League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
ha nem lenne sírás, akkor nem menne a topic
egyébként belenéztem ma arwyl streamjébe, ugye õ diamond 1 volt, eladta az accát, most kezd egy tökújat
legelsõ játéka volt, hát komám, ami ott megy, maradjunk annyiban, hogy te még nem láttál szart 😄
a lenti leírtak sehol nincsenek a rossz játéktól. új acc, na az. az. az hardcore.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Jó én már úgy kezdem ha miden vagyok, hogy nyomatékosan felszólítom a junglert, hogy ne jöjjön midre egyszer sem és vadállat módjára visszapingelem ha arra téved, mert valahogy mindig odaadják a first bloodot és a double buffot.

Épp ezért megyek junglezni mostanában szívesebben.
Metalmilitiakid
De akkor mibe kötnél bele ? XD Ha nem lenne vitatkozás nem menne a topik 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

j0nNyKa
kezdhetted volna az utolsó mondattal. 100.

Metalmilitiakid
Ma olyan csodában volt részem amit nem hittem el, szépen kezdõdött a napi elsõ rankedem, beértünk lobbyba, elhangzott egy mid pls és tõlem, hogy pref sup/jungle és ennyi, kérdezgettem a többieket mivan hogyvan, õk mindent játszanak vagy nem válaszoltak, na mondom ez szép is lesz. A végére Trynda top vs Cho, Lissandra jungle (wtf ?) vs Járvány, Lee Sin mid vs Akali és boton Graves meg én Sonával egy Varus Blitz kombó ellen. Természetesen teljes játék alatt 1 gangket kaptunk Lis tõl, de az is csak nagy nehezen, minden ulti elment és majdnem enyém lett mind a két kill. Nem volt tankunk be voltunk verve toronyilag és így a végén randomra nyertünk. Nem értem miért meg hogy, mikor én már a majdnem 2.5 k Hp val a legtankybb voltam a csapatban.
Így van most 56 LP m, és az lenne a kérdés, hogy mennyi LP vagy mennyi win kell egyhuzamban ahhoz, hogy promóra kerüljek ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

vafeN
Köss bele 😊
Haza jövök hajóról úgy leitatlak hogy aztán simán eláslak egy ruha kupac alá... 😄DDDDDDDDDDDDDD

[O_O] (.)(.)

j0nNyKa
"mi vagyunk a szarunk"
😄DDDDDDDDDDDDDDD

vafeN
Csak hogy ne sírás legyen, meg remélem még nem volt.

😊

[O_O] (.)(.)

vafeN
Hosszú sírás, sry de ezt már muszáj volt kiadni magamból

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
counter-strikeba sose találkoztam olyannal hogy valaki leavelt volna, bár igaz hogy mindig csak csapattal játszottam, meg mondjuk az teljesen más játék is... de itt már tényleg nevetséges ami van. volt egy jó win streakem 94ponton, kezdõdött a lost streak:
1. meccs: mondom mid or adc, skacc mondja hogy premade bot, reménykedtem hogy az embereknek van annyi esze hogy akkor én mid.
Nem a gyökérnek pickelni-e kell egy syndra-t azután hogy én lockoltam kassát és én vagyok a köcsög. dafuq?
Erre elkezdi feedelni az enemyt minden lanen, nem csinál semmit. Hát a kurva anyát.
2. meccs: varus bot, junglelünk 0 hp-val ment invadelni a kékünk után, megöletti magát a vaynenel mondva hogy nem fog úgy se elmenekülni pedig de mert csak flashelni kell mi meg vissza verjük õket. Erre mi vagyunk a szarunk, double duff volt vaynen nem jött volna segíteni...
3. meccs: ahri mid, 12-0ba álltam ahrival, simán hoztuk a teamfightokat egyszer csak a cait úgy gondolt hogy mindenkit fikáz csak farmol teamfight közepén.
Ismét loss
4. meccs: ryzeal khazix ellen miden, meg volt a csepem megyek defre.
Elején ugye hozták a meccset mert full ad teamjük volt.
Mondom nekik maradjunk a basen védjük az utso sor towert, ne fightoljunk és stackeljünk armort
Gyökér premade (varus,leona) egyfolytában kint szaladgált, mindig elkapták õket, ha normális teamfightot bírtunk volna csinálni akkor nem használta egyik se az ultit, minek azt...
Végén nincs már nexus tower meg egy inhib, kezdtük hozni a meccset csak annyi lett volna hogy defeljünk még, kimennek 4v5be mikor látják hogy ott védem a rohadt kibaszott degradált teamem nexusát<#falbav><#boxer><#merges3>

[O_O] (.)(.)

sadface
Ja... Akkor semmi.<#idiota>

I decide when I'm done.

tigeroo
hádde kipróbálnám elõtte <#idiota>
sadface
Salen van.

I decide when I'm done.

tigeroo
semmi lulu 😞
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Baze Fiora-Vayne-Veigar..

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Heti felhozatal:

Leona
Veigar
Vayne
Sivir
Annie
Shyvana
Sejuani
Fiora
Nautilus
Nami

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Az nem probléma, hanem a Gold V-ös akármit csinálhat és nem esik lejjebb. Lehet igazából már Bronz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Hazudott. <#whatever>

I decide when I'm done.

Hegi90
nem, én még csak gold 5-ösökkel szoktam, de tudom hogy másnál vannak ilyen problémák.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Ja nem arra gondoltam, hanem arra mikor fél órát veszekedtél valakivel, hogy elõbb írtad, hogy elise top 😄

sadface

stfu cirmos, nem kapsz tejet

Ja pedig én 18 leszek. Amúgynem. Csak beképzeli, hogy miattam veszít el minden játékot. Még azokat is, amiken ott se vagyok. <#dumcsi>

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Nem a kortól függ, sadface is ilyen 😄

zsolesz92
személyigazolványszámot kéne a játékhoz kérni 😄
Ha már nem lehet elkülöníteni az ovit a normáltól, legalább a 14 alattiak menjenek külön

zsolesz92
Zsoleesz: top
xy: otp
xy: top
xy Zsoleesz stfu.

namost akkor jólvan 😄

jazzy
Szerintem ha gold 3-4-esekkal rak össze silver 2-ben, akkor még akár 2-t is léphetsz elõre rögtön. Nálad ez van?
j0nNyKa

SzirmosSzisza
"kapásból 20 perc lenne minimum a matchmaking."

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

olyat hallotam hogy csak s2 ben kapunk keretet és most nem fogjunk a mostanit megkapni ... mi igaz ebbõl ?

j0nNyKa
tökmind1 mer olyan high elon már nem is talál játékot a match making :C

Hegi90
igazából az is elég lenne szerintem, ha pl silver 2-ben vagyok és gold 3-5ösökkel rak össze a játék akkor ne kelljen már még bo3/5 promoban bizonyítanom, hogy érdemes vagyok a goldba. Szóval promoban legalább ugyanabból a tierbõl kapjak embereket mint amibe vagyok. Vagy kúrják ki a promot a picsába, és legyen az egész úgy mint starcraftban. Úgyis annak a koppintása az egész rendszer.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
belegondoltam abba a hisztibe, ami akkor lenne, ha nem engedne duozni embereket <#idiota>
meg ja, 20 perc match making, amit ugye 10bõl 4 ha elfogadna, már sokat mondok, még 20 perc, majd valaki kifagy
3 és fél nap múlva mehet a meccs <#idiota>

Különc
Én most Dota 2-zöm és bár még nem rankedezem, mert még nem minden tiszta (ott is junglet játszok) és még képezni akarom magam, de ha normalt is nem legalább 1-2 baráttal játszom, akkor szinte alig van meccs, ahol valamelyik oldalon ne leavelne valaki.

De ez igaz Counter-Strike-ra is, mondjuk master guardian II körül már inkább más a probléma, nem a leave, úgy vélem ebbõl egy jó kis tanulmányt lehetne összedobni, hogy mik a szokások manapság. Az ÉN tapasztalatom azt mutatja, hogy nagyon sok embernek nincs türelme végigjátszani a meccseket, gyorsan beleunnak akár egy 35-40 perces játszmába is, gyorsan akarnak nyerni vagy gyorsan feladják ha vesztésre állnak, abszolút nincsenek tisztában alapvetõ játékmechanikai szabályokkal(amikrõl persze azt hiszik, hogy igen) és ezzel teljesen tönkre tudják tenni nemcsak a MOBA de bármely más csapatalapú játék játékmenetét.

Azt ha valaki direkt módon próbálja a másik játékát tönkretenni, nyerési esélyeit degradálni, a ghostingot és minden mást amit azért csinál valaki vagy valakik hogy saját csapatukra negatív hatást gyakoroljon azt keményebben büntetném, mint a hackelést, csalásokat. Nem vicc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hegi90
"-Ha seriesben vagy nem duozhatsz csak ha a társad is seriesben van, cserébe csak olyanokkal dobna össze egy csapatba akik seriesben vannak."
kapásból 20 perc lenne minimum a matchmaking.

vafeN
hát jah.

Riot helyében én több tiltást adnék a játékosoknak, gondolok én itt olyanra pl.:
-Ha seriesben vagy nem duozhatsz csak ha a társad is seriesben van, cserébe csak olyanokkal dobna össze egy csapatba akik seriesben vannak.
-Ha már egy ligányi különbség van közted és a partnered között akkor nem enged játszani (itt arra gondolok ha te pl silver partnered bronze), ezzel nem lenne olyan mint múltkor hogy silver1be platina 3as ellen játszottam.

Flame war started <#idiota>

[O_O] (.)(.)

Ez akkor a legszebb mikor a series meccseket játszod, és emiatt megy el.
vafeN
*elfeedeli nem elfeedeltetti 😄

[O_O] (.)(.)

vafeN
én ma kikaptam egy olyat, hogy maokai jungle ahogy elindult a játék elsõ szava: wukong will feed (zed ellen voltam). Aztán toltam egy double kill-t az elején, felfeedeltem magam valamennyire és a gyerek gondolt egy olyat hogy a top nidalee-t elfeedeltetti és elmegy afk...

Igen, nyár, én is imádom -.-

[O_O] (.)(.)

j0nNyKa

Ez nagyon tetszett. 😊
sadface
Te legalább megértesz. <3

I decide when I'm done.

Hegi90
ez a nyári szünet engem is kikészít. idejét nem tudom már mikor játszottam egy értelmes meccset, amit nem valami hülyegyerek throwolt (és itt most nem sírok, amikor nyerek akkor is az enemyben van egy ilyen).

Pedig a hétvégén már goldban akartam lenni 😞

j0nNyKa
nyugtasson a tudat, hogy innen csak felfele van út
kitartás <#eljen>

qq
múlthét háromszor voltam silver 5 series elsõ kettõben 3 meccsbõl 2-2 alkalommal volt 1-2 afk a csapatomba, nem sikerült. harmadik serisebe nem volt afk azonnal move to silver 4.

Ma buktam kettõt zsinorban: Moved to silver 5.

Ez a rendszer szhar.

/qq
SzirmosSzisza
Diamond Karmája.

http://www.twitch.tv/riotgames/b/436715296?t=2h6m
http://www.twitch.tv/riotgames/b/437207543?t=47m20s

fejek miatt megéri 😄

SzirmosSzisza
Hanggal könnyebb lenne <#idiota>

vafeN
de te nem adsz róla papírt 😊

[O_O] (.)(.)

j0nNyKa
ezt megmondtam volna neked én is <#idiota>
(egyébként ugyanígy vagyok, kb. a 10%-át találom el)

vafeN
aha oké, a 10 kérdés utána rájöttem hogy én buta vagyok hozzá 😄

[O_O] (.)(.)

j0nNyKa
kurvajó netes game, lolból random dobál champion dumákat, és ki kell találni, hogy melyik mondja