League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hja.. csak utolso 2 repostot neztem.. .. aztan leesett, hogy Ti eleve arrol beszeletetek 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Az! 😄D

Ktomi: pont erre reagáltam vele 😄

amúgy a tényleges 100% fun faktor kihalt az elsõ dreamhack óta, addig senkit nem érdekelt ki mit hova, persze kompetitív se lehetne a játék meta nélkül...valamit valamiért ugye.
😄

Különc
/facepalm

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

az más, ha firstpick/lastpick premade nem érdekel amíg utánam pickel igazodjon, mivel fõleg (szinte csak) adc-zem, nem fogom kiadni a kezembõl egy bot premadnek (amik az esetek túlnyomó többségében failolnak). Ha elõttem pickelik akkor vigyék, alkalmazkodom. support /top a gyengém amíg ezeket eltudom kerülni már jók vagyunk, onnantól igazából a többiek pickje se érdekel.

Ha nincs premade és esetleg last pick is vagyok akkor megkérem ,hogy lehetõleg ne hagyjanak supportnak ha mégis akkor pickelek valamit ami viszonylag biztonságos(pl leona) és megpróbálok minél tankosabb lenni, hogy halál ne legyen meg beállunk az adc elé ,hogy engem kapjanak. (Egyébként kedvenc mikor velem van leona support és áll torony mögött hagyja .hogy minden esetleges skillshotot én szedjek össze farmolás közben, még véletlenül sincs ott ,hogy a jelenléte is elbizonytalanítsa az ellent)

Szal igen, ha nem last pick vagy általában lehet egyezkedni rankedon, az a töredék meccs amin meg rám/ránk van erõltetve valami role (vagy akár konkrét hõs) túlélhetõ.........vagy megkérem öcsémet, hogy játsza le helyettem az adott meccsett.
TBTPumpa
Hát hogyne. PBE-n már elérhetõ.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
-

amúgy csak én érzem úgy, hogy rábaszták Fiora armorját és done? 😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa
ja te már láttad ingame? cool story

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TBTPumpa
Ez mi a fene?
Ez lenne ez a fantasztikus skin?

Report Riot pls!

j0nNyKa
most ezek tényleg kihozták az ahri nerbõl hogy mostmár buffot kap? 😄DDDD

Különc
Rankeden is más akarja eldönteni, és rengeteg praktikájuk van rá, hogy megpróbálják ráderöltetni az akaratukat, rajtad múlik bedõlsz-e vagy sem

normal blindon szerintem tökéletes megoldás. legyen inkább ez mint amit vasárnap átéltem: volt 3 órán játszani szerettem volna egy rengar top-ot.
Els meccsen hárman ÍRTÁK elõttem ,hogy top akkor már én vagyok a troll. következõn szintén sírt riven ,hogy õ volt az elsõ onnantól én voltama troll/feeder/TOXIC mert nem volt jungler hanem topoltam én is. az utolsó meccsen meg szimplán nem volt ad carrynk hanem két ap bot 😊. egy normálisat se tudtam játszani. NORMÁLON, ranked (meg drafton) ofc ahogy a pick jön, de normálon ne más döntse el, hogy én mit játszak.
TBTPumpa

sadface

I decide when I'm done.

Különc
Ja, majd jön a supportként jelentett gyerek, aki beírja, hogy "fuck you all, I troll" és pickel egy Mordekaisert. Sokkal jobb lesz

tigeroo
nemlesz mostmár first pick rage meg huácsá, eljõ a KÁNAÁN!
SzirmosSzisza
Normalra lesz csak, de akkor is, szerintem gáz, hogy így kõbe vésik a metát :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Mi igaz? Hogy a Riot nem akar beleszólni a metába? Állandóan beleszól a nerfekkel ^^

j0nNyKa
ez amúgy egész cool feature lesz

SzirmosSzisza
Ja, nálunk a 3. srác Diamond V volt, mi meg Silver I és Silver IV. Utolsó 2 meccset viszont nem tudjuk már lejátszani, mert a srác elment pénzért boostolni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Mi is így állunk. 3 meccsbõl 2 win, 1 defeat. 2 meccs még hátravan.
A srác Diamond 5 promóban van, én Silver 2-ben vagyok, Szomorúarc pedig Gold 2-ben nyomja. Talán lenne esély, hogy Gold 5-be kerüljünk. Mindegy, ha Elise skin nem is lesz - lesz helyette Kitty Cat Katarina skin. <#idiota>

SzirmosSzisza
Full AP hülyeség 3v3-ban, de ti tudjátok, 3 bruiser aztán win 😄

Ez meg mennyire igaz ...

TBTPumpa
Hát ha full AP teamet viszünk egy full AD team ellen, akkor nem biztos, hogy win lesz a vége. De ha már ragaszkodunk az AP-s felálláshoz, fel kéne keresni zippót. Állítólag az õ Fiddle játéka legendás.

sadface
nem a gold 1-es teammel játszunk, egyik haverjával csináltunk újat \'nerf jinx please\' néven. xd

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Bezzeg engem nem vett be a csapatba <#idiota>

Amúgy mi is próbáltuk, eddig 2 win 1 lose 😄

sadface
nyugi sima. még két meccs ha két win megvan.😄

I decide when I'm done.

TBTPumpa
3v3-ban próbálom vele elérni legalább a Gold 5-öt, hogy meglegyen a skin. De szerintem már csak a döglött fókák ellen van esélyünk... <#idiota>

SzirmosSzisza
Tudom, épp azért írtam, hogy nem értem, hogyan került ki onnan 😄

TBTPumpa
Gold 2-ben van, de volt már Gold 1-ben is. <#idiota>

sadface
ja semmi. képzeld nem.😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Én még mindig nem hiszem el, hogy nem Gold V-ben vagy, csodás duo játékaink után ...

jazzy: jaja, mondjuk elõzõ félévben is valami full Diamond csapat nyerte 😄

jazzy
De a Ryze skin csak a gyõztesnek jár nem?
sadface
- Miauuuu Silver 4 2013

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Nem lehet olyan fontos, mint az ELO <#nezze>

Amúgy ha valakit érdekel, megint rendez a kolink LoL bajnokságot, legalább 1 oda járónak kell lennie a csapatban, szal ha valakik csak 4-en vannak, akkor carryzhettek ingyen Ryze skinért :p

Egy forró nyári hétköznap este, honnan tudnád ,hogy pont ki (és mikor) fog rád írni facebookon? más dolgod meg ha nincs senki nem fog zavarni IRL 😄
Különc
Én vagyok ötödik dzsarvan

j0nNyKa
fordítva, support a mainem, és jungle-eztem, és tényleg fun lett <#idiota>

tigeroo
nézzük 😛
Különc
Support? Azt hittem jungle a mained, ejnye...

j0nNyKa
trollgame inc, épphogy nem lett "all smite" <#idiota>
mindenesetre ez ilyen tuti bukó, mégis fun game lesz, ala plat ranked

Különc
Én is ott vagyok jelenleg, sajnos inaktivitás miatt Bronze II-be estem vissza Gold V-rõl, és van bõ 2 hetem visszamenni

tigeroo
hát azthiszem silver 5-be való vagyok... MMR szerint bõ 2x annyi pontot vett le loss után mint winért kaptam.

most idõm sem nagyon van hogy esetleg fejlõdjek
Különc
Nem õ az, aki azt írta, hogy fél rankedezni?

j0nNyKa
ennek semmiképp nem lehet megoldása a ranked play

SzirmosSzisza
l2p noob <#nezze>

tigeroo
nekem meg már a faszom kivan hogy 3. napja napi 1-1 meccset megyek normalba mert többre nincs idõm és mindig 4 fõs premade ellen rak be -.-

legszívesebben szemenköpnék valakit😄
j0nNyKa
2 monitornál is az a baj, hogy muszáj alttabolnod hogy ugye az egeret át tudd húzni mondjuk a facebookra, és ugyanott vagy

SzirmosSzisza
Ez kb olyan, hogy, ha az ember épp beszélget valakivel RL vagy olyan helyen van ahol bármikor elhívhatják a gép mellõl, akkor nem kezd el játszani. Ez érvényes Facebookra és e-mailre is, mondjuk mobilon olvasgatni még annyira nem vészes vagy ha esetleg van 2 monitor, de alt-tabolni játék közben eléggé necces.

j0nNyKa
úgyúgy, és a legrosszabb, amikor facebookkal msnnel meg miegymással baszódik, amikor meg végre visszajön játékba, flame-mel foglalkozik -> insta lose