League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Gambitbõl pedig ideje lenne lecserélni Darient, mert unalmas mindig a failjeit nézni.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Battletag: Muhee#2716
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
udyr op.
A Pale Cascade nerf elõtt volt ilyen opció, mostmár nincs értelme mert 0 dmg-d lesz. Inkább húzd a q-t és építsd a tankos itemeket vaagy, felváltva húzod q-w-t. A pajzsot nem éri meg maxolni elõször mert kapsz egy spellt és már annyi lehúzza az egész pajzsot és még beléd is sebez. Late game-ben meg teljesen haszontalannak érzem mert az a plusz párszor hp amit kapok belõle nem menti meg az életem. 😊
I decide when I'm done.
meghát ugye patchrõl patchre is változik, jó példa erre thresh is, ahol ugye a q-t (?) "kellet" maxolni, mostmeg az e-t "kell"
jakuza: ez egy moba játék, szerintem rossz ajtón kopogtatsz, itt fél óra alatt kell hoznod 18 döntést, hogy milyen skillre pakolsz, és igen, ez egy meccsrõl meccsre változó dolog, nem pedig valami 2 bites netrõl olvasott, "betanult" rendszert
ha jól sejtem, mmorpgkbõl szöktél ide, ami nem baj, de agyilag át kell állni.
I decide when I'm done.
Meg az is gáz, hogy valaki úgy gázozza le a játékot, hogy az a gáz amit õ maga csinál és az indok ami miatt a játék gáz. Gáz ez a mondat.
Ugyanez érvényes az AP/AD buildek variálásánál is, AP Ezrealnál az Essence Fluxot szokták húzni, AD-nél a Mystic Shotot.
Kemény lane ellen Diana a Pale Cascadet húzza, "alapesetben" pedig a Crescent Strike-ot. (Jonny?)
Tehat itt ertem ezalatt, hogy van peldaul egy Aatrox build, aminek az elso szinten Blood Thirts-re megy egy pont, 2. szinten Blades of Torment, 3. szinten Dark Flight es igy tovabb.
Ezt minden merkozesen kezzel kell beallitani ? Vagy esetleg van hasonlo megoldas, mint az Item set, ahol elore lehet definialni azt amit hasznalni fogok.

300 körüli ad, nem tudtam kiépíteni fullra, de szerintem 300+, 40% cdr (iceborn helyett lehet más is, talán GA), 260 körüli armor és 140 mr, erre még rájön az ultidból a 120 armor + mr, azaz 380 armor és 260 mr, elég durvának tûnik..
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
tigeroo:
Személy szerint sorakat sajnálom ,hogy a játék jelenlegi állapotába hasznavehetetlen. 1 silence és két heal sajnos kevés :/ pedig régen de jó volt ,hogy nem kellett hazamenni a lanerõl csak ha akartál.
nidalee, lux, blitzhez meg hangulat kell hogy jól elkapjam a ritmusukat mint supp
hamár a régi dolgoknál tartunk, Urgotot kb 2 éve nemláttam játszani, ennyire tré?
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Janna nekem régi szerelmem, még season 1-ben játszottam vele irdatlan sokat amikor egyáltalán nem létezett a support fogalma. (legalább is nem olyan formában mint ma). Azóta is bármikor vegyem elõ meglep mennyire: élvezetes vele játszani, milyen helyzeteket lehet túlélni, megfordítani vele egy-egy meccset. pont egy hete tartottam "support napot", sajnálom ,hogy nem vettem fel a meccseket mert voltak benne szép playek.