League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Van rá esély, hogy az idei Lunar skinek egyszer akciósak lesznek (975 helyett 487 RP-ért)?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Egy idõben én is csináltam, sõt season 2-ben rengeteget játszottam haverokkal 5v5 rankedot minden este 20-tól kifulladásig vagy amíg nem volt lose streak. és a lényeg, hogy akkor volt egy lányka akiért oda is voltam és elég sûrûn írt esténként, és a többieknek azonnal feltûnt ,hogy mennyire nem a játékra figyelek. és nem csak abból ,hogy lepakolom tálcára amíg halott vagyok megyek lanere hanem úgy az összteljesítményen is sokat rontott, hogy rá figyeltem nem oda ahova kellett volna.

Ezért jó ma már odateszem a telefont magam mellé az jelez ha van valami fb-n/bárhol nem kell letenni tálcára.
j0nNyKa
igen igen 😊
meg persze invade-nél is, akár mi invadelünk, akár az enemy
kedvenc szitu, "á dehogy történik meg minden 2. game-ben":
- tag kezdésnél afk, facebookon veri a f*szt ugye, jön az invade, meghal valakink: "why you fight 4v5 noobs?"
<#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sadface
aaaaaaaaaaaaaaaaah shit *orgazmus*

btw:
Diana free -f u riot
Frostblade skin? -f u riot

I decide when I'm done.

igen mert olyankor facebook/zene állítás meg ilyenek. obvious.
j0nNyKa
nekem nagyobb bajom, hogy akkoris nyomkodják, amikor rohadtul nem kéne, mert shieldnek dobom le
az viszont fun, hogy mikor hazamegyünk, és picit az adcm elõtt indulok lane-re, szoktam neki dobni lanternt hogy hamarabb odaérjen, namost 10bõl 9 afkban szalad lane-re <#idiota>

azért ez túlzás, inkább az, hogy kevesebb thresh játékos használja a lámpát kezdeményezésre mint aki már fight közbe rádobja ,hogy shield.

Ha egy thresh elindul az látványosabb mint egy leona és ha hátradobja a lámpát reagálni is sokkal könnyebb rá/észreveszik többen hamarabb. Míg egy leona mellett szívnak ,hogy át kell vergõdni a creepeken.
Persze ez lanephase.

Jobb thresh palyerek mid/lategame is kijön a lámpás jó használata. példa: Öcsém thresh én mid, pirostól üldöztünk valakit aki sárkánynál flashelt, mivel nekem nem volt fel is adtam volna ,hogy na ez megszökött (ha threshel vagyok is), de öcsém lámpa hátra magát sárkányhoz engem át,elkaptuk ha én vagyok vele akkor meg szimplán elszalad.
Különc
"a lanternre rányomnak"

Mondjuk platinában...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
ezért (is) threshezek, a lanternre rányomnak, utána meg legrosszabb esetben magától autoattackolni kezd a karaktere lol

Különc
Imádok Leonázni, de kevés jó (nem istenbarma húgyagyú balfasz) ADC van, aki tudja, hogy valakire illene jobb klikkelni, ha engagelek

j0nNyKa
az most volt leárazva azt hiszem nem régen (meg tán az összes pool party elõtti leona skin ~2 hónapon belül)

ronihun
hm, nekem elég giccsesek, másrészt csak egy casual portrét "díszít" fel.
a jinxes egész jó, a többi nekem nagyon nem tetszik

...

Különc
Én rácsaptam, amíg volt. Jön is a nerf

Szerk: Másik az Iron Solari Leona, az iszonyú jó skin

SzirmosSzisza
Oh shit, vége is van Zed salenek ? :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Egy baromi tehetséges gyerek, aki irl kinézetet kovácsol a lol karaktereknek (is) ^^ Szerintem iszonyú szépek

Kumiho #2179

TBTPumpa
Az idén tavasszal jött ki az új ARAM térképpel együtt (vele egyidõben kapott Sejuani és Trundle visual frissítést + Ashe új hangokat).

A Bloodstone skinje valami brutál jól néz ki. Az elsõ olyan champ volt az idén, amit gondolkodás nélkül megvettem (a másik Thresh volt, a harmadik pedig Jinx lesz a héten). AP-s karakter, nagyon jó képességekkel és jóféle passzívval. Bemutató videó

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Különc
Vayne sale, mielõtt nerfelik? Juhú

Fpocok
Heti ingyenes hõsök:
Amumu, Annie, Gankplank, Shen, Leona, Graves, Nautilus, Draven, Diana, Thresh.

Tegnap nézegettem, hogy milyen hõsök vannak... miket nem láttam még soha, és belefutottam Lissandra-ba. Baromi jónak tûnik. Mi a tapasztalatok vele?

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa

j0nNyKa
e

Marad east akkor, talán egyszer megoldják.
BEAST
az a vicc, hogy énis kb azóta próbálok megint játszani, hogy szar a server 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zickler
de érdekes 😄 én is pont tegnap kezdtem el játszani 9 óra kihagyás után

Battletag: Muhee#2716

Tegnap kezdtem el újra játszani kb. fél év kihagyás után.
Fpocok
Én kb akkor jöttem vissza. Elsõ nap emlékszem semmi gond nem volt, másnap meg már csinálta. De szerintem nincs összefüggés a kettõ között 😄

tigeroo
már kb. második hete ez megy impossibru

Milyen változtatás volt westen, hogy kb. délután 5-tõl nem lehet belépni? Berak sorba és 1-nél kiakad az egész, akármennyit várok nem tudok belépni. Ellenben east simán beenged bármikor.
Kly
Duopartner kerestetik, S1rõl Goldig.
(30 ranked meccsem van, relatíve gyorsan meglenne).

Scientia potentia est.

Különc
Kíváncsi leszek ez a 3 smite-Duo mid stratégia máshol is elhíresül-e és ha igen, akkor nerfelik-e a smiteot ^^

Vagy mikor lesz olyan meta változás, ami a solo queue-ra is kihat

ha õ is az attól még tipikus "win lane lose game" karakter
Különc
Ki, Heimer?

Szerintem most is van ilyen erõs,rendszeresen játszok vele,és elég erõs õ most is.

Különc
Van ahol látszódik fent az állás, az alapján nem mondanám hogy annyira fed lenne, jó több ezer gold a különbség és lehet, hogy 40 killbõl 38 Heimeré, de így is olyat lõ, mint Veigar fél óra után full builddel

SzirmosSzisza
Valszeg itt lesz a kutya elásva, ezt bármilyen mides meg tudja most csinálni, ha egy picit is fed.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Fu de felröhögtem ezen a vidin XDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fpocok
Hétfõ délelõtt 40perces sor <#wilting>
SZERK: Ok. Mégsem volt annyi 😄

tigeroo
kíváncsi lennék a buildjére + ap scalere, szerintem ez így nagyon kiragadott szituáció volt, bár az a burst elég durva 😄
Különc
Ok, ha ez livera kerül, akkor Heimer, Nasus, Jax-re módosul a 3 ban, amit kiosztok

SzirmosSzisza
R + W op 😄

Különc
Nem lehetne, hogy végre egy játékot csináljanak meg normálisan, ha már competitive?

Fpocok
Hacker Claims League of Legends Maker Buried a Finished Card Game <#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SzirmosSzisza
Epp emiatt jonnek mar csqk 1-gyel ki ..

j0nNyKa
igen az kurvajo skin, ahogy a pool party-k is
itt a baj most a release skinekkel van, amik nem ernek 100 rpt se, nemhogy 900at
bar jogos hogy most jinxnel eltalaltak nagyon

böröczk

Pedig a Championship Thresh is egy jól átgondolt, és rengeteg energiabefektetéssel elkészített skin, szerencse, hogy nem csak egy recolor, amilyeneket utoljára a játék megjelenésekor mertek eladni skinnek!

Kumiho #2179

jazzy
Szerintem egy op, szép ice magenek kéknek kell lennie, nem pirosnak
j0nNyKa
ez meg mindig nagyon keves, raadasul az atlag velem ert egyet, alig latni skint ezekhez a championokhoz

ronihun
nem, nekem tetszik, tényleg olyan jelentéktelen skineket adnak ki releasekor egy ideje, hogy ez nekem kellemes meglepetés volt

...

Fabio Capello
fura, én lissánál jobban csípem a blood stonet, quinn skinje pedig rohadt jó (phoenix)

j0nNyKa
igaza van, lucianhoz azt sem tudom milyan skin jott, lissandra sokkal badass-ebb keken, zacnel teljesen erthetetlen a skin, quinnek nem tudom milyen skinje van, stb. stb.
ez a jinx nekem insta bundle buy volt

Zickler
Mond hogy ez most szarkazmus

Battletag: Muhee#2716