League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
ez a patch aminek az a neve, hogy ugyan basszunk már ki a supportokkal ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
wtf, remélem ez csak valami hiba :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Meet Your Throwers 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
<#eljen> Azt mondhatom teljesen egyetértek vele.

Gambitbõl pedig ideje lenne lecserélni Darient, mert unalmas mindig a failjeit nézni.
SzirmosSzisza
Tegnap ebbe beleolvastam, amit olvastam az jól leírta mi történt.

jazzy
Ja látom, aha, csak fura, kicsit rossz formában vannak most
SzirmosSzisza
Itt oldal alja. Szorosan vannak SK-val 😄

jazzy

Durva, hogy EG az utolsó és ha jól emlékszem tegnap is kikaptak niptõl..
jazzy
😄D bírom ezt a trick2g-t, meg olyanokat csinál, hogy beszarok..
tigeroo
soraka😄*
tigeroo
hú geci most próbáltam ki sokarát, eléggé hidden op. ráis kérdezett a másik support hogy a picsába van mindig ennyi manám (ugye az E nem kerül semmibe), a W baszott nagy heal, a Q meg mínusz elég sok mr-t képes tolni aoe. hasznos support nagyon.
Metalmilitiakid
Röviden tömören megfogalmazva, ha létezni ilyen opció, hogy magától rakja a szinteket akkor saját magaddal basznál kis pl a játékok felében.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Zickler
Na, kezdünk rájönni, hogy egy piros elixir-s tiger stances udyr a legerõsebb lvl 1 karakter 😛

Battletag: Muhee#2716

j0nNyKa
jön új janna skin, új item ikonok, meg brutál mennyiségû jayce / olaf átalakítás

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ez mi volt??? Buffolták Udyr skilljeit vagy ez vmi rework? Még cucc sem volt rajta csak pár potion ha jól láttam.

j0nNyKa
szegény elise milyen rape-et kapott :C
udyr op.

SzirmosSzisza

sadface
meh.

A Pale Cascade nerf elõtt volt ilyen opció, mostmár nincs értelme mert 0 dmg-d lesz. Inkább húzd a q-t és építsd a tankos itemeket vaagy, felváltva húzod q-w-t. A pajzsot nem éri meg maxolni elõször mert kapsz egy spellt és már annyi lehúzza az egész pajzsot és még beléd is sebez. Late game-ben meg teljesen haszontalannak érzem mert az a plusz párszor hp amit kapok belõle nem menti meg az életem. 😊

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Rúna oldalakat és mastery oldalakat el lehet menteni. Többet ne várj Riottól. (ettõl független elég nagy hülyeség amit kérsz😄)

j0nNyKa
morciarc a diana szaki mostmár, de valóban kell variálni a skill sorrendet, nyilván pl. morde ellen nem úgy fogod buildelni, mint egy lux ellen
meghát ugye patchrõl patchre is változik, jó példa erre thresh is, ahol ugye a q-t (?) "kellet" maxolni, mostmeg az e-t "kell"

jakuza: ez egy moba játék, szerintem rossz ajtón kopogtatsz, itt fél óra alatt kell hoznod 18 döntést, hogy milyen skillre pakolsz, és igen, ez egy meccsrõl meccsre változó dolog, nem pedig valami 2 bites netrõl olvasott, "betanult" rendszert
ha jól sejtem, mmorpgkbõl szöktél ide, ami nem baj, de agyilag át kell állni.

Jakuza1
Profilok menteserol, ugye meg sosem hallottal ? Vagy ez tul nagy keres a mai modern vilagban, vagy inkabb maradsz a kobunkonal ?

sadface
Ahri jobb példa lett volna. Mert ott azért lehet variálni a q-val és a w-el.

I decide when I'm done.

jazzy
Az a nagyon gáz ha valaki ugyanúgy szintezi a championt minden esetben.

Meg az is gáz, hogy valaki úgy gázozza le a játékot, hogy az a gáz amit õ maga csinál és az indok ami miatt a játék gáz. Gáz ez a mondat.
SzirmosSzisza
Sajnos nincs, azt a 18 kattintást neked kell végbe vinni. Arról nem is beszélve, hogy tényleg sok karakternél szituráció függõ.

Fabio Capello
A skill és itembuild is lehet szituációfüggõ, pl Oriannánál van amikor a Command: Attack maxolása a hasznosabb, van amikor a Command: Dissonance.

Ugyanez érvényes az AP/AD buildek variálásánál is, AP Ezrealnál az Essence Fluxot szokták húzni, AD-nél a Mystic Shotot.

Kemény lane ellen Diana a Pale Cascadet húzza, "alapesetben" pedig a Crescent Strike-ot. (Jonny?)

Jakuza1
Marmint mi szituacio fuggo ? Az hogy nincs lehetoseg egy elore definialt combot osszerakni ? Mert ha nincs, akkor inkabb az a nagyon gaz.

tigeroo
ha belegondolsz akkor minden szituációfüggõ nem így sokszor gázos lenne ha elõre megadott pattern szerint rakosgatná a pontokat nem? nehéz megnyomni a ctrl + e-r valamelyik gombot szintlépéskor?😄
Jakuza1
El lehet menteni valahogy a bajnok ability-jeit, hogy ne kelljen allandoan minden szintlepeskor az adott buildnak megfelelot skilleket kivalasztani ?

Tehat itt ertem ezalatt, hogy van peldaul egy Aatrox build, aminek az elso szinten Blood Thirts-re megy egy pont, 2. szinten Blades of Torment, 3. szinten Dark Flight es igy tovabb.
Ezt minden merkozesen kezzel kell beallitani ? Vagy esetleg van hasonlo megoldas, mint az Item set, ahol elore lehet definialni azt amit hasznalni fogok.

SzirmosSzisza
😞

tigeroo
SK Gaming ez nem volt nívós meccs :S megérdemelte a LD
SzirmosSzisza
rip EG

Metalmilitiakid
Néztem most egy Lucian gameplayt-t, mégse olyan egyszerû a dolog, a gyerek kb ötbõl 1 ultit tudott rendesen ellõni, mivel nem lehet irányítani rendesen.

zsolesz92
56 perc kínszenvedés egy "support" fiddle-vel.

SzirmosSzisza

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

BoneDragon
TSM Phantomlord? WTF

jazzy
Azért annyira rossz nem lehet, most kaptam aramban: cipõ (mercuryt vettem) + muramana + frozen heart + iceborn gauntlets + maw of malmortius + black cleaver.

300 körüli ad, nem tudtam kiépíteni fullra, de szerintem 300+, 40% cdr (iceborn helyett lehet más is, talán GA), 260 körüli armor és 140 mr, erre még rájön az ultidból a 120 armor + mr, azaz 380 armor és 260 mr, elég durvának tûnik..
sadface
Írj supportnak.

I decide when I'm done.

Jani Hun
Ugy 2hete atraktam euwest re az accot es bebugolt a nevem, random szamok es betuk. Vkinek vmi tipp h mit tudok csnalni? Nem bugjavitasra akarom szanni az rpmet..

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Urgot felkapott lett talán az elsõ vb-n? vagy valamelyik rendezvényen mint tanky/adc aki egyedül megtudta fogni a 2v1 (sõt sok esetben megnyerni azt) aztán persze jött a kötelezõ nerfhammer és kicsit túllõttek a célom azóta látni belõle keveset. (a q-nak a range-t ha be van mérve nagyon le csökkentették)
Ez alapján tényleg szimpi. Volt/van egy ázsiai srác nem tudom ki, õ se volt felkapott ha ezer nézõje volt már megvolt õrülve a chat. Õ Only adc-t tolt de még hogy, és kb rá is az igaz amit leírtál. sõt nem egyszer láttam ,hogy ranked duózott a chatrõl. Állandóan kommentálta mit miért buildel /mi történik /mire kell odafigyelni. Meg válaszolt a kérdésekre. Õ volt nekem még nagyon szimpi, csak a nevére se emlékszem, meg nem tudom streamel-e még.

tigeroo:
Személy szerint sorakat sajnálom ,hogy a játék jelenlegi állapotába hasznavehetetlen. 1 silence és két heal sajnos kevés :/ pedig régen de jó volt ,hogy nem kellett hazamenni a lanerõl csak ha akartál.
tigeroo
na nekem meg taric/janna ami rohadtul nemjött be.

nidalee, lux, blitzhez meg hangulat kell hogy jól elkapjam a ritmusukat mint supp
jazzy
Azért szeretem mert nagyon közvetlen a stream nézõkkel, válaszol a kérdésekre, ismeri a nézõit, viszonylag kevesen nézik, csinál aramokat és normal meccseket a nézõkkel, illetve csinál egy ilyen analysisokat amikor a 5v5öznek normalban a nézõi és kielemzi õket játék után, hogy min javítsanak.
Jani Hun
tudom h 200 nemszámit réginek, nemtudok már rákockulni a játékokra mint régen sajnos, viszont énis s1ben elején kezdtem, szal régi játékos vagyok, csak nincs idöm játszani😄 mellesleg, énszerintem op, tud forditani a teamfightokon elég durván és látványosan, és nekem ez kimeriti az op fogalmát😄

hamár a régi dolgoknál tartunk, Urgotot kb 2 éve nemláttam játszani, ennyire tré?

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

na majd rálesek <#eljen>
jazzy
http://www.twitch.tv/manraynor Nekem a kedvenc streamerem, topot mainel.
Manraynor õt nem tudom kicsoda, a vizsgaidõszakomban (aminek ma lett vége) nem igazán követtem semmi streamet. majd mostantól.

Janna nekem régi szerelmem, még season 1-ben játszottam vele irdatlan sokat amikor egyáltalán nem létezett a support fogalma. (legalább is nem olyan formában mint ma). Azóta is bármikor vegyem elõ meglep mennyire: élvezetes vele játszani, milyen helyzeteket lehet túlélni, megfordítani vele egy-egy meccset. pont egy hete tartottam "support napot", sajnálom ,hogy nem vettem fel a meccseket mert voltak benne szép playek.
SzirmosSzisza

jazzy
Hát azért Manraynor szerint még mindig elég op, õ szokott vele carryzni meccseket és ultrabrutáldurván tolja vele, én csak lesek.

Egyébként Janna <#eljen>, én egyre többet látok mostanában, nekem is a kedvenc supportom.