53877
0MWkPbn.jpg
  • TBTPumpa
    Jah. Nem mellesleg Very boobs!
  • sadface #41446
    jó oké jó a segge értem én
  • TBTPumpa
    Azt mondtad, nem érdemes Shyvana-ra skint venni.
    De ez akkor is baromira tetszik!

• tigeroo
    ha tudtok szépen pusholni akkor megéri a zöld az ingyen smite miatt, de ennyi (meg az ugye lvl 1-en még lutri hogy mennyire tudtok agresszívak lenni)
  • Különc
    Minden coin item fos = Relic shield
  • ronihun
    én egy guideba a sárgát láttam, szóval én azt vettem, gondolkozni meg nem akarok
  • Czdano
    Supportok: a zöld vagy a sárga itemet érdemes venni gold/5ből? A zöldnek csak az 'átutalt' gold miatt látom értelmét, de nem tudom megéri-e..túlságosan szerettem a shureliát
  • Anthrax
    Oce visszalépett, de nem lett jobb :S
  • SzirmosSzisza
    Uhh, elég sok Airborne cc van :o

#41438: igen, 2-0
  • Anthrax
    sk kikapott ?
  • sadface #41437
    Igen.
  • Mazarex
    más is halgat nightcore-t?????
  • Fpocok
    Már nagyon várom... szerintem márcsak napok kérdése :D
  • SzirmosSzisza
    http://lolhu.tumblr.com/post/291568332/replay :D
  • Jeri
    Egy kis fun a haverokkal ONE for All
    http://www.youtube.com/watch?v=myckPnhlh7w
  • SzirmosSzisza
    Az csak jövőre lesz szerintem :(
  • jazzy
    ja ez a tökömet se érdekli azt hittem lcs kezdődik
  • SzirmosSzisza
    Ahogy nézem SK-t elpicsázták, következő meccs Gambit vs valami orosz csapat, aztán CLG vs valami török csapat. Aztán holnap nagy valószínűséggel Cloud 9 vs Gambit és CLG vs Fnatic.
  • SzirmosSzisza
    http://gambit-gaming.com/en/article/208
  • jazzy
    mi hol mi
  • Zickler
    Olvassa vakali a chatet?
    Eddig a kedvencem:
    "When did Faker leave SK?"
  • sadface #41426

Sok pihentagy. :)
  • Mazarex
  • SzirmosSzisza
    SK vs CW kezdődik lassan.
  • SzirmosSzisza
    De most nincs is meta épp :(
  • j0nNyKa
    jó igen azzal a szóval túloztam, nekem a fő bajom az, hogy megint egy hős, ami az n+1-edik ugyanolyan jellegű, mint amit a mostani meta "megkövetel"
    különc azt írta, hogy végülis nem a meta követeli, hanem a játékos közönség, ami lássuk be, nem túl fejlett agyilag, és nem is túl idős

én szeretném, ha nem arról szólna minden role kb. minden lépése, hogy hogyan készüljön fel a trindákra és rivenekre és társaikra late game-ben
  • SzirmosSzisza
    Wat? Próbáltad? Nézd meg a chatet amit linkeltem, szerintem nem idiótáknak szól a hős :D (one for all, mindkét csapatban ez a hős)
  • SzirmosSzisza
    Hamar kapcsolt :D

• j0nNyKa
    ennek nincsen nagy csöcse.
    egyébként kiragadtam a lényeget és igen, totál true, csak azt nem értem, hogy a jelenleg 2 versenyszerű (sport)játék közül az egyikben miért az idióta lurkókat célozzák az új championokkal?
    sc2-be se raknak 500-at sebző - mindent egyből ölő egységet, csak mert a lurkóknak az bejönne
  • Különc
    Gondolom játszottál már annyit, hogy realise-áld(^^) hogy a lurkóknak a nagy csöcs, mobility és nagy kardok kellenek. Ja és nagy számok, gombnyomásra, nem holmi karakterek ahol ész is kell és egy kis ügyesség
  • j0nNyKa
    ó tényleg kihagytam a shivet :D
    jó tehát szokásos, lapozzunk :D
  • SzirmosSzisza
    Statikk Shiv van neki ajánlva meg AS cipő, offensivenél IE + kicsike botrk volt, ennyire emlékszem :D
  • j0nNyKa
    there you are
    csak nem botrk + trinity + hydra kell neki? jaj az nagyon meglepő lenne
    vagy esetleg trinity nem kell, hanem black cleaver?

más: anivia texture update
  • SzirmosSzisza
    E-je AP :D
  • j0nNyKa
    nekem bassza az agyam hogy még1 ugribugri ad bruiserrel bővült a meta, nem értem miér nem tudnak valami mást kitalálni
    lissandra pl szerintem tök hangulatos lett, meg ugye tervben is van nekik mage, erre csak ezek a szarok meg az adck jönnek zsákszámra
    remélem van némi ap scale-je is, csak hogy trinity-vel op legyen, az tök új lenne
  • SzirmosSzisza
    Érdekes hős, Q-nál fura, nem lehet célozni, hanem arra löki amerre van, meg E cd-je is nagyon vicces, mert kb nincs, ha van sok minion lehet ugrálni rendesen :D

Mondjuk a passzív / energia csík félét nem nagyon értettem, de érdekes hős.

• j0nNyKa
  • SzirmosSzisza
  • Különc
    Néztem a statod, mondom "Hmm, nem is rossz", periférikus látásom szöge lejjebb csúszik: All for faszság, óbazdmeg
  • Nirz
    kipróbáltam volna de sajnos az egész el sem indul mert a pvp kelner net nem válaszol hiba üzenetet kaptam állandóan.
    Nem tudom hány lépést néztem már át mégis hogyan tehetném müködésképessé...egyik sem müküdött egy óra szenvedés után feladtam
    Micsoda egy szinvonal elképesztő,mindegy akkor teszek próbát a másik népszerű gammel dota 2 talán nem fog hibaüzenetekkel bombázni és nem kell keresni a megoldást arra hogy egyáltalán elinduljon.