53877
-
#40166 Eléggé elegem lett ma (haha:D) szóval elkezdtem fontolgatni az accountom eladását. Egy két ember rábökhetne kb mennyit ér..
Nagy kép. (3mb)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#40165 Hát, múlt kedden voltam Silver V, Most Gold V, de most nincs iskolám, kb az lesz amit te kentél múltkor, egész nap toljuk. Mindjárt Gold VI, szóval meglehet -
#40164 péntekre nem lesz meg? noob vagy. -
#40163 Ma én is bekerültem a 12%-ba, hétvégére platinum -
#40162 Jó hosszú lehet az ignore listád :D -
#40161 nem trollkodik. :) Nem rivenezek most toltam 0/7-et 3v3-on.:D Nem sikerült ez a mai nap sajnos.. az első két meccs jó volt Annievel, aztán eltört valami az Annie supportos meccsen amikor az egyik ember úgy indult champselectben hogy \'im adc noobs nothing else\' amit írt kb 70%-t kicsillagozta rendszer. Azután a meccs után csak vesztettem és konkrétan rosszul éreztem magam. Nem is ment utána már, felesleges volt erőltetni. :) -
#40160 Remélem hétvégére én is azt a 3.63 %-t fogom erősíteni -
#40159 A LoLking trollkodik csak vagy tényleg visszaestél 47 pontra?
Mert a nap elején is így álltál.
Amúgy Rivenezned kéne! -
#40158 -
#40157 i know you\'re jelly -
List-en #40155 gold III dou partnert keresek ... ign : Listen83 : Eu West -
#40154 amúgy attól ő hogy lesz jobb player, hogy felhúzod neki gold 5be az accot? mert pont emiatt ilyen borzasztó az összes division v, de nekem mindegy, just sayin -
#40153 Sok sikert! -
#40152 indul a silver II durvulás -
#40151 na ribi hazaértem, ha gondolod -
#40150 szimplán szar volt és nagyobb feedet hordtam össze a counter gankekből mint ő a gankjeiből. -
Chris #40149 Ad Kassa volt, vagy hogy verted el? :D
-
#40148 Mielőtt azért valaki beköhögne még így is top cs-m volt szvsz. Csak kassát követnem kellett mindenhova. Amúgy letettem a riven skinről, már a prom queen annie kell. xd... -
#40147 De ez még "csak" Gold. Nagyobb baj, hogy Platinában is sok ilyet látok. Főleg ADC részről. -
#40146 roam. :) -
Chris #40145 Pedig a 127 cs elég karcsú 23 perc alatt... :D
-
#40144 a nestlé cornflakes erőt ad -
#40143 Jól indul a nap. :3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#40142 Esetleg a héten csütörtök/pénteken, de valószínűbb a jövő hét!
-
#40141 4v5 volt hátrányban, de a jinxünk úgy lehozta mint a szar a meccset. nemsemmi snowballra képes, brutális karakter (persze én supportoltam):D -
#40140 lelk 2 rúnaoldalam van akkor most nab vagyok? :D -
#40139 ez a halloween event mikor lesz live vagy már az? -
#40138 Ez elég gáz, már volt egy csomó skinem :c -
#40137 neeeeeee, újrahúzzák a PBE accokat :C -
#40136 jó úton jársz, ifjú padawan
egyébként most "mindenhonnan" azt hallani, hogy ha haladni akarsz rankeden, ne duozz, én is ezt tapasztaltam -
Chris #40135 Tapasztalataim alapján ezek azért sokkal ritkábbak, mint a flame-blame-game, ami ellen meg pont Jonathan barátunktól "lestem el" a taktikát, konkrétan, hogy a kíváncsiságomat és a népnevelési vágyamat heroikus módon leküzdve instant ignore listára küldöm a delikvenst az első olyan mondat után. Így egész nyugodtan végig lehet játszani a meccseket.
-
#40134 Engem megint csak kiéget. Most buktam egy játékot, mert az 5. percben beírta a Twitch társam, hogy "ójaj, de elszaladt az idő, neki be kell érnie egy előadásra". Majd mielőtt kilépett volna megnyugtatta a csapatot, hogy amúgy is kikaptunk volna, mert szar a patkánnyal csak ki akart próbálni valamit gyorsan.
És akkor még csodálkozok, hogy miért van ennyi "toxic player"... -
Chris #40133 Ha már témánál vagyunk, van olyan EuW-en silver 1-2-ben, aki szeretne duozni a gold-ért? Most én is motiválódtam újra, hogy újra fejjel a falnak... akarommondani nekifussak a goldnak. :)
-
#40132 Ezek csak alapvető rúnák, mivel a legtöbb játékosnál ezeket láttam, így ezeket választottam én is + a Lolkinges Guildekben is ezeket ajánlották általában az általam kedvelt karakterekhez. -
#40131 Azért olyan sokkal nem kell neki bővítenie. Még kéne neki armor pen, aspd és az mindenre elég szinte. Lehet, hogy nem a legjobb rúnák lesznek meg neki a szituációkra, de nem azokon fog múlni semmi.
20 rúna oldallal, majdnem minden rúnával mondom ezt. Nagy részük ESZMÉLETLENÜL felesleges. Nem is értem mi az istenért nerfelték halálra pl a crit dmg+ -t. Vagyis értem, mert akkor kellett a Shaco miatt, de miért nem rakták vissza...
A lényeg az ,hogy van néhány rúna ami must have, de a legtöbb semmire sem jó a mostani metában. Régi kedvencem a hp regen is tökre useless pl. -
#40130 egyébként ez csak ilyen egyéni vélemény, de én úgy gondolom, hogy ha goldba gondolod magad, ezeket a rúna page-eket bővíteni kéne, illetve a meglévőeket alaposan átgondolni -
#40129 Thanks! -
#40128 Your referral by TBT1989 was successful
felvettelek ingame, 4 - negyed 5től ráérek, holnap ugye nincs meló, úgyhogy sokáig :) -
#40127 Délelőtt nem szerencsés. Anno még Sadface mondta, hogy reggel kell Rankedezni, mert akkor jó móka. Kipróbáltam, de az egyik meccset nagy flame volt az AP mides irányában, így megsértődött és kilépett, a másikon pedig az ADC leavelt (pont ő állt a legjobban), mert mennie kellett dolgozni. Aztán a feedes ADC nélkül szépen el is gyepáltak minket.
De az AP mides játék nyerhető is lett volna... Bár már nem emlékszem pontosan a körülményekre, hogy miért és hogyan veszítettünk.
Azóta hanyagolom inkább a délelőtti Rankedet és játékot. -
#40126 Én meg zsinórban öt játékot vesztettem úgy, hogy lane phaseben a mi csapatunk vezetett, hisztizett a másik csapat, hogy omg feedelnek minket... aztán teamfightokban egy értelmes focust nem voltak képesek összehozni a társaim.