53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    a végén a büfögésekkel sem? én ott szerettem bele
  • jazzy
    Ha választani kéne mind közül akkor inkább a Rachel
  • Különc
    Dugnám
  • ronihun
    ízlések és pofonok, de nekem speciel ő egyáltalán nem tetszik
  • j0nNyKa
    én nem tudom, rohadtul cukiság ez a Sjokz, de a Pansert valahogy nem üti
    őszintén ki tud máshova nézni az egész videó alatt?
  • ronihun
    A sok gay post után egy kis fun

bár lehet vótmá
  • sadface #41841

Mia büd...xd?
  • Különc
    Fail az a gyerek
  • SzirmosSzisza
    lol, Locodoco csinált egy ilyen képet miután kiestek az LCS selejtezőn, aztán kapott pár választ :D a csapat aki kiejtette őket is csinált utánA :D
  • SzirmosSzisza
    napi sjokz
  • SzirmosSzisza
    tudom old, de mindig nevetek rajta :D

• jazzy
    east, nuff said
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    na jó értem én hogy hibáztatni kell, de pont afkér? :DD
    ez kurvajó
  • TBTPumpa
    Nem tudom. Blue-t nem kaptam, mert a jungler mindig elvitte, bár nem is igazán kellett, mert "csak" normál játék.
    A junglerünk volt AFK a játék első 10 percében, de akkor is én kaptam a reportot AFK-ért.
    Gondolom azért, mert nekem volt a legtöbb kill + farm az egész csapatban és nem tudtam lecarryzni a meccset, és hibáztatni kellett valakit. Kellett valami "ürügy" a reportolásra. Ha már nem feedeltem és flameltem.
  • j0nNyKa
    nem olvastam el, valszeg a lenti válaszom applikálható erre is
  • j0nNyKa
    de mi valami okuk csak volt erre :D
    nem.. nem roamoltál, nem segítettél valamiben? nem mentél a kékedre? valamiér csak leáefkáztak, nemár hogy csak úgy
  • SzirmosSzisza
  • sadface #41829
    Ja, közben rájöttem..

Feljöhetnél játszani.

• SzirmosSzisza
    Hétvégén rankedezni? Azt hittem egy ideje megbeszéltük, hogy olyant nem szabad!
  • sadface #41827
    Épp ez az, hogy nem nyertük iszonyat botot és egy mundonak semmi esélye sincs egy farmolt sona-ez páros ellen. és ne mondd már, hogy blame. 20 percnél jutott eszébe, hogy na figyi kéne armort is venni xin ellen.. JAVÁRJ akkor már volt 5 killje és kéthitelt mindenkit a teambe. Mindkét meccs azon ment el, hogy a top úgy el lett baszva, ahogy nem lehetett. Ja és supportot elég kemény odavágta a riot. Mindkét meccsen KÖNYÖRÖGNÖM kellett a wardokért. Ne mondd, hogy ez plat szint. Inkább leszek bronzos, és elhülyéskedek minden meccsen Dianával. Ne mondd, hogy nem blamelhetek, amikor annyi sebzést toltam SUPPORTAL SUPPORT ITEMEKKEL, (sightstone/locket/mikaels/giants belt/mobi cipő/ap-s support item) mint a csapat midese/toposa/junglere. Vayne volt előttem de hát ő vayne. Nekem volt ciki már. Ne mondd azt se, hogy platba jó ötlet 2v5ben ireliaval egy sivirre ráugrani. és után a junglerrel veszekednek 5 percig, hogy ki baszta el, ez idő alatt meg vesztünk még két harcot és vége is a játéknak.

én is van, hogy elbaszom, de tudom, hol kell óvatosan játszani. De az, hogy ad neki 4 killt, és ötödjére is rámegy mert, hogy 'hátha' és ha szóvá teszed jön a szokásos i dont care
  • TBTPumpa
    Én már tegnap kiégtem azon az ominózus meccsen.
    Az a szöveg, hogy report Syndra for AFK, amikor nem is voltam AFK, az a nap pillanata volt. Nyertem a Lane-t, farmban és killekben is jobb voltam, mint az enemy mid-es, és engem kell reportolni, mert AFK vagyok, amikor nem is voltam az...
    És jött is a kis ablak, hogy Reported for Leaving the Game/AFK. Na itt kiégtem.
    No comment. Ezek után mindig eszembe jut, hogy érdemes-e ezzel foglalkoznom. És ehhez még az EUNE folyamatos laggolása is hozzájön. Hát nem tudom. Lehet, hogy egy ideig nem fogok ránézni a játékra, ami kár, mert ezek a Karácsonyi skinek tetszenek, de RP-t sem akarok költeni egy ennyire "instabil" játékra.
  • j0nNyKa
    gondolom nem ezt a választ várod, de erősen rászoktam, hogy ha bot lane-t iszonyat nyerem (lenti kép, 18 0 az adcm, hi), és mondjuk a top feedel, felajánlok neki egy lane swap-ot (ezt úgy kell érteni, hogy fogom az adcmet, és felrángatom topra)
    pl. ez a megoldás sokkal jobb, mint blamelni, és kikapni. sőt ha most nagyon bunkó akarnék lenni, azt mondanám, hogy az ilyen apróságok jelentik a különbséget a platba boostolt, és a platba felszenvedett accountok között
  • sadface #41824
    Játszottam ma 2 rankedet (mind2 lose ofc) 4 ponton voltam. szvsz demote.:D Vicces, hogy az első meccsen sonáztam top-mid totál nulla volt. Nem tudom, first pick ireliaval hogy lehet 10 killig feedelni egy Dariust, de kellemes volt amikor 20 percnél 2600 hp-val lejött botra.... A második meccsen meg hozott egy mundo topot csak néztem amikor 0/4-be volt 7 percnél xin ellen. 2/1-be voltam jinxel boton inhibig be volt döntve. Az első teamfight után éreztem, hogy gondok lesznek mert xin rám diveolt és a második q-ra (még fel sem dobott) már meghaltam.:D GA ide-oda ígyis megöltek 5x és semmit sem tudtam tenni. Elgondolkodtam, hogy lehet Path of Exileznem kellene csak mert kiégek ezeken a meccseken.

/qq
  • j0nNyKa
    fogod letölthetővé tenni DA-s hülyéskedés nélkül?
  • Anthrax
    Középső képből amikor csak a hölgy látszott rá nem jöttem volna,hogy Sivir :D
  • TBTPumpa

• jazzy
    Tetszik, szép munka
  • yorgaSh
    DeviantART-on:

LoL Game Windows theme preview
  • yorgaSh
    League of Legends Windows téma (játék elemekkel ezúttal):

• sadface #41817
    Most nehéz döntés előtt vagyok... atomot nekik vagy mást... ;|
  • Mazarex
  • SzirmosSzisza
    dafuq

• j0nNyKa
    szerintem nem is op a lucian
  • sadface #41813
    EUNE laggol megint.
  • IJIazz
    Most játszottam egy rankedet a következő team ellen: Teemo, Fiddlesticks, Twisted Fate, Nidalee, Varus... oh god the horror
  • SzirmosSzisza
    Doublelift ADC tier list.
  • Különc
    Wow nerfs
  • j0nNyKa
    such boobs, much sivir
  • j0nNyKa
    próbáld első körben elitepvpers.com-on