53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    most nem állok neki a szokásos hisztinek, de komolyan ha a mai napot láttad volna
    adta.
  • Különc
    Nerdrage
  • TBTPumpa
    A múltkorira gondoltam, amikor a West-en voltak durva laggok és EUNE hibátlan volt.
  • jazzy
    Nem kell őket megérteni, a west nem lagol
  • TBTPumpa
    Riot elő-mikulásnapi ajándéka:
    EUNE megint haldoklik.
    Laggol a játék, miközben a ping mégis alacsony (40).

Szomorú, hogy szinte minden nap estefele ez van. Teljesen meg tudom érteni a West-eseket is. Riot pls szedd össze magad!
  • ronihun
    Ha Lane Singával Renekton ellen kellene mennem egy nap sokszor én is kiakadnék
  • j0nNyKa
    jóhát a mai napom összefoglalva:
    ebből volt nagyon sok, majd ebből egy
  • sadface #41760
    mai elise jungle: bot help me and at 500 hp gtfo
  • sadface #41759
    ő egy istennő, külön kategória
  • j0nNyKa
    nekem is előjött ez igen, és köszi a linket
  • Jowanson
    Mostanában egyre durvábban jelentkezik nálam az a jelenség, hogy ha veszek egy itemet akkor szinte megáll a játék, több poti vásárlásakor is, de játék végefelé is pl. legutóbb egy zeal-ből vettem triforce-ot és kb 5 másodpercig állt a kép. Akinek hasonló gondjai vannak, egyéb fps drop ügyben ez segíthet:
    link
  • Különc
    Milyen haverom, ti bájcsevegtek vele mindig ^^ Te még játszottál is vele lol
  • j0nNyKa
    jó lett az új pbe patch is :DD

Summoner’s Rift, Twisted Treeline, Howling Abyss (including Showdown) queues disabled due to nearly 100% crash rate.
    Dominion queues remain enabled.
    All live modes are still available in custom games (but not Showdown).
    After the fix is deployed, all queues, Showdown, and new player testing will resume."
  • Fpocok
    League of Legends pros banned from streaming competing titles
  • j0nNyKa
    ja én is ezt hittem, de a smite-ot pl. már úgyis megszoktam, hogy nem is jungle-ezek :)
  • ronihun
    ezeket az új summoner ikonokat nehéz lesz megszokni, a smite se tetszik túlzottan, de azt még elviselem, de a flash annyira máshogy néz ki hogy az zavar
  • j0nNyKa
    kamu mert zippo haverodat még goldba is épphogy beengedik
  • Különc
    Így van
  • j0nNyKa
    jön a Showdown mode - 1v1 illetve 2v2 howlingon
  • jazzy
    már mindenkit beengednek oda? :C
  • ronihun
    őőő ez nem rebroadcast? én ma dél körül már láttam KTB vs NajinBSw matchupot
  • ronihun
    a kérdés mint mondtam ja, a support, és az a poén, hogy pont ma játszottam egy lee ellen, aki jó volt ezért rákerestem, és valamilyen -ich végződésű neve lett, és elkezdtem magamban mondogatni hogy kazmitch, kazmitch, és gondolkoztam, hogy ki is az a kazmitch, majd eszembe jutott, hogy kb 1 éve Krepo streamjén mondta soloq-ba, hogy hagyja kazmitchot supportolni, mert jóba vannak és kazmitch solid support player... fogalmam sincs, honnan emlékeztem erre, és hogy mért pont ma, de tessék :D
  • Különc
    Plat IV lettem, féljetek!!!!444négynégy
  • SzirmosSzisza
    http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1s3i39/new_eg_lineup/
  • SzirmosSzisza
    Megy OGN, még 1-2 meccs lesz, új patch alatt.
  • Különc
    Igen, mert mindenki tudja, Varga a vezetékneve, a keresztet nem tudom
  • Zickler
    Most csak én akadtam ki azon, hogy Phantoml0rd félig magyar?
    Mármint az apja magyar.
  • TBTPumpa
    True Wood division.

Nameg ezek az alávágott zenék.
  • Savmacska
    ?
  • j0nNyKa
  • SzirmosSzisza
    Igazából ezeket az interjúkat nem lehet nem gázra csinálni :D
  • Jowanson
    metálos vagyok, jee, ennyi
  • j0nNyKa
    és ez ?
  • sadface #41734
    Az a sona skin annyira tetszik. T-T
  • Mazarex
    OK

• SzirmosSzisza
    :D

• jazzy
    Szomorú, hogy az EU játékosok akik magasan jobbak át "kell", hogy menjenek, mert NA ennyivel több pénzt pumpál beléjük.
  • SzirmosSzisza
    Szerintem egész vicces, hogy kb minden NA csapat úgy néz ki felszed valakit EU-ból ... (legalábbis eddig TSM és CLG igen)

Illetve, ha jól olvastam, akkor Velocity helyére pályázik majd EG.NA.
  • ronihun
    Ez nem túl sok újdonság. A helyzet az, hogy amíg nincs hivatalos bejelentés semmit nem tudunk biztosra. Azért nincs szerintem announcement, mert még nem biztos az ő oldalukról sem mi lesz. Szerintem az valószínű, hogy Froggen és Wickd mellé Shook és Tabzz csapódik, a support kétséges, Nyph egy lehetőség, tény, hogy őt bejelentette az SK, csak az SK jelenlegi csapata gyengébb mint a tavalyi, szóval esélyes, hogy be se jutnak az idei LCS-be, és lehet, hogy akkor jobb ajánlat Nyphnek a tuti csapatba kerülés. A három aki NA-be van, lehetséges hogy ott is marad, de Snoopeh szvsz nem kerül a kezdő EU rosterba, még ha vissza is jönnek, sőt valószínűleg Froggen nem véletlenül játszik team rankedet hónapok óta Shook-kal és Tabzz-zel.
  • j0nNyKa
    ja fiddlével amúgy sem a 60 sec fear a baj