53877
-
#40807 URL beszúrása -
#40806 lebuktál. -
#40805 ez egy normal game 1150 elon
én azzal kezdeném, hogy minimum plat rankedet videóznék :)
első egy perc alapján:
- nem kattintanám a skill húzást, meg a hazamenetelt
- vennék wardot
- nem szánnék rá egy videóban 10 mp-et, hogy megölök egy creepet egy spellemmel -
csuszap #40804 Sziasztok!
Csináltam egy lol-os channelt szeretnék minőséget hozni rajta ezért kérem segítségetek nézzétek meg az új heimerdinger videómat és értékeljétek.
ha van elképzeléstek,hogy mi lehetne jobb szivesen veszem.
http://www.youtube.com/watch?v=HRITkE3tG18
Üdv Mindenkinek! -
#40803 -
#40802 eh, izé, 18+ (tényleg) -
#40801 Egy korszak vége! -
mit számít a build? -
oké csá! -
#40798 hosszabb stream kihagyás után ismét kisérletezek vele (normal gyakorlás) -
#40797 Mi lesz még itt preseason alatt :D -
#40796 a héten láttam már ad soraka és luxt botlanen adcként.
mindenki hülyül megfele ahogy jön az S4 szerintem. -
#40795 this fgt report :( -
#40794 Hát ő a kedvenc karakterem a játékból. Tetszik a története, a hangja, az animációi és a képességei is, csak kár, hogy sok countere van.
Utána következik Ahri és Syndra.
És Katarinához van eddig a legtöbb skinem (Mercenary, Bilgewater, Slay Belle, és Kitty Cat), sajnos a többi skin nem tetszik. -
#40793 Nem értem az ilyenek miért játszanak egyáltalán.
Khazix, Jax, Kogmaw és mind topra akar menni... és a legjobb hárman sem bírtak el egy malphitetal meg néha plusz a jungler olaffal. :)
Azt hiszem ennél jobb játékom ma már nem lesz. -
#40792 -
#40791 Hú, valahol azt olvastam, hogy a pink nem lesz jó Akali W ellen, kíváncsi leszek, hogy oldják majd meg. -
#40790 Nekem is ez volt, gold 2 97 pontról buktam vissza. Egyébként nem tudom, hogy a szünet hatása-e, vagy csak beképzelem, de tényleg az utolsó egy hétben sokkal rosszabb meccseim voltak mint azelőtt és elég sok afk is, ami nem szokott nálam előfordulni túl sűrűn. -
#40789 Én akárhányszor eve ellen mentem pl supportként, 80%-ban pinkeket használtam, miden meg mondjuk ledobtam egy pinket a lane közepére, Akali ellen ugyanígy ha mideztem ellene volt nálam egy pink, hogy megtudjam ölni, ha esetleg shroudozna. De amúgy én is azt látom, hogy más nem így csinálja, volt egy supportom aki only zöld wardot vett, ami amúgy is strange és én meg egész meccs alatt mondtam neki, hogy azért oké, hogy jól állunk boton, de vehetne evelynn ellen egy-pinket. -
#40788 De, úgy terveztem, de gold II promoból nem tudok tovább jutni -
#40787 a trinket a hősöket nem fedi fel, pinkből meg ugye csak 1et rakhatsz ki, cserébe tényleg olcsóbban
meglátjuk, eddig sem oracle-ztak meg pinkeltek túl sokat eve meg akali meg ezek ellen -
#40786 nem úgy volt hogy már régen platinában vagy?
amúgy ma toltunk ahri - thresh lane-t, elég jó volt -
#40785 Olcsóbb lesz a pink elvileg + lesz olyan trinket vagy mi a fene, ami AOE felfed stealthet + talán egyéb item is lesz, de amúgy igaz.
#40784: legkésőbb december 14-én kiderül :D -
#40784 derüljön már ki, mi lesz EG-vel, már egy hónapja azt várom... -
#40783 TL'DR I'm leaving SK (reasons are related with my motivation leaning towards other options), I'll stay a little bit as sub to help the club I love to requalify for LCS before I officially leave.
Thank you SK. Future is bright.
-ocelote -
#40782 np, nekem ez a 3. ilyen napom volt :D -
#40781 Xerathot pickelt a gyerek, azt mondta hogy ő lesz az ADC. Én pickeltem Sivirt, majd 20 percig a chatbe írkálta, hogy report this Sivir, worst sivir eu stb. mert hogy ő az adc és elviszem előle a creepeket. 93 pontról 6 pontra buktam a mai délutánon egy 8-as lose streakkel ^^
Szerk: ja és megölette magát 6x csak úgy, mert poén. Gold/Platinum, én így szeretlek -
#40780 Minden stealth karakter instant god tier -
#40779 Miért hiba? -
#40778 mármint nem fog -
#40777 Akko még változhat. Ezért írtam feltételes módban. -
#40776 Még nincs. Csak PBE kapta meg, de Preseason-ban élesben is benne lesz - sok más változtatással egyetemben. -
#40775 már s4 van? -
#40774 Már élesen is fenn van? Már nem játszok, nem tudom megnézni. -
#40773 lenne? ki lett véve. -
#40772 Oracle-t kivenni nagy hiba lenne. Értem, hogy wardok meg stb, de azok nem mobilisek. -
#40771 oh fuck
-
#40770 Várjá', ki beszél itt supportról? Janna mid eddig se volt olyan extra dolog! -
#40769 supportként én gondolatban tizedeltem azt az apt, meg akkor így a spelleken is a +apt, úgy reális, és tetszetős amúgy
dehát janna eddig is overall a legnagyobb winrate volt.. -
#40768 Itt van egy normális itemekkel.