53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    lassan rájönnek hogy az imádott eve-ed ronda mint a picsa
  • Különc
    Warlord Shent régóta nézem, szerintem az tök jó skin
  • SzirmosSzisza
    Heti leárazások.
  • j0nNyKa
    de most is sikongat és az.. AZ :!!:!!!:!:!!!!
  • SzirmosSzisza
    Régen jobb volt mikor otthonról streamelt, meg akkor aranyosabb fülese volt :(
  • j0nNyKa
    speaking of annie - dugnáááááááááááááááááááám
  • SzirmosSzisza
    Jól keres.
  • j0nNyKa
    jajaja ez.. ez igaz.
    jó régen láttam már olyat, hogy mondjuk az annie egy kombóból öl valamit, pedig az mindig fasza látvány - de most az annie-k, és a többiek teljesen el vannak nyomva
  • j0nNyKa
    én kurvára elolvaslak, ez már 1 :)
  • Chris
    Nem fogalmaztam teljesen pontosan, de ráéreztél a lényegére. A bruisereket emlegettem meg a defenzív metát, amik alatt az olyan karikat értettem, mint a nagyobb hp-s, tankosabb fighterek, akiket ap carryval egy kombóból nem lehet agyonlőni.
  • ronihun
    egyébként nem akarok hosszan írogatni megint, mert úgy se olvassa el senki, csak néhány dolog amit olvastam mostanában, és tényleg hatásos címszavakban:
    - nyugodt/megnyugtató zene (ezt jazzy meg jonny ajánlotta először, de már máshol is hallottam, igazából a lényeg a nyugodt környezet)
    - minden meccs után várj kb 2-5 percet és gondold át miket hibáztál, mit tehettél volna másképp, meg ez arra is jó, hogy elfelejtsd az előző meccsen lévő dolgokat, flame, stb. fontos úgy menni minden új meccsre, hogy az új meccs, és nem úgy, hogy utálod a csapattársaid mert az előzőek balfaszok voltak.
    -ha szarnod etc kell, vagy éhes vagy szomjas vagy, ezeket intézd el meccs előtt. Az egyik videónak a lényege az volt amit néztem, hogy bár hülyén hangzik, de nagyon sok külső tényező közrejátszik abban, hogy hogyan szerepelsz a meccsen, lassabban reagálsz, másra figyelsz etc.
  • ronihun
    Itt nem az a lényeg, hogy Akalit pickelj, hanem az, hogy olyat amivel te jó vagy... Én szerintem bronz 5-ből is nehezen jutnék ki Akalival, mert csapnivaló vagyok vele. A counter meg igazából sehol nem számít, ha olyan championnel játszol akivel ténylegesen jó/tapasztalt vagy. Mostanában elég sok jó post volt redditen arról, hogy hogy juthatsz feljebb, mikre figyelj stb. érdemes ilyenekből néhányat nézni, mert tényleg van amelyik segít. Az egyik ami nagyon fontos, és elég nyilvánvaló, hogy odamész a league fülhöz és megnézed melyik championokkal van a legjobb win rated. Aztán utána azokat játszod. Én is 0-5-ös Shen w-l rekordra még Shent pickeltem topra, és csodálkoztam, hogy vesztettem, szezon közepén, pedig Shen "op" volt, meg minden, de én szar vagyok vele. Az elejéhez meg példa, hogy én Silver 3tól Silver 1-ig amikor tudtam Jaxeztem, mert Jaxbe minden megvan ami ahhoz kell, hogy nagy hatással legyek a játékra. És nyertem is vele elég sokat. Aztán utána elkezdtem vele veszteni és váltottam másra, nem azért mert countereltek, mert hiába counterelnek lanen, ha már csak annyira is kényelmesen és jól tudod játszani a championt, hogy ne 0-10be jöjj ki laning phaseből akkor utána még hatással lehetsz a meccsre, főleg egy lategame hypercarry-vel. A duozást meg egyre több helyről hallom, hogy ha feljebb akarsz jutni felejtsd el. Én speciel mindig lejjebb mentem duoval, és ez nem a duo partneremtől függött, egyszerűen más duoba.
  • Madix
    És Mao?
  • Madix
    Bronz 5-ből, eddig silver 3-ban vagyok..Én se hiszem el..Amióta nem érdekel ranked, azóta kapom a win sorozatokat.
  • SzirmosSzisza
    Tru, tegnap én is majdnem flameltem, mikor Sivir adc, Talon mid és Morde top volt, aztán ez lett belőle :D
  • j0nNyKa
    szerintem azért necces kijelenteni, hogy akalival majd te felkerülsz goldba, mert az azt jelentené, hogy minden meccsed előtt van egy hatalmas flame csatád egy vagy több társaddal, hogy ki megy midre, és miért pont akalival mész midre, etc.
  • SzirmosSzisza
    Engem eddig 2 és 3 után dobott le. De amúgy ismerősöm hétvégén mászott ki Silver I-ből, szóval szerintem, ha lesz időm, akkor vele duozok :c

Aztán, ha megvan a Gold V akkor duozhatunk végtelenszer :D
  • Zickler
    Elég valószínűtlen :/ Attól még baromi király feltevés
  • Zickler
    Ilyen téren nekem nagyon változók a tapasztalataim, volt amikor már 2 vereség után vissza dobott, volt amikor még 4 után se. Szóval nem tudok pontost választ adni :/
  • TBTPumpa
    0 ponton mennyi meccset lehet elbukni?
    Eddig 3-at sikerült elveszíteni, úgyhogy már para van, mert még 1-2 Defeat és akkor visszatesz Silver 3-ba.
  • TBTPumpa
    Én is így vagyok ezzel.
    De ha lesz időd és kedved (nem ARAM-ra), akkor duózok veled.
    Legrosszabb esetben maradunk Silverben, legjobb esetben meglesz a Gold november elejéig és még gyakorlunk is a következő szezonra.

Amúgy Akali ennyire verhetetlen Silverben? Amikor Jazzy játszott vele, akkor is lecarryzte az egész játékot. Másnál is olvasom, hogy Silver 2-ben kezdte aztán csak Akalizással 2-3 hét alatt eljutott Gold 3-ig. Ott már tényleg tudták counterelni a srác szerint - akkor áttért Ahri, Zyra, Fizz hármasra és most már Platinában van.
    Bár gondolom játszani sem egyszerű vele...

Mindenképp Silveres partner kéne, mert akkor az ellenfél csapatban is Silveresek vagy Gold 5-ösök lesznek (ott még ritka, hogy tényleg tud counterelni). Ha Sadface-val duózok, akkor az ellenfél csapatban Gold 1, Plat 5 játékosok vannak, akik pedig könnyen elvernek.
  • Fpocok
    Az a skin :D
  • j0nNyKa
    húha lehet, nekem ctrl 4-en van, nem tudom átállítottam-e
    T-n az "egy pillanat alatt self-auto-wombo-combo-castolom az ultit magamra kayle-lal" funkció van nálam
  • SzirmosSzisza
    Nem shift-4 ? Meg amúgy is mindenki T-re bindolta már :p
  • j0nNyKa
    jajaja
    erről jut eszembe, tudom volt már, de ebből sose elég
  • Különc
    Az a laugh? Sorry, almi vagyok
  • j0nNyKa
    renekton - nasus - stb bármivel szemben megáll ennyi időre ctrl + 4-et spamelve nyugodt szívvel
  • Különc

Én ezt hiányolom a LoL-ból, az ilyen hosszúságú dueleket, ilyen abszolút nincs a játékban, valaki a másikat mindig elintézi 2-5 másodperc alatt
  • j0nNyKa
    szerintem majdnem jól mondod, csak éppen splitpush meta van, ahhoz meg "kellenek" ezek az ad champek
    elég ránézni lolking chartra, trinda nyeri a legtöbb game-et topon, vajon miért? tanknak kurvára nem tank.
    nézd meg pl. shent, ha tank meta lenne, nem verné agyon az összes top laner
  • Különc
    Így van ^^. Kb read only vagyok, azt sem tudom mire jó a karma, sajnos
  • SzirmosSzisza
    Na, akkor te már elértél valamit az életben

Amúgy csak 1 karmád van :c
  • Különc
    Ebbe ni

Abba írtam amit linkeltél, de a másik srác betett az övébe. (én vagyok a PersonaN0NGrata)
  • Chris
    Ehhez amúgy a cd reductiont is át lehetne gondolniuk. Mert ok, hogy nagy a sebzés egy kombóval, de a büdös életben nem lősz le egy bruisert egyből, de még kettőből sem, te meg ezalatt lassan de biztosan feldarálódsz. A kevésbé combos adc-k, supportok, stb-k meg ígyis-úgyis halnak egy sorozattól.
    Szóval én inkább úgy mondanám, hogy nem ad meta van, hanem defenzív meta, amiből az ap carry úgy ahogy van kilóg a neki szánt szerepe miatt.
  • SzirmosSzisza
    Ebbe?
  • Különc
    Nem vagyok egyébként mid laner, sőt semmilyen solo laner, ezért nekem mondjuk ezek jól is jönnek ^^

Szerk: csak hogy fényezzem magam: redditen "Supporting argument of Zed/Nocturne/Eternum Nocturne connection via voice files" c. postba bekerültem 8)
  • j0nNyKa
    így van, kap egy végtelen sustaint, és ami az igazi baj, hogy az a "bár kisebb a sebzése" dolog is rossz vicc, egy renekton, jax, ilyesmi simán elkalapál 2 sec alatt
    ha meg vesznek -megintcsak nagyon sok pénzért, khm- egy brutalizert, főleg
  • Különc
    Visszatérve a spirit visage dologra, összehasonlításképp:

Ugye általában tanky vagy olyan karakter veszi, aminek van akármilyen self healje (vagy heal supportja), mit kap 2750 goldért: hp, magic res, hp regen, cd reduction, heal és spell vamp erősítés

Te mit kapsz AP carryként 3300 goldért? (Rabadon, de bármelyik ap itemet beírhatnám, mind gecidrága) APt. Se hp, se armor, se CD red, se sömmi. Hiába veretek nagyot, ha olcsóbb itemmel negálják azt a tankok, akiknek bár kisebb a sebzése, mégis elég arra, hogy a kb csak a szintenként kapott hp mennyiségemet kell leverniük.

Szárintem ez a problemo

Sőt, néha egy 700 goldos negatron cloak is elég az üdvözüléshez
  • j0nNyKa
    blue-val egyébként bronzban én is azt csináltam, tököm se várja meg amíg a mid odatolja a képét
    platban azért jó a helyzet, szoktak jönni érte, a normálisabbja meg elviszi magának, segíteni sem kell neki
    pirosat ha nem húzza be magának senki, azt insta viszem én is, ja
  • Fpocok
    Igen. Most csak lol :)
  • Különc
    Nekem már most mindegy, simán elviszem legalább az első kettő gólemet, ha tetszik ha nem