League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ronihun
mûködik, de csak ritkán sajnos

...

TBTPumpa
Szuper ez a havas pálya!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Forever Alone? <#idiota>

SzirmosSzisza
Én a nerfek/meta változás óta nem tudok Lee-vel játszani, pedig régen sokat játszottam vele és szerettem is 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
<#bdead>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
lee sin walks into a bar and there is a counter, lategame
ronihun
és lee sin falls off late game

...

jazzy
tldr version: a gold az új elohell, a saját játékoddal törõdj ne a teameddel, a gold3 promo impossible ha egy vadász vagy, mert se leonának se threshnek nincs puskája
zeli
Nem akartam beírni, hogy tl;dr. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ronihun
true <#idiota>

...

Különc
Jézusom, inkább egy kötet a Tûz és Jég dala ciklusból, mint ez

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
Nem kifejezetten neked szól Dani, csak általánosságban az ilyesmirõl. Azért feleslegesek ezek a hsz-ek mert azon kívül, hogy itt kiadod magadból valamennyire a dühödet, semmi pozitív nem jön ki belõle. Szerintem mindenkinek vannak lose és win streakjei, aki ügyesebb annak több win, aki kevésbé annak több lose. És oké, hogy itt jön a szerencse faktor meg stb, ami nyílván néhány meccsre lebontva fontos lehet, de ha azt nézed, hogy mondjuk 50 meccsbõl te hányszor voltál szerencsétlen csapattársak terén és hányszor ügyetlenkedtél el valamit, akkor egész más a helyzet. Másrészt tudjuk, hogy minden második player silver-goldba TUDJA, hogy fentebb való, szóval mindenki sokszor a csapatára fogja, ez alapján az jön ki, hogy egy meccsen mindkét csapat szar, viszont egyik csapatban esetleg kevesebb hiba történik, vagy egyik játékos ügyesebb mint a többi és akkor elkezdenek nyerni, akkor az enemy teamben mindenki szerencsétlennek érzi magát, hogy az enemy team jobb, ha ott lenne akkor õ is nyerhetne. Ami persze nem igaz. Én csak magamból tudok kiindulni, mivel én nem vagyok túl jó játékos ezért viszonylag sok idõbe telt eljutni goldba, ezalatt pedig (a lolking profilomon is látszik), hogy egyszer felmentem, egyszer visszabuktam, persze a lényeg az volt, hogy amikor feljebb jutottam, lehetõleg kevesebbet bukjak vissza. Én így tudtam haladni, meg úgy, hogy nem idegesítettem fel magam 1-1 meccsen, mert tudtam, hogy lesznek/vannak szar meccsek, de az egy darab meccs, ha utána még 3 szar jött akkor is nem azzal foglalkoztam, hogy az én csapatomban ki volt szar, még ha sokszor volt is ilyen, egyszerûen csak próbáltam saját magamon fejleszteni, és ezalatt ügyelni arra, hogy segítsem valahogy a csapattársakat, roam stb. Valamint nekem személy szerint folyamatosan változott a játékstílusom, ahogy feljebb kerültem. Pl. eleinte silver 3 környékén még Jax nagyon jó pick volt, rengeteget játszottam vele, de feljebb már nem volt hasznos, ezért mást találtam akivel mentem felfele. Tegnap gold 3-ért volt promo meccsem, elõtte 6ot nyertem zsinórba, mostanában support/jungler, amivel játszom, mert úgy érzem ezzel tudok legtöbbet hozzátenni az egész csapat teljesítményéhez, mert ha bot veszít, akkor a csapat is veszít, ez az általános megfigyelés. Tehát 6 win után, a promo elsõ meccse megvolt, majd a következõ kettõt elbuktam, Thresh-el és Leonával, akik közül az egyikkel ez volt az elsõ loseom ráadásul botot megnyertük, másikkal meg 25-30 meccsbõl van 75%-os winem és szintén megnyertük magasan a botot. De nem érdekel, mert néhány meccs alatt, ha jól megy, megint megpróbálhatom. Kicsit hosszúra sikeredett, de remélem értitek mirõl beszélek, hogy a nagy képet kell nézni, nem azt, hogy néha becsúszik egy-két lose streak, meg balfaszok.

...

j0nNyKa
az a vicc hogy hónapok óta most elõször volt velünk egy skarner, és ügyes volt, nyertünk vele
úgyhogy mostmár nekem is haverom

Különc
Skarner haverom, mennyi hírek számomra

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

sadface
a srác AMA-ján találtam. Nagyon jót nevettem.😄

Katt.

I decide when I'm done.

Fabio Capello
kill it with fire.

sadface

I decide when I'm done.

j0nNyKa
az úgy kezdés <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

sadface
Olyan nincs, hogy nincs lengyel premade.

Amúgy vége lett. Úgy kikaptunk mint a huzat. Botunk szét lett gyalázva és magával rántotta az egész gamet. Cait lehozta nekik.

I decide when I'm done.

jazzy
Kedden délelõtt easten, háát, lehet nincs másik premade
Hegi90
igen én arra is így emlékszek.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
ez normal game

Hegi90
régen ez amúgy nem úgy volt, hogy mindkét csapatban ugyanúgy vannak elosztva a premadek?

sadface

Tetszik a matchmaking..😄 ráadásul 4-es magyar premade. :'D

I decide when I'm done.

j0nNyKa
Do you guys remember Skarner? You know - big purple scorpian looking fella'

jó hosszú a TL;DR is, berakom szpojlerbe
TL;DR

= RiotScruffy is heading up some changes for Skarner.

= Scruffy identifed common skarner complaints incude : his ult is awesome, he is very mana dependant, easily kited, being permaslowed BY him is frustrating, his E doesn't feel that useful, and the other junglers outperform him.

= Here is his early draft of the TENTATIVE Skarner changes:

Q

-Hopefully removing permaslow by making the slow only occur on every other Q instead of all Qs after the first. To balance the loss in slow duration here, I want to make it a much stronger slow that decays over time but leaves gaps for people to counterplay. Hopefully this will be fun for skarner players too because they can now make some smart decisions when they want to use the new more powerful Q slow.

W

-Increase the movespeed buff so that it is closer to other similar champs like Udyr and Volibear

-Possibly make the movespeed ramp up over time so its not too powerful of an escape "get out of jail free" ability

-Lower cooldown back to 14s from 18s like it was a few patches ago

-Strengthen the shield amount/AP ratios (to compensate for the loss of heal from E)

-Remove attack speed from the W buff

E

-Instead of the heal, proccing the E mark on targets will now give skarner his attack speed buff

-Increase total damage, but split it up so that only some is up front and the rest happens when you proc the mark

-Reduce mana cost

-Look into better usability (faster projectile, faster cast, etc) may be one or all of these

R

-Fix more edge cases so that the R will reliably go off on targets once it has been cast

= For those afraid the changes would actually be a nerf, he reminds us "Another thing to keep in mind, Skarner has very low play rate and sub 50% win rate right now. There is no intention of nerfing him."

sadface
DE sajnos nem high elo
/dream

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Dominionban tiszta hájeló fíling van. Hosszú queue, ugyanazok az emberek 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Amúgy kilépett már.

Ezt az Arwyll gyereket én is néztem ma és nekem is szimpatikus elsõre. ahogy játszik az tényleg 😮. és a nézõkkel is jó fej. pl mikor délután 17 körül félbehagyta a játékot még majdnem 1 órán át válaszolt a chates kérdésekre és végig a meccsek alatt is sok érdekes/hasznos infót mondott. Pozitív csalódás, fõleg hogy magyar. azt hiszem én követni fogom.
j0nNyKa
nemtom hogy a shenrõl beszélsz-e, vagy arwylról, de arwyl egy kifejezetten normáls tag, és ügyes is, mint lentebb le lett írva
nem mellesleg az EUW ESL kupák egyik kommentátora
ezen a meccsen pedig azért vitt thresht, mert egy tök szûz acc elsõ játéka volt, tehát csak free-t tudott vinni, és thresh kurvára op, úgy gondolta, vele tud carry-zni (ami meg is történt)
szvsz érdemes követni a feljutását vissza diamondba, nem mellesleg egyébként szivesen duozik is a nézõivel

update: ok, az egész áthúzva 😄D
igen, a shen az.. nem tudni. én spec nem is akarom.

Köszönöm szépen a választ. 😊

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

zeli
Jaa, hogy õ Arwyll-ra gondolt ?😄 Azt vágom, hogy eladta és újat kezd, én a Shenre gondoltam lol.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

j0nNyKa
gondolj arra, amikor egy udyr mászik egy blue ezreal után - lényegében az a kite-olás, amikor egy ranged championnal végig magadtól távol tartasz egy melee karaktert, folyamatos hátrálással, poke-olással, lassítással, etc.

SzirmosSzisza
Pedig oda van írva, hogy eladta a dájmond akkountját és újat kezd. Sajnos Riot nem osztogat ingyen 30-as akkokat (csak a proknak D😊, szal ez a szükséges rossz. Ha meg a Shenre gondolsz, akkor elbeszéltek egymás mellett 😊

Mi az a kiteolás? 😄D

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

zeli
Nem, nem ismertem, egyáltalán nem követem a magyar streamereket. Az hogy nem veszi komolyan, nem jelenti azt, hogy direkt széttrolkodja a játékot. Ráadásul ezért kreál egy accountot.

Zickler
Ismered te arwyllt egyáltalán? Azt az Arwyllt, akinek a 3 v 3 -s csapata a challenger létra 3. helyét foglalta el.
Egyébként ha figyeltél volna, minimum 7-szer elmondta, hogy ez egy lvl 2-s acc... Azon a szinten ki veszi komolyan a meccset?

Battletag: Muhee#2716

zeli
Az azért dúrva, hogy 1/35-ös Shennel megnyerték a meccset. Amúgy nyilván nem minden meccs ilyen low levelen, ez a csávó direkt trollkodásból csinált accountot.

j0nNyKa
engem pedig nagyon érdekel hogy zippo hogy reagál mire
nem

LaliK
Nemtudom Zippo mit reagált volna arra a Shenre 😄D

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Hegi90
meg jön bazmeg a 18 cs zed topról hogy majd jól beegyvéegyezi a 4/1 fizzt 0 warddal megint csak és sír a szája hogy fed fizz gg

bronze 5-ben nem láttam ilyen fost

SzirmosSzisza
Nagy volt a kép 😞

Amúgy 1 hónap és visszajössz, én így voltam, mikor Silver 3-ból leestem 5-be ...

Hegi90
rant

NA MOST hagyom abba a játékot egy jó darabig, ilyen basszameg még a mesében sincs. megyek geci choval midre fizz ellen, már magamban röhögök, hogy mekkora win lesz az egész, erre bazmeg bot nem akar leasht adni és elmaradok miattuk egy komplett szinttel, utána jungler jön gankelni és hát persze hogy odaadja a double buffot. tpzek botra de nem veszik a lapot hogy akció van, megint kidobtam a faszba 2 creep wave-t. egy kurva wardot nem látok a mapon sehol csak nálam és sírnak geci hogy campelik õket, miközben a cigány nocturne még mindig hozzám jön gankelni hiába mondom neki hogy takarodjon, újra meghalunk miatta. soha nem leaveltem még szándékosan szerintem lolból, de most vagy leave vagy új monitor volt

/rant

vafeN
nah, fúl ugyan ilyen volt a syndra amit leírtam, csak õ rankeden csinálta 😄

[O_O] (.)(.)

TBTPumpa
Volt szerencsém látni élõben. Fantasztikus volt. Mintha egy EUNE meccset láttam volna! <#idiota>

Christian88
Valakinek ha van valami fölös Bronzos acc-ja adja már meg. Kipróbálnék egy két rankedet arra.

http://www.twitch.tv/hegii

j0nNyKa
itt rögtön az elsõ meccs
érdemes megnézni, amit az õ shenje mûvelt, az lebaszta a biztosítékot még nálam is, pedig én csak néztem 😄D

Metalmilitiakid
De azt is nézd, hogy ez egy win volt, itt most a meglepõdést írtam le 😄 Lose okat már igazából nem sírom el, ott az megint más 😄 Bronze I ben vagyok és nem régóta rankedezek, szóval én is benne vagyok a hardcore ban 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

vafeN
linket! 😊

[O_O] (.)(.)