53877
0MWkPbn.jpg
  • TBTPumpa
    Pulzfájör Ezríl. Fák máj lájf.
  • j0nNyKa
    aztakurvabazmeg hogy ordít
  • TBTPumpa
    Champion and Skin sale: 05.11 - 08.11

• ronihun
    Gondolom az USA adta lehetőségek, mint fiatal. Meg azért a TSM elég nagy és neves organization szóval jó élete lesz. Ha másért nem is érte meg neki, akkor ott van az, hogy 50+k viewere van jelenleg twitchen, ami azért elég nagy teljesítmény. HYPE!
  • Mazarex
    úgyis ma reggel beszéltétek a pentához való időt

• Fletley9
    meanwhile egy meccsre a gold promótól: plat 3-mas egy plat-2 es egy plat 5-ös a csapatban mert a plat 2-es húz egy bronz 5-öst...persze a győzelemre - esély mert a gyerek már feedel..
  • j0nNyKa
    next diana skin teaser & stuff
  • SzirmosSzisza
    Pénz? Meg így legalább NA-ban is van normális mid laner :D

#40838: http://www.gamespot.com/articles/us-government-recognizes-league-of-legends-players-as-pro-athletes/1100-6411377/
  • jazzy
    A 2 hszre együtt:

Akkor nem értem. Persze lehet valamivel jobban támogatják, de szerintem annyira nem mérvadó a különbség, ha már az EU csapatokon is 500 féle logo/reklám van. Bár lehet Bjergsen még nem volt akkora név, mint mondjuk Froggen, de.. ah nem tudom, kár érte.
  • Fabio Capello
    esport miatt ideiglenes vízumot se nagyon adnak, nemhogy permanenset, volt is belőle valami botrány egy éve, hogy az egyik csapatnak pár játékosa nem kapott vízumot, és nemtudtak részt venni a versenyen.
  • Anthrax
    Szerintem a háttér miatt, lehet hogy szarok az us teamek, de azért a sponzoroktól jó sok mindent kapnak. Szerintem EU-ban ez annyira nem valósul meg mint usaban.
  • jazzy
    Az egyik legjobb EU midlaner minek megy át fos NA scenebe lol, nem tanul edward ökörségéből?

Bár fene tudja ha így belegondolok, hogy pl nem pro gamer akar lenni később, csak bejutni Amerikába és kapni valami permanens vízumot arra jó.
  • Különc
    Ő wat? Nem tud játszani, de ő snowballozik? Dyrus azért volt az utóbbi időben olyan amilyen, mert OddOne mindig midet gankelte és ezt az ellenfél kihasználta és szétcampelték
  • tigeroo
    Fünffachtötung

• j0nNyKa
    ahah köszi
  • Anthrax
    Régi video erről
  • j0nNyKa
    igen ezt egy.. ~fél éve növelték meg, mondjuk én sem tudom hogy pontosan mennyire
    de az mondjuk picit beteg, hogy ha a cait-et is ő öli meg, akkor.. 6-os streakje lett volna
    arra vajon mit reagál a játék?!
  • j0nNyKa
    ja úgy hallottam karthus-szal meg eve-vel is nagyon könnyű
    amúgy eszünkbe jutottál, láttunk egy eve-et (nem nagyon szoktunk), és olyan useless szar volt, hogy az valami félelmetes
  • Fpocok
    Emlékszem pár éve még tök gyorsan kellett a killeket szerezni egy pentához, quadrához... ma meg már egy csomó idő is eltelhet két kill között...
  • ronihun
    Igazából az egész csapat olyan meh, mint az összes NA team kb, én nem tudom, hogy mit fog változtatni bjergsen, és sajnálom kicsit őszintén szólva, hogy az egyik nagy tehetség midlaneről elment, kedveltem őt, és szerintem jobb csapat illene hozzá, mint az NiP, vagy a TSM. De majd meglátjuk mi lesz.
  • Anthrax
    Én Dyrust is lecserélném topon, olyan mint anno HotshotGG volt, tud játszani vagy 4 hőssel és ha kibanolják vagy elpickeli előle akkor olyat hoz amivel nem tud játszani és snowballozik toppon.
  • SzirmosSzisza
    Feedelni lehet mással is
  • j0nNyKa
    fu
    más: kipróbáltam ma sivirt, beast azt mondta, szerinte jó
    elhittem neki.
  • Különc
    Gtronicnak még elnézném, hogy ekkora szart linkel, de te?
  • j0nNyKa
  • BEAST #40822
    Az a Janna Lucian jelenet... :D
  • j0nNyKa
    dat penta :D
  • ronihun
    nem is csodálom, zorozero sokkal jobb toplaner, sőt talán eu legjobbja, kev1nt én sosem kedveltem mondjuk, szóval én nem bánom
  • SzirmosSzisza
    Nincs kev1n :c
  • ronihun
    hoppá ez elég érdekes lett:
    top-zorozero
    mid-nukeduck
    adc-freeze
    sup-mithy
    jungle-hyrqbot
  • ronihun
    NiP new lineup.
    Akinek esetleg nem tölt be a link:
    NiP.LoL Lineup:

dk Morten “Zorozero” Lyng Rosenquist – Top Lane

fr John “Hyrqbot” Velly – Jungle

no Erlend “Nukeduck” Holm – Mid Lane

cz Ale¹ “Freeze” Knì¾ínek – AD Carry

sp Alfonso “Mithy” Aguirre Rodriguez – Support

dk Martin “Deficio” Lynge - Manager/Coach

dk Rammus “MrRallez” Skinneholm – Sub

dk Tobias “Malunoo” Magnusson – Sub
  • SzirmosSzisza
  • tigeroo
    biztos lesz helyette valami más method
  • TBTPumpa
    Milyen egy hónapos!
    Regisztrált: 2013. 10. 28.
    Ez most hétfőn volt. Érdekesmód az őszi szünet közepette (biztos unatkozott az illető)!
  • Különc
    LoL azt hittem ezt az egész plebs tudja, nem csak a csókosok
  • SzirmosSzisza
    1 hónapos reg, nem tud URL-t beszúrni.
  • j0nNyKa
    you're right man.
  • Különc
    Leírásod alapján jobbnak ítéltem, ha csak linkben teszi
  • sadface #40809
    jaj kis kényesek. Nem létezik ctrl+c ctrl+v mi? :D
  • j0nNyKa
    videó beszúrása