League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sadface
?

I decide when I'm done.

ronihun
Csak én nem tudtam róla, hogy diamondnak is van felesége? <#guluszem1>

...

ronihun
õõõ nem
"The top three teams from the event earn a berth in the World Championship and the first-place winners take home a $50,000 USD prize."

...

SzirmosSzisza
Elindulok haza melóból, remélem mire hazaértek nem lesz 1-20 a gambit 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Mindegy visszadobott 90 pontra. 😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
EU (meg NA is) csak 2 csapatot küld.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Kobe a legjobb kommentátor pedig, értelmeseket mond és jó a stílusa is.

sadface: meg kellett volna várnod <#nezze>

ronihun
Én legjobban LD,EG,GMB -nek örültem volna, ez a három csapat akinek "szurkolok", a többi csapat nekem olyan, hogy vagy egyáltalán nem érdekel, vagy utálom. FNC meg SK-t pl kifejezetten nem szeretem.

Quikshotnak csak a hangja meg az akcentusa zavar, amúgy nincs vele baj.

...

j0nNyKa
#37737 +1
tré, mert ez az ld nagyon megérdemel most bármit, tényleg kurvajók

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Én nem örülnék ennek. LD sokkal jobb jelenleg mind3 csapatnál és mondom ezt úgy, hogy Gambit fan vagyok.
ronihun
Fnatic-kal van sokszor gondjuk, kicsit éreztem, hogy ez lesz, meg szerintem ma nem is játszottak olyan jól, mint tegnap. Amúgy engem is felidegesített, sokat hibáztak ma... De remélem holnap sikerül nekik. Örülnék egy klasszikus GMB,EG,FNC továbbjutásnak. Mondjuk Lemondogs nagyon erõs, eddig ez az elsõ meccs, amit nem tudok eldönteni, hogy mi lesz.

...

jazzy
Quikshottal mi a baj, szerintem jól kommentál és vágja a dolgokat, a másik nyomorék aláírom.
j0nNyKa
nyilván ilyen "túlzás" volt, nem ástam el õket, csak felbasz, hogy sokkal jobbak õk annál, minthogy így sorozatban bukjanak
olyanok most picit szvsz mint az sk volt .. 😊

a gambit játékát nagyon élem mostanság, csakhát az ld egyszerûen.....

ronihun
Azt ne mondjátok, hogy quikshot meg kobe fogja kommentálni <#levele> EU legrosszabja NA legrosszabjával, tökéletes....

...

ronihun
sry, úgy emlékeztem FNC summoner iconod volt, csak nem értem miért halt meg a szemedben az EG?

...

j0nNyKa
nem értem miért olyan nehezen kibogozható dolog, hogy az egnek meg a gambitnek szurkolok

sadface
Most komolyan nem hiszem el. Promo Gold 3-ba: 1 win utána 2 olyan meccs.. az elsõn 2-25 a vége 19 percnél fejezték be.. a másikon meg rumble afk. Riot PLS

I decide when I'm done.

ronihun
nem értem miért olyan meglepõ, hogy EU 6 legjobb csapata között zajló meccseken veszít valaki

...

Hegi90
mármint syndránál még az is közbejátszik, hogy semmi gap closer, fos move speed és még a cc-ket se tudja egybõl dobálni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
ha most a gambit is szopik, toborzok sg-rõl pro teamet, és 2 év múlva megnyerjük az lcs-t.
a jungler pozíció már betelt, csak soha senki ne bannoljon ellenünk fiddlét <#idiota>

SzirmosSzisza
fuck, ma se tudok hazamenni :c

j0nNyKa
a szememben!

ronihun
not yet

...

j0nNyKa
rip eg :C

jazzy
Syndrával 1 baj van, az hogy kurva nehéz játszani, egyébként borderline op soloqban. Nincs olyan caster a világon akit nem zoneolnak ki bruiserek.
Hegi90
jah nézegettem már videókat meg tippeket hozzá, és úgy látom hogy a titok az a DFG, meg hogy legyen legalább 3 labda lent, abba bárki belepusztul. Ezen kívül rohadt könnyen kiszed/zone-ol szinte bárki, úgyhogy jó reflexek sem ártanak zhonyahoz. Így bármennyire is csábítónak tûnik a champ, ugyanazok a gondok vele, mint a többi mides mainemmel, így sajnos nincs kedvem szenvedni még ezzel is.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sadface

42:40.😄D😄😄

I decide when I'm done.

zeli
😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fabio Capello
Egy hétlabdás Syndra ultiban megpusztulsz, az hótziher, csak kivitelezni baromi nehéz, nekem talán egyszer sikerült eddig összehoznom, hat labda már simán megy...

Mydgard
Viszont a Khazix az teljesen kiégetett, nem megy vele eredmenyesen a játék. Vagy a buildem nem jó vagy a skilleket nem megfelelõen használom. És igen könnyen lehal.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

SzirmosSzisza
Szerintem Heimer és Sion a legnehezebb <#email><#kuss>

j0nNyKa
semmi gond, PBE-n már tovább nerfelték

zeli
Syndra nagyon jó amúgy, és tényleg nagy a burstje, azért nem játszanak vele, mert az egyik legnehezebb karakter a játékban.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Mydgard
Hát nekem most is OP-nak tûnik, akkor milyen lehetett elõtte... ?! 😛

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

SzirmosSzisza
Sikerült megvenned azt a karit, akit kb mindenki otthagyott a nerf után, mert már nem olyan erõs ?😄

"Na meg kell hozzá egy kis szerencse is az elején, hogy ne feedeld az ellenfelet." - õõõõ, oké.

Luciant ne, jövõhéten úgyis ingyenes akkor ki tudod próbálni.
Mydgard
Csá!

Tegnap estefelé gondoltam egyet, ha már van egy kis hulladék IP-m (11k) veszek valami új karit. Némi dilemma után (Darius vs. Draven) ez utóbbi mellett döntöttem, elsõnek õt kéne kipróbálni.

Az elsõ kör elég kétségbeejtõre sikeredett 😄 (4-12-x), de a második már igencsak felvillanyozott (10-0-16). Ez a kari tényleg brutál, kicsit nehéznek túnt, de ha ráérzel a tomahawk dobálásra, hogyan kell mozogni hozzá, hát brutál. Na meg kell hozzá egy kis szerencse is az elején, hogy ne feedeld az ellenfelet. Amúgy ezt a második, jó kis statot solo bot lanerõl elindulva sikerült elérni, ellenfelek GP és Pantheon voltak. A késõbbiekben olyan brutál lett a sebzésem a változatos helyszineken zajló teamfightokban, hogy gyakorlatilag, akaratomon kívûl KS-eltem folyamatosan. 😛

Ez a Lucian is érdekesnek tûnik, de próba nélkül nem szoktam zsákbamacskára ugrani. Másoknál, tapasztalat?

j0nNyKa
csak egy kis meccs utáni szokásos 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NuggetsKetchup: rammus
Lanboy: ty thresh
NuggetsKetchup: son of a bit ch
Anolî: FDP DE RAMMUS
Lanboy: report rammus afk thank you
NuggetsKetchup: i gonna fuking
NuggetsKetchup: report u
Eloryn: ori honored 😊
NuggetsKetchup: bot shut up
Lanboy: i did not flame him 1 time
Goshak: i say
NuggetsKetchup: u wasn't in our chat
Goshak: he is bad
Lanboy: only asked questions
NuggetsKetchup: u are just happy to win
Lanboy: to make plays
Goshak: thats all
NuggetsKetchup: cause u was gonna loose
NuggetsKetchup: if he play
NuggetsKetchup: kk
NuggetsKetchup: now leave
Lanboy: never flame
NuggetsKetchup: or u are report for negativ attitude
NuggetsKetchup: idc
Eloryn: 😄D
NuggetsKetchup: why i would
NuggetsKetchup: i fuk english people like u
NuggetsKetchup: too proud of ur language
NuggetsKetchup: go hell man
NuggetsKetchup: y u are idiot
Eloryn: u mean go to hell
Anolî: Nuggets tu duo ?
NuggetsKetchup: i know
NuggetsKetchup: now fuk off
NuggetsKetchup: y y
Goshak: i dont care about english
Goshak: really
Goshak: because
NuggetsKetchup: and your mum
Goshak: idi nahui
NuggetsKetchup: should stop suk dick
Goshak: eblo
NuggetsKetchup: we are all happy
NuggetsKetchup: now fuk off
NuggetsKetchup: u are unfair like hell
NuggetsKetchup: one afk
NuggetsKetchup: u won't report him
Eloryn: well guys sorry for that trist in your team.
NuggetsKetchup: if u want
NuggetsKetchup: funy story

Metalmilitiakid
ó vazze 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

j0nNyKa
pbe changes - olaf reworknek tûnik

Hegi90
Meg amit a tobbiek is leirtak. Amugy ugyanezen a kerdesen agyaltam en is syndraval kapcsolatban. Ha jol emlekszek valami theorycrafter kiszamolta mar, es neki van a legnagyobb burstje 6os szinten. Annievel legutobb szoptam is ellene kemenyen.

Hegi90
Ugyanazert amiert az amumu, seju, annie es tobbi ilyen champ sem. Egy jo csapat tud ugy helyezkedni, h ne erjen el az ultijaval tul sokat. Mig egy random emberekbol osszeallitott ranked csapat eleg ritkan kepes erre.

SzirmosSzisza

"
Ale¹ "Freeze" Knì¾ínek · 7,591 like this
5 hours ago near Deutz, Nordrhein-Westfalen, Germany ·
Death recap from Kayle flash Q+E, 2114 damage in 0.11s. Yep yep oneshot. Alex Ich Balanced champion ofc
1"

EUW normal gamekre keresek 30as társakat. Név: Casualera

jazzy
Az egész division 1 nem normális és rakás szar, cserébe riot leszarja és majd s4re talán megcsinálja, vagy nem.
Tudom, hogy volt már szó errõl az lp-s dologról silver 1 tetejével kapcsolatban, de most mikor silver 1 legelsõ meccsét megnyertem és a rendszer képes volt adni +5 lp-t, majdnem lenyeltem a nyelvem.
Ez normális? Pláne azok után, hogy az utóbbi kb. 30 meccsemen több mint kétszer annyit nyertem, mint vesztettem? Ezek után vagy 10-es winstreakek vagy semmi?

zeli
Early burstje erõs, de latere visszaesik, más midesekhez képest, és nincs semmi escape skillje.

j0nNyKa
én azt mondanám azért, mert branddel vagy talál a kombód, vagy semmit nem érsz, míg mondjuk egy fizzel meg kell nyomni három gombot, és penta 😊
jóhát.. sarkítva.

Miért nem látok soha Brand-t pro csapatokban? Olyan szar lenne vagy mi?