53877
-
#40446 ah. itsk
amúgy mi a fene van? Sivirrel levertem egy vaynet 450 ip champs op eskü lehet elkezdek poppyzni is
mindjárt jön macska a sárgaréz ligájával ._. xd -
#40445 azt hittem 21 win - 15 lose -
#40444 nyugalom Dávid -
#40443 Na várj a 21/15-t értetted félre or what. vagy én nem érzem az iróniát. lol -
#40442 oh, hülye vagyok sorry -
gtronic #40441 elsírom az életem rajtad hogy te még is mit hiszel magadról ?! :( -
gtronic #40440 Í R Ó N I A felfogtam mit írtál de minek foglalkozzak vele ? állítsak fel egy szentélyt és sirassam a játék élményem ? vagy még is mit vársz ? dobáljak én is ide printeket milyen szar nekem,hagyalmar akkor nem játszok ilyen egyszerű -
#40439 az 21 meccsből 15 win te butus.:D vagyis már 22-ből. -
#40438 nem vártam el hogy felfogd, úgyhogy részemről lapozhatunk, nem akarom ismételni magam
te nem leszel okosabb, én nem leszek hülyébb, úgyhogy távol maradtunk megint a közös hangtól
én megpróbáltam. -
#40437 azt hittem 15ször már kikaptál -
#40436 Mydroxnál is volt lagg fail volt miatta a promoja Dia 4-be. és lee sinünk is dc-zett fizznek is laggjai voltak. Nem hiszem, hogy csak nálam van baj. :P -
#40435 Fail: Queue van. -
#40434 Persze, hogy laggol. Bejelentkezésnél Quenue is van. Idő kérdése és EUNE is olyan lesz, mint nemrég EUW.
Amúgy lehet, hogy csak a Halloween-es cuccokat nyomatják a "háttérben" és azért vannak lagok (elméletileg holnap este kezdődik, az aktuális skin akció befejeztével). Más Online játékban is előfordulnak ilyesmik új tartalmak érkezésekor. Vagy csak a neted "szórakozik". -
#40433 Egyszer kapok ki Annivel de akkor laggol EUNE. kb esélyünk se volt mert leenk félpercenként dc-zett, nálam is akadt rendesen. riot pls -
gtronic #40432 4 éve játszom és én még egyszer sem kaptam trollokat,játék élmény ? az mi ? -
gtronic #40431 nem is értem,ha magasabb szinten vagy tudhatnátok hogy annyira mindegy hogy 0/5 a top vagy 0/4 a mid,neked kell carryzned a játékot mert csak akkor nyerhetsz.ergo kár ez a biztos mert szünet van és a sok 12 éves és a játék élmény etc etc .. -
#40430 Ne panaszkodj, 1 winre vagy a Gold 5-től! És fenomenális volt a Karthus-os játékod! -
#40429 Nekem a win ratem is! :D -
#40428 ez azért lehet, mert kurva ügyes vagy, mi pedig nem, de mi az a zsínorba? -
#40427 én most érthetően le fogom neked írni a tényeket, és fel fogom tételezni (komolyan), hogy felfogod, amit írok, erről egyébként ha gondolod adhatsz valami visszajelzést
NEM az a baj az őszi szünettel, hogy "akkor nem lehet nyerni", mert bármilyen furcsa is, őszi szünetben is pont 2 csapat játszik, amiből pont 1 nyer (ez megvan?)
AZ a baj az őszi szünettel, hogy a játékodban lévő többi játékos átlag életkora, ezzel pedig felfogása, hozzáállása, intelligenciája a felére csökken, amikor Te, egyszeri, normálisnak vélt játékos maradsz ugyanaz, aki az egyéb napokon is vagy
ERGO a Te játékélményed csökken. sokkal. nem a win rated csökken. a játékélményed.
megvan? vagy ez is érdekes? érdekes? -
gtronic #40426 érdekes,felénk is őszi szünet van még is a 4 ik winem zsínorba pedig soloztam,érdekes -
#40425 Most esett le, hogy őszi szünet is van, fuuuuuck -
#40424 Yayyyy, el is felejtettem, hogy ilyenkor nem szabad rankedezin :D
Zed 0/4/0 volt 5 perc után. -
#40423 túléltem nyugi.:D pont annyira, hogy tudjak anniezni. -
#40422 hívjunk mentőt, vagy nem szakadt rád nagyon a plafon? -
#40421 Pont tegnap néztem valami challenger streamet ahol srác csapatát széjjel csapta egy Evelynn :D
Amúgy Gold V körül (soonTM) nem nagyon tudnak mit csinálni vele. -
#40420 mégnézem mit csinálsz wood elo fölött ahol ismerik az oraclet meg a vision wardot.:D -
#40419 18/6 eve jóval inkább op :p -
#40418 Én nem gondoltam volna, hogy ennyi lehetőség van ebben a szutyokban. Egy rossz meccset simán meg lehet fordítani, egy jó macival. Nem egy meccset hoztunk vissza a flash-r-w-q-zhonya kombóval. Azt a hat meccset is még a legelején buktam. Brandet írják nagyon nagy counterpicknek, de főként orit kapok a nyakamba ami so painful de verhető. Remélem nem nerfelik galyra, bár nem hiszem, hogy hozzányúlnak. <3 -
#40417 én leonával 27-15-ben állok, op -
#40416 Brigi immáron webcammal várja a hűséges rajongókat! -
nemtudomhány win után 33 pont kezd felbaszni ma is csak egyszer kaptam ki amikor direkt kivágták Anniet. qq
rankeden 21/15win op nerf pls -
#40414 hát az biztos, hogy sajnos veteran statusszal (100+ játék, zöld ikon) ~5 pontokat fogsz kapni
ez ugye azt "kompenzálja", hogy ha feljutsz, nem tudsz alaphelyzeben visszaesni
2 (3) gondolat:
- season 4ben _elvileg_ ezt a marhaságot megszüntetik
- gold1-ben ugyanez volt, kb 2-3 hétig csak 5-5 pontossával csúszkáltam fel le 0 és 50 pont között, majd egyszercsak egy nagyobb winstreak után azért megugrott annyira az mmrem, hogy elkezdtem ~15 körül kapni, és úgy már fel is tudtam jutni a következő ligába
- TL;DR: szopás, fájdalmas, felbaszós, de teljesíthető -
Fletley9 #40413 oh mybad, nem szóltam :v -
#40412 Lassan időszerű lesz az új banner.
Össze is gyűjtöttem hozzá a mostanában megjelenő új skineket:
Victorious Elise
Officer Vi
Haunted Zyra
Sultan Gangplank
Új League of Legends logó -
Chris #40411 De 100-nál több van, mert s3 elején bohóckodtam barátokkal. De ez arra predesztinál, hogy soha ne kerüljek ki belőle?
-
#40410 Silver 1-ről és nem Season 1-ről beszél! -
Fletley9 #40409 S1-ben te egy LP-t se kaptál a winért....akkor még ELO volt -
#40408 A télapó nem létezik -
#40407 Én S1-ben ugyanúgy 29 LP-t kaptam a winemért, nem lehet, hogy már több, mint 100 játékod van?