53877
-
#42087 i can see a pattern here -
#42086 -
trash talk
-
#42084 cuki
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mint sjokz
-
#42083 de most komolyan -
#42082 Kicsit rosszulesett, hogy a a riot szarának az eredmény vagyok, köszi -
#42081 hm, ebből azt szűröm le, hogy azt kéne látni, hogy próbál visszacsatlakozni, de rögtön megint dczik
bár hát mind1, láthatóan van globális gond, most hogy én ebből mit látok, az részletkérdés, az eredmény sad -
#42080 Akkor ezek szerint nem véletlen a sok dc az új patch óta. Jonnyval beszéltük ezt pont. -
#42079 Alliance kíváncsi vagyok mit mutat erősebb teamek ellen,mert dignitas eléggé gyengécske szegény. -
#42078 Ha egy bo5 alatt nem tudnak változtatni, és mindhárom meccsen bejön az ellenfél stratégiája, ami kb ugyanaz volt, akkor tényleg nem érdemlik meg a továbbjutást.
Érdekes lesz a spring split, kíváncsi vagyok, hogy a jobb csapatok ellen hogy állnak majd helyt az újak, a CW erősnek tűnik, a KMT is okozhat meglepetéseket, de sok minden változott, GMB erősödött, Fnatic mintha kicsit gyengébb lenne Rekkles-szel, Alliance-ben nagy a potenciál, izgalmas lesz.
-
#42077 nagyon szarul játszottak, megérdemelten estek ki. -
#42076 Egyébként ha kiesik az NiP akkor az nagyon kellemetlen lesz mindegyiküknek: zorozero, nukeduck, mithy bent lenne LD-vel, az SK is bejutott és Freeze elsőként volt meghívva az Alliancebe. Szóval azért kurva nagy pofáraesés lenne mindannyiuknak, de majd kiderül. -
#42075 A jövő héten soloq-ban zileanok, trinity malphiteok és mid kayle-ek lesznek mindenhol. -
#42074 -
#42073 Azért jól felépítették ezt a "kihúzzuk lategameig és kayle meg vayne megkúr mindenkit szóval féljetek" taktikát, mindenesetre kellemes csalódás ez a csapat nekem so far. Persze a következő meccseken már tudni fogják az NiP-sok hogy mit csináljanak, de azért nem rosszak. -
#42072 Sok minden nem történ eddig :d -
#42071 Az eddigi meccsek közül ez az NiP vs KMT tűnik a legszorosabbnak, nem is állnak rosszul a KMT-sek, pedig azt hittem ez is stomp lesz NiP részéről. -
#42070 jajaja azt a csapatára mondta poénból nyilván -
#42069 ezt a saját csapattársaira mondta szvsz -
#42068 "they were a bunch of feeders" még ezt is mondta, jól hallottam?:D -
#42067 hát igen, ez egy meglepő statement volt :D de igaz sajnos -
#42066 ez az LD
jaj, gáz.
"like the AD version of singe" :DDDDDDDDDD
"the rest is non-existent"
dyrus gecinagy arc -
#42065 aaa, mind1, fos 1 meccs lesz még. Végén Eu úgyis oda veri NA-t -
#42064 Sajnálatos hogy egy ilyen szintű csapat benne lesz az LCS-ben jövőre... nem lehet biztosra venni semmit, de ez alapján összehasonlítva bármelyik új vagy régi LCS csapattal nem sok értelmét látom a meccseiknek. Na mindegy, eddig minden szezonban volt 3-4 csapat akik csak úgy voltak. -
#42063 Nem, egyszerűen azért mert ezek voltak az előző "szezon" végén a helyezések. -
SnowF #42062 Azért, mert mindenki az ellen játszik aki azonos helyen végzett. TSM és LD ugyanugy 2. volt summer LCS végén.
-
#42061 Megnézed kiosztást ezenkivül még 1 pontot tudnak szerezni,többit simán behúzza eu. -
#42060 Igen másra nem jó, megnézed kiosztást, érdekes,hogy TSM került az egyik leggyengébb EU csapat ellen és 2 pontot kapnak. Nem értem miért nem Gambitot rakták be ellenük, jaa mert NA seggnyalás van... -
#42059 Ennek a meccsnek nem sok értelme van, de legalább lesz pontja NA-nak :) -
#42058 na kíváncsi vagyok a TSM-et el tudja-e carryzni Bjergsen, kár hogy az új és sokak által nem túl erősnek ítélt LD ellen mennek -
#42057 Nemtom volt e már itt, de én sírtam szinte végig, nem elég a troll mód, még a dumák is jók :D
-
#42056 a kép alapján valaki éppen megtette -
#42055 Azóta már azt is elérte a sok rinyapina, hogy bocsánatot kérjenek az Alliance-esek. De hát NA-től mit várunk, Doublelift trashtalkol mindenkit, qtpie kineveti meg leszarozza az új EG.NA-t stb. Szóval ha a véleményüket a nagy fanjaik előtt eltúlozva és megalázóan hozzák nyilvánosságra az oké, de ha az új Alliance kicsit szórakozik velük, akkor már annyira nem nagy a szájuk, csak sírnak. Mondjuk nem tudok arról, hogy a dignitas mérges lett volna rájuk, de a fanok nagyon rinyálnak. Qtpie meg kapja be, csak most láttam a videót amikor szidja az EG-t... szánalmas az NA scene. -
#42054 Still dugnám -
#42053 pont azért mert régóta ott vagy .. ? :)
veteran ezzel jár, bár elvileg s4-ben ez a dolog eltűnik, nemtom pre-seasonben miért nem
egyébként alacsony az mmred, op.gg-zz magadra -
#42052 Volt már róla szó, de miért kapok 5 pontokat nyert/vesztett meccsért gold1ben. Elég régóta ott vagyok, most már MMR helyre billenhetett volna. -
#42051 wat -
#42050 scarra nem boldog :D -
#42049 kb 2x fixálták már :)
.. láthatóan -
#42048 Shyvana + Saint reakciója :D