53877
-
#40927 ha s1ben jó volt, s2ben jó volt és s3ra elbaszták mert retardáltak akkor még mindig nagyobb esély van rá, hogy jó lesz, mint hogy megint szar -
#40926 majd s4-ben hú-de-csodálatos lesz a league rendszer
bizony ám! meglássátok! -
#40925 Blabla boost blabla, gold1 egy nagy lószar, nem véletlen veszik ki az elo clampinget majd. Segítettek neki, nagy cucc, nem is jött ide hazudva, hogy megcsinálta. Ha engem kérdezel több retardált jutott fel platba magától, mint amennyit felboostoltak.
Miért?
Én voltam gold1ben párszor, ugyanazzal a plat4-5 körüli mmr-el. Kaptam már 2 pontokat, 5 pontokat, 15 pontokat, 21 és 23!!! pontokat gold1ben. Vesztettem már 1-20 pontig minden értékben. Nem egy ismerősöm 80 pontról instant promoba került míg én 80 pontról még 6-8 gamet nyertem mire bekerültem.
Az 1-es divíziók szarul vannak megcsinálva. MMR-től függetlenül. Jonnyval teszteltük is.
Én is örülnék ha meglenne, ha nem lesz meg akkor meg meglesz köv szezonban. -
Fletley9 #40924 a promók a legnagyobb ****-ek csináltam egy gold promót ami 1500. nem sikerült nem lettem gold. s2-ben pedig már goldnak számítana a legnagyobb elért eredményem még ha esetleg lejjebb is esek. És mi van azokkal akik nem booster-nek (más ,hogy öcsém is játszik most az accomon sokat ,de mivel ő is gold alja nem hiszem ,hogy boosternek minősülne) de attóél én nem fogok több pontot kapni...a lényeg amit nem értek miért van az, hogy 80-ig huszasával kaptam a pontot utána hatosával, 93-ról felugrott promóra. nem sikerült vissza 93 most pedig 1-2 pontot ad majd nullát? szóval romlott az mmr-em? vagy ,hogy van ez? és ha 93-ról ötöt nyerek zsinorban nincs meg 100? vicc? az. -
#40923 Már megbocsáss de nem értem mi különbség a Gold 1 és a Plat 5 között. Ugyanazok a játékosok vannak csak a szín más. Ha pedig úgy lenne ahogy állítod, folyamatosan veszteném a meccseket platinába de sajnos nagy bánatotokra ez nem nagyon így van. Nem értem minek kell ezen annyira rágódni, ha plat 3-plat4-plat5-gold 1 jó mmr-sek közt megállom a helyem az a 66 pont boost nem egy nagy dolog. De te biztos jobban tudod, te biztos jobban érzed az teljesítményemet tényleg. Lehet rágódni rajt én többet nem szólok ehhez a témához hozzá. Azt gondolsz amit akarsz, én vígan menni fogok felfele ameddig tudok és ameddig nem állít meg a real elo. [pont] -
#40922 Nem flamelés és egyebek de azért az elég erős,hogy +5 +6 pontokkal nehéz volt megcsinálni. Nagyon sokaknak sikerült saját erőből ilyen pontok mellett is, csak nem szabad veszíteni.
Persze értem én,hogy voltál már 100 ponton és nem sikerült...ja.. Talán azért mert még nem igazán kéne ott lenned? Nem véletlenül lehet elbukni a promókat.
Bocs, de pont az ilyen emberek teszik tönkre fentebb mások játékát. (Akik szimplán feljutottak maguktól.) Ne mondd,hogy neked is ment volna, mert akkor nem kellett volna a booster. -
Fletley9 #40921 Nem úgy volt ,hogy +0 lp-t már nem lehet kapni? szal ,hogy midnenképpen valami 1-2 kell adnia? vagy ez csak egy álom volt? mert silver 1 99-en most nullát kaptam...holott már promót is toltam korábban....elég szar. -
#40920 Nem volt rossz meccs, szimplán jobban voltak csapatszinten. :) kipécézték szegény bronzosunkat aztán midet és amikor mindenki fed volt tolták boton a diveokat. Ez van. :) -
#40919 Szépen elfeedeltétek azt a Katarinát!
-
#40918 Gold 1 34 pont. :P Nem mindegy.:D -
#40917 Megkérdezem anyuékat, hogy megengedhetjük e magunknak! :D -
#40916 Jó, de téged Gold 1-ből babusgatott fel Plat 5-be.
De a másik haverodat Silver 4-ből tolta fel Platina 5-be, ami azért kicsit erős nem? -
#40915 Nem veszem sose a szívemre. De azért válaszolok a kérdésedre. Egyrészt igen a platos keret miatt kell, másrészt feljebb akarok még jutni, csak a +5-+6 pont nem hagyja. Egyszerűen unfair meccseket kaptam; lolskillen szinte minden meccsen 60% körül mozgott az enemy team és míg nálunk kb az emberek a champjükkel 4-5x tolták enemybe mindig volt 2-3 aki minimum 100-200 meccset tolt. De láttam 500 meccseset is. Ezért kértem meg egyik osztálytársamat. Voltak meccsek ahol még ő is küszködött, mert annyira erős volt az enemy team skillben és annyira gyenge volt a saját csapattársak. Jonnynak is válaszolnék, nem anyuci apuci finanszírozta hanem én, saját pénzből. és úgy gondolom, hogy a kétezer forint nem olyan hűde horribilis összeg. és ha ettől nőne az a bizonyos 'e-péniszem' akkor egyből benyomtam volna a screent. :) -
#40914 Nem akartam provokatív lenni, ha offenzív voltam akkor elnézést, csak érdekelt. -
#40913 Nem én adtam minuszt, nem nagyon szokásom. :) Én kedvelek innen mindenkit, de a provokatív ideszólásokat nem kedvelem. (cirmos, de tudom, hogy ő csak poénkodik.) Igen szégyenlem, nem az én teljesítményem, egyszerűen tudom, hogy feljebb tudok menni, de nem volt kedvem szórakozni vele. Igen, nem hiába nem kürtöltem szét, hogy hurrá megvan. Aki ránézett a lolkingemre az úgyis látta, hogy megvan, akivel napi szinten játszok az tudott róla mert van szeme (tbt). Ja és abszolút nem vagyok mad, csupán nem akarok róla beszélni. :) -
#40912 Nem kell ilyen madnek lenni, de látom szégyenled, vagy nem tom mért kaptam minuszt egy szimpla kérdésre. Csak kíváncsi voltam, de hagyjuk akkor. -
#40911 Elértem a gold 1 100 pontot másodszorra pedig már 5-6 pontokat kaptam és nem volt kedvem végigszenvedni. Pont téma vége. -
#40910 amíg anyu-apu ráér pénzügyileg, nem mind1? :)
ha easten ettől nő a pénisz, akkor ettől -
#40909 Én csak azt nem értem mi értelme a boostnak? Mondjuk ha valaki goldot akarja az elise skin miatt, oké, de azon felül miért van értelme? Az egyetlen ami eszembe jut az, hogy magasabb legyen az mmr-ed reset után, vagy mert tetszik a plat/diamond etc keret. -
#40908 Jah igen. Az epic volt! -
#40907 a ww-fizz-jinx ulti fáj trust me -
#40906 Honnan tudja? Nézte a match historyd és nem hitte el, hogy 10 wined van egymás után Nidaleeval - főleg 22-0-10 stattal. Nidalee-vel pedig ritkán szoktál játszani és akkor is feedelsz. -
#40905 ahahahahahaahah vicces... -
#40904 Mert Plat lettél?:D -
#40903 nem-nem elég volt annyi, hogy nem kellett +6 pontoznom.
amúgy honnan tudod lel? :D -
#40902 Meg kellett volna kérned a boostert, hogy Plat IV-ig vigyen :( -
#40901 jogos +1. De magyarország jobban teljesít ahogy szeretettet cigányvajdánk Creator Vikthor mondja. -
#40900 Ez nem kibaszás. A kibaszás az, hogy nem létezik a Paysafecard! -
Nemár.:D ez kibaszás.. :/ -
#40898 Hajrá, majd szólj mikor tolod, megyek cheerleaderkedni :D -
gtronic #40897 easy gg kk bye -
#40896 És mennem kell dolgozni, sad. -
#40895 Az említett 3 Ahri modell:
-
#40894 Fú, ez a "I'm platina V so I don't care" dolog ez jó, hogy javítva lesz, nagyon szerettem a Blitzcrank topokat és hasonszőrű próbálgatásaikat. Főleg, hogy meghal ki tudja hányszor és ALL chatbe írja, hogy neki úgyis mindegy hogy nyer vagy veszít-e, nem eshet le. Na ezeknek törném be az arcát -
#40893 Ma hajnalban kisebb méretű patch érkezett (3.13):
- Fixed a bug where Kindlegem was costing 100 more gold than its listed price (the price has been reverted to 850g)
- Fixed a bug where certain players couldn’t transfer servers in this patch
- Fixed a bug where vintage owners of Haunting Nocturne were not properly getting their limited edition skin overlays on loading screen" -
#40892 Csak Dominion mapon látszódik, amikor elfoglalsz egy pontot (illetve a LoLkinges modellnézegetőben). A többi térképen nem. -
#40891 Ó bazmeg... MOST ESETT LE... (hogy nem csak úgy random vannak odarakva a fejek) :DD -
#40890 na szivárognak az s4 league system változások is -
#40889 *melleit
bocsi tbt.:DD -
#40888 Igen, a Foxfire skin szebb, egyébként te játék közben a karaktered arcát nézed fullra közelítve?