League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Athene akit carryztek Diamondig, ha jól emlékszem Gold 3 körül kap ellenfeleket. Nem kell arra mérget venni, ha valaki akármi 5-ben van.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy

Vesztettünk.
sadface
Múltkor linkelt jazzy képet Diamond 5-s Silver I-Gold V-s meccsen. Azért vak nem vagyok. (Esetleg rosszul emlékezhetek, majd jazzy jön..)

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Az akkor nem diamond, ha silver az MMR-je lol.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Jazzyvel ismerünk egy Diamondos nunu playert silveres mmr-el akkor ezek szerint vele is játszanál? Felejtsük már el ezt, hogy minimum Silver I.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza

jazzy
http://www.twitch.tv/trick2g

Hát ez a srác.. ez.. én ezt el se hiszem..
j0nNyKa
az ilyet kellene elásni élve

NEED SOME WARD joined the room.
Varvino: MID
NEED SOME WARD: hi
NEED SOME WARD: mi
NEED SOME WARD: MİD
NEED SOME WARD: plz
Varvino: dear god
KrissKrols: A.D.C.
Varvino: jung
NEED SOME WARD: IM MID VAYNE GUYS
NEED SOME WARD: DONT WORRY OKE
Eloryn: i'll obviously dodge
NEED SOME WARD: NOPE
NEED SOME WARD: WE WIN
Eloryn: yes i will.
Varvino: ._.
Varvino: diz troll
NEED SOME WARD: wow
NEED SOME WARD: LOL
NEED SOME WARD: NEVER SEEN STREAM ?
NEED SOME WARD: LOL
NEED SOME WARD: GUYS
NEED SOME WARD: LUX İS EAYS
Varvino: yur not high level
Eloryn: first i'll copy this to some forums to let ppl know to dodge you.
NEED SOME WARD: RELALY
Eloryn: so please continue, i'll wait
NEED SOME WARD: why
NEED SOME WARD: lol
NEED SOME WARD: why

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
csak egy tipp, szervert meg posztot írhatnál

Sziasztok, aktív ranked társat keresek. Célom, a Platinum mihamarabbi elérése.

Rólam:
Div: Gold V
Kor: 25
18 Runepage
750+ Ranked game win
Ingame: Endéé

Elvárások:
Div: Min. Silver I (Silver I alattiak ne keressenek fel plz)
Kor:18+
Napi 5-6 játék vállalása
Legalább 6-8 rune page
Team Speak 3
SzirmosSzisza
Szerintem még ne vegyél senki, minden héten vannak változó ingyenes hõsök, azokat próbálgasd. Aztán, ha valaki megtetszik késõbb megveheted majd. Esetleg Anniet kipróbálhatod, õ eléggé kezdõbarát (jobban is, mint Ryze)

Sziasztok, én most kezdtem a LoL-t. Még nincs hõsöm,csak lejátszottam mindhárom karival a tutorial-t. A Garen féle "odaállok és ütök" stílus nem jött be. Ryze, és Ashe tetszett. A 450-es hõsök közül melyiket lenne érdemes megvennem? Hosszabb távra gondoltam, gyûjtögetném vele a lóvét.(675ip-m van.)

GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu

BoneDragon
Ez az udyr launcher nagyon brutális! :o Chaox pont azzal megy, aki esetleg látni szeretné.

SzirmosSzisza
Én meg még az új rendszer elõtt csináltam a placement meccseket 😞

j0nNyKa
ja megnéztem most, faszán néz ki <#eljen>
a 4 ikon amit kapsz mellé.. fene tudja, nekem jobban tetszik a fnatic-os, de nem rosszak
kill animációk igen jók

Jakuza1
Milyen ez a Spirit Guard Udyr ? Probalta mar valaki ?

j0nNyKa
uh durva az új launcher animáció, váltható a 4 stance <#eljen>

sadface
Akkor a riot trollkodik mert én 10/8-al Silver II-be kerültem. 😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa
én úgy vagyok vele, hogy rohadtul értékelendõ, hogy ingyér csinálják csak úgy ráérõs idejükben <#eljen>
hallgatom, hogy ez miért hülyeség

Hát ez elég nagy hülyeség.

SzirmosSzisza
Riot "engedélyezte" a játékot (azaz nem tiltotta meg nekik)

SzirmosSzisza
Vayne és Galio minden eshetõ alkalmat megragadott, hogy eldobják a meccset, de legalább top nem volt náb, meg Nami is rendes volt (meg afk néha 😄)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

j0nNyKa
sona mid*

vagyis szerver transfer bocs, it más kifelyezés van😄

és igen, igy maradt, irtam supportnak szarnak válszolni...

Különc
És így marad? Vagy csak ilyenkor mutatja rosszul?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Udyr neve, World transfer után valszeg bebugolt, enyém is hasonló csak nekem IS1a45027 és még vagy 10 betü/számjegy

Különc
Asszem tolnom kéne újra ezt a fost, milyen WT? Még mindig nem tudom mit kellene nézni 8(

Na meg a bugos név a WT után😄 Hasonló az enyémhez😄

SzirmosSzisza
Nerf óta nem sok top taric van.

Különc
A rendkívül meleg logodon kívül mi a gáz a képen?

j0nNyKa
öö?

Különc
Sírj még egy kicsit, de ne itt hanem a hivatalos fórumon és talán eredményt is elérhetsz

Kérem vissza Draven régi passzívját, köszönöm.
SzirmosSzisza
Nem tudom ki turulkodik a játékos listával, de 1 katt visszaállítani ...

BEAST
en 5 winnel bronze 1be kerultem :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Metalmilitiakid
jeeej akkor elo hell legalja 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tigeroo
én 8 winnel jutottam silver 4-be 1 hónapja kb
Hegi90
a 3.-ról lemaradt, hogy rivent kérdezi ki a jobb játékos én vagy õ.
egyébként noc barátunk úgy kezdett champ selectben, hogy "i only play mid nocturne", 2 (kettõ) 5v5 team csapatkapitánya, bombázó a barátnõje, bevallottan szeret flamelni a csapattársaira, mert hogy ha nem flamel, úgyse játszanak jobban.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Metalmilitiakid
Igen amúgy ezért mondtam ,hogy jó is lesz, mert a best counter, erre amikor mondtuk neki, hogy mi az istent csinál, az volt a reakció, hogy cait nem túl jó vayne ellen, mondom ok.. Amúgy 8 mecs 4 win 4 lose, ha 5/5 lesz a vége hova jutok ? Bronze 1-2 ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hegi90
playing trynda is fun (normal draft)
vol1
vol2
vol3

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Cait amúgy elég erõsen counter Vayne ellen, legalábbis a játék elején. De sajnos ez van, majd innen lesz szép visszajönnöd 😊

Metalmilitiakid
Elkezdtem szépen a ranked 10 meccset kb win lose win lose megy, de loseoknál az alábbiak.
1. Haverral premade bot, senkinek ellenvetése nem volt, be is lockoltam Sona-t mert elsõ voltam, erre mikor már csak 2 pick volt megszólalt az utsó elõtti õ nem tud jungle ezni adjuk neki az ADC-t, be pickelte Vayne ellen Caitlyn-t, na mondom ez jó is lesz, majd szarrá feedelte.
2. Jarvan jungle, õ must jungle no else, nem gankelt, support buildet épített kb.
3. Adjuk neki a supportot, hiába írtuk, hogy premade vagyunk neki kell a support, mert azzal jó. Kayle support, AS build AP val és farmolt az AD elõl és feedelt.
Ezek után vagyok 3 win 4 lose. Tényleg rosszabb az alja ranked mint a normál...

sadface
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na itt mondtam ma elõször, hogy na most bazdmeg.! 😄

I decide when I'm done.

sadface
a ***** trollkodott csak a *******************. 😊

I decide when I'm done.

TBTPumpa
AP Shaco Pentakill

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
Arról bezzeg nincs screenshot amikor nem volt fekete folt a mapon. <#idiota> Szegény cirmit sajnálom azért eléggé fasz voltam, de az a shaco megérdemelte, hogy kikapjon kétszer egymás után. 😞

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Legalább kerül ward mindenhova. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Felnyomta az agyam tudod.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza

sadface
Nemvicces. <#idiota>

I decide when I'm done.