League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
True :C
SzirmosSzisza
Azt látjuk majd meg, hogy bármelyik nyugati csapat van-e ázsiai szinten 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
amirõl most beszéltek, az basz fel - diamond nyomott egy nagyon jó aatrox jungle-t (visszavonom a majomkodást 😛), erre most mindenki ezt fogja erõltetni 😞
már tegnap is jött kettõ is, ki is kaptam mindkettõvel

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Õk már talán vannak EU szinten, 1. meccsen meglátjuk majd, a többi említésre se méltó.
SzirmosSzisza
Cloud 9 eléggé ígéretes.

úha, érdekes lett a banner 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
Amúgy még régen gondolkoztam Drunken Lee Sinrõl, részeges karate mozgás, szaké a kézben, amit ugyanígy hozzávágna a Q-jával.

...

jazzy
( van még ember a Földön akit érdekel a nyomi na scene, fõleg ez a 2 alja csapat? )
ronihun
Jó csak az a különbség, hogy az nem érdekel mert utálom az NA csapatokat.

...

szerintem akkor még jobb lenne hogy amikor a kókuszgolyót eldobja (Q) kezébe se lenne,és ahogy a cd vissza töltõdik vissza kapná 😊

SzirmosSzisza
Ha jól emlékszem NA-ban is hasonló a helyzet TSM és CLG esetében.

j0nNyKa
jajaja és még õszintének is tûnt, nem csak muszájból
big thumbs up nekik <#eljen>

Metalmilitiakid
nekem a lol kliens fõképernyõén a jobb oldalon elsõ sorban a csaj mellett jobbra álló gyerek feje köt le mindig, mint valami pszichopata akinek épp tetszik amit csinál 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ronihun
Csalódott vagyok, mert mindkét csapatnak ott kellene lennie a world championshipen. Ugyanakkor örülök, hogy a GMB és a LD ott van, legalább lesz EU-n belül is valaki akiknek szurkolhatok. Ami viszont megható, ha lehet így mondani, ami a meccs elõtt és után is volt.
Froggen tegnap ezt írta:
"Somehow Gambit and us always ends up playing eachother
atleast one of us will go to worlds this year GL @GambitEsports ! "
A meccs után pedig az egész EG team odament mosolyogva megölelte az "ellenfelet" és gratulált. Ez szép dolog volt.

...

sadface
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak nekem akadt meg a szemem? 😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Azért az eléggé alap volt, hogy a Q-t ki kell cserélni valami kókuszdióra vagy valami 😄

SzirmosSzisza
Lemondongs vs Fnatic kezdõdik lassan akit érdekel, igazából ez már "csak" az 50k-s elsõ helyezésért megy.

ronihun
fuck yea, azon gondolkoztam amúgy is, hogy ha Renekton kapott új animációt akkor Lee Sin is kapjon

...

j0nNyKa
sebezni tudod <#idiota>
nekem ezzel a builddel az aatrox az egy.. gyengített zac.

jazzy
GAMBIIIIIIIIIT YAY
SzirmosSzisza
Én azt hittem még egy BT-t épít majd. Amúgy Aatrox nagyon undorító. Eleve nem tudod sebezni passzív alatt + még Diamond vett rá GA-t is 😄

ronihun
<#rinya> gg GMB

...

sadface
Genjara minek
AMÚGYMEG IGEN BAZDMEG GAMBIT!

I decide when I'm done.

j0nNyKa
mfre minek
amúgymeg GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT

sadface
~40 perc Genja 0 +as Ahogy megszokhattuk.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Igazából csak amiatt, mert az az egyetlen Jungler akivel tud játszani 😄

j0nNyKa
ja érdekes vele
de overall a meccs az nagyon adja <#eljen>

SzirmosSzisza
Nem értem miért adnak Snoopeh-nek Jarvant :/

j0nNyKa
hunter!!! 😄
"Now lee sin's E just needs to splash his drink around the area when he smashes the coconut."

j0nNyKa
na ez basz fel a gambitben
tudnak õk így is játszani
diamond pl. minek majomkodik bármi mással jarvanon kívül? miaf*sznak?

SzirmosSzisza
Úgy néz ki Zac a siker kulcsa 😄

jazzy
Zac Zac és megint Zac.
SzirmosSzisza
Megfeledkeztem róla, de ahogy nézem nem is baj, Gambitrõl már az elmúlt napok (múlt hét) során lemondtam 😞

jazzy
ronihun
ki nézi?

...

Kly
😄D

Scientia potentia est.

Metalmilitiakid
Meg volt az elsõ single digit HP s killem, hát vmi marha vicces volt, hogy 40 hp ról menekülve még 8 HP val túléltem a majdnem full HP s Master Yi-t a shacoval 😄 Csúnyán tolta a wtf et rám XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

sadface
a thumbnail alapján jó lehet.😄

I decide when I'm done.

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

j0nNyKa

ronihun
soloq: írtam, hogy mideznék fizzel, elõttem lévõ írta, hogy õ fog fizzel midezni, és nézzem meg az elõzõ x meccsét, mondtam, hogy én 7-2-be vagyok vele neki meg 50%os winje van, azt mondta ja mert szar csapatokat kapott, mondtam, hogy jó menjen, de már gondoltam ezek után hogy blamer... elkezdõdött a meccs, egerem elbaszódott, mondtam nekik, hogy megcsinálom addig muszáj afkolnom, erre írták, hogy restartoljak, restartoltam, visszaértem 5-1-be állunk, visszajöttem szintbe, killeket is szereztem, de közbe folyamatosan ment a flame a mid meg a bot között, erre a fizz ragequitol, majd visszajön, és flamelnek tovább, a lényeg, kiszoptunk, és a fizz, aki erõlködött, hogy restartoljak, amit nem akartam, a végén azt mondta reportolni fog mert miattam vesztettünk blabla, de tényleg ilyen undorító attitûdöt nem láttam mostanában, mint amit ez mûvelt, és a legszebb gold 2es volt

...

SzirmosSzisza
Zac nem sokat tett hozzá imho, Zed fed lett és instant felrobbantotta az ADC-t, innentõl vége a játéknak :/

jazzy
Akkor Lemondogsot nagyon nem ismerték ki, bár én nem vagyok pro, szerintem annyira egyértelmû, hogy azt a Zacet bannolni kéne ellenük, felbasz.
Én Gambit fan vagyok, de tény, ami tény S2 nagy részében õk alkották meg az új metákat, most sajnos csak futnak utána. Arról nem is beszélve, hogy egy furcsa koreai párhuzam, de a CJ Frost ugyanezért kapott ki a KT Bullets-tõl, mert nem voltak hajlandóak bannolni a Zac-et, mikor nagyon jól tudták, hogy az ellenfél top játékosa zseniális Zac-el. Egyébként nem értem miért nem kap már egy hp/lvl nerfet mert ez az elastic micsoda damage nerf (-20) nem oldott meg semmit. Egyszerûen a ZAC must have pick competitive szinten, és én rühellem az ilyeneket...

ronihun
UnderDogs gg

...

ronihun
Szerintem az történt mint MYM-mel, kiismerték õket a tapasztaltabb csapatok.

...

SzirmosSzisza
Úgy néz ki Gambitnek nem jön be az "adjuk oda nekik az összes OP hõst" taktika 😄

jazzy
Amúgy mióta Kerp abbahagyta a Shenezést és elkezdte a Karmázást azóta lett egy kalap szar az Alternate, pedig elõtte annyira jó volt õket nézni, sajnálom hogy nem kerültek be, de nem is érdemelték meg.
Gambitet megint outpickelték a champselectben, ez a zac jarvan 4 kombó ez kegyetlen...

sadface
éstényleg. Akkor van neki.😄

I decide when I'm done.