
(btw ha már úgyis imádsz, ráérõs idõdben a nevemet gyakorold már leírni plz, nem olyan nehéz az, hogy 10bõl 1x se sikerüljön)

Jonnykka-nak szeretettel: http://www.twitch.tv/hexcity

j0nNyKa
kegyetlenül hosszú jayce talk

TL;DR - Massive changes for Jayce headed to the PBE.

Problems: J
=Jayce currently ignores too many resistances
=he pokes WAY too good
=his burst is crazy with his W "rolling "

Solutions:
=Transform no longer has a shred, instead has bonus damage based on level,
=You can no longer level transform, instead other abilities have 6 ranks.
=To The Skies now deals magic damage and scales on AP.
= Static Field no longer restores mana on hit and damage is reduced, also now has an on hit magic damage proc while active.
= Hyper Charge scaling reduced to 100% from 130%

As always these plans are tentative and that's why they are hitting the PBE for extensive testing. Xypherous notes it might not make it through.

If your interested, just skim it over - Xypherous is very detailed with this sort of thing.,

j0nNyKa

jazzy
Visszatérek Akalizni, annyira nem játssza senki jelenleg, hogy elfelejtettek ellene játszani, legalábbis silver1 - gold3 között biztosan, 0-2-0ban voltam, mert counterpickeltek Lee Sinnel, ami ugye megver lanen, leverte a tornyot kifarmoltam a Hextech Gunbladet, utána quadráztam és a final score 14-2-5 lett.

Counterpickelés megy amúgy nagyon az embereknek, csak általában játszani nem tudnak vele, elõzõ játékomban Renektonnal countereltek meg lanen, ott 14-2-3 lett a final stat.

Mondjuk ez a Lee tudott játszani, volt vagy 350 meccse vele, csak éppen Lanelés után sokat nem ért.

Sajnos ezelõtt volt egy 13-3-9-es Lux loseom is 😞

De amúgy hozzátenném, hogy a mostani játékomban 2 halál után a topunk annyira elkezdett flamelni meg gyerekeskedni (nem jövök, leszarom, splitpusholok, afk farmolok all game, te hibád), hogy 4v5ben voltunk a quadráig, ahol rájött, hogy nyerünk. És annyi emberség nincs benne, hogy elnézést kér. Olyan nehéz?
zeli
Hát azért S2 championship-en se voltak kevesen azért.

Különc
A Staplesben? Nem gyõzik majd mutatni úgy a közönséget, hogy ne látszódjon, hogy egy block sincs megtelve, vagy ennyire lemaradtam? Neten nézik 200 000-en ha olyan idõben van, élõben nem fogja a töredéke se

Szerk: most olvasom, hogy nem is olyan nagy komplexum ez

*Jegy
lol?! Hegy árak amúgy kb mennyibe fájnak nem tudja valaki? nem mintha mennék csak érdekel ,hogy mégis.
j0nNyKa
esl.hu

TBTPumpa
Wat? Ezeket még tavaly õsszel játszottam (még az interface is régi volt). Azt is ide számítja? Végül is nem baj, csak érdekes. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zsolesz92
adjatok pls linket a magyar bajnoksághoz

jazzy
De az lehet 3v3 és 5v5 is, a solo queue játék utáni eredménynél csak a solot mutatja, ami pedig egyértelmûen 2-0, ergo pumpa skizo!
j0nNyKa
mondjuk valszeg a lolking a hülye, de szerinte s3-ban 5 rankedet is toltál 😄

jazzy
Nem vagyok morci de egyébként lehetnék ugyanis a mai amumus játékomban nekem és az egész családomnak rákot illetve fájdalmas, kínokkal teli halált kívántak
felüdülés így játszani
TBTPumpa
Igen? 2-0??? Azt hogy? Az elõzõ Rankedet még S2-ben mentem, tavaly szeptemberben a Katarina visual upgrade után nem sokkal.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ronihun
theory : preseasonban játszotta az elsõ meccsét, amit õ nem számít season 3ba, mert nem is az

...

j0nNyKa
ebben mi a morci, tök valid kérdés

Zickler
De morci ma valaki

Battletag: Muhee#2716

jazzy
Különdíj fejében felteszem a kérdést: 2-0 win/loseal hogy lehet az elsõ meccsed?