53877
-
#40887 wow. just... wow... -
#40886 -
#40885 Megfelel főnök?
-
#40884 Rendes vagy, hogy wikipedia oldalt linkeltél, Aullah biztos nem ismerte még a hőst -
#40883 Nami -
#40882 Az elején a vizes az kicsoda? -
#40881 Teemo gank! -
#40880 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
eldarin #40879 Hali srácok nem találkozott valaki olyan hibával hogy a játék egyszer csak megáll kb 10 secre közben kiírja hogy a catalyst controll center leállt ezek után megy minden tovább normálisan... ezt csak az első meccsen játsza el... másik amikor nem ezt csinálja akkor teljesen kifagy és csak feladat kezelőből lehet kilőni a clienst... mindig frissítek a legújabb driverekre stb már újra húztam a gépet is de semmi :S -
#40878 -
#40877 ha esetleg érdekel valakit ilyesmi, van ilyen magyar csapattárs kereső cucc, egész normálisan összerakott valaminek tűnik -
#40876 bocs, hogy végignézem azokat a szarokat amiket linkeltek.:( -
#40875 szóval meleg vagy -
#40874 pont te linkelted, hogy melyik champnek milyen tánca van kb 15 perces youtube videó....... -
#40873 Ilyeneket honnan tudsz? -
#40872 Fejbe is lőném magam. Amúgy Ahri tánca pont a Girls Generation Run Devil Run számából van.:D btw na látod ezért nincs skinem ahrira. Szerintem az alap tökéletes ahogy van. -
#40871 Miért talán a Foxfire skin ingame modell jobb?
Nézd meg LoLking-en a Modellnézegetőben. Elsírod magad, hogy mennyivel jobban néz ki a Classic skin, mint a Foxfire. Valóban szépek annak az effektjei, de maga a karakter és a karakter arca messze nem olyan aranyos, mint itt vagy a Classic skinnél.
És a Foxfire skint az idén már másodszor dobálták 487RP-ért, ez pedig jódarabig Only 975RP kategória lesz. Foxfire-nél nincs új tánc és Recall animáció, itt az is van.
Amúgy pedig Syndra is kapni fog hasonló skint, mert most divat ez a Girls Generation vagy mi a fene. Koreában már elérhető volt ez az Ahri skin és mivel ott népszerű, így áthozzák a többi szerverre is.
Nem lepődnék meg, ha a várva-várt Diana skined is hasonló színvilággal lenne megáldva. -
#40870 ja és kicsi a csöcse. -
#40869 Szakszó.:D A splash art ronda, ingame is olyan sona copy-pastenak tűnik, a színvilága egyszerűen rossz. A spell effektek is egész jók, nekem azzal van bajom, ahogy kinéz. Ha ezt a rózsaszín valami helyett egy világoskék cuccot ráadnak (mint pl a stewardess Ahri pont amit te linkeltél) akkor azt mondom instabuy. Az emoteokkal nincs bajom faszák meg minden, de ez ahogy kinéz elég ergya. -
#40868 Elég hamar meggyőzted magad, miért is ekkora szar ez a skin, de sebaj, én hiszek neked!
És mi ez a cucckombó szöveg? Suliban is tanítják már ezt? Csak egy embertől hallottam ezt a neten, de az illetőt nem nevezném embernek, inkább csak a hazai netvilág egyik legnagyobb kurvájának a sok idétlen videójával együtt...
Ne ilyen semmirevalókról vegyél példát! -
#40867 A rózsaszín szép
Snow Bunny Nidalee -
#40866 Hát ez valami kurva szar.:D Mi ez a rózsaszín vattacukor cucckombó? rly. Csak én érzem..? mafia jinx... officer Vi... most ez... csak azért csinálták, hogy legyen mire fapolni meg a cosplayes csajok újfent kirakják a csöcseiket. Még mindig várok inkább a Diana skinre és játszok alap ahrival. ^^ -
#40865 975 RP lesz ez is. Azt hittem a nagy sikerre való tekintettel már 1350 RP alatt nem is adnak ki új skineket.
Tetszik az ingame modell, csak a Splash-t tartom idétlennek. Foxfire skinnél pedig fordítva (a Splash nagyon szuper, az Ingame karakter viszont nem).
Új lehetőségek:
-
#40864 Egyébként tényleg nem üti meg a Foxfire Ahri szintet enyhén fogalmazva. -
#40863 amúgy jól néz ki nem azért, van 1 kis japó "otakufanservice" beütése a skinnek amúgyis:D -
#40862 Reakciók az új Ahri skinre a Magyar LoL közösség faszbúk oldaláról:
"Mi ez a szar Ahri skin? Csak erre tellik a Riotnak?"
"Minek skin egy szereplőhöz, default skin and play!"
"Én nem költök erre a játékra, mert szar." - (gondolom Wooden 6 player a srác).
Tanulság:
Amit nem tudok megvenni, az csak szar lehet! OK! -
#40861 Nem csak a Riot! -
#40860 mondtam én hogy a riot ahrifétises. -
#40859 Ezaz. Azt hittem először valami Fanmade cucc, de látom, hogy a hivatalos oldalon is hírben van, illetve a Kliens is írja.
OMG az a tánc és a Recall animáció:
Új Jungle camp:
Új Masteries-ek:
Illetve 2 tárgy is eltávolításra került:
Eleisa's Miracle and Mana Manipulator removed
Illetve néhány korábbi tárgyat átneveztek. -
#40858 Yep -
#40857 Ez ténylegesen új Ahri skin?
Azok a mellek!!! Kell! -
#40856 heti frík
-
#40855 ebben a videóban az a szomorú, hogy még mindig vannak ilyen invisible spellek -
#40854 :(
-
#40853 sose feedeltem még bocs -
#40852 Darien helyére kéne menned, if you know what i mean :D -
#40851 Akkor úgy tűnik megvan az új sub. ;) -
#40850 már megtaláltak, még gondolkozok hogy elég jók-e hozzám -
#40849 anyuci bankkártyája nem tudom mióta vár már erre...
a pulsefires ringyó meg keresztbe *cenzúra* jó *cenzúra* *cenzúra* *cenzúra* *cenzúra*. :)
-
#40848 Na, Gambit support nélkül maradt, kíváncsi vagyok kit találnak Voidle helyére.