53877
0MWkPbn.jpg
  • tigeroo
    but, but.. aoe stun..

• j0nNyKa
    ne bassz mar hogy egy egyebkent is op bruiser 1forallban op
    erthetetlen
  • Különc
    Quinn first pick, beírja hogy top/mid/adc. Pickelek midet, feedel mint a szar, meccs végén: "Report Pantheon, didn't let me mid"
  • Metalmilitiakid
    Most én két már nem elérhető skint-t kaptam a Riot K-9 Nasus és Unmasked Kayle el mistery ből ? Mert ahogy olvastam a a k9 csak gamescon os, az unmaskedet meg nyugdíjba küldték nem ?
  • tigeroo
    nyomom a napi wint 1 for allban, 60. perc körül erre mikor a nexust verjük lefele valaki poénból surrendre nyomott, majd beverjük a nexust, elmegy a hud és a chatben: your team agreed to surrender.

és defeat XD

amúgy jax op ebben a játékmódban, minden meccsemet megnyertem vele (kivéve ezt dehát...) na mindegy aoe stun ftw
  • Különc
    Harmadik promom sikerült, wohoo

Szerk: get wrecked by Pantheon mid, son
  • sadface #41641
    az első amumu második a teemo. Sjokzra meg nincsenek szavak.
  • j0nNyKa
    teis a teemot csekkolod mi?
  • sadface #41639
  • j0nNyKa
  • Különc
    Promo to Platinum, round 3
  • SzirmosSzisza
    :D

• j0nNyKa
    bazmeg és ezt beírjátok, erre nekem is 2/2 4v5
  • jazzy
    hát erről ennyit lol

• SzirmosSzisza
    Igen van ilyen, engem pl IV-ből II-be dobott. Ellenben, ha jól tudom III-ból nem dob I-be.

Ez meg mekkora makk :d

• Mazarex
    true dat
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!

Hallottam egy olyan dolgot, hogy rankeden van olyan, hogy mikor lépsz egy division-t feljebb akkor van amikor nem eggyel előrébb tesz hanem kettővel. PL.: Silver V promó win és Silver III-ba tesz. Ez igaz ? :D Csak olvastam valahol, már arra sem emlékszem hol, de valaki tud erről a dologról valamit ? :D vagy teljesen hamis ?
  • tigeroo
    nekemis a héten 3 meccsből 3 afk.. ez van

i know that feel bro
  • Különc
    Újra promo, első meccsen AFK, de már az elejétől, 20 perc múlva belépett feedelni és flamelni. Második meccs Syndra 0/6/0 Galio ellen 10 percnél, your argument is invalid. Sose lesz meg
  • sadface #41628
  • ronihun
    jobb mint a black belt udyr
  • j0nNyKa
    enyem is annyiba fajna, bar toredeket eri szvsz
  • Különc
    Én is csináltam egyet most, eredmény

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Warlord Shen, u mad dawg?

Szerk: most nézem, hogy az 1820-as skin, én vagyok mad...
  • sadface #41624
    pls fgt. :'(
  • TBTPumpa
    Hát nem kaphat mindenki Popsisztár Ahri skint!
  • SzirmosSzisza
    Count Vlad elvileg jó skin pedig, Deadly Kennen meg borzalom, rohadt Pumpától azt kaptam :D
  • ronihun
    csak én vagyok ilyen szerencsétlen akkor, hogy amióta bejött ez a mistery gift halloweenkor, 5 mistery giftből 5 kb useless skint kaptam: King Tryndamere, Deadly Kennen, Black Belt Udyr, Imperial Xin Zhao, Count Vladimir
  • SzirmosSzisza
    :D

• jazzy
    lol gz

tried cuz its fun

• j0nNyKa
    :DD
    mondom rányomok már a saját magadnak vevős mystery gift vásárlásra hogy működik-e, mert reggel még nem ment
  • jazzy
    understood
  • j0nNyKa
    oh már csak 1 tierrel veri minden sg tag a kedvenc pro playerünket
    jazzy, ez nem állapot, jövőhéten megyünk diamondba
  • zippofcy
    Fszom ebbe a szarba :D na majd jövőre :P :P
  • zippofcy
    Nincs időm fórumozni, nyáron melóztam most meg suliba járok.
    Tökösmákos silverIIből leesett 5-be inaktivitás miatt, gondoltam játszok vele párat nehogy bronze frame-et kapjak series 4-re, olyan jól sikerült hogy Gold V-ig meg se álltam vele. Nemtom mi történhetett de nyert meccsért 26 pontot kaptam, vesztettért meg -11-et.
    Összesen 68 lejátszott meccsel goldba bekerülni elég jó szvsz. Azért a 66 még jobb lett volna :D
    Ezen felbuzdulva elkezdtem húzni Rócsildot is talán meglesz vele is.

Az előbb is az ultimmal nyertük meg, ha a csapatom tud játszani akkor tök mind1 mennyire jó az ellenfél, flash+zhonya+ulti kombó megoldja a dolgot. Ha a csapatom feeder vagy nem tud teamfightolni vagy az ellen szarrá wardol mindent mi meg semmit akkor persze nem noobok ellen semmit nem tudok tenni én se.

LoL replay még mindig nem műxik egyik gépemen se, a laptop nem bírja a direkt recordot, képeket csináltam de nincs időm kiválogatni őket itt van néhány azért.
    EUN
    EUNd
    EUW
    EUWd
    flame
  • Fpocok
    vót. De nem baj :D
  • MitsuMishi
    League of Legends Fail vótmá ma?
  • SzirmosSzisza
  • sadface #41610
    500 armor taric. :))