53877
-
#40847 Pulzfájör Ezríl. Fák máj lájf. -
#40846 aztakurvabazmeg hogy ordít
-
#40845 Champion and Skin sale: 05.11 - 08.11
-
#40844 Gondolom az USA adta lehetőségek, mint fiatal. Meg azért a TSM elég nagy és neves organization szóval jó élete lesz. Ha másért nem is érte meg neki, akkor ott van az, hogy 50+k viewere van jelenleg twitchen, ami azért elég nagy teljesítmény. HYPE! -
#40843 úgyis ma reggel beszéltétek a pentához való időt
-
Fletley9 #40842 meanwhile egy meccsre a gold promótól: plat 3-mas egy plat-2 es egy plat 5-ös a csapatban mert a plat 2-es húz egy bronz 5-öst...persze a győzelemre - esély mert a gyerek már feedel.. -
#40841 next diana skin teaser & stuff -
#40840 Pénz? Meg így legalább NA-ban is van normális mid laner :D
#40838: http://www.gamespot.com/articles/us-government-recognizes-league-of-legends-players-as-pro-athletes/1100-6411377/ -
#40839 A 2 hszre együtt:
Akkor nem értem. Persze lehet valamivel jobban támogatják, de szerintem annyira nem mérvadó a különbség, ha már az EU csapatokon is 500 féle logo/reklám van. Bár lehet Bjergsen még nem volt akkora név, mint mondjuk Froggen, de.. ah nem tudom, kár érte. -
#40838 esport miatt ideiglenes vízumot se nagyon adnak, nemhogy permanenset, volt is belőle valami botrány egy éve, hogy az egyik csapatnak pár játékosa nem kapott vízumot, és nemtudtak részt venni a versenyen. -
#40837 Szerintem a háttér miatt, lehet hogy szarok az us teamek, de azért a sponzoroktól jó sok mindent kapnak. Szerintem EU-ban ez annyira nem valósul meg mint usaban. -
#40836 Az egyik legjobb EU midlaner minek megy át fos NA scenebe lol, nem tanul edward ökörségéből?
Bár fene tudja ha így belegondolok, hogy pl nem pro gamer akar lenni később, csak bejutni Amerikába és kapni valami permanens vízumot arra jó. -
#40835 Ő wat? Nem tud játszani, de ő snowballozik? Dyrus azért volt az utóbbi időben olyan amilyen, mert OddOne mindig midet gankelte és ezt az ellenfél kihasználta és szétcampelték -
#40834 Fünffachtötung
-
#40833 ahah köszi -
#40832 Régi video erről -
#40831 igen ezt egy.. ~fél éve növelték meg, mondjuk én sem tudom hogy pontosan mennyire
de az mondjuk picit beteg, hogy ha a cait-et is ő öli meg, akkor.. 6-os streakje lett volna
arra vajon mit reagál a játék?! -
#40830 ja úgy hallottam karthus-szal meg eve-vel is nagyon könnyű
amúgy eszünkbe jutottál, láttunk egy eve-et (nem nagyon szoktunk), és olyan useless szar volt, hogy az valami félelmetes -
#40829 Emlékszem pár éve még tök gyorsan kellett a killeket szerezni egy pentához, quadrához... ma meg már egy csomó idő is eltelhet két kill között... -
#40828 Igazából az egész csapat olyan meh, mint az összes NA team kb, én nem tudom, hogy mit fog változtatni bjergsen, és sajnálom kicsit őszintén szólva, hogy az egyik nagy tehetség midlaneről elment, kedveltem őt, és szerintem jobb csapat illene hozzá, mint az NiP, vagy a TSM. De majd meglátjuk mi lesz. -
#40827 Én Dyrust is lecserélném topon, olyan mint anno HotshotGG volt, tud játszani vagy 4 hőssel és ha kibanolják vagy elpickeli előle akkor olyat hoz amivel nem tud játszani és snowballozik toppon. -
#40826 Feedelni lehet mással is -
#40825 fu
más: kipróbáltam ma sivirt, beast azt mondta, szerinte jó
elhittem neki. -
#40824 Gtronicnak még elnézném, hogy ekkora szart linkel, de te? -
#40823 -
#40822 Az a Janna Lucian jelenet... :D -
#40821 dat penta :D
-
#40820 nem is csodálom, zorozero sokkal jobb toplaner, sőt talán eu legjobbja, kev1nt én sosem kedveltem mondjuk, szóval én nem bánom -
#40819 Nincs kev1n :c -
#40818 hoppá ez elég érdekes lett:
top-zorozero
mid-nukeduck
adc-freeze
sup-mithy
jungle-hyrqbot -
#40817 NiP new lineup.
Akinek esetleg nem tölt be a link:
NiP.LoL Lineup:
dk Morten “Zorozero” Lyng Rosenquist – Top Lane
fr John “Hyrqbot” Velly – Jungle
no Erlend “Nukeduck” Holm – Mid Lane
cz Ale¹ “Freeze” Knì¾ínek – AD Carry
sp Alfonso “Mithy” Aguirre Rodriguez – Support
dk Martin “Deficio” Lynge - Manager/Coach
dk Rammus “MrRallez” Skinneholm – Sub
dk Tobias “Malunoo” Magnusson – Sub -
#40816 -
#40815 biztos lesz helyette valami más method
-
#40814 Milyen egy hónapos!
Regisztrált: 2013. 10. 28.
Ez most hétfőn volt. Érdekesmód az őszi szünet közepette (biztos unatkozott az illető)! -
#40813 LoL azt hittem ezt az egész plebs tudja, nem csak a csókosok -
#40812 1 hónapos reg, nem tud URL-t beszúrni. -
#40811 you're right man. -
#40810 Leírásod alapján jobbnak ítéltem, ha csak linkben teszi -
#40809 jaj kis kényesek. Nem létezik ctrl+c ctrl+v mi? :D -
#40808 videó beszúrása