League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sadface
Érdekes módon én kaptam múltkor Verbal Abuse-t.. Pedig TBT tudja, hogy csak ts-en szidom a felmenõit az aktuális áldozatnak.. 😄 Nem nagyon szoktam a chatbe írogatni még is megkaptam. Sõt múlt héten offensive langot is kaptam 2x egymás után.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
unskilledért NEM kerül tribunalba senki, az igazából kb. dísznek van, meg a hülyéknek, hogy osztogassák 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Offensive language nem indokolt, az unskilled player meg igen?

j0nNyKa
ez a "szólunk ha reportolgattak" úgy mûködik, hogy ha alapvetõen nem szoktál reportot kapni, de egy idõszakban ehhez képest kiugróan sokat kapsz (mondjuk akár 3 meccsen keresztül folyamatosan), akkor szólnak
emögött az az elv, hogy te akkor alapvetõen egy pozitív játékos vagy, csak mondjuk szar napod van, õk meg jófejek és szólnak, hogy figyelj oda, mer a szar napoddal nehogy tribunalban végezd
ez mûködik, tényleg bent van, bár megjegyzem én még nem kaptam ilyet

j0nNyKa
tehát: elmondja a riot, hogy tudják: a jungler poszt most a leginkább nem kielégítõ
nagyon nagyon dolgoznak rajta, hogy s4-ben jobb legyen a helyzet
<> pbe patch
???

Ryze buildje nagyon OP 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sadface

Teemo fuk u, u ar fgt

I decide when I'm done.

Te mire tippeled?

épp erre gondoltam ... vicc az egész,megírtam hogy nagyon cinkes hogy 4v5 be kikapunk szedjétek már össze magatokat,és végül nekem vették el a zöld badgetemet,hát külön grat riot srácok !!!!

Különc
Egész jól becsülsz így hasraütésbõl

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

A lol játékosok átlagéletkora szerintem lement kb. 14 évre.

Különc
Gondolom kevesebb gyerek Starcraftozik

jazzy
Ez az offensive language ban dolog tipikus rinyapinává tette az embereket, köztük sokszor engem is amikor gg easyznek, erre nem a ban a megoldás, hanem az ignore gomb ésvagy a chat megvonás.

Manapság bármit mondok az flame, ha megkérem a midet, hogy vegyen wardot flame, ha írom hogy armort vegyen a full ad team ellen ne athenet az flame, etc.

Menj be starcraftba, ha valakit leoltasz ennyit ír kb: Why are u so angry? What's the problem? vagy hasonló.

Lolban? U REPORTED, RETARD, IGNORED, FLAME L0L U GET BAN.
Eddig kb csak azért bannoltak pro playereket (mind az egyet <#idiota>). Mondjuk nem egy híresebb streamert bannoltak már offensive language-ért...
Különc
Diamondprox írta egyszer facebookján azt hiszem, hogy az offensive languageért nem adna bant vagy kivenné a reportolandó ügyek közül

Hegi90
lol

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
én se kaptam, ezek szerint az 1/8 követendõ példa!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
Mûködik, nekem múltkor küldött egyet hogy offensive languageért kaptam reportokat manapság és moderáljam magam, de kb ennyi.

Nem tudom mennyi report után vagy mi hogy miért mikor kapod a messaget.

Ehhez hozzátenném, hogy múltkor meg arra kaptam messaget hogy 28 napig inaktív voltam ezért lerakott gold4be 3ból, úgy, hogy elõzõ nap is rankedeztem.
Különc
Ha nem nácizol, niggerezel vagy kívánsz más anyjának cancert szvsz le se szarják, bár nem tudom a tribunal mennyi offensive language caset ad, amikor megnéztem akkor is hót unalmas volt nézegetni, hogy ki érdemli meg

SzirmosSzisza
Én még nem kaptam, valszeg azért, mert sose feedelek és minta játékos vagyok <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gyakorlatilag is....és ebbõl jön le mennyire nem foglalkoznak az emberek a reportal csak menjen a report...offensive languagért reportoltak mikor korántsem azért "kellett" volna. (igazából semmiért, nem tehetek arról ha van egy retard predmade az õ szavuk a szent mert ketten vannak.)
Hegi90
jaja elvileg.

Különc
Kiírja meccs végén, ha reportot kaptál vagy mi?

IJIazz
Legközelebb ígérem a sortörést is használom, mert elég tömény lett, ahogy most nézem 😄DD

Hegi90
egyébként ez a "you got reported" cucc bent van már live-on? csak mert most is nyomtam egy 1/8-at tryndával drafton. 4-es premade elejétõl flamelt rám és nem hiszem el hogy egy reportot se kaptam.<#idiota>
redditen viszont már olvastam ehhez kapcsolódó posztot, szóval valaki felvilágosítana?

IJIazz
Thresh-t pickeltem, reméltem h a marksman(<#idiota>) vmi burst champet választ és sikerül összehozni 1-2 killt early, erre lockolja Ashe-t, mondom semmi gond, lesz valahogy. Enemy premade Ez, Janna. Már rossz elõérzetem volt, erre össze is omlott a kliens amikor már majdnem betöltött volna. 2:50-re sikerült visszalépnem és megindulni lanere, enemy már lvl 3 volt és amint odaértem torony és bush közé már rám is ugrottak -> 1st blood. Ashe megállt a torony elõtt elkezdett gépelni nekem h mit képzelek meg worst thresh ilyenek, amíg írt szépen megölték õt is torony alatt. Laning phase-ben még 2szer megöltek, de junglerünk segítségével Ashe-nek is összejött egy kill, de cs-ben nagyon hátul volt. Folyamatosan osztott, hogy én csesztem el a játékát stb. 8-9 percig nem is válaszoltam egyáltalán semmit majd lenyugszik, de mindenért én voltam a hibás, pedig nem volt egy reménytelen helyzet, Renektonunk 4-1el állt, miden is folyton leölték az enemy Nidát. Korai teamfight-ok is kiegyenlítettek voltak és ott is folyton osztott, h peeleljek neki amikor engem fókuszáltak mert még mindig 1-2 szinttel hátrébb voltam. Itt már írtam, h ne flameljen, mert attól csak rosszabb lesz a csapat morál és többet hibázunk. Aztán volt még egy olyan beböfögése, h minden killeken és assistokon múlik és én egy szar vagyok. Vkire nagyon emlékeztetett innen a fórumról 😄
Innen már csak lefelé mentünk, elvesztettük az összes objectivet, tf-ot. Persze van ilyen, de az idegesített benne a legjobban h esély se volt megfordítani, volt h 3an meg se mozdultak, mert folyamatosan osztottak vmit. Én is szar voltam, de alapból kiesik a ritmusból az ember ha késõbb kapcsolódik be a játékba mint a többiek, erre még caps lockkal savaznak is rá ezerrel. (mute-ot nem szeretem, lehet vmi fontosról is lemaradok)
Hát ennyi történt.

Különc
Vicc vót

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Akkor írjad lefele mi volt, én kíváncsi vagyok, nem szarkazmus.
SzirmosSzisza
Különc ne legyél tõgy.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

IJIazz
Annyira nem írt ide senki, gondoltam ennyi rinyálást kibírtok, kell a napi adag...

Különc
Minden részletet tudni akarunk, a legutolsó izzadságcseppig a szõrös heréden

IJIazz
Okkal.. ennyire frusztráló játékom nem volt hónapok óta, még a kezem is remeg.. és persze defeat. <#bdead>

IJIazz
Silver II-ért promo series indul.. félek.

j0nNyKa
úgy mint a surfing leona?

Különc
Mindenesetre ígéretesek a változtatások, csak megint jól belenyúltak a dolgokba, de hát ezért jó ez, "support van, geci"

Hegi90
Rappel
Elise can no longer descend outside of the indicated area
Fixed a bug where Elise could begin casting spells and attacking as soon as she began her descent while she was still untargetable
Spiderlings will now descend from Rappel slightly after Elise, instead of descending at the same time

Malzahar
Call of the Void
Missile visibility from fog of war and brushes now consistent with other missiles
Summon Voidling
Voidlings no longer repeatedly switch targets when more than one unit is affected with Malefic Visions

<#taps>

j0nNyKa
hát, mindenesetre ha nem figyelnek oda, akik húzzák neked a golemet meg ilyesmit, akkor nem lesz irgum-burgum durva gank blue - red után
viszont ez ugye arra is jó, hogy nem lesz az, hogy átjön a másik jungler paraszt, elsmite-olja elõled a golemet, lép egy szintet, és még meg is öl

Különc
Ennyi jött le az egészbõl

Champ neve
-...reduced
-...reduced
-...reduced

és ezt ismételve nemtom hányszor

No meg az a jungle változtatás, lol, nincs többé kék oldalon hogy leölöd a golemeket ADC-vel meg Supporttal, mert a jungle haverod sose lépi meg a lvl 2-t?

Bulwark & Locket
Summary: Runic Bulwark has been removed from the game. Aegis of the Legion now builds into Locket of the Iron Solari "

ez most mennyire komoly ?

SzirmosSzisza
dat burst

SzirmosSzisza

Hegi90
kiafaszaza sultan17

Czdano

j0nNyKa
4-et, és nem sultan17 a másik nicked?

Metalmilitiakid
Bronze I jelenleg, de még nem volt komolyabb problémám sonával, az tény, hogy minden ligában szinte más a játék, de az athene tényleg felesleges, az a chalice-t még megértem, de az athene az tök felesleges, ha már annyira aby-t is akarsz mellé, akkor rakj egy twin shadowt és legalább még a csapatod is segíted vele. cdr re, meg ott van a kidley gem vagy mi a neve, ami meg kell pár support itembe. Nem tudom felfogni, hogy mikor lenne szükséges az athene, persze hasznos dolog, csak sokkal hasznosabb sup itemeket is vehetnél helyette.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hegi90
azért ne szállj el magadtól mert nyertél egy meccset 😄

j0nNyKa
pedig nem ad sona vagyok, meg nem is vettem bulwarkot se, és még exhaustot is hozok
szar a match making