League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
én online vagyok

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hegi90
" figyelni arra, hogy ne legyen mögötte neked minionod, mert arra ugye rá tud rapel-ezni,"

jah tele van ilyen kis apróságokkal ez az elise amikre figyelni kell. egyszer nyomhatnánk pár 1v1-et ha már unod a szokásost.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
ja egyébként rájöttem hogy te ellene akarsz megtanulni játszani
engem múltkor egy quinn vert agyon lane-en, szimplán azzal, hogy durvább a poke-ja, mint nekem
nyilván elise ellen minionok mögött kell maradni, meg figyelni arra, hogy ne legyen mögötte neked minionod, mert arra ugye rá tud rapel-ezni, ha menekülni kényszerülne
ha melléd dobja a kukúnt, és nincs több hpja mint neked, végülis lehet allinezni, esélyes, ignite-tal faszán fogható, az rapelben is öli

az okosok egyébként azt szokták mondani, hogy told torony alá, mert akkor majd jól nem tud farmolni, és ezzel "vered el" lanen, namost.. ki lehet próbálni, ellenem többen is megtették, nekem jó volt 😊

Hegi90
lol

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
most keresnék egy videót, amiben így fejelgetik a billentyûzetet, és ölnek, de azért nem lenne teljesen accurate 😄
nemtom, nyilván enemy függõ, én szeretek bokorban lenni elise-szel, mert azt kurvára gyûlölik, félnek a cocoontõl mint a tûztõl, és nem farmolnak
általánosságban igaz, hogy fél hp-ra le human Q-zod meg autoattackolod, aztán mehet az allin
én stunnal szeretek indítani, meg úgy overall human formban, de ez én vagyok

Különc
All innel kapcsolatban Korda Györgyöt kérdezd

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hegi90
már kérdezni is akartam csak mindig elfelejtettem, hogy Elise top-on (vagy miden igazából mindegy) milyen jótanácsok vannak? mikor a legsebezhetõbb, allin érdemes-e vagy sem, stb.

SzirmosSzisza
Nehogy már ilyen dologba köss bele, amit 10 éve így hív mindenki :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
nagyon sok szó van ami kifejezetten valamit jelent és 20 másik dologra használják, ezen essünk már túl

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

j0nNyKa
a "lagg" az "lag", és kifjezetten hálózati késésre utal
a többi (?) stimmel

Metalmilitiakid
fps lagg az az amikor nem a net miatt laggolsz, hanem valami más ok miatt, általában gép gyengesége vagy szarul optimalizált játék

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Czdano
Azt hittem ez is egy fórum 😞

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

j0nNyKa
egyrészt mi az az fps lagg, másrészt nekem nincs
a) viszonylag egyedi probléma, akkor azt te tudod megoldani
b) tényleg sokmindenkinek van, akkor meg hivatalos fórum

Czdano
Streamerek: a patch óta kialakult fps laggot sikerült már valahogy kiaknázni? ultrafast preseten van az OBS-em, de így se ütöm meg a régi 30-40 fps-es streamelést, igénytelen szart meg nem akarok közvetíteni 😞

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Metalmilitiakid
okés akkor majd elise re gyûjtök, thx

j0nNyKa
+1
meg egy indok, hogy ha topra kenyszerulsz, mert a jungle-t elviszik, elise > gp, sot hat nagyjabol elise > mindenki
az a gp annyira jo karakter lehetne, csak a mostani metaban egy rossz fajta vicc szegeny

j0nNyKa
nah akkor statisztika alapjan kayle adc az uj meta <#idiota>
grat amugy

Gp szerintem nem olyan jó. Akkor már nasus, J4, Zac, Elise, rengar. Monjduk eliset ajánlom ha ilyen multifunkcionális champion kell.
Metalmilitiakid
Szerintetek GP egy hasznos Jungler ? Rajta gondolkozom most, hogy megvegyem, mert akkor lenne egy elég jó top lane em is, és lenne +1 jungler is. Vagy ha tudtok hasonló kombót ajánlani szívesen meghallgatom. (eddig van: amumu, malph, fiddle és nunu )

Jobban fogalmazol, mint én; én is ezt akartam kinyögni 😄
Btw én csak sale-kor veszek skin-t, múlt haviak nem tetszettek szóval felgyûlt egy kis RP-m, megvettem a Spirit Guard Udyr-t.
Hát mit mondjak, amikor levered vele a Dragon-t és azon a dörgõ hangon benyögi, hogy "I have slain the dragon!" - a badass faktor ott van <#idiota>

Metalmilitiakid
Én is ilyesmi vagyok amúgy, persze tök fasza ha végig snowball ozok egy teljes gémet, de sokkal jobban élvezem azt amit pl nemrég is leírtam, hogy szinte full fail ból sikerül visszafordítani a játékot, mert sikerült kiszúrni az ellen gyenge pontját és azt ellenük fordítva nyerni.

Nem azért költ pénzt az ember, hogy másképp nézzen ki a karija, hanem azért, mert ezzel támogatja a játékot, amit szeret. Ha senki nem venne semmit, becsukna a játék, mert a gonosz melósok nem dolgoznak ingyen a Riotnál. Nem véletlen, hogy skineket csak pénzért, vagy munkáért (referral rendszer) lehet kapni. Akinek skinje van, az támogatta a többieket akiknek nincs, azzal, hogy megvette, és helyettük is befizette a havidíjat. Persze ettõl még lehet, hogy nem tud játszani, de ez nem ide tartozik.

jazzy
Szegény, úgy sajnálom 😄

Én nem azért szeretnék föntebb kerülni, hogy utána pöcslógatva írhassam, hogy úgyse tudok leesni plat5-bõl, meg mert szebb a banner, hanem hogy fejlõdhessek, tanulhassak nálam jobbaktól.

Amikor a játékok 90%-ában jó statom van, ott vagyok a teamfightban és úgy érzem a legjobbamat nyújtom abból nem tudok tanulni.

Amikor béna vagyok és 1/4-ben vagyok, mert elcsesztem a lanemet, overextendeltem, nem wardoztam stb azokból tudok igazán tanulni. Amikor 1/10 Corki van a csapatomban abból sajnos nem.
Metalmilitiakid
Nem azt mondtam, hogy nem költök rá pénzt, mert fogok, mint már írtam, csak nem skin re, hanem runepage ekre és társai.
De amúgy tök furcsa, hogy mindenki írta itt nemtom mikor kb egy hete, hogy a sok láma skines udyr ellepi/ellepte/el fogja lepni a játékot akinek csak pénze van skillje nincs, erre én ezt lerövidítem arra, hogy pénzes láma és mindenki felháborodik. De np.

Egy olyan hobbira/szórakozásra nem költesz "feleslegesen" pénzt ami egy hónapban X óra szórakozást nyújt neked.
Én is szoktam venni RP-t, két okból:
-nem sajnálom a pénzt egy olyan dologra ami havi szinten 40-50 óra szórakozást nyújt nekem
-támogatni a játékot, amivel egyébként teljesen ingyen játszom

Az volt a félelmetes, hogy ellenünk draven és taric volt botlanen. Hecarim jungle. Kaylenak nem is volt flash-je (ignite, teleport).
Eléggé fura játék volt. De végül is megnyertük.
Metalmilitiakid
Végülis utolért a sorsom, nem is számítottam másra. 5 win 5 lose lett a vége, mivel utso meccset nyerhettük volna, csak hálistennek az elsõ 4 szintet ki DC zte az ADC nk. Így bekerültem bronze I be, most indulhat a küzdelem lefelé bronze 5 ig 😄

Vissza még a pénze témára. Rune page re pl én is költenék pénzt, ha nagyon szükséges lenne, mert az hasznos. De elég sokan mondták már itt ezt elõttem is, hogy az épp megjelenõ skin-t instant megvásárló lámák hada, szóval nem hiszem, hogy csak én sértettem itt meg valakit.

SzirmosSzisza
És akkor valaki aki nem úgy gondolkodik, mint te, egybõl láma? ok.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Na jó, de az "én jól játszottam, viszont mégis buktuk a meccset" az már egy másik téma, létezõ dolog, megesett jazzy-vel,megesett velem is és megesik mindenkivel.
Ezt az "adott meccsen jól/rosszul játszik dolgot" arra hoztam fel, hogy nem lehet egy meccs alapján behatárolni valakit, hogy hova tartozik, milyen elo-ra.
Az pedig, hogy a leggyengébb role-jában, rosszul játszva meccs(eke)t nyert, azt ti is tudjátok, hogy olyankor carry-zték le neki a meccset.
Ez is megesik mindenkivel.

#35563: Silver II promoban volt ellenünk egy jungle Shaco, uralta az egész meccset, 11-1-5 körüli statja lehetett a 15. percben, elcsórt minden buffot, betolta a laneket, nálunk zero farm volt miatta mindenkinél, 20. percre döglött a Nexusunk, promonak viszlát
lobby chat-be insta copy-paste: "hey guys! I'm Fountainprotectr, a Diamond I jungler on the NA server, currently smurfing on EU NE! Feel free to check out my stream at" blablabla
Nem vigyorogtam veszettül az biztos <#idiota>

Metalmilitiakid
én is dolgozom, és lenne rá pénzem, de nem szoktam felesleges pénzt költeni olyan dologra ami nem létszükséglet, fõleg azért, hogy másképp nézzem ki a karim, amire kb 5 meccs után már úgyse fogok figyelni, mert jobban lefoglal, hogy hogyan játszok

j0nNyKa
en mar kenyszerultem adczni kayle-lal, mert a hulye last pick nem figyelt, es valami bruiser topot pickelt
nyertunk 😊
a jungle garen mondjuk necces

pár napja volt redditen sírt egy srác, hogy platinum 3-ban van és nem érzi ott jól magát, mert rosszabb mint a többiek. Viszont nem tud veszteni. 😄

Jungle garen és adc kayle, szerintetek megnyerjük? 😊
j0nNyKa
viszont milyen kiraly meccs jon ki abbol, ha tok veletlenul egymast kapjak ellenfelnek <#idiota>

jazzy
Ezt annyival egészíteném ki, hogy nem apró hibáim voltak, hanem szó szerint egy ordas nagy balfasz vagyok adcvel és mégis nyertünk.. pedig bõven hátráltattam a csapatomat, elõtte meg néha godlike statokkal vesztettem.

Elég lehangoló több meccset elveszteni amikor nagyon jól megy, utána meg minden mindegy ma úgysem tudok nyerni alapon a legszarabb roleodat játszva csak funból nyerni..
SzirmosSzisza
Elég szopás, ha valaki pont kikapja õket ellenfélként :/

j0nNyKa
mondjuk erre tudok erdekes ellenpeldat, jazzy soksoksok meccsen keresztul vert pisilt, es kiemelkedoen teljesitett, es sorra bukta a gameket, majd elvonult adczni, amit a leginkabb nem tud, volt is par aprobb hibaja, es megis nyertek
na ez a wtf
nem elohell van itt amugy, hanem sokszor tul nagy random faktor, bar teny, hogy a rendszeren is lehetne mit csiszolni
erdekesseg, hogy lolskill.net minden meccsre probal egy szazalekos erteket becsulni arra, hogy melyik csapat fog nyerni, az egyeni teljesitmenyek alapjan a valasztott championokkal - 48/52%-on belul volt eddig minden meccsem, amit csekkoltam, szoval _elvileg_ valamennyire igazsagosan dobalja az embereket a match making

j0nNyKa
jovanaz, nem mindenki bujik ki anyuci szoknyaja alol hosszu hosszu eveken keresztul, addig is a tobbiek a penzes lamak.

jazzy
Ezzel a pénzes láma dologgal csak kb 10 embert sértettél meg itt instant.
Metalmilitiakid
Kellemes meglepetésem volt ma, szembe került velem egy spirit udyr, gondoltam magamban, hogy na még 1 pénzes láma, erre early és mid ben úgy picsázott minkét szét, ahogy elõ volt írva, szerencsére a végére 1-2 jól kalibrált team fight al sikerült bevernünk a nexus-t utolsó pillanatban, de rég élveztem már ennyire egy játékot az tuti 😄

Szánalmas meccsek? Én speciel Silver I-ben játszottam a legjobb meccseket, 90%ban jó volt az enemy team is meg az enyém is.
Az, hogy snowball volt valamelyik oldalon, az persze megesett..de ilyen van Goldban is, sõt a streameket nézve úgy látom Platinában és Diamondban is.
Azt pedig 1 meccs alapján eldönteni, hogy ki hova tartozik azt nem lehet: az utolsó 4-5 meccsemen úgy játszottam, hogy Jonny wood 9-es ligájának is csak az aljára fértem volna be.
Elõtte viszont jól játszottam, persze volt, hogy carryztek, volt, hogy én carryztem a csapatot.
Szvsz nincs elohell.

Mielõtt bejött ez a rendszer, az elo-m 1450-1499 között mozgott. Majd a jelenlegi rendszerben Silver 1-es ligába kerültem. Pillanatok alatt leestem silver 5-be. El is ment a kedvem az egésztõl. Mostanában kezdtem el újra játszani rankedet. Silver 3-ban vagyok. Eddig az a tapasztalatom, hogy a legtöbb game az ismereten/döntéshozatalokon megy el. Nem a játékosok "mechanikáján". A rossz döntéshozatal mellé, még társul a "mindenki szar és én vagyok a helikopter" attitûd.
Ezzel azt szeretném mondani, hogy akik silver 1-2-ben vannak, azoknak már OK a mechanikájuk, de segghülyék a játékhoz.
jazzy
Az elõzõ rendszerben bronzba tartoztak a legtöbben, most az új rendszerben hirtelen silver 1-2-be tartoznak a legtöbben, hát kétlem. De végülis lehet. Egyébként aki nézett már silver 1-2 meccset tudhatja, hogy csak silver 1-en belül vannak bronzba való játékosok és goldba való játékosok is, egyszerûen magasan szánalmas az az era. Jó meccsekkel találkozni lehetetlen, az egyik csapat szétownolja a másikat 99%-ban. Ha egy elora tartoznának, nem lenne ennyire kiemelkedõen szánalmas minden meccs.
Maga az ötlet tényleg braindead a Riot-tól (ha igaz a hír)
Viszont elohell továbbra sem létezik..
Az nem lehet, hogy a játéktudásuk alapján oda tartoznak a legtöbben? (értsd Silver I-II)
És itt most nem csak a "skill"jükre gondolok hanem a döntéshozásukra is (ami legalább olyan fontos)
Egyszer Kungen-tõl (akit egyébként nem tartok sokra) kérdezték, mi a különbség bronze/silver/gold és plat/diamond között?
Annyit mondott, hogy lowelon ha három embert elkap az enemy team veszteségek nélkül és aztán elkezdik leölni a dragont, a maradék két ember biztos odamegy és leölik õket is+elviszik a dragont is 😊

zeli
Egyébként nem amiatt kapták az accountokat, ami ott le van írva.
Scarra:
There is no reward for hitting challenger or any at all. They gave us accounts to collect data to improve player experience as well as give players the ability to use another account to stream on.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

jazzy
No commentnek tartom, egyrészt EU megint ki van hagyva, másrészt duoQ-znak. Ezzel bizonyítja a RIOT, hogy nincs elo hell, hogy 2 LCS pro player el tud carryzni egy soloQ meccset? Clap Clap

Tegnap volt 1 topic fórumon, hogy silver 1-2-ben több játékos van, mint gold-plat-diamond-challengerben összesen, illetve több, mint bronzban.
j0nNyKa

j0nNyKa

sadface
EU LCS-n az elsõ helyen négy csapat osztozik. Érdekes lesz! 😊

I decide when I'm done.

Szerintem ezzel a játékkal hétvégén háziállatok is játszanak már.

sadface
Énis találkoztam soloq-ban amikor teamtársammal összedobott. és kifújt. Aki normális volt felvettem aki nem ignore. 50 'barátom' van... az ignore lista meg no comment de negyede magyar az tuti.

I decide when I'm done.