League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
igen de neked valszeg picit alacsonyabb az mmred, mint a mostani divíziódban kéne
nekem sky-high, egyszerûen ez a hülyeség, hogy nem lehet visszaesni ligát, cserébe valami I-bõl feljutni valami+1 V-be ilyen undorító, nem élvezhetõ, nem kifizetõdõ f*sszopás 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

tigeroo
tegnap 2 win 1 loss és úgy vagyok +3 LP-ben..😄
tigeroo
az mit jelent, miaz az MMR?

(seosem hallottam róla)
BEAST
Tehát akkor az a normális, ha egy sikeresebb loss széria után soha a büdös életbe nem tudsz annyit nyerni, hogy ellensúlyozd a lossokat? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
https://www.youtube.com/watch?v=TvV4hGdByJI&t=2m42s

#38342: mert alacsony az MMR-ed, nekem 30-12 az arány 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tigeroo
winért 13, lossért -23 lp nálam...
SzirmosSzisza
Én imádom az ilyeneket 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Asszem ennél idegesítõbben editált videót nem láttam még ebben az évben.
SzirmosSzisza
Hydra gp-n op :o

BEAST
Én meg újra felbátorodva kb az elsõ meccsemen egy olyan játékossal futok össze, aki végig annak örül, hogy reméli promo meccset cseszett el a csapatnak miközben vakon rohant az ellen közé. Nincs kiút. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

j0nNyKa
tök valid, hogy eddig ~27 pontot kaptam winért, gold1ben meg egy ilyen meccsre kapok 6 pontot.

j0nNyKa
ja hát lighting mage-et emlegettek, ez lesz az

TBTPumpa
Közeljövõben érkezõ Champion?

Illetve pletykálnak egy új nõi ADC-rõl is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Ez csak azért van, mert szombat késõ délután - kora délelõtt replay után nézelõdni úgy, hogy ne tudd meg ki nyert, az priceless, minden másra ott a mastercard.
ronihun
Most néztem csak meg részletesen a Worlds schedulet... hát elszomorító.
Tehát aki tegyük fel dolgozik, vagy iskolába jár, az a group stagebõl kb 3 meccset ha fog látni. "De group stage unalmas stb." mondjuk, kibírom.
Negyeddöntõ: Hétfõ 23 óra, Kedd 1 óra, Kedd 21 óra, Szerda 4 óra. Vagyis a 4 meccsbõl 3 olyan idõpontban van, amit kétlem, hogy legtöbben megengedhetnek maguknak. Tehát még én is, aki iskolába jár, esetleg a 23 órai bo3 elsõ meccsébe bele tudok nézni, de még úgy is esélyes, hogy másnap hulla leszek. DE oké, negyeddöntõ, kit érdekel ugye...
Elõdöntõ: Szombat 5 óra! és szombat 21 óra. Itt, ha valaki nagyon akar felkel 5kor persze, de azért ilyenkor szombaton az ember inkább alszik. A 21 órai már inkább oké, de mivel bo5 lesz, ha jól tudom, ezért ez is éjszakába fog nyúlni, bár legalább szombaton.

És a kedvencem október 5. szombat hajnali 5 óra, League of Legends World Championship Finals! FUCKYEA

tl;dr: EU stream schedule szopás

...

SzirmosSzisza

jazzy
Engem nem különösebben izgat az EG, nem akadok ki rajta. Jobban örültem volna Alternatenek, de elcseszték.
Metalmilitiakid
Ezt most kicsit fáj 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
Nem értem miért kell ezen kiakadni, nem vették el EG elõl a helyet, hanem nem érdemelték ki. Van különbség a kettõ között. Így is egy csapattal többet indíthat NA/EU, mint Korea (vagyis nem, mert Korea nyert, így ugyanannyit). Ha meg Gambit / Fnatic / Lemondogs kiesik már a csoportkörben, akkor kiesett volna késõbb is. Talán még jobban is járunk, mert legalább látjuk õket játszani, nem úgy, mint tavaly a TSM-et, aki szintén védett volt és játszott összesen 2-t és ment haza 😄

A hajnal amúgy tényleg gáz, Gambit elsõ két meccse hajnali 3-kor és 8-kor lesz :/

jazzy
#38325 kb a véleményem erre, 1 fun eventre csak idióták tesznek rá ilyen tétet.

De meglett, így EG nem jutott be, amcsikat megint elverik és korea nyer, ezt majd megnézzük felvételrõl mert hajnalban lesz, kapunk 1 skint és jöhet s4.
SzirmosSzisza
Nem. A buzi EU csapat leszarta az All Starst, ha megnyerték volna, akkor 4 csapat indulhatott volna EU-ból (mostani állás szerint EG), ha nem utolsók lettek volna, akkor Fnatic-nak fix helyett lett volna. Lehetett tudni idõben (elõször nem volt megmondva, mi lesz a nyeremény, szóval Korea trollkodott és pl Locodoco-t akartál küldeni ADC-nek, aztán amint kiderült mi a tét, leszavazták 😄)

ronihun
Így elsõre azt mondanám, hogy Group A: Lemondogs, SKT T1 - Group B: MVP Ozone, Fnatic (bár remélem GM😎 jut tovább.

A két koreai csapat szinte biztos továbbjutó, az amerikai csapatoknak kétlem, hogy sok esélye lenne, fõleg a TSM-nek, a Kínaikról nem sokat tudni, de tavalyi alapján a legjobb EU teameknek van esélyük ellenük.

...

ronihun
Egyébként az All Start így utólag nézve annyira felesleges volt megrendezni, persze várta mindenki, meg fun lesz, de hogy ezen múljon egy-egy csapat további sorsa. Meg, hogy azóta is akik úgy voltak, hogy NA > EU, erre hivatkoznak... Tehát bármilyen sportba ha rendeznek egy all star meccset, az csak a szórakozás miatt van, nyilván nem fognak külön csapat játékosai jól mûködni együtt annyira, mint a sajátjaikkal, meg nem is akarnak, fõleg 1 hét felkészüléssel. Szóval kár volt ennek bármilyen tétet adni.

...

jazzy
Szóval az NA buzi riot azt akarja, hogy péppé legyenek verve ismét selejtezõtõl kezdve :/
Errõl volt szó korábban (All starts elõtt)? Mert imho ez így nem fair.
zeli
Ez mekkora baromság, lol.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza
EU utolsó lett All Starsban es emiatt egyik csapat sem hagyja ki a csoport meccseket.

jazzy
Cloud9 miért van quarterfinalban rögtön ha a fnatic nem? Elmondhassák az amcsik ha már náluk rendezik akkor legalább a negyeddöntõbe bejutott 1 csapatuk?
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Nem (de tényleg volt köztük egy meccs ~1 hete, koreai top 3 csapat kialakítása eléggé bonyolult). Aki most nyer azé lesz a 3. hely a világbajnokságon.

Ez nem ismétlés?
SzirmosSzisza
OGN, KT Bullets nagyon durván nyomja.

SzirmosSzisza
Érdekes, új key binding rész.

j0nNyKa
melyiknek mennyit segítettél, hogy ne faileljenek?

TBTPumpa
Elkaptam a Syndrás meccs végét. A csapatodban mindenki állt egy helyben - míg az enemy nyomult elõre.
Gondolom ment az észosztás a Chat-en és azért nem volt mozgás. <#idiota>

sadface
aha. Elsõ meccs blue ez 2/10 lose, második meccs plat 5 syndra 1/10 lose. Így elég nehéz.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
soha ne féééééééééélj hogy oda sodor a széééééééééééééééééél ahol jóóóóóóóóóóóó
gecimagas az mmred, szerintem simán elmész platig ha akarsz

sadface
énis újra promóba vagyok, de már félek nekiállni. gogo plat jonny.😊

I decide when I'm done.

jazzy
na gézé
Fabio Capello
Ez nem fizetésen vagy nemfizetésen múlik, a GW-nek alapból nagyon jó volt a communityje mindig is, itt egyszerûen az emberek felfogásáról van szó, eljutott a tudatukig, hogy mindenki számára jobb ha együttmûködnek, és normálisan játszanak. Egyrészt. Másrészt, ha balfaszkodsz, vagy más játékát óhajtod elcseszni, nagyon hamar guilden kívül találod magad, és baszhatod a rezet egyedül naphosszat.

j0nNyKa
szopás üzemmód indul

jazzy
csuhajja
SzirmosSzisza
Azért mert az nem moba, nem tudom mit kell ezen csodálkozni. Community meg annyira tudja lelombozni az embert, amennyire engedi, pl szomorúfejjel volt, hogy duoztunk 4-et és mindet elvesztettük, de akkor is mentünk a következõre, mert fun volt 😄

Mazarex
guild wars2vel már január óta tolom, desolation szerón vagyok a TyK-kel

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

TBTPumpa
Ebben van valami. Én is voltam úgy, hogy az elsõ embernek odaadom az accountom - de akkor Katarina és Ahri nélkül maradnék.
Imádom õket, emiatt inkább megtartom (fõleg hogy még Limited Kata skinem is van) - néha-néha játszani is szoktam, de aztán rájövök, hogy ez nem igazán jó ötlet. Régebben napi szinten játszottam, de az utóbbi hónapokban már ez nem jellemzõ.
Sajnos nekem is elegem van abból, hogy mindenki beszól a másiknak, kurvaanyázik és rákot kíván az egész családomnak. Lehet, hogy ez 10 éves szinten buli, de nálam ez a stílus nem nyerõ.

Tudom, nem a reklám helye, de akkor is leírom:
És ha már "normális" MMO. Augusztus végén volt Trial hétvége a Guild Wars 2 játéknál. Kipróbáltam és baromira megtetszett. Azóta meg is vettem és kevéske szabadidõmben inkább azzal játszom (napi 1-2 óra játék). A community viszont maga a Megváltás ott! Egyszerûen felüdülés azzal játszani a LoL ismerete után.

Senkitõl nem láttam ott még anyázást, rákot vagy Noob-ozást. Nagyon segítõkész mindenki. Ha kérdezek valamit, értelmes választ kapok. És nem azt, hogy Shut up Noob és hasonlók.
Külföldiek is nagyon jófejek és a magyarok között is sok rendes taggal találkozni. Teljesen más az ottani Community, mint a LoL-nál.
Talán, ha a LoL is fizetõs lenne, akkor a "buták" kikopnának... talán...
Így viszont néha sajnálom, hogy annyi idõt öltem a LoL-ba, amikor jobb játékkal is játszhattam volna - fõleg, ha még a hangulat is jó a Community miatt. Viszont mégis kellett a LoL "mocsoksága", hogy értékelni tudjam egy más Multiplayer játék közösségét.

Mazarex
2 év után rájöttem, hogy hiába erõltetem, hülye vagyok hozzá,(accountot közben el is vitték), nem érzem benne, hogy olyan nagy kedvvel játszanék, bár lehet csak a zsinorban bukott meccsek, az idióta társak, és "fú de yomorék builded van, nézz meg engem mekkora pro gamer vagyok bronze 2esen" típusu emberek bántják csöpp lelkem, meguntam hogy mindig egymást kell köpködni mer egy kicsiny hibát vét az ember, akkor már inkább egy normális MMO...

TBTPumpa
Miért fejezed be?

Mazarex
Vkinek kell egy EUNE account, úgy döntöttem befejezem. Champek:
alistar,ashe,blitz,fiddle,gp,garen,jax,kassadin,katarina.leesin,lux,master yi,morgana,nasus,nidalee,nunu,poppy,ryze,shaco(erre van egy skin),shen,soraka,taric,tristana, kha'zix, volibear
meg a tristana és alistar free skin.

2 rúnaoldal, silver 5

az elsõ privátüzenetesnek adom

SzirmosSzisza
Leona ellen legjobb counter!

j0nNyKa
bizonyára meccseket szokott eldönteni!
hozni kell mellé napszemcsis Vi-t, és 100% win