53877
-
#42047 Matchmaking :D -
SnowF #42046 Olyan jó érzés amikor gold I 99 ponton haromszor egymas utan 0 pontot kap az ember, raadasul nehez gyozelmek utan. Tuti ha bekerülök egyszer promoba akkor meg megszakad a winstreakem...
Riot nem írt valamikor olyat hogy elvileg 0 pontot már nem ad a rendszer? -
#42045 Én csak röhögtem rajta ahogy egyre jobban felbaszta magát mindenen ((: -
#42044 Fölösleges reagálni az ilyenekre. Vagy, ha igen akkor gyors meccs végén, hogy ne tudjon válaszolni :D -
#42043 Összekeverte a LoL szervert a tört WoW szeróval, ahol az életét töltötte -
#42042 inkább vigyáznék vele, mert ismeri az admint, kapsz egy szép ban-t -
#42041 Legalább tudna helyesen írni, így elég vicces az a bevándorló duma. :) -
#42040 az a baj, hogyha kölkök és trollok ellen felveszed a vitát, akkor már ott vereséget szenvedtél úgymond:D -
#42039 Mert magában is beszélt javarészt :D -
#42038 0-6 Tryndával D:D:D gégé geci, nagyon durván tolja a srác, pedig ultival mindig lehet egy kill szerezni, de neki ez se ment.
6 halállal ő pofázik, hogy tanulj meg játszani, hát pofám leszakad milyen alulfejlett emberek kapnak internet hozzáférést ebben a mai világban.
Amúgy a szöveg fele értelmetlen, mert olyan mintha magában beszélne.
-
#42037 Még nem, de remélem, most meccs közbe kapom a d/c-t! -
#42036 Gondolom már bannolva vagy :D -
#42035 ezért utálok magyarokkal játszani.
-
#42034 3. meccstol fordult a kocka elegge. Orulok, hogy nyertek. -
#42033 wtf tényleg nyer az sk azok után hogy mekkora szopatást kaptak? wat -
k... -
#42031 na ez a shivana már egy fokkal jobb :) -
#42030 leszarom, essenek ki és kész, nem is nézem inkább -
#42029 Na nézzük mit produkál SK. -
#42028 Nem ilyen tétre gondoltam, hanem mint AllStaron vagy ilyesmi. -
#42027 Csapat + nyertes régió is kap pénzt :) -
#42026 Látom sokan írják twitch chaten, hogy undorítóan viselkednek, meg tiszteletlenek. Kazmitch amit mondott az igaz, elmúlt valamennyire a stressz, mert könnyű killeket szereztek. Ebben mi olyan sértő? Tény, mindenki látta, jól sült el az első meccs első gankje, nem sértésnek szánta. Tabbz kifejezetten tiszteletteljes volt azzal, hogy azt mondta, hogy qtpie az idolja és jó volt ellene menni. Nem gondolnám, hogy egy ilyen win után különösebben nagyképűek lettek volna, tisztában vannak vele, hogy ez nem szint az EU LCS-hez képest, és mivel tét nélküli meccs volt, szórakoztak egy kicsit. -
#42025 :D
-
#42024 Igazából lockolja majd valami jó/olyan játékos akinek a csapata nem rossz és megváltozik a vélemény :D
EU eléggé trollkodott itt a végén. -
#42023 és bmeg még kettőt megölnek a kútban :DD
na hát ennyit az op shivanáról, pont ennyit ért -
#42022 ja azon felnevettem -
#42021 wicked getting a little creative with his gank paths -
#42020 erről van szó, egyrészt nem tudom miaza trinity malphite, alig várom őket soloq-ban, másrészt na... melyik top lanernek van értelme? -
#42019 Kiwikid egész szépen kerülgeti a skillshotokat :) -
#42018 NA JÓ :DDDDD
ezmi??! ezek úgy szopatják őket ahogy akarják -
#42017 Mert nagyon erős, és sárkányba kb halhatatlan, csak nem mindegy ki kezébe. Azt vettem észre, hogy a dignitas olyan mint sok ember a soloq-ban, azokat pickelik amik "so called op"-k. Koreában Olaf jungle nagyon megy, Shyvana is, Gragas mid, szóval az előző meccs, full olyan volt, ami elvileg erős, csak hát gyakorlatilag mechanikailag nullák a dignitasosok. -
#42016 ja láttuk előző game-ben is, mennyire op
meg most is, kinek lesz vajon több értelme, a shivanának vagy a malphite-nak? nem értem, komolyan. esküszöm szukorlok neki hogy megint szét legyen alázva, tanuljon meg pickelni -
#42015 Mert op az új patchben, legalábbis az okosak azt mondják. -
#42014 MIÉRT pickeli megint ezt a semmirekellő szar shivanát? MIÉRT? -
#42013 én nem akarom bántani őket, meg tudjuk, hogy NA és EU között akkora lyuk van skillwise meg mindenhogy hogy nem vár már tőlük senki sokat, de ilyen stompot rég láttam, semmit nem tudtak csinálni, mindegyik kb szenvedett
mindenesetre alliance kurvajó nem akarok előre inni a volimedve bőrére, de lcs-ben is elég jól meg fogják állni a helyüket, ha így szerepelnek -
#42012 hát bmeg.. ez.. wow!
elismerésem neki az tuti -
#42011 nem véletlenül mondta Diamond, hogy a két jungler akit riválisnak tart az egész világon az Bengi és Shook -
#42010 az elise-ét is érdemes -
#42009 Shook Lee Sinjét érdemes megfigyelni, ha hozzájut. Just sayin. -
#42008 most totál lagmentes a twitch *lekopog*