League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doggy888
Itt van megtudod nézni az egészet egybe

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

Jayce-t nerfelték vagy miért nem választja senki(világbajnokságra gondolok)?

cataflam02
Mi történt ?? Nyertek ? Leléptem aludni kicsit és nem láttam már a gambit gameket.
Majd visszanézem a vodokat.

One more story

daemonervosa
Nem tudja valaki, hogy mikor és hol lesz rebroadcast? (ha lesz)

Trolling is a art.

SzirmosSzisza
Reméljük tudják tartani a színvonalat végig és nem lesz gond. (még a Summer Split legvégén a bootcamp után jól tolták, aztán hirtelen nem)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
gmb vs sso
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
holy shit this gambit! <#wow1> ggwp, remélem folytatják, amit eddig csináltak, jó lenne ha továbbjutnának

...

IJIazz
twitch chat at its best: "Every time Doublelift opens his mouth, a puppy kills another puppy with a baby kitten"

ronihun
ráadásul pont a következõbe bele tudok nézni, és az nem az SSO vs GMB, aminek lennie kéne 6tól, hanem a FNC vs Mineski ami nem érdekel, utána meg iskolába kell mennem, amibõl már így is elkések<#szomoru1>

...

ronihun
rühellem ezt a schedulet, elsõ három meccset láttam csak, aztán lefeküdtem... gondoltam, hogy skt t1 vs omg meccsen bárki nyerhet, de kicsit meglepõ, hogy milyen fölénnyel, fnc lose is meglepõ, gambitnek meg drukkolok, jó lenne egy eu teamet legalább az elõdöntõig látni eljutni

...

SzirmosSzisza
Szépen le is vezették a kommentátorok, miért jó. Tényleg amint elment érte jungle topre vitte Gambit sarit.

Ez az öltöny meg nem tudom ... vicces 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
ja amúgy onnan lehet tudni, hogy nyer a gambit, hogy darien nem feedel <#idiota>

cica: aha, akkor a másik kérdésemre is válaszoltál: miezasok ezreal... 😄
cu @ 9

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

BEAST
Renekton iszonyat mit muvelt, es az egesz csapat nagyon esznel volt vegig. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Új Triforce miatt van, eddig kb mindegyik meccsen volt!

Na, kövi Gambit meccs 9-kor lesz kb ...

j0nNyKa
HUNTER NEM NÉZED MIT MÛVEL A GAMBIT
ezek.. ezmiez? 3:2-re vezetnek, pislogok kettõt, és 14:4 21:5 ?!

j0nNyKa
egyébként ezért van most a játékok 80%-án corki? mer genja nyomja? vagy csak véletlen

j0nNyKa
felkeltem autót venni, ÉS vonatról gambit meccset nézni 😊
ezek a ferdeszemûek nagyon félelmetesek :C

SzirmosSzisza
Felkeltél Gambit meccsre ?😄

j0nNyKa
berakja magát variables-be, s*ggedbõl is elindul 😊
és tényleg jó cucc <#eljen>

SzirmosSzisza
buuurn

SzirmosSzisza
Mondjuk ahogy nézem a második Gambit meccs kb 8-9 körül lesz 😄

SzirmosSzisza
Nah, jönnek EU csapatok o/

cataflam02
Hát ez durva game volt 😄 Nem gondoltam volna, hogy OMG nyer

One more story

SzirmosSzisza
OMG vs SK T1 eddig nagyon durva!

SzirmosSzisza

cataflam02
Amúgy köszi még1x a helpet 😄 Tök jól fut ezzel a progival vlc-ben lagmentesen.

One more story

cataflam02
Pedig nem az, mindig õ bassza el olyanok failol, mint bronzeba szoktak.
Emlékszem mikor hallgattam az instalock bronze 5 badplays számát. A nice bluecard twisted faterõl regi jutott eszembe, de még a videóban lévõ bluecardnál is rosszabb volt, mert a creepbe nyomta.
De ez csak egy a több 100 failja közül.

One more story

SzirmosSzisza
Azért ez erõs túlzás 😄

cataflam02
Még mindig szarul játszik Reginal és õ húzza le a TSM-et.
Ha nem bénázik még nyerhettek is volna.

One more story

SzirmosSzisza
TSM néha mutatott valamit, de Ahri túl fed volt ...

SzirmosSzisza
Zsír, nekem lagolt 😄

Hegi90
ezek szerint nem 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
nem ártana elõtte az exehez navigálni, nem?

(csak kérdem, én nem raktam fel)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

cataflam02
Mûködik és nem laggol 😄 Köszi

One more story

SzirmosSzisza
YouTubenak nagyon nem kéne :/

Amúgy tippre innen letöltöd, nyitsz egy parancssort (cmd.exe) és beírod, hogy livestreamer, ha bejön valami akkor yay, ha nem akkor szopi 😄

cataflam02
Nem tudom csak windowst használtam egész életembe :/
Ez nekem kínai, az összes stream laggol.. És pont jó a meccs, de így vicc nézni.

One more story

SzirmosSzisza
Unix alatt

$ livestreamer twitch.tv/riotgames mobile_high

Windows alatt is hasonlónak kéne lennie.

cataflam02
Ha tudnám telepítés után mit kell vele csinálni xD

One more story

SzirmosSzisza
Én asszem pöccintek egy energiaitalt 😄

Amúgy ja, twitch app egész jól megy Androidon.

ronihun
Na ez beteg lesz.

és lee singa <#szeret>

...

Amúgy ezek most még milyen meccsek? szal hogy lesz a csoport vagy mifene? öcsém elõbb azt mondta okt 4. kitart az még nagyon odébb van
BEAST
Nekem is szimpatikus volt ahogy viccelõdtek egymással, barátságos kis csapatnak tûnik. Még a végén elhiszem, hogy nem is robotok, mint a többi koreai játékos. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ronihun
Elsõ koreai csapat ami nem csak jól játszik, de szimpatikus játékosai is vannak.

...

protip (nem felvágásból), kipróbáltam telefonon a twitch alkalmazást, azon elsõre behozta a streamet legjobb minõségbe akadás nélkül(OT995-el). egy próbát megér és kényelmesen lehet mellette mást is csinálni.
ez a GG hogy jutott ide be? mi ez a wildcard?
SzirmosSzisza
Az igaz, de ha egy csapat stompol akit szeretsz / csapatot stompolnak akit nem szeretsz, akkor máris jó a meccs 😄

Elnézést a magyar nyelvtantól a stompól szóért!

ronihun
Szerintem pont, hogy az OMG vs TSM lesz a stomp, OMG az egyik legerõsebb csapat itt. A következõ érdekes lesz, kétlem, hogy LD-nek sok esélye lenne, de azért ne felejtsük el, hogy milyen jól játszottak summer splitben, mindenki meglepetésére.

...

SzirmosSzisza
Ha Gambit játszana két ilyet áldanám az eget 😄

ronihun
remélem azért ennél jobb meccsek lesznek, mert ez elég horrible volt

...

SzirmosSzisza
Ez eléggé uncsi volt, következõ is papíron stomp lesz, TSM vs OMG viszont várós.

zeli
Azubun nagyjából jó, de ott is csak hányás minõségben. Amúgy twitch az kb be se jön, de erre számítani is lehetett. 350k+ ember nézi ott lol.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.