53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    én még mindig nem értem mit kell nézni

inkább shaco juke, az látványos
  • sadface #42486
    szar a farmom.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

pulcsi 24h-s streamjén 2x bekerültem a customba thats all. pro zippo stat stb.
  • SzirmosSzisza
    Mit kell nézni?
  • sadface #42484
  • JSbyMSI8800
    Én megígértem magamnak, hogy játszok egyet részegen, de annyira be voltam rúgva, hogy alig láttam a monitort és így nem játszottam :( de sajnálom így utólag, hogy mégse játszottam, lehet jól ment volna. :D
  • SzirmosSzisza
    Tryndamere válaszol pár kérdésre.
  • SzirmosSzisza
    http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1u35tu/are_we_going_to_get_a_new_client_for_season_4/cee2scc
  • SzirmosSzisza
    Ilyenkor mindenki érzi magában a Fakert :D
  • Metalmilitiakid
    jézusom mennyi részeg ember lehet itt rajtam kívül XD , komolyabb erőlködés nélkül trollpick mentes komoly csapatot 16:51 alatt vertünk be úgy hogy 1 halál volt részünkről, másik oldalon 33 :D
  • Metalmilitiakid
    problem solved
  • Metalmilitiakid
    lehet hülye kérdés így még félig részegen majdnem 6 órakor de a west re még mindig nem lehet bejutni ? Unspecified errort dob nekem.
  • sadface #42476
    na nyertem egy Crysis 2 Maximum Edition-t pulcsinál buék hölgyek.
    szerintem lottóznom kéne mert az arcade heca is összejött lol
  • sadface #42475

tbt.nek.:P
  • Mazarex
    de csönd van
  • SzirmosSzisza
    http://en.wikipedia.org/wiki/Swatting :)
  • Fletley9
    hogyne lenne, 140 ezer nézője volt mikor történt a dolog. De amúgy mondja igen (ha jól értem) azt hitték 4-5 túszt ejtett.
  • SzirmosSzisza
    Őt nézték éppen a legtöbben Twitch-en -> ha vele basznak ki akkor nyerik a legnagyobb nézettséget. Ki van ez találva :D
  • Fletley9
    Sose csíptem PL-t ,de megnéztem a videót mert érdekelt és ajánlo melég részletesen elmondja mi történt. Kicsit komoly. Amúgy igencsak kinézték maguknak, direkt alóla lőtték ki a játékokat. (sőt Dota2-nél fogadtak ha nyer nem lövik le...vesztett) Aztán ment a jelentés, itthon a TEK megirigyelné azt az intézkedést amit toltak ellene. Mint valami filmben. komoly.
  • sadface #42469
  • Fabio Capello
    Nem amúgy, nem azért rúgták rá majdnem az ajtót, ha jól vettem ki, valaki elég durva fenyegetéseket tett a nevében a hackerek közül (valami túszejtés volt talán, vagy ilyesmi, késő volt, nem igazán figyeltem :D)
  • SzirmosSzisza
    Vele kommunikáltak elvileg a hacker gyerkőcök, Ő meg adta alájuk a lovat aztán csodálkozott, hogy pórul járt ¯\_(ツ)_/¯
  • Mazarex
    de nem bírom felfogni, hogy mégis mi szart akartak ezzel elérni a "nagy pénzéhes cégeknél" leszedálták a szerókat pár órára, gg, szegény gyerekeknek le kellet menni mamához segíteni, meg PL szopott egy nagyot
  • Fabio Capello

TLDR: Konkrétan végigstreamelte ahogy egy csoport lehackel egy halom MMO-szervert, valaki kiadta az adatait, és feljelentették a rendőrségen, gyakorlatilag bilincsben vitték el a stream közepén, amikor hazaengedték, folyamatosan kapta a pizzarendeléseket, telefonokat, mindent.
  • TBTPumpa
    Miért, mi történt?
  • Fabio Capello
    Szerencsétlen PL-el nagyon kibasztak

• tigeroo
    fixálta, köszi
  • SzirmosSzisza
    Valts at NA-ra, picit hagyd patchelni aztan mehet EU.
  • Különc
    Szegény csávó, jól kibasztak vele
  • Metalmilitiakid
    veigar bottal mindegy hol kerülsz late game be, ha nem focusoljátok le 2 mp alatt kinyír az tuti :D (bár ez igaz nem a bot veigarra is :D )
  • Mazarex
    Azok a brazil botok, szegény Dyrus

• j0nNyKa
    maradsz a lámákkal easten, that's wat
  • tigeroo
    én nemtudok visszaváltani a login előtt westre (eastről) unexpected errort ír.

ilyenkor wat?:D
  • sadface #42455
    thats why
  • SzirmosSzisza
    LoL, PL-t 180k ember nézi :D
  • ronihun
    az király
  • SzirmosSzisza
    Hm, úgy néz ki, hogy Npyh -> Alliance és nRated megy a helyére :o
  • SzirmosSzisza
    https://twitter.com/lolstatus
  • sadface #42450
    oh well free diana week

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ideje smurfolni
  • SzirmosSzisza
    Nem értem mi a baj, Akali mellé adtak egy Leet is :D
  • atila4
    Nekem se...