53877
-
#41447 Jah. Nem mellesleg Very boobs! -
#41446 jó oké jó a segge értem én -
#41445 Azt mondtad, nem érdemes Shyvana-ra skint venni.
De ez akkor is baromira tetszik!
-
#41444 ha tudtok szépen pusholni akkor megéri a zöld az ingyen smite miatt, de ennyi (meg az ugye lvl 1-en még lutri hogy mennyire tudtok agresszívak lenni) -
#41443 Minden coin item fos = Relic shield -
#41442 én egy guideba a sárgát láttam, szóval én azt vettem, gondolkozni meg nem akarok -
#41441 Supportok: a zöld vagy a sárga itemet érdemes venni gold/5ből? A zöldnek csak az 'átutalt' gold miatt látom értelmét, de nem tudom megéri-e..túlságosan szerettem a shureliát -
#41440 Oce visszalépett, de nem lett jobb :S -
#41439 Uhh, elég sok Airborne cc van :o
#41438: igen, 2-0 -
#41438 sk kikapott ? -
#41437 Igen. -
#41436 más is halgat nightcore-t????? -
#41435 Már nagyon várom... szerintem márcsak napok kérdése :D -
#41434 http://lolhu.tumblr.com/post/291568332/replay :D -
Jeri #41433 Egy kis fun a haverokkal ONE for All
http://www.youtube.com/watch?v=myckPnhlh7w -
#41432 Az csak jövőre lesz szerintem :( -
#41431 ja ez a tökömet se érdekli azt hittem lcs kezdődik -
#41430 Ahogy nézem SK-t elpicsázták, következő meccs Gambit vs valami orosz csapat, aztán CLG vs valami török csapat. Aztán holnap nagy valószínűséggel Cloud 9 vs Gambit és CLG vs Fnatic. -
#41429 http://gambit-gaming.com/en/article/208 -
#41428 mi hol mi -
#41427 Olvassa vakali a chatet?
Eddig a kedvencem:
"When did Faker leave SK?" -
Sok pihentagy. :) -
#41425 -
#41424 SK vs CW kezdődik lassan. -
#41423 De most nincs is meta épp :( -
#41422 jó igen azzal a szóval túloztam, nekem a fő bajom az, hogy megint egy hős, ami az n+1-edik ugyanolyan jellegű, mint amit a mostani meta "megkövetel"
különc azt írta, hogy végülis nem a meta követeli, hanem a játékos közönség, ami lássuk be, nem túl fejlett agyilag, és nem is túl idős
én szeretném, ha nem arról szólna minden role kb. minden lépése, hogy hogyan készüljön fel a trindákra és rivenekre és társaikra late game-ben -
#41421 Wat? Próbáltad? Nézd meg a chatet amit linkeltem, szerintem nem idiótáknak szól a hős :D (one for all, mindkét csapatban ez a hős) -
#41420 Hamar kapcsolt :D
-
#41419 ennek nincsen nagy csöcse.
egyébként kiragadtam a lényeget és igen, totál true, csak azt nem értem, hogy a jelenleg 2 versenyszerű (sport)játék közül az egyikben miért az idióta lurkókat célozzák az új championokkal?
sc2-be se raknak 500-at sebző - mindent egyből ölő egységet, csak mert a lurkóknak az bejönne -
#41418 Gondolom játszottál már annyit, hogy realise-áld(^^) hogy a lurkóknak a nagy csöcs, mobility és nagy kardok kellenek. Ja és nagy számok, gombnyomásra, nem holmi karakterek ahol ész is kell és egy kis ügyesség -
#41417 ó tényleg kihagytam a shivet :D
jó tehát szokásos, lapozzunk :D -
#41416 Statikk Shiv van neki ajánlva meg AS cipő, offensivenél IE + kicsike botrk volt, ennyire emlékszem :D -
#41415 there you are
csak nem botrk + trinity + hydra kell neki? jaj az nagyon meglepő lenne
vagy esetleg trinity nem kell, hanem black cleaver?
más: anivia texture update -
#41414 E-je AP :D -
#41413 nekem bassza az agyam hogy még1 ugribugri ad bruiserrel bővült a meta, nem értem miér nem tudnak valami mást kitalálni
lissandra pl szerintem tök hangulatos lett, meg ugye tervben is van nekik mage, erre csak ezek a szarok meg az adck jönnek zsákszámra
remélem van némi ap scale-je is, csak hogy trinity-vel op legyen, az tök új lenne -
#41412 Érdekes hős, Q-nál fura, nem lehet célozni, hanem arra löki amerre van, meg E cd-je is nagyon vicces, mert kb nincs, ha van sok minion lehet ugrálni rendesen :D
Mondjuk a passzív / energia csík félét nem nagyon értettem, de érdekes hős.
-
#41411 -
#41410 -
#41409 Néztem a statod, mondom "Hmm, nem is rossz", periférikus látásom szöge lejjebb csúszik: All for faszság, óbazdmeg -
Nirz #41408 kipróbáltam volna de sajnos az egész el sem indul mert a pvp kelner net nem válaszol hiba üzenetet kaptam állandóan.
Nem tudom hány lépést néztem már át mégis hogyan tehetném müködésképessé...egyik sem müküdött egy óra szenvedés után feladtam
Micsoda egy szinvonal elképesztő,mindegy akkor teszek próbát a másik népszerű gammel dota 2 talán nem fog hibaüzenetekkel bombázni és nem kell keresni a megoldást arra hogy egyáltalán elinduljon.