53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
    Evelynn Q-ja nem procolja a SOTEL-t :((
  • j0nNyKa
    ja néztem, picit átláthatóbb meg letisztultabb
    de a riven skin így kifeszítve mind2 helyen nagyon nagyon kurvára scary
  • SzirmosSzisza
    Ugyanaz, csak másik oldal. Várós várós!
  • SzirmosSzisza
    Így próbálják visszahozni őket a játékba, Madreds is visszajön jungler cuccként és ugyanúgy ad majd ilyen extra aranyat.

#40723: ha jól látom ez nem jó stratégia, mert minél többet vársz annál több extra goldot kapsz :D
  • Különc
    1.Pick Shyvana
    2.Farm jungle like a madman for 30 minutes
    3.???
    4.PROFIT
  • BEAST #40722
    Én nem voltam ennyire okos, és tegnap rekord loss streakkel sikeresen vissza estem egy szintet. :)
  • Warrika
    hát s4 be eljön az az idő amikor már akármivel jungelezhetsz mert jungleből is kifogsz tudni szedni annyi goldot mint lanen plusz 1-2 sikeres gank ugye :) megint előjönnek majd a snowball carry junglerek a mostani tank/offtank junglerek helyett :)
    végre megint mehetek akalival jungleba:D
  • j0nNyKa
    érdekesek az új jungler itemek
  • j0nNyKa
    write-only mode on a tagnál lol
  • Jowanson
    végre sikerült egyet nyerni. ziggs top, nidalee mid lagol, játék közepén 2 percre kilép amíg újraindítja a gépét. az enemy teamnek nem tűnt fel és nem pusholtak, így sikerült nyerni. nem fogadtam volna magunkra.
    nem rage-elek, csak vicces hogy ennyira változó képességű embereket kapok. ilyen toplane udyr szintű rage-el meg még életemben nem találkoztam.
  • jazzy
    Szerintem ragelj még 20 gamet hátha nyersz, ne tanulj más kárán, csak a sajátodon.
  • Jowanson
    6. game, smiteless sejuani jungle...
    legalább hamar kikaptunk mivel az enemy udyr azt csinált amit akart a jungle-ben
    nézzük, hátha visszaesek silver 3ba
  • jazzy
    Conclusion: 2 lose után nem kell többet játszani. Én is hajlamos vagyok rá, mindig megbánom.
  • Jowanson
    Nem szoktam rage-elős postot írni de TLDR:
    Silver 1 promo, 2 loss, OK, még 2 loss, OK 5. game, top-ra udyr-t pickel rumble ellen (???), első percben firstblood, kékemet viszik, 3. percben udyr torony alatt, lee+rumble faszrahúzzák erre berage-el hogy mér nem segítek neki, majd elkezdi farmolni a junglemet. ok, felmegyek topra, erre elkezd a mid meg a bot sírni h mér nem gankelek, miközben udyr irtja a junglet én meg tartom topot. és a végén engem reportolnak.
  • j0nNyKa
    uh ezt a cikket érdemes végignézni, van 398542ö9 tonnányi újítás
    aegis ikon pl <3
  • j0nNyKa
    btw megjött a sima nasus vu is összes skinnel együtt
  • j0nNyKa
  • SzirmosSzisza
    Ez imho jobban beillett volna, mint Office Vi :D
  • Zickler
    Bocsi >< Rossz volt a link
  • Zickler
    Azt a qrva mocskos istenit... EZ MOST KELL AZONNAL!!!

• j0nNyKa
    arra kíváncsi lennék lol
  • TBTPumpa
    Only digital, amúgy pont most ért véget rajta egy nagyon jó sorozat: Jaksz és a Mágic dámázs kalandjai!
  • Fletley9
    Discovery analóg sugárzáson? merre? (amúgy tv-m sincs :v)
  • Különc
    A Discovery Channelt? Lehet azért nem tudod nézni, mert ma lekapcsolták az analóg földfelszíni sugárzást
  • BEAST #40703
    Pont most láttam surrenderen, jóféle.
  • j0nNyKa
    banner pls
  • TBTPumpa
    Riot pls. Karácsonyra legyen valami hasonló Ahri skin!
  • SzirmosSzisza
    http://na.lolesports.com/articles/na-and-eu-lcs-clash-battle-atlantic-tournament
  • jazzy
    rohadjon meg hogy azt játszik egy játékban amit játszani akar
  • Fpocok
    Jungle Amumuval voltam. 25 percnél elnéztem teljesen egyedül baron felé, mert nagy volt a csönd. Ott ölte ellenfél, fél hpn volt baron, behúztam magamat, ulti, W,E...
    QUADRA KILL :D
    Viszont annyi idegességet okoz a lolreplay, hogy most le is töröltem lol-t. Majd újrarakom, ha lesz hivatalos replay progi. (ez most egy új jelenség, a repet csak a 21-ik percig játssza le :D)
  • Fletley9
    kész feladom...

Az ellenfél csapatából mindenkinek van két képessége ami megszakítja a channelt?....Nah majd a skin megvédi katarinát... these ppl give me cancer.
  • Fletley9
    last pickünk "smurf" volt ennek ellenére neki maradt a support amiért sírt ,hogy de nem...aztán kiderült ,hogy mégis az mert az ellenfél vayne játékosa plat3-ban játszik.asdasdas nem tudom mi van ma ezzel a játékkal.
  • j0nNyKa
    mai gift story:
    beast küldött giftet, majd ettől tök függetlenül később mesélte, hogy tetszik neki shen, kéne hozzá nézni valami jó kis skint
    na mondom visszagiftelem, frozen shen lett
    ok. fun.
  • tigeroo
    készültünk a teem-o-lantern contestre, bár nem lett tökéletes :)

• TBTPumpa
    Új Nami skin érkezik!
  • jazzy
    Én is faileltem vele :D Pedig van még 1 Katarina skinem és nem most először Katarinázok. Nem is tizedjére.
  • SzirmosSzisza
    Én kipróbáltam a Nid skint és elkönyveltem, hogy jól néz ki, rankeden továbbra is marad Eve/Karth spam, bár most rám írt haver, hogy kéne játszani párat, hogy elbasszam az MMR-r, mert már Gold III a kari :D
  • Fletley9
    Overall mit értesz? vihetné a hőst csak a skint nem választhatná hozzá egy hónapig....így nem azért pickelné mert "felvág" meg, hogy megvan neki hanem mert egyébként is vele játszana. És ugye úgy meg nem pickelünk olyat amivel nem megy. Normalon meg szépen begyakorolná a hőst is mialatt villog a skinnel. mindenki nyer.
  • j0nNyKa
    kérdezzük meg erről jazzy-t "khm"
    egyébként én egyet tudnék érteni veled, de most akkor nem lenne overall ranked? mer a gift rendszer miatt mindenkinek mindenféle hősre van új skinje :)
    de igen, amit írsz, azt.. sokszor látni
  • Fletley9
    Frissen vásárolt skinnel nem engednék rankedot játszani legalább egy hónapig...mennyi katarinát mao-t nocturnet és brandet láttatok az elmúlt hetekbe? és most új skinnel? nálam mindegyik failolt...