53877
-
#41367 Ilyen Fizz meg Zed meg társai ellen faszán véd imho. -
#41366 ja olyan szar hogy hihetetlen, a másik ezerszer jobb -
#41365 thresh relic shield
hahaha élvezetes lesz farmolni az adc mellett :) zseniális trinket -
#41364 Preseason első PVP meccs:
GlowBlow: top
Khalim Avenger: top
Khalim Avenger: ok dude dioble top
Khalim Avenger: and ur repoted
GlowBlow: who said first
GlowBlow: ?
TBT1989: wtf
-
#41363 Diana jungle mindig ugyanolyan lesz. Jó-jó, de vannak nála jobbak és sokkal jobb midre, minek vinnéd junglebe kategória. -
#41362 2 nap után újra rávettem magam, hogy játsszak, Diana jungle mennyire lehet jó most.? :( -
#41361 kell -
#41360 szvsz bug / teszt -
#41359 WTF?!
Mi az, hogy Rankeden már lehet Free champion pickelni?
Már látom Rankeden a Fist play XY champ játékosokat...
Rito why? -
#41358 Annyit mondjatok meg, hogy a junglernek még mindig köll leash? -
#41357 mellesleg durva, hogy thresh-en a recommended is az egyik support item + 1 darab ward + 1 poti (bár 2re van pénz a mastery miatt, mind1)
wtf, a riot tolja ilyen irányba a metát? nekem nagyon tetszik, csak furcsállom
hogy lesznek így durva ward harcok a játék kezdetén, amiket versenyeken láthattunk? -
#41356 hm
hát.. én azt mondanám, hogy ha last hitelsz, akkor last hitelsz, nincs mese, de valóban kétértelmű
mindjár betesztelem pill
update: igen, te is kapod a last hitért a pénzt, és az adc is a +10-et
elején egy sima melee miniont ütöttem le, én 19et kaptam, az adc mellettem 29-et -
Chris #41355 "...and grants them the bounty plus 10 Gold."
Én ebből úgy gondoltam, hogy te semmit nem kapsz, csak a hozzád legközelebb álló, viszont másodjára már nem egyértelmű. Végülis ez így explicit módon tényleg nincs ott.
-
#41354 de a siege adja a legtöbb pénzt, és ha belegondolsz, azt éri meg neked leütni, mert az neked is 42 vagy mennyi gold, meg az adcdnek 52 vagy mennyi
mondjuk egy ranged minion az neked nemtom, 20, adcdnek meg nemtom, 30
nem mellesleg ez ad egy pici healt is neked, ami pl. egy thresh-sen jól jön nagyon
más kérdés hogy ebben a pillanatban én a talismanra szavaznék
ha a cdr összejön másból könnyen (locket és.. nem tudom), akkor talán a Face jobb, báááááááááá nehéz -
#41353 Volt felette csöcsös kép is, azt töröltem. -
Chris #41352 Épp ezeket nézegettem én is, de nem kell sieget ölni, bármit jó fél percenként. -
ktomi22 #41351 mer mi ebben a "not safe to work"? -
#41350 azt számolgatom hogy ez a Talisman of Ascension ad alap helyzetben fél perc alatt ~26 goldot, a Face of the Mountain meg ~40et
ezek ilyen ideális esetek, ha az adcd kb értelmesen farmol, illetve ha a Face esetén hagyja, hogy te öld meg a siege miniont
Face tanky + ~locket, Talisman több cdr + ~shurelia
a Frost perpill szvsz baromság, nem ad cdrt, és fél perc alatt maximum 24 gold, viszont + ~randuin
mellesleg most remélem, hogy a supportok játék elején megveszik valamelyik kis support itemet, és alig lesz ward -> izgibb early game
mmmmmmmmmm nehéz -
#41349 Ilyeneket inkább spoilerben, lehet valaki munkahelyről van :) -
#41348 először menjetek egy cumtomot, nézzetek szét, nekem pölö hp bárokon nem voltak szintek, plusz a régi sárgított hpcsík belelóg az újba, azt töröljétek, majd restart után mégegy custom, biztos ami biztos -
#41347 Méretes patch jött, de érdekes, mert beléptem és egyből írta a kliens, hogy 2 Trinket le van tiltva, mert bugosak. WTF?
Törölték is a Season 3-as masteries beállításokat. Ahri skin pedig sehol, cserébe van Nasus. Rito pls! -
#41346 ez eddig is előfordult mondjuk :)
supporttal főleg mindenféle weird shitet kellett kipakolni, bár személy szerint nekem most az utility tree így support main-ként pont kurvára nem tetszik
esélyesnek érzem, hogy 0 21 9 thresh lesz az új menő nálam, meglátjuk -
Fletley9 #41345 Óh hogy úgy ja igen jogos.
BTW kinek ,hogy tetszik a preaseason változások? szvsz túl sok így egyszerre. + az új masteryk nekem nem szimpatikusak. Sokszor kell kipakolni olyat amire nincs is szükség csak azért ,hogy elérjünk olyat ami meg kéne. -
#41344 mert "mage"-eken egyértelműen jobb az ias mint a cdr. na. -
Fletley9 #41343 Amire egyébként szintén válaszoltam, hogy igen növeli ,csak ezeknek a mageknek miért is raknád ki? -
#41342 ha nagyon hárdkór lenne a lol akkor simán lehetnének mágiaosztályok frost, fire, nature (+water külön esetleg), void. mekkora lenne, mondjuk egy fed Lissandra ellen mindenki venne [Olajradiátor - Unique Passive: Nearby allied champions gain +20 frost resist] -
#41341 ebbe sztem bele lehet kötni...
olyan hős épül AP-re aki mágiát használ valamilyen úton-módon, függetlenül ettől lehet közelharcos vagy távolsági (mágus) -
#41340 na a második kérdésed már egy fokkal életképesebb
a válasz: természetesen nem, az alap sebzést az ad növeli, illetve félig-meddig közvetve az armor penetration
illetve van a mastery-k között ugye a spellblade vagy micsoda, ami az 5% (?) ap-dat konvertálja ad-ra (?), azzal végülis a válasz igen, de nyilván csak pici mértékben
illetve ha van pl. lich bane-ed, akkor megintcsak növeli, de nem közvetlenül, hogy akkor '500 ap = 500 autoattack damage"
ilyen közvetlen növelést nem csinál az ap. (kiaf*szom venne ad itemeket akkor?) -
#41339 őszinte leszek veled: nekem nem világos, hogy ki épül ap-ra, lehet hogy tökhülyén sikerült platig verekednem magam, nem tudom
kayle apra épül? thresh pl mire épül? elise mage? ezreal-lal mi a helyzet? corki? tristana? -
#41338 Ez mar szarfureszeles, :-) Mage >> AP-re epul >> az adja a sebzeset.
Kyle es sok mas karakter, amelyeknek a sebzese szinten AP alapu 1. tankok/2. supportok, ne keverjetek mar ossze ezeket a "MAGE"-ekkel. A kerdesem oly egyszeru volt es oly ertelmetlen iranyba vittetek el, hogy hihetetlen. :-)
A kerdesem az volt, hogy egy Mage (Lissandra, Karthus, Lux stb. stb) alapsebzesenek a sebesseget noveli az a IAS, vegul is magatol erdetodo.
Meg egy kerdesem lenne, hogy az alapsebzes merteket noveli az AP nagysaga? -
Fletley9 #41337 Ez csak nagyon sarkítva igaz ám! A supportok is ap-ra épülnek használhatod is mageként ,de nem lesz effektív. Aztán ott az Assasinok kérdése (fizz/kassadin). Valamint Jonny által említett kayle vagy akár ww...sőt teemo is. mind AP based champ....de egyik se mage. -
#41336 Mage az aki AP-ra epul, gondolom ez vilagos. -
Fletley9 #41335 Ennél picit szarkasztikusabb választ vártam tőled. , btw növeli ,de egy "mage"nek minek tennéd ki? oO
BTW elkezdtem olvasni patch note-ot Gragasnál járok. Milyen jó bujtatott nerf, ezt eddig is meglehetett csinálni a q-val, szal csak a cast rangeből vettek el :v -
#41334 amennyiben úgy érzed, hogy a mage-ek auto attackja is.. well.. auto attack, akkor a válasz igen
egyébként hogy magyaráznád meg egy mastery-nek, hogy ki a mage, és ki nem?
pl. kayle mage vagy nem? csak mert kayle-on az attack speed nem picit imba -
#41333 Udv!
Amikor a Msteryknel rakok az attack speedre, az a varazsloknak az alap tamadasat is gyorsitja? -
#41332 1440p wtf -
#41331 Soha többet nem tudok úgy Alistar-ra nézni :D -
#41330 -
#41329 Lol hungary kb egy gportal.hu oldal szintjén van, amit egy 10 éves készített info órán -
#41328 OMG. Hát ez eléggé terjedelmes lista. Lesz itt változás bőven!