League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Vajon lehet még hely? Elég sokan azt jelölték, hogy ott lesznek. Igazán felfigyelhetre erre egy-két szponzor is

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Hm, megkérdezem haveromat, lehet átmegyünk oda az nappalinkból 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
Otherworldék szervezkednek, moziban lesz vetítve a döntõ, természetesen Bulipesten

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Czdano
😄DDDDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Hegi90
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Különc
Végén a Phreak nézésért megérte végignézni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
infinite*, és persze, majd NA kapja <#idiota>

ronihun
szarakszik a szerver, én már bent voltam, most relogolni akartam és énis over 20k 😊

...

tigeroo
sztem valami baj van a szerverrel, nekemis ezt írja, olvastam az elõzõ hsz-eket gond volt a pontozással is...

infanite ip boost <#idiota>
Fpocok
Belogolásnál több mint 20000. vagyok a sorban? Normális vagy bug?

Parasite Eve 2, best game EVER!

ronihun
megkaptam, 10 lp a mostanában 20-25 helyett... mindegy legalább megvan

...

Hegi90
😄D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ronihun
bár ezt csak egy ember írta, hogy õ megkapta 10 perc után... hát én már egyre kevésbé hiszem, hogy ez meglesz 😞

...

ronihun
amúgy azt írják hivatalos fórumon, hogy megkapjuk a wint, csak várni kell

...

ronihun
nekem is ez van, nyertem, és se lp, se ip, se match historyba nem jelenik meg...

...

j0nNyKa
unexpected error, you won a game
ahhoz képest hogy vasárnap van, riot gyorsan javította

Hegi90
na faszom végre megszakad a lose streak, erre meccs után kiírja, hogy unexpected platform error, a pontok meg sehol 😞

ronihun
ez a Tabe jófej csóka <#eljen>

Egyébként durva lesz a döntõ, kíváncsian várom, hajrá SKT!

...

sadface

lel k

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Elvileg ez az utolsó bajnoksága, utána visszavonul 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
wow... na ez az az interjú színvonal amit nem vártam volna egy lol bajnokságon. ez már kb egy forma1-es futam utáni interjú szintjét üti meg, olyan analitikusan, nyugodtan, összeszedetten fogalmaz.

j0nNyKa
az a jelenet, dekár hogy nincs videó
gragas eldobja felénk az enemy malphot ultival, lee mögé ugrik, mégtobább rúgja, pont mellém (thresh), E-vel tovább passzolom, majd tovább ultizza magát a malph 😄D
átrepülte a fél pályát 1 sec alatt

TL;DR: leírva szar.

sadface
A tegnapi nap... 100 pontról-1-re. Good! Hard fokozat bekapcsolva.

I decide when I'm done.

cataflam02
Így legyen ötösöm a lottón 😄
Eddig csak egyet tévedtem 😄

One more story

SzirmosSzisza
Elso meccset leszamitva fasza sorozat volt.

Ok. Royal ftw. Naluk legalabb egy csoka tori az angolt.

daemonervosa
Legalább nem kell hajnal 4-kor felkelnem 😊

Trolling is a art.

nvm, eldobták
ha fnatic ezt nem throwolja el és megnyeri az ötödik meccsen akkor se látok sok esélyt a gyõzelemre tipikus "húzzuk az ideget, legyen öt meccs" dolognak tûnik ,de ne legyen igazam.
j0nNyKa
"another vote for tsm" 😄DDDDDDDDDDD

SzirmosSzisza

Fnatikot lealázták szó szerint...
j0nNyKa
ah koszi
bar erdekes mer dotaban siman fogod magad es koreai szervert keresel, ott ezek szerint ezt leszarjak

SzirmosSzisza
Ennek hamar vége lesz ...

sadface
Nagyon cuki, ilyet kér húgom karácsonyra

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza

sadface

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Lassan kezdõdik!

Igen. A keleti országokban az állam kontrollálhatja a nethasználatodat. A sok játékfüggõ miatt van. Azt hiszem Kínában is ez van, meg Taiwanon. (nem feltétlenül azonos okokból)

Czdano
másodjára csak sikerült

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
azt hiszem ilyen 200-400 körül van, de inkább az utóbbi, szóval kétlem, hogy játszható lenne

...

j0nNyKa
nem megy a weblap úgyhogy perpill mind1 😞

SzirmosSzisza
KSSN? Elvileg neten keresgélsz elõbb utóbb találsz szabadot. (anno játszottam sokat Silkroad koreai verzióval és meg lehetett oldani, késõbb még koreai captchát is megtanultam fejteni 😄)

j0nNyKa
én gondolkoztam hogy átköltözök koreába, meg kéne nézni a pinget
update: WHAT? WHAT? ez komoly? 😄D

SzirmosSzisza
Nem látszott rajtuk 😄

jazzy
De ugye Koreában ennek hagyománya van, felnéznek a profi e-sportolókra, máshol meg elkönyvelik, hogy kocka, mert nem baszik be 3 naponta, meg hogy ez nem sport, etc.

Erre igenis rá kell feküdnie a Riotnak is, nem csak NA és EU lcs-t kell közvetíteni hivatalosan, hanem Koreait is, mert sokkal magasabb szintû a játékuk. Lefogadom náluk a tizedosztályú csapatok is hamarabb bejutnának az elõdöntõbe, mint az NA csapatok, de az EU csapatoknál is, 3-4 kivétellel.

Az, hogy most NA kitenyésztett egy Cloud9-et ez még nagyon kevés.
ronihun
Amúgy az is érdekes volt, amit többször mondott, hogy Koreában komolyan veszik a soloq-t mert ha valaki nagyon jó arra felfigyelnek és akár pro csapatba is kerülhet. Mondjuk biztos vannak azért ott is trollok, meg stb., csak hát nem ilyen arányban. Biztos gyorsabban lehet fejlõdni koreai soloq-ban. Let's go there.

...

jazzy
Ha megfizetik hát csinálja, attól mert kap 1 edzõt ez a sok majom még ugyanúgy fent fogják hordani az orrukat, nem lesz ebbõl más csak sértõdés, hiszen õk tökéletesek, nekik senki ne mondja meg mit csinálnak rosszul, õk igenis season 4 world championshipen jól elverik az EU-t, majd õk megmutatják, de meg ám.
ronihun
ezt nem is tudtam, hogy coach lett a CLG-nél, NA scene menthetetlennek tûnik pedig

...