League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
én már vagy 1,5 perce tudom én én én

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Jelentkezzen aki tudta, hogy Riven Q-val át lehet ugrani falakon.
cataflam02
OUTPLAYED

One more story

Köszi, de szórakoztatóbb felhúzni magunktól 😄D

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

SzirmosSzisza
Magyar fáccse csoporton kb 5k-ért szórják a karikat (lvl 30, hõsökkel, 1-2 skinnel).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kár.. :/ most kezdtük újra haverokkal westen és akartunk venni hogy egy 6300mas hõst megtudjunk venni leértékelve..

j0nNyKa
ehm, ez csak nekem új?

j0nNyKa
eszméletlen rég nem sajnos

SMS-be már nem lehet RP-t venni?

jazzy
please draw me a nidalee throwing cats with dravenstaches instead of spears, while riding sejuanis pet.

Különc
Szívtál vagy mi?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
EUW szervergép

jazzy
Heyo! I'm gonna request...LeBlanc distorting towards a Fizz for the kill, can you manage that please?

Cuki fizz inc

jazzy
Lee Sir

j0nNyKa
hogy érted? hogy kevésnek érzed amíg rajtad van?
lehetséges. "tesztelni kõ" 😊

Hegi90
tesztelni kõ.
én emiatt a 4 perc miatt félek venni leginkább.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
de mink nem alumíniumban vagyunk <#law>
meg azt akarom pont tesztelni, hogy mennyire early pénzkidobás, és esetleg melyik fázisban nem az
bár hát _elméletben_ nemtom, ha kiszedsz mondjuk 6-8 wardot, akkor már királyság, ha meg esetleg ezzel ganket is biztosítasz, fõleg win
vagy ha már csak idegileg 0-ra írom az enemy supportot, meg hazaküldöm 2percenként wardért, már jó az, nem?
tesztelni kõ.

Hegi90
early oracle pénkidobás silverben

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ne tudd meg mennyit agyaltam már ezen, pláne most, hogy le sem esik halálkor. Tényleg tesztelni kéne.

Ah, egy kollega, én szintén csak Jarvant viszem junglebe egy ideje. 😊
A nyomásgyakorlásban nyilván teljesen igazad van, de az nem fizetõdik ki egyértelmûen vagy néha egyáltalán, pláne nem neked. Nagyon sok a változó ebben sajnos, mert mi van ha nem láttátok hova wardoltak, ha a folyó van wardolva (is), ha nincsenek ott a golemek, ha összefutsz az enemy junglerrel és emiatt kapod még a bot lanet is a hátadba, stb.

Jadisnek igaza van benne, hogy high risk-high reward, de ha optimálisan csinálja mindkét oldal, akkor szerintem nagyon töredéknyi a gank esélye a többi lannel összevetve, de lehet csak én nem vagyok még elég jó hozzá.
Régen pl. úgy emlékszem nem wardoltak ennyit az alsó bushokba a lane-gankek ellen, most nagy divat lett sajnos.

A cs-ek miatt nekem is általában véresre pingelik a fülem, de nem szoktam reagálni, az õ jól felfogott érdekükben történik, csak nincsenek tisztában még vele. 😄
Amúgy én minden elvitt killért elnézést kérek, mert elõfordul, hogy hagynád, csak a red buffod vagy a jungle item nem úgy gondolja, még akkor is ha el sem tudta volna vinni a killt a laner és én teszem zsebre, szóval általában szeretni szoktak. 😊
Ami a behatároltságot illeti, hál' Istennek a mi szintünkön azért vannak még lehetõségek, ráérek még aggódni a magasabb szintû játékok miatt vagy ami a valószínûbb, soha nem is fogok. 😄

j0nNyKa
mondjuk ha normálisan wardol az enemy -nem csak a botlane-, lehet megérné beruházni oracle-ra a jungleren, aztán amíg letolsz pár ganket, felporszívózni a wardokat
franc tudja, tesztelni kéne

jazzy
Akkor jó 😊

Vegyük azt a példát, hogy Jarvan vagyok, mert én csak vele junglezok.

Kipinkelem a Tribusht, mert az jó, kiszedtem a wardjukat. Õk megijednek, elhátrálnak, addig az ad nyugodtan farmol, tehát elõnybe kerül, de utána bátrak és visszajönnek, mert nem tudnak mást csinálni, te mondjuk addig megölted a golemeket.

Ha a support a kis bokrot wardozza meg akkor mire meglátnak simán megszívták mert már túl késõ, ha van nála pink és elég tökös legény, hogy kipinkelje a tribush pinkemet kap egy akkora kombót az arcába, hogy flashelni nem lesz ideje. A wardodat 3 hit kell kiütni, az pedig sok idõ.

Persze 125 gold sok (95 azért az esetek nagy többségében, hiszen tudjuk hova wardoznak), de tegyük hozzá, hogy a junglernek nem csak a gank a dolga, hanem a pressure is. Ha kipinkelted akkor nem lát oda, nem tudja ott vagy-e, ha van esze nem facecheckeli le és akkor máris a bot laned minden mozdulatától fosnak, mert lehet, hogy követi 1 cataclysm.
Nem, semmi sértõdés, csak kézre állt ez a fordulat. 😄

De kifejtem bõvebben, mert ez a matekosdi valóban nem hangzik annyira rondán, csak a gyakorlatban szerintem kicsit máshogy mûködik.
Lehet, hogy úgy döntesz, hogy a szûkös jungler-büdzsébõl megfinanszírozol egy pinket, lemész botra, ellövöd, levered a wardjukat, de ez úgy önmagában olyan, mintha egy szirénázó tûzoltóautóval érkeznél a tett színhelyére, még a szomszéd játékban is fogják tudni, hogy mi készül. Innentõl kezdve kell egy kanyar vmi jungle camphez és késõbb kell visszajönni, hogy legyen a meglepetésednek vmi meglepetés-faktora is. Csakhogy ezidõ alatt a ward-applikálásra szakosodott support és társa simán kipinkeli a pinkedet, innentõl kezdve a kör bezárul és belementél egy olyan ward-war-ba, amiben csak veszthetsz... goldot, és nem is keveset.
Csupán ennyi a bajom a bot lannel jungleként.

j0nNyKa
nem, buta középiskolás retard vagyok, aki nem ismeri a tulajdonneveket
viszont kereshetnél mondjuk az elmúlt 3-4 hét LCS-rõl ilyen pickeket / banokat összesítve, kíváncsi vagyok, melyik jungler hányszor volt

update: végig kattintgattam, és igazad van, egyfelõl naut már nincs is, másrészt nasus van egy csomó.
bár most nem vágom, hogy ez melyik szezon, az akutális-e, vagy mivan

All: x9 jazzy
:3

sadface
Diamondprox-Insec. De akkor ezek a nevek neked nem mondanak semmit ugyee? <#idiota>

I decide when I'm done.

j0nNyKa
mutasd hol

sadface
ééés eve, lee, xin etc.

I decide when I'm done.

jazzy
75g helyett 125 plusz kiszedsz 1 wardot minimum ami 30g, tehát 95 gold volt a pink ward, illetve ha esetleg utána valaki más kiszed azzal a pinkkel még wardot 15g-t kapsz és máris ott van mint 1 sima plusz tudsz gankelni amibõl jöhet még kill vagy assist.. ez is hülye indok.

Ez a lehülyeségezés hülyeség ezt meg picit a lolos offensive language síráshoz tudom hasonlítani ne haragudj, meg ne sértõdj már, hogy azt írtam, hogy hülyeség, mert tökön szúrom magam, nem burokban nõttünk fel.
Pink ward valóban drága a junglereknek, de a sikeres bot lane gank az mindig is "high reward"dal jár(t). Ott összejöhet akár 2 kill és jónéhány assisst, ha pedig mindez mid-gameben történik akkor még Dragon Kill is.
Ergo ha könnyû lenne ott gankelni akkor minden jungler bot-ra járna kb.
Arról nem is beszélve, hogy szerencsétlen supportok így is 2-3 itemmel fejezik be a meccset, annyit kell wardolniuk..ha még pótolniuk is kéne a wardjaikat a jungler miatt...az fasza lenne <#idiota> (a ward-felfedõ jungler item-ötletedre utalok)
Szívatják azok a supportok egymást pont eléggé wardozás terén, nem kell még oda beszállni <#idiota>
Amúgy meg botot lehet azért párféleképpen gankelni, nem lehetetlen ügy azért 😊
TL;DR: jó' van ott bot-on minden <#idiota>

j0nNyKa
na hát igen errõl beszélek, hogy eléggé be kell osztani azt a kevés pénzt, és akkor még jó lenne, ha a "saját" gankedet elõkészítenéd egy-egy pink warddal.. hát hogyne
én is nagyon nagyon szeretem a junglerkedést, ez nem vitás, de ahogy egyre magasabb az mmrem, azt látom, hogy mind1 a jungler, legyen tank - nézd meg versenyen hogy építik az elise-t, hát az minden, csak nem kielégítõ játék nekem
meghát az is mutatja a mostani jungler metát, hogy versenyeken: jarvan - naut - zac - esetleg elise, ééééééééééés... ééés.. hi. ennyi.

egyébként arra meg hogy pár creepet benyúlsz lane-rõl: igen, ez egy jó dolog lenne nagyon, és segítene sokat, ha nem pingelnének vissza habzó szájjal, meg anyáznának / reportolnának érte a balfaszok
így meg sajos át kell gondolni, mer ha meg az ebbõl kialakuló (nyilván értelmetlen és jogtalan) flame miatt bukjátok a meccset, akkor inkább érdemes ott hagyni a lane-t (még ha ezzel csak annyit is érsz el, hogy a creepek megöldösik egymást)

ja és lentebb abba még bele se mentem, hogy ha gankelsz, és esetleg meghal a lane-eden lévõ player, akkor te vagy szar, ha elviszed a killt, te vagy szar, ha esetleg te meghalsz, akkoris te vagy a szar

A ward egyértelmû, mindig wardolok, de a pink ward szerintem túl borsos dolog a jungler-büdzsének, így az eredeti kontextusban hülyeség lehülyeségezni vkinek a meglátását.

jazzy
A ward ha sima ha pink vétele nem csak a support dolga, hanem mindenkié, maximum az adc engedheti meg magának, hogy nem vesz, innentõl kezdve ez a mondat kissé hülyeség.

De ha már kiemeltük a junglert, akkor nála a legfontosabb, hogy segítse a laneket wardokkal a support után.
Junglerként nem feltétlenül off-supportot akarok játszani. 😄

Pink ward op.
IJIazz
Na csak összejött most délelõtt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem tudom, én egy picit máshogy érzem, számomra kifejezetten élvezetes. Igazából a "gondtalan creepelésért" cserébe kapsz némi másfajta terhet a gankelés, counterjungle formájában, az elmaradást sem szoktam nagyon érezni, mindig vhol a bot lane és a solo lanek között vagyok, de inkább az utóbbiak szintjén. Mondjuk én általában akár sikeres, akár sikertelen a gank, mindig leveszem a sápom a lanekrõl néhány cs formájában.
Szerepkörrel sincs bajom, attól függõen építem tank/dmg irányba, hogy mi a support/top laner meg hogy mennyire megyünk el az elején.

Ami nekem nem tetszik, az az, hogy a bot lane gankelési esélye a töredéke a többinek a support miatt, és ez nagyon beszûkíti a lehetõségeket. Ezt az állóvizet felkavarhatnák mondjuk vmi olyasmivel, hogy a jungler itemekre rakhatnának vmi nagyobb cd-s ward felfedõ aktívot, vagy ami még taktikusabb lenne, ward elõl elrejtõ pár mp-es aktívot.

j0nNyKa
wow, tényleg
bár ugye kérdéses, mert ez még s2-ben volt írva, s3-ba egyáltalán nem tuti, hogy átkerült

Hegi90
dat feeling

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

j0nNyKa
valami linket dobhatnál, mer édekel - bár ilyen pletyka szaga van, de érdekes felvetés

sadface
Én is csak úgy halottam... Nem tudom biztosra.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Hivatalosan errõl nincs semmi információ, de szerintem egy így hülyeség.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
ez szerintem valami idióta urban legend lehet 😊
eleve külön van a ranked meg a normal mmr, meg eleve baromságnak érzem úgy overall

j0nNyKa
háát, az a bajom, hogy nem kielégítõ a jungle, túl sokat várnak tõled (védd a buffjaitokat, lopd az enemy-ét, gankelj 3 lanen, adj pirosat / kéket a csapatnak, wardozz, sárkány - baron controll, legyél te az initiator / tank, etc.), túl 1bites az itemizáció (LEGYÉ TANK BAZMEG, BULWARK OR REPORT), erre túl kevés a gold (néha kevesebb mint a supportnak), és ha még szintben is lemaradsz a többiektõl, az már szar vicc kategória tényleg
én értem ezt a nunus példát, de nem értek vele egyet - lehet hogy tényleg csinált olyat hogy átjött és elvette, de az elsõ buffodat minimum ketten ütitek, sokszor inkább többen, nem fog ott maradni keménykedni akkor se, ha szintet lép, meg akkor se, ha nem

sadface
Nem úgy van, hogy ha sokat kapsz belõle lehúzzák az mmr-ed, hogy gyengébbeket kapj?

I decide when I'm done.

No hát éppen erre utalok én is. 😄

Mi baj ezzel? Végre nem jön majd Nunu, lopja el a kéket, lép lvl 2-re és öl meg egy kalap alatt. 😊
Meg legalább a kék oldali bot lane sem tud elõnybe kerülni a golemek miatt.