53877
-
#40125 Tessék. -
#40124 mi az accod? csinálok alád egy másikat, és felveszlek friendnek, aztán megdumáljuk :) -
#40123 Igen EUNE.
És érdekel a duó lehetőség is, előre is köszönöm segítséged, bár szerintem Silver 1-be sem lesz egyszerű feljutnom. -
#40122 Skarner rework
Halloween summoner ikonok + skinek + wardok
Summoner ikonokért ezek a követelmények:
Earn Greyor Icon (ghost dude) by purchasing a "mystery" gift for a friend!
Earn Vilemaw Icon (scary thing!) icon by playing a game of Twisted Treeline!
Earn Gargoyle Icon (statue) by equipping a new ward skin!
Earn Senna Icon (ghost girl) icon by buying any of the new harrowing content! (see below)
Earn Morellonomicon Icon (the book) by earning the other four!
Ward skinek:
Bat-o-lantern Ward
Haunting Ward
Widow Ward
Deadfall Ward
Tomb Angel Ward -
#40121 3 egymás után olyan játékom volt, ahol az egyik csapattársunk úgy döntött, hogy a meccs első pár perce után elhagyja a játékot szándékosan. 3szor... egymás után. /sigh -
#40120 tessék, ott a válaszod, te vagy jó :)
így pedig ha most picit belehúzol, simán felmész goldba, silver 1-ben is kapnál szerintem ilyen 12-15 körüli pontokat
ez eune, mi?
esetleg egy olyat megbeszélhetünk, hogy ha felmész s1-be, akkor ránézek az accodra, esetleg lehet duozni a macskával is, már ha érdekel egy ilyen lehetőség -
#40119 Winekért 25-27 pontot ad. Lose-ért pedig 10-15 pontot von le.
Bár ez azért van, mert keveset játszottam.
OP.GG eredmény:
1,455
Silver 2 (42 LP)
Nice! You are beyond this league!
Egyik meccsen ADC-t adott, a másikon meg egy Rivent topra. Mindkettő emberke hatalmas fölénnyel nyerte a saját Lanejét. -
#40118 te vagy jó, a gold 4-es inkább felfele halad, hisz "kitört" gold 5-ből
illetve... ohwell, mennyi pontot kapsz winért, és mennyit buksz lose-ért? op.gg mit mond rád? -
#40117 Leírva jól hangzik. De megvalósítani itt korhadtfa Elo-ban nem ilyen egyszerű. De azért köszi a javaslatokat, legközelebb máshogy próbálom kezelni az ilyeneket.
Amúgy a Matchmaking miért Gold 4-esekkel dob össze?
Ennyire rosszak ők vagy engem tart többre a játék? -
#40116 wwt biztos nem :)
én egyértelműen jarvant mondanám, kb minden tekintetben > többiek, és tényleg segít sokat supportot tanulni -
#40115 az ilyenek ellen jó sivir szerintem, pl. egy morgana supp annyit is ér ellene :D
most akarok énis tanulni junglerkedni, hátha jobban megértem a játékmechanikát, és jobb support leszek rankeden is..
tudom közhely de kezdésnek van olyan csamp akit ajánlotok kezdésnek? warwick? udyr? -
#40114 mejai supporton, és az a kérdésed, hogy mit csinálj ellene? :D
btw 50 ap nem tűnik lehetségesnek, feltételezem hogy dorans ringgel kezdett, tehát nem volt wardja, tehát megvan a válaszod, nem ? level 3-as jungler szépen odasétál, agyonütitek mindkettőt, és problem solved
mejais support meg viccnek is rossz, mid / jungler helyében 0 - 24 azt kempelném, free kill, és olyan haszontalan szar lesz, hogy az hihetetlen
persze lehet tőle félni is, és adni neki killeket, de az mintha neked nem vált volna be
egyébként ehhez hozzáteszem, hogy zyrát én is 9 0 21-en játszom, meg viszonylag ap-san (a két gold item, nagy ward item, és utána sorc boots, rabadon, ha belefér), és tényleg tud erős lenni, de ilyen dorans ring meg mejai meg ilyenek, kettéállna az adcm haja kb, fölösleges butaság lenne, így is free kill az ap support
annie-nek pl milyen escape-je van? naugye
ahrinak pl lenne 6-tól escape-je persze, de mondjuk az nem tudom mennyire fasza, ha otthagyja az adcjét egyedül.. :)
egyébként ha konkrétan annie-t nézzük, kicsi a range-e, szét kell poke-olni a picsába, nem fog tudni megszólalni -
#40113 énsemtudok játszani, kb. csikicsukizom silver5-ön belül, amit tehetek hogy a következő szezonra felkészülök és tanulok -
#40112 Ahhoz képest 1 hete még Silver 4-ben volt.
De amúgy igen. Meglesz az a Gold és meg is érdemli, mert ő tényleg tud játszani.
Én nem, de nekem jó lesz már ez a korhadtfa ELO is. -
#40111 grat! meglesz az a gold novemberig -
#40110 Gratula!
Én nem vagyok ilyen szerencsés.
AP Annie ellen (support Botlane-n) mit lehet kezdeni?
Kicsit erős volt LVL1-en az 50AP tőle, meg később a Mejai. Tegnap 2 meccsen is Annie support volt enemy team-ben. De honnét jött ez az ötlet?
Az első legalább support rúnákkal és itemekkel játszott, így nem volt annyira fájdalmas és könnyű volt elintézni. De a második. Olyanokat ütött, hogy fájt nézni. Csak a macijával fél HP-t elvett a csapattól.
Egész éjszaka azon agyaltam, hogy az ilyen ellen mit hozzak!
Már várom mikor jönnek az első Syndra és Ahri supportok Rabadonnal botlane-re...
Viszont a mindesünk is jófej volt. Enemyben Evelynn volt (nem te voltál az Cat?) erre nem Vision wardokat vesz, hanem sima wardokat, aztán Evelynn jól el is veri párszor, majd sír, hogy miért nem látható Evelynn... Na mindegy, de legalább ezen a három meccsen nem volt semmi flame és semmi legyél rákos/szülessen halva a gyereked és satöbbi szövegek. Nagyon meg is lepődtem! Még a végén visszatér a hitem a játékba. -
#40109 na jó én nem akarok ezen a bolygón élni. most.. ez.. ez.. miért. -
#40108 hajnali 2-es ranked
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#40107 http://www.wolframalpha.com/input/?i=veigar-like+curve :D -
#40106 Éééérdekes: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1owx6v/krepo_and_xpecial_secret_mission/ -
#40105 Riot Games -
#40104 Fail -
#40103 Áháháááh... Esküszöm most beszartam a röhögéstől. Azért buktam a Gold I promo első meccsét, mert crashelt champ selectnél a játék és leavenek fogta fel . ÁHÁHÁÁHÁHÁH -
#40102 AD casterek kikapnak 20 perc után, mint pl. Pantheon -
#40101 mer zed erősebb 3x, akkor meg minek -
Chris #40100 Egyvmit áruljatok el. Mi a fenéért nem lehetett soha egy darab Talont sem látni?
Pedig Kassadin-szerű anti-carry és még aoe ultija is van late game teamfightra.
-
ktm99 #40099 Nekem a szövegből az jön le, hogy a teljes bevételének 70%-a jön a különböző cuccok eladásából, ami önmagában fél millió euró. Lap tetején a pár sorban, ahol össze van foglalva, szerintem el van írva.(for helyett from kéne szerintem) Persze lehet nincs igazam, nem vagyok perfekt angolból. -
#40098 hetirota
-
#40097 mondjuk ha azt veszed hogy a 70%-a reklámra elmegy, az már csak havi ~3 millió forint
jól keres. -
#40096 tl;dr: Premade ragequit -> 3v5 kb 5 perctől, ezután 15 perc semmittevés, majd enemy team says gg -
#40095 Szerencsére nem találkozom ennyire szélsőséges esetekkel, bár sajnos van néha leave, de túlteszem magam könnyen egy-egy ilyen "megnyerhetetlen" meccsen. -
#40094 Van TL;DR verzió? xD -
#40093 há\' mer nincs életük, most ha abbahagyják a rankedet, akkor így ülnek és néznek hogy miafasz történik körülöttük
az ilyenek fognak úgy összeveszni, hogy soha a büdös életben többet nem szólnak egymáshoz, és.. ennyi, end of story. te meg megszívtad, ja. ez van. -
#40092 én én én a múltkor bronzban láttam! jelentem zöld volt, és kopasz, és a junglere segítségével agyonütött a picsába, amikor találkoztunk! -
#40091 Csodálatos premade sztori: gold 2es ezreal meghal 2szer valami irdatlan balfasz módon, engem blamel, mint support... aztán visszajön lanere elkezdi üldözni az enemy low hp-s ad carryjét, az enemy kékjéhez befut vision nélkül a bokorba három ember persze ott áll, meghal-> ragequit, de először fuck u leona, ofc mert mért ne
közben annie miden ugat, hogy "this team is so fuckin bad", amikor is az egyedüli ember aki addig meghalt (3x ráadásul) az ezreal volt, de ez úgy mind 3-4 perc alatt mondanom sem kell.
Most jön a csavar, a lee sin, akiről számomra csak később derült ki, hogy premade az ezreallal, lejön botra, ketten lanelünk, hát 4v5, természetesen az annie meg a top irogatja hogy fuck fuck ff at 20, én meg mondom csak nyugodjanak meg bla bla... aztán lee sin diveol, mint aki nem lát nem hall 4 ember megöli, meghal, ragequit...
Csak azért, hogy úgy ezután még 10 percet játszanunk kellett persze, és elgondolkoztam, hogy 1. ez egy gold 2es meccs? 3v5? 2. amikor lelép két ember, és obviously nem fognak visszajönni, mert kb 5 perce már nincsenek, és kiléptek szánt szándékkal, akkor nem lehet valami olyat kitalálni, hogy surrender hamarabb? mert gondolom az esélytelen, hogy a 3 szerencsétlen loss forgivent, vagy kevesebb lp losst kapjon, de legalább ne kelljen már várni 15 percet amiatt hogy két ember dühös.
Ja és a legjobb, hogy feladtuk ugye, és erre beírja az enemy, hogy GG.
Megnéztem a premade profiljait, és természetesen az előző 5 gameük lose, csak ezután nem értem mért nem hagyja abba, ha nem tud nyugodtan játszani. -
#40090 No fucking clue -
#40089 Vagy Sion-nal, mármint biztos hallottatok már róla, állítólag valaki néha játszik is vele! -
#40088 én akkor még anyám hasát rugdostam, de hirtelen ráguglizva nem -
#40087 Tök vicces néhány még nem rework-ölt champion, hasonlítsd össze pl. Zedet vagy Vit egy Taric-kal vagy Sivirrel jelen formájában, nagyon vicces -
#40086 Nekem az rémlik, hogy ő kapott VU-t még a stealth reworknél :o