League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 Darius sose volt OP csak idegesítõ -ebbõl is látszik ,hogy mégse olyan sok az a 200 win ha OP-nak láttad- .
Thresh-nek a kit-je olyan ,ami miatt szivatni tud. Hisz szinte minden spelljén van valami cc. Ugyanez igaz leonára is. És akkor mellé még tankosak is. A mostani agresszív arcodba ugrós metába pedig ez az amire szükség van. Sonához már egyértelmûen kell egy csapat is. hiába fogsz össze mindenkit az ultival ha "rosszkor" teszed azt. Egyébként tigeroo-nál is ott a pont: aki kézre áll. Személy szerint iszonyú béna vagyok Threshel, nem is erõltetem. Viszont a Jannam (aki manapság ritkább mint a fehér holló) nem egy meccset nyert már meg a csapatnak.
De amugy nekem is megvan tresh, kicsit gyakorolni kell vele és elég OP tud lenni az igaz 😄
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
amúgy én leona/sonát/alistar/thresht ajánlom
nekem thresh jött be a legjobban, a lámpást maxolom vele, pokeolni iszonyatosan tudsz vele már az elejétõl fogva, ha ügyes vagy az adc-vel akkor instant kill a lane ha rájukmentek annyi cc-je van a hõsnek.
teamfightben meg behúzod az enemyt, lámpás + box le és mehet a menet, egyedül lulu/janna ellen kényelmetlen de amúgy iszonyat erõs support.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Ebbõl adódóan jön a kérdés, hogy most az OBS behalt és nemtom, hogy attól, hogy update volt vagy, hogy felraktam a LoL replay-t. Azt írja ki ha fel akarok venni, hogy: Inkompatibilis becsatlakozó modult észlelt... és kizárásnál nézzem meg, hogy ki vannak-e zárva. Lehet én vagyok szerencsétlen, de a LOLReplay ben nem találtam ilyen opciót, ha valakinek van ilyen tapasztalata az pls help.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Na,de ha már a kedvenc csapatom logóját megveszem akkor azért szeretném, ha nagy része a lóvénak a csapathoz kerülne fõleg ha már ilyen címszó alatt (is) megy a dolog: "In the spirit of this rising competition, you can show support for your favorite team by grabbing an official team logo Summoner Icon"
Itt most nem az én részemrõl van szó, mert 250RP egy iszli-faszli összeg, de ha már megveszik 10.000-en..akkor már nem mindegy.
Ezek az ikonok azért olyan nagy melóba nem kerülhettek (fõleg, hogy egy részük elérhetõ is volt anno ingyen egy idõre) szóval nem értem miért csak 20% megy a csapatnak? Ezek az ikonok nem érnének semmit, ha maguk a csapatok nem lennének és akkor jut nekik 20%?
Ha fordított lenne az arány, vennék egyet, így viszont nem.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Minden másban jobb J4, több cc, a zászló AS buff a teamnek és az initiate-je is sokkal jobb.
A dmg jungler sem rossz szvsz..egy a lényeg, initiateje legyen, anélkül nem sokat ér egy jungler.
pl az itt is sokat emlegetett Elise azért is jó, mert arra a stunra azért lehet follow-upolni.
Igazándiból azt sem nagyon merem megkockáztatni, hogy ha mondjuk a top vagy a support tankosabb, akkor egy dmg orientáltabb junglert viszek, mint pl. Elise vagy Khazix, mert végjátékban ha úgy adódik nem lehet annyira adaptálódni a helyzethez. Szóval vélemények?
Btw az a 39 creep elég harmatos egy Hecarimon <#idiota>#idiota>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Elviszik bazmeg a pirosát, hiába spammelek mint egy retardált hogy jöjjön valaki segítsen. Á inkább ellopja az övét, és semmi hp-ja nem marad. Darius megkapja redet, Q+AA-val lement 3/4 hp-m. Aztán jön topra gankelni, egy darab skillje se talál (ami azért hecával egy no-flash darius ellen valljuk be elég szánalmas), még a Q se, meghalok a faszba, és leolt hogy noob. Jön gankelni, nincs manám, sebaj, meghalunk mindketten. Mondom ekkor hogy inkább ne jöjjön mert csak meghalunk. Erre átmegy vérpistibe és csak azért is jön meghalni, közben spam rage. 20. percben a gyerek 7-es szintû volt, 15 creeppel.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ha nem haragszol, most pont nem fog érdekelni, ahogy játszol, de hajrá, gl hf <#eljen>#eljen>
(btw ha már úgyis imádsz, ráérõs idõdben a nevemet gyakorold már leírni plz, nem olyan nehéz az, hogy 10bõl 1x se sikerüljön)
TL;DR - Massive changes for Jayce headed to the PBE.
Problems: J
=Jayce currently ignores too many resistances
=he pokes WAY too good
=his burst is crazy with his W "rolling "
Solutions:
=Transform no longer has a shred, instead has bonus damage based on level,
=You can no longer level transform, instead other abilities have 6 ranks.
=To The Skies now deals magic damage and scales on AP.
= Static Field no longer restores mana on hit and damage is reduced, also now has an on hit magic damage proc while active.
= Hyper Charge scaling reduced to 100% from 130%
As always these plans are tentative and that's why they are hitting the PBE for extensive testing. Xypherous notes it might not make it through.
If your interested, just skim it over - Xypherous is very detailed with this sort of thing.,
Counterpickelés megy amúgy nagyon az embereknek, csak általában játszani nem tudnak vele, elõzõ játékomban Renektonnal countereltek meg lanen, ott 14-2-3 lett a final stat.
Mondjuk ez a Lee tudott játszani, volt vagy 350 meccse vele, csak éppen Lanelés után sokat nem ért.
Sajnos ezelõtt volt egy 13-3-9-es Lux loseom is 😞
De amúgy hozzátenném, hogy a mostani játékomban 2 halál után a topunk annyira elkezdett flamelni meg gyerekeskedni (nem jövök, leszarom, splitpusholok, afk farmolok all game, te hibád), hogy 4v5ben voltunk a quadráig, ahol rájött, hogy nyerünk. És annyi emberség nincs benne, hogy elnézést kér. Olyan nehéz?

Szerk: most olvasom, hogy nem is olyan nagy komplexum ez
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
felüdülés így játszani
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
...
.jpg)