53877
-
#42007 Itt van YouTube meg Azubu is, ha esetleg valakinek akadna. -
#42006 here we go -
#42005 ez tökjó köszi -
#42004 :c
Lett újra Teemo, szal örülés van o/ -
#42003 inkább ezt nézem mint a BotA-t, köszi! -
#42002 Kolis bajnokság, van stream is kommentárral. -
#42001 lol az a bug -
#42000 Csak a Riven skin tetszik. De az is csak azért, mert ott szebb a modell, mint a Classic skinnél. Szegényke valami eszméletlen otrombán néz ki az új és visual updrades hősök között. Jó is lesz, ha jövőre megkapja a Visual reworköt ő is Shyvana és Lux mellett. -
#41999 Lehet amúgy, nekem ma csinált egy olyat a játék, hogy megöltek, a "slain" szó beakadt, és folyamatosan mondta az announcer, majd az egész játék úgy kifagyott, hogy csak restart segített. -
#41998 Yasuo 3 pick , 3 feeder, utolsó már champion selectbe úgy kezdte,hogy dont ban yasuo or troll, meg is lett az eredménye ,10-2 brand :D -
#41997 szarawest
Battle of the Atlantic: Dignitas vs Alliance ma 6-tól
Aztán 9-től SK Gaming vs SUPA HOT CREW XD -
#41996 nálam is a szokásosnál több flamer/leaver vagy kezdéstől afk van, nem tudom miért -
#41995 nem lehet hogy a peccs miatt nem tudnak sokan becsatlakozni a játékba? mert konkrétan kezdéstől afk-k -
#41994 Nem tudom mi van, de én is észrevettem, nagyon sok a héten az afk/leave. -
#41993 öhm, és ilyen? ez se a mai elsőm SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#41992 nálam is többször előfordult az elmúlt pár napban -
#41991 a héten egyébként a 4v5ök csak nálam állandó vendégek, vagy mindenki szopik vele? -
#41990 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
köszönöm riot.
-
#41989 demonblade, 'nuff said -
#41988 ééés szarrá nerfelik az értelmes jungler itemeket, thumbs up! -
#41987 Trynda nem rossz azért, kardja szépen kidolgozott -
#41986 igen csak a diana néz ki valahogy, mondjuk a tavalyiból meg csak a xin tetszik (mondjuk az nagyon) -
#41985 Ezek eléggé semmilyenek. Rendben, hogy ezek még nem a végleges változatok, de a tavalyi felhozatal jobb volt! -
#41984 Lunar Goddess Diana, Warring Kingdoms Tryndamere, Dragonblade Riven! & egyebek
szomiarc meglátja és regel egy happyface accot ide kb -
#41983 Örülök, hogy a CW bejutott, azért csak a legerősebb amatőr team volt már jó ideje, és az MYM pedig kétség kívül a leggyengébb LCS team, az SK-val karöltve persze.
Nagyon várom a mai BotA meccset, kíváncsi vagyok mennyire erős az Alliance. -
#41982 Nézi valaki lcst ? Nasust olyan szépen elkiteolják :D -
#41981 -
#41980 3x olvastam el, fogalmam nincs mit írtál :) -
constellus #41979 2ött mentem normált ma, mid mirrored yasuo, 1-0 után 9-0ra farmolta magát(enemy yasuo tényleg ré volt) aztán csak roamolt, 24-2-x kb, persze 18nál full gearje volt, és cseszett másnak adni kill-t, lbvel 6 után szokásosan lefarmoltam, 2x quadrázott, vesztettünk.
bróken szar amugy, 1 nerf és többé nemlátjuk kb. -
#41978 Cat? :) -
#41977 Mai nap 3 yasuoval találkoztam, mindegyik 5+szor halt a laning phase alatt és max 2-őt ölt, de a 0 gyakoribb volt. A háromból egy mondjuk 2-7ből a laning phase vége után valamely módon egy teamfightban pentázott, és kurva erős lett, de lanen eléggé szarul bánnak vele az emberek, sőt amúgy is. A pentás meg még egy másik 0-12-be végzett volt ellenem, velem meg egy 2-10be végző. All in all erős, de azért nem az a könnyű champion amit csak úgy first time vinni kéne bárkinek rankedre. -
#41976 http://eune.lolesports.com/
LCS selejtezők ma (egy darab), illetve Battle of the Atlantic is kezdődik holnap. -
#41975 el sem hiszem hogy a 3 másodperces cc-ket lekapták 2.25-re (és hogy ehhez ennyi idő kellett...) -
:DD -
#41973 mindkettő és még szép is vagyok, különc a testőröm -
constellus #41972 nekem anno volt ilyen, válts régiót, ha joltduom az segit rajta -
Fletley9 #41971 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy 3.14 óta alig játszottam vagy 10 mecset, és rájöttem azért mert piszkosul nem tetszik semmi az újítások közül. ja meg pl az, hogy annie viable "support". Ha így marad s4-ben minimálisra fog csökkenni a LoL-al töltött óráim száma. -
#41970 ahri buff, nahát nahát... -
#41969 Szépnek szép, de azzal a Lulu-val kezdenék valamit. -
#41968 Srácok, Szirmos egy új banner?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!