53877
-
#41407 ejnye kezdek zippósodni -
#41406 nehéz nyerni, pláne ha 1 flémel champ selecttől mer ő utálja xy champet, de zilean ellen így lehozni azért ritkaság, pláne ismerve a saját képességeimet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#41405 valahogy mindig nekem van a legkevesebb killem és a legtöbb(/2.ik legtöbb) sebzés champekre. intresting. -
#41404 Nem tudom hogy sikerült, de carryztük szomorúarcot :D
-
#41403 ki is próbáljuk jazzyvel -
#41402 megtaláltuk szomiarc westes accát
ő az -
#41401 én is azt hittem aram map, igy annyira nem is jaó -
#41400 http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1r70tv/quick_fix_for_dual_lane_targons_brace_making/
Érdekes, 2-1-2 lane :D -
#41399 igen ma tűnt fel nekünk is
nekem elsőre nem tetszett, én azt hittem aram mapon van, de summoners riften, ahol egyérteműen a mana nélküli bruiserek nyernek -
#41398 van már EU-n is? :O -
#41397 Ez a one for all nagyon epic.:D 5 ziggs kegyetlen.:D -
Jowanson #41396 link
Szarnak a pofon de pár dolgot amit még nem próbáltál érdemes kipróbálni, hátha javul valamit. -
#41395 Igen. Ha leveszem Low/Medium beállításra, akkor a véletlenszerű akadozás megszűnik, viszont a Lag, így is megmarad. Nem tudom mi lehet a baj, de zavaró a dolog. Olyan, mintha PBE szerveren játszanék 200-as pinggel, persze a játék szerint csak 38-as a pingem.
Remélem javítják. Minden esetre írok a supportnak, mert hátha nem tudnak még ezekről az anomáliákról. -
#41394 Próbáltad lejjebb venni a grafikát? Itthoni gépen nekem is le kellett rakni low-ra, mert nem volt meg a 60 FPS :/ -
Jowanson #41393 Nekem 3.13-al kezdődtek a hasonló gondok. Howling Abyss játszhatatlan szinten szaggatni kezdett amint 2-3 champion ability/spell effect volt a képernyőn. Ez azóta valamelyest javult, de még mindig irreális fps drop-ok vannak néha.
Hasonló a szitu Summoners Rift-en is, de ott nem esik le annyira az fps hogy totál szaggasson, de teamfight-oknál érezhetően visszaesik az fps. Valamint legelső vásárláskor ugyanez amit leírtál, machete+5 poti vásárláskor az 5 potit amíg megveszem olyan érzés mintha 2-3fps-re leesne, de utána megy normálisan.
3.13 előtt ez egyáltalán nem volt, nem tudom mit basztak el benne. Újraraktam a videókártya drivert, LoL-t is azóta, semmi javulás. Olvasgattam akkor fórumokat, volt aki azt írta hogy valamit a textúrákkal rontottak el de megoldást a problémára sehol nem találtam.
Videókártya driver reinstall, LoL reinstall és ha úgy sem változik semmi akkor ez van. Esetleg pár verzióval régebbi drivert meg lehet próbálni, de szerintem a Riot Qrt el valamit elég erősen és szerintem ők se tudják hogy mit. -
#41392 Panaszkodás ON:
A patch óta több problémám lett a játékkal, mint eddig.
Most, ha meccs közben a shopban vásárolok valamit, 1-2 pillanatra megáll a játék a "vásárláskor" és folytatódik. Olyan, mintha laggolna, pedig 38-as pingem van.
Persze ez nem akkora probléma, mert ehhez még hozzá is lehet szokni.
Viszont a képességek használata és a játék reagálási ideje is hasonló. Pl. Ahri-val charmozni akarom az enemy mid-est, de nem tudom, mert később reagál a játék a "parancsomra", mint eddig. És a farmolással is ez a bajom. Lasthitelés sem megy így. Rákattintok a lowhp-s creepre, de csak pár másodperc múlva kezdi el támadni, de arra már "meghal" a mi creepjeinktől. Eléggé zavaró. Olyan érzésem van, mintha PBE szerveren játszanék. Néha pedig csak úgy random elkezd akadozni a játék, holott a gépigény simán megvan. Eddig Very High beállításokon 1920x1080-as felbontásban is zavartalanul futott. Nem értem mi történt. A 3.14 patch előtt olyan érzésem volt, mintha egy béta fázis végében lévő játékkal játszanék. A 3.14 patch óta viszont olyan érzésem van, mintha egy Pre-Alfa verzióval játszanék.
Nem tudom, hogy ez egyedi hiba-e, vagy másokat is szívat a játék.
Remélem lesz javítás mielőbb, mert ez így élvezhetetlen/"játszhatatlan" számomra.
-
#41391 stream on -
#41390 ez :DDD
-
#41389 semmilyenben, amcsi ismerőstől van -
#41388 Őőő, ez most lesz hétvégén: http://www.sk-gaming.com/content/529182-IEM_Cologne_is_upon_us
tl;dr: Cloud 9, Fnatic, CLG, Gambit, Team Turquality, Team RED -
#41387 :D
-
Chris #41386 Már ilyen széles körben küldenek béta meghívókat arra?
-
Chris #41385 Én hetek után játszottam most egyet újra és ami egyből feltűnt, tökmindegy mennyire farmoltam szabadon Tryndával, nem tudtam szintben elhúzni. Ezelőtt volt úgy, hogy akár 4 szintet is sikerült rávernem mondjuk a botlanere, kicsit kevesebbet a többi solora, de most gyakorlatilag mindenki ugyanakkora volt. A nagyon lemaradó ellenfél meg max 2 szinttel előzhető meg ha feleannyi (!) a farmja.
Szóval vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban.
-
#41384 ja, elder scrolls online-t :)
ha azt megunom, lehet róla szó, bár még átgondolós, most valamiért platban is szörnyű game-ek vannak, megint általános a meccsenkénti minimum 3-4 ignore :(
minőségtelen flamer szar gameket meg nem szivesen streamelek, de meglátjuk :) -
#41383 akkor lehet énis maradok a jól beváltnál...
streamelni fogsz valamikor a hétvége folyamán? -
#41382 Ha esetleg valakinek lövése se lenne miket állítson be masterynek most: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1r4lvi/season_4_mastery_survival_guide/ -
#41381 van "philo", és goldod is azzal van a legtöbb, meg early sustained is, nem beszélve később a cdr-ről meg a shureliaról
de nem akarok itt papolni erről az itemről, lehet ez csak az én tapasztalatom, mindenesetre a másik kettővel nem voltam jó egyáltalán, ezzel meg nyertem minden game-et -
#41380 háát manaregenről még nem tudok nyilatkozni, de azt sem mondom hogy visszasírom a philosopher stonet, van pénz ward helyett ezt hozni, nem csak egy charmot. nekem nemvolt gond a manaregennel, igaz az adc elég vérszegényen játszott (látszik is a farmján) aztán pokeoltam eleget neki. tény, hogy könnyebb volt a vision control a pályán mert nem volt supportjuk.
most hétvégén lesz egy kis szabadidőm és szeretnék minimum 10 meccset tolni minden support item variációval. -
#41379 Nekem a HP csík fura még nagyon, volt, hogy észre se vettem, hogy én tankoltam a tornyot aztán egyszer csak halott voltam :(
Meg mintha lvl 2-3-ra is nehezebben dingelne az ember duoban. -
#41378 dragonnál pink az mondjuk free gold az enemynek, meg az ilyen teemo zed botlane ellen pont érdekes tesztelni az új dolgokat :)
viszont abban az aps support itemben én nem érzem az erőt, nem ad pl. cdrt meg manaregent az early game-re, meg úgy overall szarabb mint a többi, nem ? -
#41377 hmm mondjuk való igaz, baitre tökéletes. egy pink dragonhoz és vége :D végre mostmár lehet CARRYZNI supporttal, most is teemo + zed jött botlanen, mostmár több esélye a supportnak ilyenkor ellenük (plusz visionnal kiszorítani őket szépen)
(dat gold income) bár ez elég fisifos meccs volt, jax volt elvileg a junglerünk smite nélkül:D
szóval el lehet felejteni azt hogy hoznak 2 adc-t és bedarálnak minket. S4, kezetcsókolok neked :*
-
#41376 Ilyenkor mindig nehéz ezeket megszokni, én már season 1től játszom, azóta nagyon sok minden változott, és emlékszem, hogy tavaly se volt sok mindenről fogalmam a változások után, aztán beleszokik mindenki. Szerintem nincs semmi elrontva a változásokkal, szükségesek is, meg nekem tetszik is mindig, amikor megváltozik a játék menete, és újra kell tanulni. A trinketek, a VU ingame, meg úgy az egész szerintem jó. Első hetekben meg mindenki supportot fog pickelni ofc. Tegnap Krepo streamelt és kb mindig volt valaki aki supportolni akart helyette. A lényeg, hogy még van mindenkinek 1-2 hónapja megszokni a változásokat a reset előtt. -
#41375 szerintem kurvajó, egy jól elrakott pinkkel tök jól lehet baitelni, illetve insta lehet látni fontos objective-eket
a trinketek nagyon megdobják az egészet, az alapvető ward itemes wardozás meg az égvilágon semmit nem változott
nekem most nagyon bejön a supportolás, csak balance-olják a support itemeket, meg basszanak valamit az annie-vel, és all good -
#41374 ez az új ward rendszer nem gyütt be...
elég lesz megszokni, tény hogy pörgősebb lett tőle a dolgom mint support, de egy nagy katyvasz az egész (pláne bölcsödében érzem magam amikor mindenkit percenként emlékeztetek hogy rakjanak le totemet) -
#41373 yasuo revealed
hát.. uncsi.
nem élem az ad metát, amiben egy champion 3 dash-t kap. lófasz. -
#41372 Nem. Ha nyersz fentebb jutsz, ha vesztesz lentebb kerülsz, ez minden játékban a ranked értelme és felépítése. -
#41371 Sziaszok! Az érdekelne, hogy most rangsoroltak be Silver II-be és ez meg fog maradni véglegesen? -
#41370 az a legszörnyűbb hogy az udyrral ketten megnyertük ennek a faszrágó premade-nek SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eloryn joined the room.
Wildsound joined the room.
Whiskers McGee joined the room.
Lynko joined the room.
Wildsound: Mid please
Wildsound: dont ban kass
Wildsound: or fizz
Whiskers McGee: AD / Top
Wildsound: :(
Wildsound: ban ahri
BestDiablo: jungle
BestDiablo: someone want mid?
Wildsound: yeah
Wildsound: me
BestDiablo: not you
Wildsound: uhh
Wildsound: ok
BestDiablo: just a question
Eloryn: i can go kayle
Eloryn: what's your jungler ?
Whiskers McGee: let wildsound mate
BestDiablo: udyr
BestDiablo: jung
Eloryn: i have udyr
Eloryn: if you wanna swap or something
Wildsound: Some reason you won't let me mid?
BestDiablo: you are not alone
Wildsound: Yes?
Wildsound: You won't let me mid since Im premade?
BestDiablo: ty
Whiskers McGee: cc motherfucker, do you have it?
Whiskers McGee: kayles such a good choice against Lux btw, I'm proud of you son
Wildsound: GL trying to win with a bot lane of me and whiskers
Wildsound: we hate being bot together
Eloryn: and btw are you gonna stop that "son" bullshit, or do I have to start this game with ignore ?
Whiskers McGee: Here's a proposition
Whiskers McGee: Suck a dick
Whiskers McGee: Son
Wildsound: It just stinks you stop someone going their main role
Eloryn: nah, i stay with ignore + report, works better i guess
Wildsound: for no reason
Wildsound: gl winning with a bot that feeds -
#41369 Ao shint, vagy Xerath reworköt kérek. -
#41368 hát, nagyon fed esetben egy 300-as shield, vagy viszed a "shureliat", úgy mellesleg lesz vagy 1000-1500zal több aranyad, és megvéded máshogy akit meg kell :)
nagyon gáz gyakorlatban az az item a "shureliahoz" képest