53877
-
#41767 most nem állok neki a szokásos hisztinek, de komolyan ha a mai napot láttad volna
adta. -
#41766 Nerdrage -
#41765 A múltkorira gondoltam, amikor a West-en voltak durva laggok és EUNE hibátlan volt. -
#41764 Nem kell őket megérteni, a west nem lagol -
#41763 Riot elő-mikulásnapi ajándéka:
EUNE megint haldoklik.
Laggol a játék, miközben a ping mégis alacsony (40).
Szomorú, hogy szinte minden nap estefele ez van. Teljesen meg tudom érteni a West-eseket is. Riot pls szedd össze magad! -
#41762 Ha Lane Singával Renekton ellen kellene mennem egy nap sokszor én is kiakadnék -
#41761 jóhát a mai napom összefoglalva:
ebből volt nagyon sok, majd ebből egy -
#41760 mai elise jungle: bot help me and at 500 hp gtfo -
#41759 ő egy istennő, külön kategória -
#41758 nekem is előjött ez igen, és köszi a linket -
Jowanson #41757 Mostanában egyre durvábban jelentkezik nálam az a jelenség, hogy ha veszek egy itemet akkor szinte megáll a játék, több poti vásárlásakor is, de játék végefelé is pl. legutóbb egy zeal-ből vettem triforce-ot és kb 5 másodpercig állt a kép. Akinek hasonló gondjai vannak, egyéb fps drop ügyben ez segíthet:
link -
#41756 Milyen haverom, ti bájcsevegtek vele mindig ^^ Te még játszottál is vele lol -
#41755 jó lett az új pbe patch is :DD
Summoner’s Rift, Twisted Treeline, Howling Abyss (including Showdown) queues disabled due to nearly 100% crash rate.
Dominion queues remain enabled.
All live modes are still available in custom games (but not Showdown).
After the fix is deployed, all queues, Showdown, and new player testing will resume." -
#41754 League of Legends pros banned from streaming competing titles -
#41753 ja én is ezt hittem, de a smite-ot pl. már úgyis megszoktam, hogy nem is jungle-ezek :) -
#41752 ezeket az új summoner ikonokat nehéz lesz megszokni, a smite se tetszik túlzottan, de azt még elviselem, de a flash annyira máshogy néz ki hogy az zavar -
#41751 kamu mert zippo haverodat még goldba is épphogy beengedik -
#41750 Így van -
#41749 jön a Showdown mode - 1v1 illetve 2v2 howlingon -
#41748 már mindenkit beengednek oda? :C -
#41747 őőő ez nem rebroadcast? én ma dél körül már láttam KTB vs NajinBSw matchupot -
#41746 a kérdés mint mondtam ja, a support, és az a poén, hogy pont ma játszottam egy lee ellen, aki jó volt ezért rákerestem, és valamilyen -ich végződésű neve lett, és elkezdtem magamban mondogatni hogy kazmitch, kazmitch, és gondolkoztam, hogy ki is az a kazmitch, majd eszembe jutott, hogy kb 1 éve Krepo streamjén mondta soloq-ba, hogy hagyja kazmitchot supportolni, mert jóba vannak és kazmitch solid support player... fogalmam sincs, honnan emlékeztem erre, és hogy mért pont ma, de tessék :D -
#41745 Plat IV lettem, féljetek!!!!444négynégy -
#41744 http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1s3i39/new_eg_lineup/ -
#41743 Megy OGN, még 1-2 meccs lesz, új patch alatt. -
#41742 Igen, mert mindenki tudja, Varga a vezetékneve, a keresztet nem tudom -
#41741 Most csak én akadtam ki azon, hogy Phantoml0rd félig magyar?
Mármint az apja magyar. -
#41740 True Wood division.
Nameg ezek az alávágott zenék. -
Savmacska #41739 ? -
#41738 -
#41737 Igazából ezeket az interjúkat nem lehet nem gázra csinálni :D -
Jowanson #41736 metálos vagyok, jee, ennyi -
#41735 és ez ? -
#41734 Az a sona skin annyira tetszik. T-T -
#41733 OK
-
#41732 :D
-
#41731 Szomorú, hogy az EU játékosok akik magasan jobbak át "kell", hogy menjenek, mert NA ennyivel több pénzt pumpál beléjük. -
#41730 Szerintem egész vicces, hogy kb minden NA csapat úgy néz ki felszed valakit EU-ból ... (legalábbis eddig TSM és CLG igen)
Illetve, ha jól olvastam, akkor Velocity helyére pályázik majd EG.NA. -
#41729 Ez nem túl sok újdonság. A helyzet az, hogy amíg nincs hivatalos bejelentés semmit nem tudunk biztosra. Azért nincs szerintem announcement, mert még nem biztos az ő oldalukról sem mi lesz. Szerintem az valószínű, hogy Froggen és Wickd mellé Shook és Tabzz csapódik, a support kétséges, Nyph egy lehetőség, tény, hogy őt bejelentette az SK, csak az SK jelenlegi csapata gyengébb mint a tavalyi, szóval esélyes, hogy be se jutnak az idei LCS-be, és lehet, hogy akkor jobb ajánlat Nyphnek a tuti csapatba kerülés. A három aki NA-be van, lehetséges hogy ott is marad, de Snoopeh szvsz nem kerül a kezdő EU rosterba, még ha vissza is jönnek, sőt valószínűleg Froggen nem véletlenül játszik team rankedet hónapok óta Shook-kal és Tabzz-zel. -
#41728 ja fiddlével amúgy sem a 60 sec fear a baj