53877
0MWkPbn.jpg
  • Chris
    Lehetséges az amúgy, hogy amikor még egy-két hónappal ezelőtt silver 1-ben goldért küzdöttem, hülyeséget csináltam azzal, hogy egy bronze 1-es haverommal duoztam, mondván legalább őt felhozom silverbe és emiatt eshetett vissza a matchmakingem? 3-6 pontokat kaptam ilyen 9-10-es winstreak közben és után is silver 1-ben.
  • Chris
    Plusz kérdés mennyit fog változni, növekedni a térkép, hogy az a plusz egy camp beférjen, hiszen nem lehetnek egymáshoz túl közel sem.
  • j0nNyKa
    + ha hozzáveszed, hogy most elvileg a színtiszta jungle takarítás nagyon meg fogja érni a junglernek (értsd: nagyon lemarad, ha bokrokban kempel), így tényleg elképzelhető hogy lassul sokat a játék, hja
  • Chris
    Na ez az trinket dolog az, ami kellett a játékba. Korábban pont erről beszéltem, hogy nem ártana a junglernek vmi egyszeri, cooldownos ward felszedő dolog.
    Viszont úgy érzem, hogy ez az ingyen plusz nagyonsok vision a fragszámok jelentős csökkenését fogja hozni a meccseken.
  • j0nNyKa
    áh, rankeden kell kipróbálni, az a badass
    de amúgy igen, durca a nerf, bár ahogy látom csak az early game-jén nerfeltek, late-re marad minden (sőt pici buff is a mana cost az e-n)

Switcheroo ( Q ) - mini gun total attack speed lowered to 30/55/80/105/130 from 50/70/90/110/130%
    Switcheroo ( Q ) cooldown now .9 from 1.
    Zap (W) - base damage lowered to 10/60/110/160/210 from 30/75/120/165/210.
    Zap (W)- mana cost increased to 50/60/70/80/90 from 45/55/65/75/85
    Flame Chompers ( E ) mana cost reduced to 50 at all ranks from 75
  • TBTPumpa
    Jó, hát ő is először játszott Nocturne-vel. Volt néhány fail ulti, de a végére belejött. Ez a Jinx viszont durva! Valahogy sikerült vele összehozni egy Quadra killt, már majdnem Rageltem, mint Phantomlord, hogy hol van a Pentám, de úgy begyorsult a kiscsaj, hogy véletlenül belefutottam a Gragas ultiba, úgyhogy Shutdown lett.
    Enemy Cait-nek csak azért volt több farmja, mert neki volt supportja, aki nem vette el a farmot. Nekem nem volt, egy Mundo volt mellettem, de hagyni kellett őt is farmolni.

Ezt a Jinx-et még meg kell szokni, bár sokáig nem lesz ilyen erőske, mert PBE-n elég komoly nerfet kapott.
    Még 10 játék Jinx-szel, aztán utána lehet vele rankedezni.
  • j0nNyKa
    leírni se rudod úgyhogy végülis megértelek :(
    bár mfnek sem rudod mit kell venni, black cleaverről hallottál már ?
  • j0nNyKa
    hú ezt a képet szerintem vagy fél éve láttam, bár eddig minden ilyen leak kijött egyszercsak
    de a köv champion nem az a villámos sárkány whatever lesz?
  • ronihun
    fail
  • ronihun
    Azt pletykálják hogy ez a régi leak lehet ő. Én meg már egy éve kb azon csodálkoztam, hogy nincs igazi sand alapú champion.
  • Mazarex
    vagy mégse, a Riot tisztázta magát, én meg szokás szerint lebőgtem
  • Mazarex
    Nasus/Rene új tesó?
  • sadface #40274
    First time azt serudom mit kell neki venni
  • ronihun
    Én ma felmentem gold 2 97 pontra, aztán utána visszaestem 47re. Mondjuk utóbbi napokban az a célom, hogy a napot úgy zárjam, hogy pluszba legyek, ami sikerült is mostanában. Amúgy őszi szünet lesz, aki esetleg nem szeret ilyenkor játszani, mert hogy jönnek az iskolások etc. annak szólok.
    Ha jól tudok továbbra is teljesíteni, akkor ennyi időnek elégnek kéne lennie, de majd kiderül, függ sok mindentől.
  • j0nNyKa
    kár hogy a nocturne feedelt :(
  • TBTPumpa
    Tök szuper!

Kipróbáltam a tesóját Jinx-et is, tök fun vele játszani.
  • Különc
    Haja elárulja
  • j0nNyKa
    jajaja
  • Zickler
    Az ott a fánkban, ő?
  • j0nNyKa
    én azt mondanám, hogy az nem változik, nem dotásítják
    más: vi splashen jinx megvan?
  • Különc
    Írás szerint olcsóbb lesz, kb 100 gold, szerintem könnyen újra rakható, már ha nem lesz időbeli CD is a wardokon mint a Dotában, mert egyelőre cska annyit tudni, hogy 1 lehet a pályán, de hogy mikor vehetsz újat, ha egyszer letetted vagy leölték nincs info. Vagy igen? Főleg hogy bárki tehet le újat, szvsz nem ilyen drámai a helyzet

Szerk: volt most egy meccsem, elég szarul ment Bot lane, enemy simán nyert és meg is haltam párszor, viszont a mi top Rivenünk stompolta az enemy Wukongot. Elkezdett folyamatosan flamelni engem, először a többiek is, végül annyira túlzásba vitte, AFKval fenyegetőzött hogy a többiek is ignoreálták. Utolsó teamfighton viszont az enemy Gragast elkaptam a jungleünkben, így a kialakult 5v4et simán nyertük és be is fejeztük.
    Ilyenkor ti mit tesztek/tennétek? Én mondtam neki, hogy jó játékos, de ne flameljen és curseöljön, fenyegetőzzön AFKval, és reportoltam Offensiveért. Jól cselekedtem? Főleg hogy játék közben egy idő után nem csak én, de más is kérte már, hogy hagyja abba.
  • j0nNyKa
    azt nézem hogy a TPA ezrealtól lopta a kesztyűket
  • tigeroo
    mehetne a bannerbe, graves' nipple ftw
  • j0nNyKa
    szokásos napi ahri buff, és egyebek @ pbe
  • j0nNyKa
    so fucking awesome
  • BEAST #40261
    Ezt a részt majd meg kell szoknom, én a sightstone mellé simán vettem az 5ös stack wardokat. :D
  • j0nNyKa
    jajaja kíváncsi vagyok, bár pl. ez a "max 3 wardod lehet letéve" dolog igazából a sightstone miatt (nálam legalábbis) eddig is így működött :D
    pinkből mondjuk néha volt lent több, de mióta az oracle-t rendesen balance-olták, igazából nem is veszek pinket nagyon
  • BEAST #40259
    Ez igaz, viszont olcsóbb lesz a pink, így annyira nem gáz ha leütik. Arról nem is beszélve, hogy bot lanen így tovább maradhatsz, nem kell annyira visszasietni új wardokért.

Baron/drake elé meg elég lesz egy-egy "stealth ward", ha pinket raknak úgyis látod. :D
  • j0nNyKa
    hát jó de akkoris bármi jöttment kiszedi
    arra jár egy részeg creep és lecsapkodja
  • BEAST #40257
    Viszont cserébe nincs időlimitje a pink wardnak, ha sikeresen megvéded jó sokáig nem lesz ott semmilyen más enemy ward.
  • sadface #40256
    annyira nem súlyos a helyzet itt Gold tetején hahaha
  • Különc
    Nagyon jó lesz, mikor a sok balfasz akik most sem tudják mi az a ward ezek után sem fognak letenni, még ha ingyen van akkor sem

Ja és ez Lee Sin nerf, core item a sightstone neki ezek után is
  • j0nNyKa
    igen igen akkor volt hajlandó elindulni kezdőről, amikor már mindenkit megöltem
    a link meg... mmmmmmmm, nekem az érdekes szó jut eszembe így hirtelen beleolvasva
    várós, az tuti

ezt nem értem egyébként: Vision wards (pink wards) are no longer invisible. This makes their placement and protection more strategic in game
    mi, a sima ward láthatatlan a pinket meg minden arra járó creep ki tudja ütni kb? wat?
  • SzirmosSzisza
    Gondolom húzta a *csáját és carryzni kellett :p

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1p4u6i/sight_beyond_sight_an_introduction_to_preseason_4/

Ez így eléggé durva btw
  • j0nNyKa
    pedig a te nickedet kerestük, mi emlékeztünk ám :)
    de mondjuk jól jött ki, nem csalódtam a szomiarcban :P
  • SzirmosSzisza
    reported

bocsi elfelejtettem, hogy miket ígértem délután :D
  • j0nNyKa
    platig mostmár meg se álljon egyikőtök se, van rá 3 hetetek
    MOST NÉZEM A DIV NEVÉT :DDD
    blitzcrank's light lol
  • sadface #40249
    Promoted to Gold I. love you <3
  • TBTPumpa
    Nagyon köszönöm!