League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
"elise or troll"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Jó akkor másképp közelítem meg. Agyfaszt kapok ha nem Dianát kapok.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
ott is jön az ip szarásig, csak gyorsabban

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sadface
need the ip. 😄 reggel 4800-am volt most 6100.... 😞

I decide when I'm done.

j0nNyKa
amúgy gondolkoztál már azon, hogy aramozz inkább? csak mer ezeket ott is pont jól le tudnád játszani fele ennyi idõk alatt <#idiota>

sadface
inb4 jános: "low elo, silver noob" 😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
inb4 jános: "normal"

inkább eve op :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Új Ezreal skin érkezik:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Metalmilitiakid
lolreplay am, csak random mikor hogy hívom, de amúgy 2 napja tudtam feltölteni, most nem és nem értem miért

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hegi90
ja lolrecorder, sry. nem mondtam semmit

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
a lolreplay már egy fél éve szar kb.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Metalmilitiakid
Valaki használ LoLRecorder-t ? Az elmúlt 2 napban egyetlen replayt-t sem hagyott feltölteni és nemtom miért, próbáltam már sok mindent, meg keresgéltem válaszokat, de semmi érdemlegeset nem találtam. Az érdekelne, hogy másnál is ez van-e mert akkor lehet szerverhiba.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

j0nNyKa
rengar talk

TL;DR ( this isn't really a TL;DR with that big list but it is the important parts )

= They aim to retain his dueling and ambush power but want to lower his instagib potential

= Seeking feedback on A) should be be a jungler 😎 what's the important defensive benefit of Battle Roaf and C) What can they do to improve Bonetooth Necklace

= Scarizard is interested in the Bonetooth Necklace being less of a stat stick and having cool things like X% movement speed in bushes or other little abilities that are relevant to rengar.

= Wav3Break made his own TL;DR: "Assassin/burst character with long duration true stealth = bad. Rengar will always have burst due to the nature of his ability mechanics, but we need to tune it to be healthier in early stages of the game and give him some extra stuff to make him flow into late game scenarios where he should be able to select his target of choice, possibly be in the middle of the enemy team and not necessarily only fulfill the role of "I kill your AD-Carry and die right after/I can only kill your AD-Carry and am useless to my team if I fail.""

= Here's the suggested ability changes from the post:

Hegi90
köszönjük <#idiota>

j0nNyKa
MI? nem ért oda a botlane 3 sec alatt topra? report

Hegi90
de beszokták venni, valszeg tényleg az volt, hogy nyílt terepen próbálkoztam vele, meg hogy hiába húztam az idõt nem jött senki segíteni a legtöbb esetben.

jazzy
Ne nagyon erõltesd, nem fognak rájönni, hogy mit csinálsz, csak püfölik ami elõttük van, ami juke videókat látni a neten azok nem silverben vannak, csak simán nyomd el a spellt és válts irányt, voila.
Különc
mao

A zene amelyik a harmadiknál megy az annyira jó abban a bait videóban, azt nagyon eltalálta a gyerek aki csinálta

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
😄D

Igen a passivot enis eszre vettem, reflexbol elindult a klon pontosan a,masik iranyba, lehet csak bugolt, nemtudom de nem egyszer volt mar h miden elindultam botra a klon meg top fele 😄

Szerintem ott én egy rosszra "válaszoltam" és kb három kommentje te ryze én meg már wukong 😄 nem baj tessék így nézni. akkor mindkettõnknek igaza van 😄
SzirmosSzisza
Most vagy én néztem félre és Wukongról beszéltünk vagy te és Ryzeról 😄

#36372: ja, állítólag az volt a cél, cserébe W cd-je nagyot csökkent

csúnyán nerfelték a kombóját azért ,hogy szintre hozzák a többi kombót (jól megmondtam, szóval az ember ne csak W+Q+R+E+Q-t használjon hanem másnak is legyen "értelme") amúgy szeritnem a passivja lett sokkal mocskosabb nagyobb a delay míg megjelenik a klón és könnyebb is összetéveszteni mint eddig.
tear wukongon? na azt nem vettem még sose neki. Annyira nem mana éhes hõs, mint pl egy jacye. inkább rush a brutalizerre vagy ha mana baj van mégis akkor sheen. Q+W+Q kombó valóban sokat sebezhet, de ne felejtsük el ,hogy akkor az enemy mellõl indulsz ki ami rizikósabb mint rácsúszni és fejbe kólintani majd eljönni. trade szempontjából biztosabb.
Amugy most volt a Leblanc valtoztatas, csak en vettem eszre h early gamebe a regi komboval kevesebbet sebez? Valahogy nem megy vele ugy mibt anno😞

SzirmosSzisza
Miután megvan tear van neki. Sokan lebecsülik, de egy sima Q-W-Q kombó sokat sebez.

Na igy mar ertem, csakmer teljesen atvan bindelve a billzetem😄

Ha használod wukong stealth képességét akkor ugye kapsz egy replikát magadról. te pedig láthatatlanul töketlenkedhetsz egy pár másodpercig. Na most ez a "replika" úgy "viselkedik" (animációban) mint amikor a játékos megnyomja az "S" betüt azaz megáll. soka azt hiszik ,hogy használtad a képességed elkezdenek keresni közbe meg te csak megálltál. lényegében.
Hegi90
a billentyûn lévõ.

Ez nekem uj, elmondjatok mi az az 'S'?😄

egy-két hete játszottam egy wukong topot akkor lee ellen és meglepõen könnyen megettem (10/3/0-ban mentem el lanerõl teamfightokba ez a stat 12/7/x-re változott) Mondjuk nunu jól gankolt. meg kettõnket nem igazán zavart ,hogy bemegyünk torony alá vagy sem. Amúgy nem tudom ezen kívül rég wukongoztam ki ellen ,hogy érdemes. "S"-hez annyit ,hogy ne "csak" úgy a placcon használd fûvel kombinálva. plusz nem csak arra ,hogy 5 seccel késõbb halj meg hanem initálj/ténylegesen elkerülj dolgokat 😛. fake "S" rendes stealth wukong sehol. 😄
Az a baj ,hogy early sebzés nélkül nem fogsz kill-t szerezni. tipikusan ilyen még Renekton meg Garen akik eszembe jutnak. Nézz meg egy Garent aki brutalizert épít elsõnek...meg egy másikat aki giant beltet.....második lehet nem hal meg(elsõ se fog), de az elsõ az le is pörög...
Hegi90
normalon ownoltam vele, na. 😞
egyébként hozzá kell tenni hogy mindkét esetben a csapat is feedelt mint az állat.

a legnagyobb problémám amúgy a lane fázis, sose tudom hogy agresszív vagy defenzív legyek vele. Egyszer panth, második alkalommal darius jött ellenem. Panth ellen tudtam, hogy lv 6-ig óvatosan, de darius egyszerûen szarba se vett, eltaposott mint csótányt a szárazbetonon.

SzirmosSzisza
Épp az (volt) a lényege, hogy építheted magad tankosnak és így is lesz bõven sebzésed. Ehhez hozzájön még a minden spell AoE és kvázi dupla Q.

Ja és ALAPSZABÁLY: NE rankedozz olyan hõssel aki épp csak megvettél. Mindenkinek jót teszel vele.
Hegi90
az S-es trükköt próbálgattam, de sajnos csak annyit értem el vele, hogy 5 másodperccel késõbb öltek meg <#idiota>

köszi egyébként.

Tipikus top hõs. Elején sebzés aztán mid/lategame-re tanky. (trinity/BC kezdésnek aztán mehet a full tank). q-t maxolod, stealth-re egy pont elég. használd az "S" mágikus erejét. mindenki besz*pja. lvl haton trükk: bemész stealth-be és abban csúszol rá az enemyre annyira megfog lepõdni, hogy nem fogja tudni lereagálni a dolgot (flash) és az ultid+ignite alatt illik megölni. tf-nél pedig egyértelmû adc-re ugrassz ulti /vagy ha nagy a tömeg akkor oda. nem olyan nagy ördöngõség.
Hegi90
"Pedig Ryze nagyon félelmetes a játék vége fele"
igazából chochoval röhögve lemészárolom, de szerintem még Vi-al is. Errõl jut eszembe: megvettem wukongot de csak rankeden derült ki hogy fos vagyok vele, help.

"Amúgy bekerültem promoba, ilyenkor jönnek majd a feederek ugye?!"
igen

SzirmosSzisza
Pedig Ryze nagyon félelmetes a játék vége fele (ugyanúgy, mint pl Vayne meg Tristana).

Amúgy bekerültem promoba, ilyenkor jönnek majd a feederek ugye?!

Hegi90
ellenfélbe jöhetnek ugyanúgy, ahogy eddig <#finom>

jazzy
Jelenlegi állás szerint a Bulwark helyett a Solari fog adni 20 magic rest a csapatnak, ergo ugyanaz, mint most, armort nem fog adni a csapatnak, tehát.. több ad mid - ad top párost fogunk látni? Kétlem, hogy 20 mr vagy 10 armor ezt befolyásolná.
j0nNyKa
This week's, Season 3 Week 24, free to play champion rotation includes Corki, Graves, Jayce, Karthus, Malphite, Malzahar, Olaf, Soraka, Volibear, and Zed. These champions will be available for free play starting tomorrow!

Christian88
Kezdj hozzászokni, ha kiszedik a bulwark-ot szerintem még több AP mid-AP top párost látunk.

http://www.twitch.tv/hegii

Metalmilitiakid
Én most a második ranked játékomban Nunu-t toltam jungle ben, sok countert nem toltam, WW ellen nem éreztem szükségesnek 😄 De viszont level 7 körül már az AD kért bocsánatot tõlem Bot on amiért KS elte az egyik ellen elõlem, mert úgy aprítottam a gankeken, hiába mondtam neki, hogy vazzeg te vagy a carry még szép hogy ks elned kell 😄 Legalább 3x volt olyan, hogy ww éppen gangkelte botot én meg összecsomagoltam õket, ad s tõl supportostúl, mert az idióták engem focusoltak az elején mindig, addig a többiek lepeelelték õket nekem csak hógolyózni kellett a menekülõket 😄

Hegi90
nekem eddig az uccsó 5 játékból 3-ban volt és mindannyiszor kiszoptak mint az állat.

a másik tipikus wannabe az a nunu aki trick2gnek hiszi magát és champselectnél bejelenti, hogy készüljünk mert 15 perckor baronozni fogunk. aztán semmi invade, semmi cheese, hanem campeket öl lv 4-ig és utána elbassza az összes ganket és elkezd ragelni. <#idiota>

na én mondjuk ezért banolom nunut ha nem megyek jungle.

Metalmilitiakid
Végülis ryze buildjétõl fogva elég tanky szóval lehet top, de amúgy igen, páron tolták toppon LCS és azóta más is teszi 😄

Hegi90
mi ez a sok ryze top? valami LCS-s õrület már megint?

SzirmosSzisza
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1id23z/evil_geniuses_team_additions_restructuring/

tl;dr: snoopeh ideiglenes visszalép és más lesz helyette, illetve felvették nRatedet elemzõnek.

j0nNyKa
késõ van, ezért belinkelsz rosszul egy képet