53877
-
#41807 Sziasztok! Nem igazán jött be ez az S4. Mi volt az oldal, ahol el lehetne adni az accountot? Mennyit érhet egy Gold 5 euw és egy plat 4 eune? -
#41806 Rávettem magam. Az egészet átírtam magyarra, ahol maradt angol szó arra nem tudok magyar megfelelőt ami illene oda (cooldown stb.). A matchupokat kibővítettem, jogos volt. A helyesírást is igyekeztem itt ott foltozni. Ezenkívül beraktam a rúnákat, és amit Különc igényelt profil dolgot. Mára offos vagyok. Ha valaki talál benne valami elírást marhaságot ( ~30 órája nem aludtam yolo) tessék szólni. -
#41805 Középtájon ott a kép.
Apró. -
#41804 Én beleírnám, hogy hány meccsem volt vele, hol vagyok jelenleg ladderen vagy egy lolking linket, mert így csak egy Doge nevű valaki vagy, akinek miért higyjek hogy jó a guideja, ha nem tudom kicsoda?
#41803 Nincs lag, vagy mi?
#41805 Tényleg, sorry, biztos Galio vonta el a figyelmem -
#41803 Na igen, egy teljes újraírás lesz rajt, ha felkelek holnap.
úúú de szeretem ezt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dodge everything joined the room.
Dodge everything: mid pref
K1DD: top
LasmenWWO: ttop
LasmenWWO: top
FLaME aRRoW54: adc
Evenemen: adc
LasmenWWO: i was first
Dodge everything: mid
K1DD: first
LasmenWWO: i am top
LasmenWWO: ;)
LasmenWWO: i said first
K1DD: u werent
K1DD: u didnt
LasmenWWO: u wooden fcking ****
K1DD: bro
K1DD: dont ******* lie
LasmenWWO: suck my ****
K1DD: LEL
LasmenWWO: u fcking slaave
Evenemen: i adc
-
Fletley9 #41802 Na akkor kritika:
- Oktató/építőnek/komolynak szánt buildbe nem írunk olyat, hogy "leszopat".
- "Ha eltolta a spelljeit farmra menj rá." és ehhez hasonló teljesen invalid indokok, hogy miért is könnyű ellene játszani. Ha ez az ok akkor azért könnyű ellene játszani mert az Brand béna. Spellel nem farmolunk (csak kivételes esetekben pl: hard push/ rá vagyunk kényszerítve ststb)
- Dönts milyen nyelven írod a buildet. Ha magyarul akkor legyen magyar (nagyon kevés szónak nincs rendes megfelelője, többit simán lehet: early gameben =a játék korai szakaszában máris mennyivel jobban hangzik nem?!)
- Valamint a helyesírás ha valamit kiadsz a kezeid közül figyelj oda rá. (bár nagyon szembetűnő hibával nem találkoztam)
Ami viszont mindenképp pozitív, az a felépítése és az egész szerkezet látszik rajta a beleölt idő. Elsőnek nem is rossz. -
#41801 Értem persze.:D De nem ugyanaz ha lane közepén elkezdesz harcolni és elcsapkod.. többet kell futnod a torony felé, ráadásul Diananak nincs menekülése ha topon hátulról gankelnek. (max ráultizol HA VAN.) Miden azért könyebb megúszni.. + ugye a wardok. Na mindegy alszok szerintem.:D
ja és én általában értettem a topot, nem pedig most egy champre. Vannak topon jó matchupjai de akkor se vinném be. -
#41800 Topon ugyanolyan Riven ellen, mint miden, érted :D -
#41799 Ezt tudjuk be annak, hogy mindig bannoltattam mordét amikor játszani akartam vele. :P
btw.
lemaradt: Van életképes taktika, a zhonya. De ettől még életképtelen marad topon. Ha van valami jöhet akár ide, akár privátban végülis nem chat.:)
ja és ha cirmos ideér törölje az előzőt hüle eszgé. -
#41798 Ezt tudjuk be annak, hogy mindig bannoltattam mordét amikor játszani akartam vele. :P -
#41797 Ez a lényege a 2W-nek, hogy told a lanet, mivel ha nem tolod letol a pályáról és nem tudsz farmolni. -
#41796 Nem nagyon lehet rakja a w-t a minionra, és akaratlanul is tolom a lanet ahogy lasthitelek (passive) amikor ki akarom védeni shieldel a harasst. De köszike a kiegészítést, ha lehet beletenném, névvel persze.
Az riven mid. Írtam, hogy only mid a matchupok.
SE most látom elírtam. Köszike, mondom aludnom kéne. Shyvanat akartom. :( -
#41795 Mordekaiser Ne pickeld Dianát
AZ A SHIELD ASLDSKLDASKDASL. Verhető, jungler help 6 előtt.
Hülyeség, farmolj mint az ökör, 2 a shieldre, vegyél dfg-t, profit, bármikor megölöd dfg + ignite + q + w + r + r kombóból.
"top lanen a mostanság felkapott champek ellen (Rene-Riven-Nasus) életképtelen." <-> "Riven Medium Seeker first item. Earlyben erősebb, nem használ manát szóval ha kifutsz a manából free kill vagy neki. Ha kap killt/hagyod farmolni vadállat lesz."
Ellentmondás, ha életképtelen ellene az nem medium, ha medium akkor van ellene taktika ami életképes. -
#41794 NewmxyDS
Dasistálmos vagyok. Cat a helyesírási hibák jöhetnek nem húzza alá ez a szarcsi.:s
#41791 papa tudom, hogy mindet kiszúrod de azt mondd, hogy hol és akkor ki tudom javítani. (L)
átfogalmaztam. -
#41793 Jakszról is csinálsz ilyen leírást?
Tudok adni videót, ami segít a guide elkészítésében. -
#41792 A safe magyarul biztonságos. -
#41791 "passival"-ig olvastam -
#41790 Ha valakit érdekelne.. -
gtronic #41789 :D:D:D:D -
#41788 kérhetek autogrammot? JA VÁRJ PLAT3 TETEJE VAGYOK ÉN ADOK NEKED -
#41787 big plays
-
#41786 -
gtronic #41785 :D:D:D:D:D:D:D -
Jowanson #41784 és mindezt beírod egy fórumra...
/facepalm -
gtronic #41783 Legjobb, ha az embereket a tetteik és nem a szavaik alapján ítéled meg!
-
#41782 pbe update - pici is, meg work in progress is -
#41781 Nem mindenkit nézünk le, csak téged. Hátha ha így kertelés nélkül leírom, akkor könnyebben megérted. -
gtronic #41780 és azért nem egy zippo szint vagyok,mert semmit nem akarok rátok erőltetni,de ezt a utáljuk ezt mert ezért meg azért,már unalmas,és gyerekes,túl lehetne lépni akár ezeken -
gtronic #41779 amúgy ha majd lesz 1v1,páratok ellen szívesen játszanák :) mert itt mindenki annyira le tud mindenkit nézni a semmi alapján,mondjuk szerintem itt közületek még senki nem játszott velem/ellenem,de én már vagyok minden,buta mentalitástól kezdve boostol szarig,azért kíváncsi lennék mit szólnátok az után miután játszanánk,együtt vagy egymás ellen,de igen én biztos buta vagyok és majd most mindjárt jön az ész osztás ( amit köszi már meguntam ) amúgy is ... úgy se értek meg semmit mert olyan mélyen buta vagyok :( -
#41778 én próbáltam ráhagyni, mert nem fogja abbahagyni :)
nyilván ezzel amit leírtál, mindenki tisztában van (csak ő nem), de ha úgy gondolod, hogy egy... nos, ő majd miattad lesz okosabb, tévedsz :) -
#41777 http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1s67j6/kev1n_joins_team_alternate/ -
#41776 A "platinum szintű" játékos milyen? Mert pár napja kb csak platinákat kapok, de ma például két platina 3-as leavelt, mert meghalt valaki, ez a platina szint? Másik példa ma, két platina volt a csapatomban, és lám, a két "platina szintű" csoda, 5 perc után a kurvaanyjába küldte el az egyik csapattársunkat, mert meghalt 2-szer. Tény, hogy platinába eljutni nem könnyű, meg némelyik player mechanikailag jobb mint mondjuk a goldosok, félreértések elkerülése végett, de egyébként te vagy az élő példa arra, hogy ugyanolyan toxic playerek vannak ott is. Bár nem tudom, hogy ingame hogy viselkedsz, de amennyit itt látunk belőled, azt hiszem három év lol után el tudom képzelni. A lényeg az, hogy attól, hogy most te platinába jutottál, nem kell erre hivatkoznod minden hsz-ednél, tudjuk, sokkolt, de tudjuk, ugyanakkor nem érdekel szvsz senkit, mivel a legtöbb player aki itt aktívan ír platina vagy gold tetején áll épp, szóval attól nem lesz hihetőbb a hülyeséged, hogy te odaírod mellé, hogy btw plat vagyok. -
#41775 pocak megnyitott tabjai azért adják -
#41774 Fenti ablakok megnyitva :DDDDD -
#41773 Nem értem miért nyitom le a hozzászólásaidat. -
#41772 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
gtronic #41771 biztos azért vagyok platinum szintű játékos mert olyan buta mentalitású vagyok,proved shit -
#41770 nézd, te is válaszoltál
proved your own point. -
gtronic #41769 biztos csak téged találnak meg a buta mentalitású playerek,csak téged !!! -
#41768 Úgyis visszarakod, túl sok időt és pénzt basztál már erre... :D