53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    gtronic tanított fogalmazni bocs. értsél.
  • jazzy
    már feljutottam promoba :C:C
  • j0nNyKa
    ne juss már fél nélkülem promoba :C
  • jazzy
    megfontolandó
  • Anthrax
    Gyorsan vegyél egy boostot 1 meccsre :D
  • jazzy
    Kezd izgalmas lenni
  • gtronic
    majd rá jön mekkora szar, és mit keress ott,aztán majd megérti hogy hülyeség volt.

én is azért jutottam fel hogy jobb játékaim legyenek és mikor jatszok meglegyen a minőség, mert a normal ahol " im say first" és elkezdik másolgatni hogy az ő gépük szerint ki írta előbb,na az egy fos !!
  • tigeroo
    oi oi srác. hát na, de ha most ez van.

azt elfelejted hogy ezis csak egy hobbi, egy horgász sem jön úgy ahogy te tetted hogy ő már fogott plat 5-ös csukát (az megint más hogy mennyi időt szánt rá azzal szemben aki még csak pedzegeti a témát)

ha pénz van meg minden van, az hogy lehet boostolni valamilyen szinten a riot is "engedi" a rendszerük által. ha van egy ilyen kiskapu, most ki a hibás? aki él ezzel, vagy aki engedi pedig megtehetné a lépéseket ellene?
  • Fletley9
    Arra nem gondoltál ,hogy ha az ellenfélnél 4 fős premade van akkor nálatok is kell lennie valami hasonló turpisságnak? mert kell.
  • j0nNyKa
    ha nem haragszol, nem esnék le hozzád plat 4-be
    erről most így ennyit
  • jazzy
    Mostantól ignoreolom ezt a témát veled sry, nem vagy vevő a segítségre, nem is próbálkozol, így nem érdekel.
  • tigeroo

engem az nyugtat hogy: először is leszögezve, énis sokat hibázok még, nem hiába vagyok silver 5-ben. ezeket utólag átgondolva tényleg csak a fejemet fogom, de egyre kevesebb olyan szituáció van, amit szarul oldok meg percről percre. sajnos nem sok időm van mostanábna lolozni, a rankedem is rozsdál, de S4-re cél minimum goldig eljutni.

2. ez a játék akkor lenne fair ha mindenki ugyanolyan konfigon, ugyanolyan stabil netkapcsolattal, ugyanolyan képzett játékosokkal, ugyanolyan vagy hasonló lelkivilágú csapattársakat adna mint kb az enemyben. ez pedig lehetetlen. az vígasztal hogy elvileg ha valaki nálam feedel, trollkodik, leavel, az kb. ugyanolyan eséllyel megtörténhet az ellenfélnél is, persze murphy törvénye, hogy amikor velem történik valami shit az jobban beleég a kicsi lelkecskémbe. (pont múlthéten volt enemyből egy leaver, beírta hogy meghalt a nagyanyja és elkell lépnie, na az creepy volt...)

bár tegnap pont ráértem egy hosszú nap után lolozni, mondom kipengetem már a napi wint, erre nézem az enemy nagyon nyomul. lolnexus.com-on ki is derítettem gyorsan hogy bizony egy 4-es premade csapat ellen vagyunk. el is vertek minket mint a szart, kicsit mondjuk az felhúzott, miért nem 5 fős premade csapatokkal dobja őket már a rendszer ilyenkor, az hatalmas előny ha 4en kommunikálnak és már ismerik egymást, nálunk meg mindenki szólóba jött. (jójó, tudom normal fos meccs ne sírjak érte) na de ha csak 40percem volt akkor a riot ne bassza már el ilyenekkel :D

sajnos ez a játék ilyen, ezért szeretjük, rapszodikus élményeket biztosít mint egy reneszánsz költő kurvája
  • gtronic
    * fogsz esni
  • gtronic
    ezzel meg magadat minősíted te szerencsétlen
  • gtronic
    tanuld meg carryzni magad + a teamed,MÁSOK IS EZT CSINÁLJÁK !!

Ezért van benned a hiba,és a még másban fogod keresni a hibát nem magadban,addig nem hogy fentebb,még lentebb fogsz esel !!!! fogd már fel
  • tigeroo
    izomszag van :D
  • gtronic
    de amúgy most már nagyon unom hogy bele kell kötni minden írásomba ....
    Én nem fogok hozzátok alkalmazkodni nem bírod elolvasni nem olvasod el,ennyire egyszerű ...

várlak titeket a plat 4ben ha ekkora arcotok van :))
  • BEAST #40950
    Nem gond, ezt már megkaptam Dzsonitól. Viszont a hiba valóban bennem lehet, hisz többiek csakis miattam játszhatnak rosszul... sőt valójában nekik kéne reportolniuk engem! Szerintem a probléma az, hogy játszom még ezt a játékot ebben a formában.
  • jazzy
    Hiába adod ezt a stílust, a hiba benned van és pont. Bíztathatunk arra, hogy igen, diamond material vagy, csak hülyék mind, reportolj meccsenként és egyszer hős lovagként megtisztítod ezt a játékot, de nincs értelme, nem a buksi fejedet akarja simogatni senki, meg az egodat gyepálni, hogy igen, te jobb vagy ennél, ezek jó tanácsok. Magadban keresd a hibát.
  • gtronic
    bischu 50 nyert játék után diamond 5 volt,pedig néztem a streamjet,10ik percben neki is volt 0/8 as riven topos a teamjebe,LEHET Ő IS TUDJA A TITKOT .
  • jazzy
    Az, hogy gtronic platban van, az valami gonosz játéka a riotnak, én itt sok emberről elhiszem, hogy annyit fejlődtek amennyit és örülök is neki, de aki 1 normális mondatot nem tudott soha életében leírni, arról nem. Na mindegy folytatom az ignorálását mert még viccnek is rossz amikor beír.
  • gtronic
    tedd magad üresbe
  • BEAST #40945
    Éreztem is hogy valami nem stimmel. Biztos csak hallucináltam a sok hisztiző "nem lehetek <insert random role> ezért inkább kilépek, de majd csak a játékban" embert. Valóban, így azért mindjárt más!
  • TBTPumpa
    3x estem neki, hogy elolvassam és értelmezzem eme csodás irományodat, de nem sikerült. Pls report me!
  • jazzy
    Te még új vagy, te még nem érted, hogy ilyen, hogy jó pár troll/afk játék nem létezik, csak magadnak képzeled be, mi is átéltük ezt a silver vagyok föntebb való vagyok trollokat kapok korszakunkat, mi is kinőttük, te is ki fogod. Ez az ami naphosszat ment ebben a topicban 1,5-2 éve 10-15 embertől, manapság már nem.
  • Különc
    Viszonylag kipihenten ébredtem, de ezt nem vagyok képes elolvasni, semmi tagolás, nagybetű, "csinálNÁK". Te nagyon értesz ehhez
  • BEAST #40941
    Ez az "oda való" látom nagyon tetszik. :D Azért elmesélhetnéd, mi ez a nagy titok amit te kitapasztaltál és még nulláról is azonnal goldba tenne... Gondolom tegnap is azért volt jó pár troll/afk teli játékom, mert nem vagyok oda való. :)
  • gtronic
    és azt hozzá tenném hogy 1 éve még silverbe szenvedtem voltam én ott silver 1 silver 5 le föl le föl,kaptam én ott +2, +26 ott is,szar volt hogy ott voltam, ki is voltam akadva miért vagyok ott, de még se boostoltam a picsám hanem inkább fel szenvedtem magam,ugyan ez volt goldba is,viszont most ha csinálnák egy új accountot nem jelentene gondot felvinni, mert tudom hogy kell mert én magam tapasztaltam az egészet, és igen örülök neki hogy így történt mert 100x jobb vagyok mint egy jött ment boostolt ...

" de hisz mi különbség van a plat 5 és a gold1 között " pont annyi hogy én gold1 ből vagy 5x estem vissza 3 ba mert nem voltam oda való,valszeg te se voltál oda való !!!! MMR meg biztos nem poénból van :))
  • Fpocok
    +1
  • gtronic
    gtronic megmondja aki boostololtatja magát az egy béna s**t,nekem is tetszik a diamond keret még se boostoltatom oda magam :)) marad a plat,én magam szeretnék odáig eljutni,MERT van annyi tartásom HOPP !!!
    BOOST UNDORÍTÓ PONT !
  • jazzy
    és hogy melyek a legnagyobb troll gamek, minden tier div5
  • j0nNyKa
    meg elég megnézni most akár ingame mindenkinek a saját divíziójának 5 tierjét - melyikben hány játékos van, hány ponttal, hány van épp promóban, stb.
    vicc. rossz.
  • jazzy
    These changes are hitting the PBE now and will be live next week after the end of Season 3:
    Clarity of progression is a major point of feedback we wanted to act on, so we’re removing clamping completely for anyone below Diamond I
    Players should no longer see tiny LP gains except in extreme edge cases or at the top of Diamond I. The small LP gains are necessary in Diamond I to ensure Challenger represents only the very best players and is highly accurate.
  • SzirmosSzisza
    Őszintén nem tudom, mikor játszottam Gold III körül kaptam ellenfelek, de amint dingeltem Gold V-öt nem rankedeztem többet :D
  • ronihun
    Az éppen elég lesz egyelőre. Szerinted mennyien ülnek bármelyik tier alján potato 8 mmr-rel?
  • SzirmosSzisza
    Változtatnak magán a rendszeren? Nekem az rémlik, hogy csak Tier V-öket variálják, hogy vissza lehessen esni.
  • ronihun
    A prok se szeretik.
  • jazzy
    hát ha felhúzol kétezerér megköszönöm :D

#40929 ha nem érdekli őket annyira akkor miért változtatják meg? érdekli az őket szerintem
  • SzirmosSzisza
    Attól függ mi számít elbaszásnak. Azt sikerült elérni, hogy több ember játsszon, az ilyen jajj 1 LP-t kapok meg kisebbség, szóval nem hinném, hogy annyira érdekli őket.
  • j0nNyKa
    csakis az én tisztelemre baszták el, úgyhogy marad szar
    my bad
    plat vagy má? vagy kétezerér felhúzzalak? (magaslabda lelövöm magam)