League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja ez vicc volt !! 😊)

next now platinum

nagyon nehéz volt ez a gold 😊) ÍRTÓ NEHÉZ

http://www.lolking.net/summoner/euw/37764240

nem is megy. 😄 was sarcastik, j0nNy tegnap megjegyezte, hogy nem véletlenül nem pickelnek fizz-t meg Vi-t LCS-n erre tessék. murphy
EUW-n keresek társakat egyelõre normal gamekhez. Nick: Casualera

Metalmilitiakid
néha átcsúszok pár hsz en, szal lehet kimaradt, csak akkor meg nem értem minek megy még mindig a téma 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

amúgy ha elolvasod, a többi hsz-t is azután amire most reagáltam rájössz ,hogy ugyanez le volt már írva (y). btw a hónapos is sok 😄DD (ez már csak kötöszködés)

REPORT LEE FOR FEEDING TY
Metalmilitiakid
Akkor nem több éve, de szerintem te is érzékeled azt a különbséget, hogy pl bot lanen en, hogy lámával vagy aki épp még az enemy ADC counterje is, de mégis esélytelen, vagy egy haverral vagy akivel pl ts elsz vagy vmi és mégis nyertek holott az enemy adc épp a haverod counterje. Az, hogy mi viable LCS en és mi soloQ ban az teljesen 2 külön dolog, ha nem 3. Most az még, hogy épp több évét írtam az random volt, mivel még magam sem játszom egy éve a játékkal, így csak írtam valamit, hogy érzékeltessem mirõl beszélek. De akkor fogalmazom úgy, hogy több hónap közös gyakorlás, így hátha megfelel 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nope.
"ahol több éve összeszokott teljes kommunikációt használó és egymás lépéseit elõre tudó " ez pedig még túlzásnak is túlzás 😄 fõleg ,hogy két éve vannak rendezvények és több az átigazolás a csapatok között mint az f1-ben :v
Metalmilitiakid
Most komolyan összehasonlítotok egy olyan helyet, ahol több éve összeszokott teljes kommunikációt használó és egymás lépéseit elõre tudó csapat játszik, egy mezei rankeddel fõleg soloQ ban ? 😄

vafeN
nem is igaz, nem is játszik vi meg fizz a mym vs atn-en 😊

[O_O] (.)(.)

Szerintem olvassák a fórumot!
vafeN
Diamondod specteltem ma soloQba, akkor se tudod nyerni karma jungleként.

[O_O] (.)(.)

sadface
Diamondprox karma jungle- FNATIC-GG

Megúgy megkavartak mindent kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl..

I decide when I'm done.

sadface

*okay* Ez a madlife nem ember.

Najó csal. <#idiota>

I decide when I'm done.

Hegi90
mert az enemy ilyen esetben dodge-ol, te meg nem.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

MIért mindig én kapom az ilyen sona mid, fizz+jarvan bot, zielan top playereket? Enemy teamben 0 volt eddig, pedig elvileg ugyan annyi esélye van, hogy õk is besz**** QQ
Én a chatet látnám ezek után szívesen 😄
sadface

Lee meg udyr..... 😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Azért az a Kass ellen szerintem ezt még én is megtudtam volna csinálni

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
najó visszavonom a tegnapi fizzes állításomat

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
red post

TL;DR

= S4 change info coming in next few months.

= Major goals for S4 are are changes to ward/vision systems, game pacing, and support/jungler changes.

= Xelnath was asking about changing Trist's E to be an on next hit to help with targeting it in team fights.

= Probably no Harrowing / Snowdown Showdown maps this year.

= Ohmikegoodness is running around like Yorick. Look at him go.

sadface
Bekönnyeztem ezen a vallomáson így reggel... 😄D

I decide when I'm done.

j0nNyKa
na jólvan jólvan tereljük a témát arról hogy funkcionális analfabéta vagyok, kösziköszi
itt van mindjárt egy eget rengetõ hír: MIMÉR JOINS NINJAS IN PYJAMAS AS NEW TOP LANER

ja nem, semmi ilyen bár illene pár programmnyelvet ismernem meg papíron ismerek is, de régen volt már 😄 a matek meg jelenleg is közel áll az én szakmai énemhez, talán ezért. 😄
sadface
na bazdmeg. <#idiota> anyám nem tudja, min röhögök 3 perce.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Nekünk legutóbb support közölte, hogy mennie kell ebédelni, szerencsére smurf volt és ott hozható az 4v5 is 😄

j0nNyKa
ja bmeg leesett <#falbav>
programnyelvre gondoltam, eszemben sem jutott, hogy matekban jelölik így <#idiota>

j0nNyKa
hát most ha egyszer álmos. na.
tristana kicsi még, fejlõdésben lévõ szervezet, sokat kell csicsikálnia. értsed meg.

Hegi90
kár hogy a meccset meg elvesztettük, mert tristana úgy döntött elmegy aludni <#bdead>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Igen akkor az 😊
Milyen is? gondolom secondary. azt hiszem 3.8-as patch óta írja ha rejtett passzív/ hösõk közötti kapcsolat miatt lehet létrehozni változást a játékban. Ezt secondary questként jelöli. Ilyen pl a kha vs rengar párharc.
Hegi90
ja úgy látom a képbõl megint nem látszódik semmi, szóval: buffok között kell nézni a frejlordos ikont, meg a koronát seju felett.
Ashe volt enemy teamben, és aki elõször meghalt (õ) az elvesztette frejlordot 😄

Hegi90
nem is tudtam, hogy van ilyen quest
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

õõõ azt nem tudom emberi: matekból így maradt meg (pontosabban az amit cica írt) de ezt gyorsabb gépelni. (amit cica írt igazából nem is tudtam ,hogy van olyan karakter) that's all. BTW szakmai én? de am legyen off vége 😄.
j0nNyKa
elsõ felére: ja így már értelek

megértettem a nem egyenlõt, pusztán a szakmai énem kíváncsi, hogy melyik nyelv az
nyilván könyörögni nem fogok egy válaszért.

viccet félre téve, elég durva volt most ez az euw fagyás

EUW 500 PING , EVRYBODY DC, DOUBLE KILL, EGYRE JOBB 😄

Nem érted mire céloztam....(vagy ha érted akkor meg kötekedsz :v). Itt nem tudnak az emberek egy fizz ellen játszani. hogyan büntessék egyáltalán mit pickeljenek ellene vagy ne adj isten mit buildeljenek. Eltud feedelõdni könnyen és akkor viszlát.

Vi: Support és a ward kérdése....látsz olyat LCS-n, hogy ne lenne tele a map wardal? ami megszünteti Vi gankolási lehetõségét? na ugye. Silverben? mikor akár 5-10 percig nincs bot river fûben ward (ha csak te nem veszel, de adc-vel akkor szoktam csak ha az enemy adc twitch akkor mindig van nálam egy pink) onnan egy Vi "q" könnyen betalál.

Ez a különbség.
Az egyenlõségre meg nem mondok semmit...megértetted nem?!

Bár ezekhez a dolgokhoz hozzátartozik ,hogy tudom nem silverhez hanem platinához patchelnek.
SzirmosSzisza
Emberin: ≠

j0nNyKa
ugyanaz a champion választék tudtommal
off: amúgy az milyen nyelven nem egyenlõ jel?

SzirmosSzisza
Kezdõdik NA LCS.

Silver 4/3 (ahol jelenleg játszom) =/= profikkal.
j0nNyKa
jaja ezért van lcs-n annyi vi meg fizz!
mondjuk vayne-nel legalább egyet tudok érteni

Thresh nálam is instant bann jelenleg egyszerûen irritál ha ellene kell játszani (fõleg, hogy adc-t játszom szinte csak) félek egy jó thresh ellene farmolni az az igazság. Leona/Blitz ellen se érzem magam annyira "frusztáltnak" mint a lámpás csóka ellen.

Jelenleg akik szerintem megérdemelnének valamilyen nerfet: Fizz, Vi , Vayne
Fizz burstje óriási, az ultija vicces ,hogy bárhogy lövi mellé is belédragad. a menekülési képessége miatt pedig büntetni is nehéz.

Vi: a jó Vi ha kidugja az orrát a jungelbõl akkor ott valaki meghal. Késõbb is a q-ja valahogy mindig elér legyél bármilyen messze, ezekmellé tanknak buildelve is túl nagy sebzést oszt. adc-vel játszva az ultija még inkább fájó

Vayne: elcseszted a lanephase-t? Feleannyit farmoltál mint az enemy adc? Sõt killjeid sincsenek? nem baj 30 perc után úgyis szétszedsz mindenkit ha pedig valaki a képedbe ugrik eldobod magadtól és stealth-ben elgurulsz.....

Ezt az elmúlt hét alapján mondom õket sokat láttam és kizárt ,hogy egyszer se kerültek rossz kezekbe, és mégis. Nálam õk élvezik most a bann prioritást persze ha úgy nézem ,hogy adc-t játszom

(meg még malph, de õ azért mert silverben SENKI. nem tud vele jól játszani.period.(murphy: senki aki a te csapatodban van) ma az elsõ promotio meccsen volt egy malph midünk. 4 teamfightból 3-ban az utiját full hp-val menekülésre használta...mondanom se kell, nem nyertünk)
Metalmilitiakid
amikor utoljára free volt, akkor én is kb az egész hetet vele toltam le, csak nem vettem meg magamnak, most meg azért bannolom hogy, nehogy ellenem jöjjön, majd ha megint support vásárláson lesz a sor, akkor jó eséllyel õt fogom megvenni.

j0nNyKa
ja, free úgy mint.. úgy mint nem ranked
ott mind1, poppy is jó supportnak <#idiota>
(srsly, poppy op)
thresh nélkül meg nem állnék neki supportolni a helyedben. thresh > mindenki.

Metalmilitiakid
szeretem threst, de sona-t egyelõre még jobban és oké, hogy most free, de mivel nekem nincs még így inkább bannolom 😄

j0nNyKa
van egy olyan dolog, hogy ha first pick vagy, nem banolni kell, hanem mondjuk.. you know, first pickelni