53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    Volt, 2011 ősze körül, mikor még történt a split.
  • JSbyMSI8800
    aki 2010.Július vagy Június előtt regelt NA-ra az egyszer áthozhatta ingyen.
  • j0nNyKa
    meg tán volt 1 darab free transfer is, nem? valami.. valami előtt, vagy után regisztrált usereknek
    vagy az a free name change volt?
  • SzirmosSzisza
    Ha jól tudom le volt akciózva, de csak amiatt mert lehetett NA <-> EU cserét is csinálni attól fogva.
  • TBTPumpa
    +1
    Tavasszal (úgy március környékén) volt valami Free transfer lehetőség vagy csak akciós volt Westre az áttérés?
    Most nézem, hogy rengeteg Friendlist-es tag már Westen játszik március óta. És mind ugyanabban a hónapban ment át! WTF?

Nekem az első 4-5 hónap kimaradt ebből a játékból. Csak arra emlékszem, hogy amikor még játszottam, akkor volt Thresh PBE-n, mikor újra el kezdtem játszani, addigra érkezett Lissandra és az új Aram.
  • j0nNyKa
    jajajaja ilyenkor a legjobb a hangulat, baráti, családias, csak ajánlani tudom!
    sőt, őszi szünetre meg egyenesen kötelező átjönni! akkor lesz igazán korrekt az egész!!!!444négy

TBT: egyvalamire rájöttem egyébként az utóbbi napokban: eune-n ugyanúgy vannak ügyes játékosok, ugyanúgy vannak balfaszok, ugyanúgy van flame, blame, úgyanúgy vannak kedves, segítőkész, normális játékosok
    minden tökugyanaz, csak egyszerűen jóóóóval kevesebben vagytok
  • TBTPumpa
    Az a baj, hogy itt is feedelünk. Hát mi lenne velünk ott, az elit ligában?
  • SzirmosSzisza
    Itt a hétvége, ilyenkor amúgy se vannak gondok nyugaton!
  • j0nNyKa
    én mondtam, nézzetek el ti westre, hagyjátok ott a macskát a süllyedő hajón
    west amúgyis egy stabil, minőségi szerver, gyertek bátran!
  • sadface #40316
    loool.:D

kabbe dzsonni. Azért majd nézz át néha egy duora.:D
  • TBTPumpa
    True story: "just Brand flaming"
  • j0nNyKa
    jóhát mer ő az első 20 percben flameléssel foglalkozik, te meg farmolsz
    aztán mégis ő jön ki jobban, erre varrj gombot
  • TBTPumpa
    Kómásan? Tehát akkor mindig kómás vagy?
    Na akkor józanodj ki és irány a Platina!
  • sadface #40312
    attól még a brand kikapott 7x egymás után én meg gold 1-be kerültem. so? :D
  • j0nNyKa
    mindennek van armorja, szintenként kapják kuki
    ha phantom helyett azt veszed, nem a brand triplázik a végén, hanem te
  • sadface #40310
    nem volt armorjuk minek. amúgy az lett volna kövi item

btw telóról írtam kómásan sry.. xd
  • AshyraZhevra
    Jah, gondolom mikor atlehetett hozni euw-re anno, akkor ott maradt az akkori allas szerint, es nem tunt el.
  • TBTPumpa
    Lolking szerint van egy EUNE-s névrokonod.
  • AshyraZhevra
    Hat, tudomasom szerint nincs mas ugyanezzel a nickel :D
  • TBTPumpa
    Ez lennél te?
  • AshyraZhevra
    Hey. Nehany pajtarsat keresek, ha van olyan aki szeretne kozosen jatszani, a lenyeg hogy normalis legyel :) ing: Ashlyn Dream
  • TBTPumpa
    Ezek a skinek vannak terítéken:
    Mundo Mundo
    Pumpkinhead Fiddlesticks
    Kitty Cat Katarina
    Zombie Ryze
    Lollipoppy
    Nosferatu Vladimir
    Franken Tibbers Annie
    Definitely Not Blitzcrank
    Bewitching Nidalee
    Haunting Nocturne
    Headless Hecarim
    Haunted Maokai
    Underworld Twisted Fate
    Headmistress Fiora
    Pirate Ryze
    Zombie Brand
    Haunted Zyra
    Officer Vi

Október 28.-November 4.-ig, viszont több helyen is említik: NA Contests

Szóval lehet, hogy csak Only NA a dolog.

Tökfej faragás:
    Carve up a pumpkin with a League of Legends-related image or theme
    Share it with us via Twitter using the #LOLHalloweenContest hash tag
  • j0nNyKa
    halloween contest, nyerhető az összes ilyen hanuka skin, bár nem tudom, hogy ez euw-kompatibilis-e
  • j0nNyKa
    nem tudom, régi iskolás ronda szómenésem, most előbújt az agyamban, majd elmúlik
    ja a nasusok durvák, dehát ha visszaemlékszel, írtam is azon a teljesen megnyert meccsen 16 percnél, hogy "nasus 360 stack, we're fucked"
    én komolyan gondoltam. fucked is lettünk.
  • Chris
    A kollega jól mondja, west.
  • tigeroo
    de én nemis tudnék mert béna vagyok :(
  • jazzy
    Jonny, vagy én boldogan segítek, ha te nem az a te dolgod nem kell magyarázkodnod.
  • tigeroo
    de megint másabb ha 1500Ft-os órabéred van és adsz 200ft borravalót, meg megint más ha napi 5 órában segítek felzárkózni valakinek.

mindennek van egy ára
  • jazzy
    Minek adjak borravalót, amikor így is hasznuk van a terméken, egyébként is kap fizetést?

Minek adjak aprót a szegényeknek? Hiszen én sem vagyok gazdag. Miért segítsek ki valakit ha nincs nála elég pénz? Miért felezzem el a szendvicsemet a munkatársammal ha ő is éhes és nem hozott?

Azért mert emberek vagyunk és segíteni jó dolog. Aki pedig ezt nem érti meg, én inkább azt sajnálom.
  • TBTPumpa
    Hmm, az kár. Ott nincs profilom (mentem volna duót) és a West-es Silver merőben másabb, mint az East-es. Itt már tudom, hogy minden meccsen lesz egy Nasus az enemy team-ben, aki legyőzhetetlen.

Amúgy mi ez a zsidógeci szöveg? Honnét jött ez?
  • tigeroo
    erre azt mondanám hogy amiért más pénzt kap azt én miért csináljam ingyen?:D

amúgy, jungler probléma nekemis ez, hogy az ellenfél általában túl hamar megy midre gankelni (blue után redet ölöm de már miden gankelnek) tegnap volt erre pont egy fennforgás, a mi zyránk lebaszott hogy 3x nem mentem neki gankelni (de hát hogy amikor orianna térfelénél halt meg mindig) válaszoltam értelmesen, bár lehet a kulcsszót kikellett volna hagynom az elején hogy "im a beginner jungler, pls guide me" mert utána zsigerből az adcnk is engem blamelt (mit blame.. bárminemű visszajelzés helyett beírták all chatbe hogy reportoljanak ) bár gondolom premadek voltak). jól tettem hogy ignorra raktam őket?

végülis ilyen nüansznyi dolgokon ment el mint pl. hogy a tankot nukeolták az enemy jinxet meg hagyták darálni... úgy gondolom hogy helytálltam az elején (kiugróan több assistom volt)
  • j0nNyKa
    zsidógecivagyok és válaszolok helyette: west
  • TBTPumpa
    West-en vagy East-en játszol?
  • Chris
    Igen, nálam ez az elejétől alapvető, hogy mindig azokat nyomom, amivel úgy érzem jól is megy, ezért alakult ki a Jarvan, Fizz, Trynda szentháromság, bár az utóbbi, hogyismondjam, még felszálló ágban van... :D
    Fizzel kezdetben ilyen 75%-os winratem volt, még kb. 30 meccs után is, aztán a fene se tudja miért, hirtelen divat lett minden meccsen bannolni és onnantól elromlott vmi. Azt sajnálom, hogy az elején sok Hecarimot meg némi Yorickot is nyomtam, néhány egyéb próbálkozás mellett, azokat nem kellett volna.
    Köszi szépen amúgy az ajánlatot, de én úgy vagyok vele, hogy vagy én csinálom meg magamnak, vagy meg sem érdemlem. :) Max duoban... ;)
  • j0nNyKa
    szerintem az ignore-ral nagyon jó úton jársz, ami még nagy okosság, jazzy meg hunter szokták mondani: csak olyan championt KELL játszani, amivel sok a win és kevés a lose (ebben lolking nagy segítség)
    ha van kedved ha nincs, maradni kell annál a pár championnál, meg fogja hálálni magát
    szvsz neked sima a gold, pici türelem kell csak
    ha meg nagyon kaparnád a falat, és épp nagyon ráérek, akkor azt fel tudom ajánlani, amit beastnek meg pumpának is :)
    erről jut eszembe: írtak innen jópáran privit ezügyben (readonly mind), és nem válaszoltam senkinek
    ennek az oka egyszerű, köcsög vagyok, és "pofára megyek", mivel én totál szórakozásból húzok most accokat, ami bizony mindenhol máshol alsó hangon ~30 euró, így tényleg csak azoknak csinálom ezt meg, akiknek valamilyen okból meg is akarom
    sorry all, ha időmilliomos lennék, valszeg szivesen segítenék mindenkinek. így nem.
  • Chris
    Ez kurva szarul hangzik, mai fejjel már okosabb lennék, mást, máshogy játszanék... Motiválódtam picit és úgy döntöttem, hogy mégis kell az a gold még s3-ban, de így franc se tudja érdemes-e érte szenvedni.

Tegnap pl. szokatlanul jó tapasztalatom volt. Tryndával Garen ellen topoltam, ami nem okozhatott volna gondot, csak picit lagolt, úgyhogy lemaradtam, meghaltam... háromszor. :D Majd jött vmelyik társsal a menetrendszerinti "Trynda! Why..." -> "ignored" közjáték, de a jungle Voli zokszó nélkül jött gankelni a kérésemre kétszer is, amivel visszajöttem a játékba, majd splitpushhal, 1v1, 1v2 killekkel sikerült elcarryzni a végét, úgyhogy vmi 11-6-ban végeztem. Hihetetlen, hogy az ignore milyen hasznos fícsör a játékban, kb. mint egy "iwin button". :D

• j0nNyKa
    golem? meg vagy te huzatva, sokszor már a kéked után a pirosadhoz (vagy fordítva) nem tudsz úgy elmenni, hogy ne legyen hiszti
    mire a golemig eljutok, már vagy 3-4 gank / countergank megvan, különben telesírják a csetet...
    általában úgy csinálom, hogy ugye a 2. buffnál elmegy a smite, mire visszajön, addig _talán_ elkeveredek a golemig, a köztes idő only gank
  • j0nNyKa
    egyrészt ez nyilván lehet, másrészt ha veteran a státuszod (100+ játékod van silverben, ingame a League fülön van a neved mellett piros miafasz ikon), akkor ez sajnos normális alap helyzetben
    {bármi}1-ben úgy lehet brutál pontot kapni, hogy nem vagy veteran, és vagy 2 ligával fentebb van az mmred (tbt mester silver 1-es meccsein konkrétan platinásokat kaptam, és még nem volt veteran - így 27-28 pont win, 5-6 pont lose)

én a saját accommal ugyanolyan cipőben voltam, mint te, beletelt 2-3 hétbe, amíg az ilyen 5-6 pont win / lose szériám felugrott ~15 pontos winekre, úgy már tudtam haladni
  • Különc
    Én pont ezen gondolkoztam tegnap, hogy vajon mikorra számolják ki az okosok, főleg így hogy a First Bloodért járó gold is csökken, hogy meddig éri meg a junglet farmolni csak és utána gankelni. Főleg annak fényében jó, mikor leölöm kb. 2:10-re a golemet és már 2:20-kor pingelnek, hogy gankeljek, mert need help