53877
-
#40366 Dodge everything (3:56): nem tudom rankedezzek-e
TBT1989 (3:56): inkább azt mint normált
túl sok a gyökér normálon
Dodge everything (3:56): ja
ott csak kiégek
TBT1989 (3:57): még egy ilyen Volibear és delete LoL, komolyan, mintha ősziszünet lenne XD
Dodge everything (3:57): az van...
TBT1989 (3:57): OMG
Dodge everything (3:57): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
TBT1989 (3:57): Ban pls -
#40365 Szóval nem láttad = hidden op. fuck logic. :D
#40361 Hát okay. Végülis miért ne.:D
#40348 Köszi, nagyon rendes vagy.:D Azt kihagytad, hogy ha el tudtam zhonyázni 5-en körbeálltak mint a pedofilok és leszarták a másik négyet.:D
#40340 jóféle lesz
#40363 a büdös anyuciját idevele
-
#40364 hidden op, világbajnokságos Royal ellen 100%-ban banolva volt, kk -
#40363 LOL. És pont ezt a meccset nem nézni Sadface. Pedig miden Prom Queen Annie van. -
#40362 Sok sikert!
Championship Thresh WP -
#40361 Annie hidden OP?
A Pandás skinnel esetleg. Az a recall animáció. Már megérte!
Amúgy alkut ajánlok: Ha csak Annie-zéssel (amennyiben elérhető a mid pick) az őszi szünet végére feljutsz Platina 5-be, akkor megkapod a skint! -
#40360 go boosterguy! -
#40359 szegény jazzynek lehúzom az accát, van egy sona midünk aki már championselectnél rájött hogy ki fog kapni
mer ugye engem elkerülnek a hülyék :DD -
#40358 hát mert engem kerülnek el a hülyék, ahogy te is írtad
lol. -
#40357 Ez amúgy tipikus, én is játszottam pár bronz-silver accon és mindig az volt, hogy téged pont elkerülnek a hülyék. Bár én platba nem tudok feljutni :D -
constellus #40356 Sry 3x postert, szal 030 enemy jngelt. Feedelte -
#40355 "hát legyen."
leírtam amit leírtam, én ezzel az 1 év játékommal platinába jutottam el, ha még csak távolról is egyet tudnék érteni ezzel a szerencsejáték majomsággal, pont ott lennék melletted.
és mondom, nekem nem lesz rosszabb, hogy ezt gondolod. én csak jótanácsot tudok adni, hogy kurvagyorsan felejtsd el, mert maximális marhaság. -
constellus #40354 Boca, elirtam 030 a death re gondoltam. Mert siman berohadt enemy jungelbe feedelni jungleruket -
constellus #40353 Persze nem olyan durva ahogy az bevan allitva, enis fejlodtem es rajottem h suppprt van a szivem melyen es a winstreak is supportkentt ertem el, de azt bekell latnod hogy durvan szerencsen mulik az egesz, en egy meccset nwm surrendeltem el, total pozitivan allok a meccsekhez stb, de tenyleg nem eleg a skill ha az adcm 10percnwl 30 farmnal all mert "my cat is dying" alapon afkol a turett alatt, mindezt promoba -
#40352 a 0 0 30+ az abszolút jó stat, azzal simán megvan a fullos gearje, ha farmolt mellé
és gondold csak azt, hogy szerencsejáték, azzal pont ott leszel, "ahova való vagy"
én múlthéten vagy mikor kihoztam egy bronz accot abból a so called elohellből a tulaja szeme láttára (végig streameltem), váltig állítja azóta is, hogy engem pont elkerültek a hülyék, és amúgy nem lehet kijutni csak szerencsével
hát legyen.
egyébként amit athem írt, az maxi igaz, felfáradsz topra, lealázod a picsába, ott tartod a junglerét is, és egész nap split pusholsz
egyszer csak nyerni fogtok. end of story. -
constellus #40351 Engem a rendszer bronz 3 ba sorolt a 10 meccs alapjan, 7et buktam, 3 afk 2 trollpock feeder, eggyiknek meg baratsagosaknak tuntek, mondtam h elso meccsem ramkeden es ezen mulik hov. Kerulpk erre a pali beirta h " welcome to elohell" es 0/0/30+ adct hozott le.. Bronz 3 korul mozogtam eddig az ilyen erett kolykok miatt vegre egy 8as winstreakkel kijutottam bronz2 be. Szemelyes velemeny h bronz egy nagy szerencsejatek, egyszeru nyerni ha nem fogsz ki trollokat, de sajnos beloluk sokkal tobb van. Imadkozok h silverig feltudjak menni meg a szezonzarasig:D -
#40350 távol állok én attól is hogy jó legyek, meghát láthatóan attól is, hogy minden game-et nyerjek :)
tényleg nem egy atomfizika kijutni bronzból / silverből, persze régebben én is azt hittem, hogy az, meg csak segítséggel, meg szerencsével, blabla
igen, akkor nem lehet kijutni, amikor az ember ilyeneket gondol, ez tény :) -
#40349 elvileg csak a keret, dehát mi az hogy érdemes-e? Kompetitív játékban mindig érdemes haladni feljebb, azért játszod, nem? -
#40348 Goldos csapatunk nem volt, ezért 3v3-mmal próbálkoztunk, de hiába voltunk jók, 1 defeat miatt Silver 1-be sorolt ott is minket a rendszer.
SoloQ-ban pedig nehéz a helyzet. Hiába vagy jó és hiába alázod a lane-d (mint Jonny), ha a többi lane nem annyira ügyes és elfeedeli az ellenséget, vagy csak úgy hagyják feltápolni Nasus-t.
Nekem is tök jó statjaim vannak most Jinx-szel normálban, mert szeretek vele játszani és tetszik a karakter, viszont más helyett nem tudok játszani. Hiába nyerek lane-t és van jobb farmom és statom az enemy ADC-nél, lecarryzni akkor sem tudom a játékot. Az ellen semmit sem tudok tenni, hogy teamfight-et kezdeményezünk, mindenki rám fókuszál, utána a csapattársaim meg elfutnak a jungelbe (kivéve Sadface, de akkor is 2vs5) - ami be van wardozva az enemy által, nekünk meg nincs egy szem sem...
És hiába normál csak ez, rankeden is vannak hasonló meccsek.
De ilyennel nem bosszantom magam, csak funból játszok és azért, hogy Sadface kiégjen.
Tegnap ő úgyis rendesen kiégett. Csak spectatoltam azt a meccset, amikor ő Nidalee-val játszott, de nagyon jól szórakoztam.
Az a fókusz, ami ott volt. WW ultizza Nidaleet, Fizz is ráultizik és még Jinx is rálövi a nagy rakétát. Na ezt éld túl, szerencsétlen gyerek a Zhonya-t sem tudta elnyomni. Én meg majd megszakadtam a röhögéstől. -
#40347 Érdemes az accot felhúzni platba? Gold 1-ben ülök, de ezek az 5 pontok elég demotiválóak. Kereten kívül kapnak még valamit pluszban? -
#40346 Nekem kb 10 meccsből 2× volt olyan bronzban,hogy valami olyasmi történt ami miatt megfordíthatatlan volt a játék és nem nyerhettünk. Az egyik 4v5 volt és lepusholtak minket, a másik meg szimplán egy rosszul elsült játék.
Ezt leszámítva minden játék carryzhető és nyerhető bronzeban egyedül bármilyen játék. Ez a személyes véleményem és tapasztalatom. -
#40345 Részben egyet értek veled, de az viszont szerintem zavaró meg hirtelen életre elveszi a kedved a játéktól, amikor te jól játszol a csapatba meg nyered a lane-t meg minden, de a társad vagy társaid meg kilépnek meg direkt trollkodnak, és ilyenkor nem hiszem, hogy egyszerű lehozni, hiába vagy már elfeedelve, és szerintem ilyen helyzetbe egy magasabb division-be lévő játékosnak se egyszerű. Én most Bronz I promotion-be vagyok, nem tartom magam egy platinásnak vagy goldosnak, de mennyivel egyszerűbb lenne a helyzet, ha legalább normálisan viselkednének a játékosok és szar helyzetbe is úgy állnának a meccshez, hogy márpedig meg tudjuk nyerni. Magasabb szinten, biztos nincsen azért ennyi troll. Szerintem jó pár Bronz player nem teljesen az önhibájából van ott ahol, mert bronzba sokkal több az olyan felfogású ember, aki inkább trollkodik az első baki után, amit nem is ő követett el, hanem flame-eli a hibázót és innentől már 0 a csapat morálja és szinte majdnem biztos a lose. -
#40344 Azért nem egy nehéz dolog duoval. 2 viszonylag jó játékos pillanatok alatt kihúz bronzeból bármilyen accountot.
Egyébként a kicsit magasabb elo-s játékosok összefoghatnak az SG communityért és csinálhatnak nekik egy teamet goldba. Kilépnek, a többiek meg be, nyernek 5 meccset és profit.
-------
Amúgy személyes véleményem az a bronzeról ,hogy igazából akkor is nyersz ha veszíteni akarsz mikor egyedül játszol. Nem tudom hányszor afk farmoltam topon és nem csináltam semmit, csak pusholtam. Eredmény? Ott hagyta a topos a lanet... Azt se tudják mi történik ^^
Ezzel nem le akarom szólni a bronze játékosokat, csak a legtöbbjük nem véletlenül van ott ahol. Attól ,hogy bronze valaki még emberként nem lesz rosszabb, és nincs ebben semmi gáz. -
#40343 mellett, újként -
#40342 És akkor ez lesz a mostani sima kereső helyett? -
#40341 és aki csak Silvert szeretné elérni a szezon végéig? ;3 -
#40340 -
#40339 amúgy annie hidden op. Mostanság nagyon rákaptam.:D -
#40338 a rúnái jobbak
Fk didnt get Annie -
#40337 igen ez.. tényleg baj. de "hálisten" kb. ugyanannyiszor kapsz magad ellen húzott diamondost, mint magad mellé
más, ezek a buildekSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#40336 Annie Bot. azok a masteries nevek.:D -
#40335 Én ismerek olyan embert akinek szintén magas volt az mmrje, de aztán azért nagyon gyorsan visszaesett és nem is jutott tovább silverből. Egyszerűen azért mert ha valakinek magas az mmrje és platinásokat kap, és platinába lenne való, akkor ott is nyerne úgyis :)
Szóval nekem csak a soloq-s dologgal van bajom, mert mi is kaptuk a diamondos elo boostosokat és rengeteget szívtunk miattuk. -
#40334 -
#40333 s4 support changes
athem: én totál értelek, de tbt kollégának pl olyan sky-high volt az mmrje, hogy silver 2-ben már platosokat kapott maga mellé, neki igazából nem is kellett a boost, csak mókázásból csináltam :) -
#40332 Mondjuk én ezt az elo boostos dolgot nem szeressem :) Nevezzetek köcsögnek, de szerintem magától vagy duo-ban, simán fel tud jutni az aki megérdemli. Igazából csak rosszat tesz az ember vele ha boostol. Mert akit felhúzol, az nem tud majd ott érvényesülni, és akikkel játszik azok meg a falat kaparják.
Tényleg nem sértésnek szánom és nem is az itteniek ellen beszélek, de szerintem hamár a gold rewardok kellenek akkor inkább lépjenek be egy gold teambe, csinálják ott meg. -
kellemes lesz így az út platina felé. Ja és ki nem szereti a lvl2 double buff dia 5 kassát? én! :c tényleg jól játszott, elgondolkodtam, hogy kap egy honort de mégse.
edit: asszem only ranked 0-24 -
#40330 Mind rajtad lehet, cserébe viszont kisebbet harapsz az elején, szal steal re már nem jó. -
#40329 Victorius Elise splash:
Nem rossz, de sajnos nem ilyen badass:
-
#40328 -
#40327 Nununál most hogy működik a Q? Láttam, hogy ad buffot, attól függ, mit eszel... a buff stackelődik? Lehet mindegyik rajtad vagy csak egy egyszerre? Hogy mükszik?