53877
0MWkPbn.jpg
  • Fpocok
    Igen. Kössz :D
  • j0nNyKa
    egyébként pár hónapja indult s@20-n ez a this week in esports heti szintű cikksorozat, ennél jobbat terveztél csinálni macsek?
  • SzirmosSzisza
    Sajnos redditen minden kint van, kérdés mennyire elásva, de főként nem az lenne a fő hírforrás :)
  • Különc
    Ha nem redditről másolod a sok szart ill. néha lefordítasz pár érdekes cikket rogról, akkor elolvasom
  • jazzy
    Engem személy szerint nem igazán érdekelne, mert a fő forrás a reddit ami pedig NA szar

EU hírek érdekelnének
  • j0nNyKa
    én őszintén megmondom, hogy nem olvasnám, pedig nagyon érdekelne
    viszont ha mindent, amit oda írnál betolnál ide a topicba, személy szerint nekem az nagyon bejönne
    (és tippre sokan kb. így vannak, de cáfoljatok meg ha nem)
  • SzirmosSzisza
    Ja amúgy akartam kérdezni, ha lenne LoL esportal foglalkozó blog ránéznétek néha? Megint év eleje lesz lassan és akkor mindig sok a szabadidőm :D (gondolok itt EU/NA csapatokra, LCS pletykák, etc)
  • SzirmosSzisza
    all (sjokz, rachel)

Nekem Ő annyira nem jön be, aztán lehet ha levezetne 2 LCS-t akkor fordítva lenne :D
  • Különc
    Sok maki, aki csak a Kiskegyedben látott nőt megint fikázik majd
  • j0nNyKa
    még mindig panser > all
  • j0nNyKa
    oh lol és milyen pro felfedezést tettél baszki
    egyáltalán nem szakítja a smite a recallt (a flash pl. igen, uccsó pillanatban is)
  • SzirmosSzisza
    Smitera szakad egyáltalán vagy itt csak azért nem szakadt, mert utolsó pillanatban volt.
  • j0nNyKa
    mit próbáljunk ki? ott van a videón amit linkeltem, ez történt
  • SzirmosSzisza
    Valaki próbálja ki szakad-e ilyenkor. Utolsó pillanatban nem szokott sebzésre se, de lehet a smite alapból nem szakítja.
  • j0nNyKa
    hát nyilván ilyen utolsó töredék másodpercben nyomta, de ja nyilván itt kérdéses, hogy nem-e meg kellett volna szakadnia
    én azt mondanám, hogy nem
  • JSbyMSI8800
    Most az a zac nyomott egy smite-ot ? Ebben az esetben nem meg kellett volna szakadni a recall-nak ? :)
  • SzirmosSzisza
    kommentben azok a képek ... :D
  • j0nNyKa
    az a blue steal a végén lol
  • SzirmosSzisza
    wow

• Zickler
    Erre gondolsz?

• SzirmosSzisza
    #42515 Bronze stimmel :D

Esetleg ilyen szintű mese? Mert akkor lehet videó között ott van (amúgy ez a csaj jár most épp HGG-vel, esti funfact)
  • Fpocok
    Valaki be tudja linkelni azt a videót, amikor valami mese volt és egy ilyen montage az egész, ahogy gyúrnak bronzból magasabb fokozatra? :D
  • SzirmosSzisza
    C9.EU, nem LCS csapat ugye, de feljuthatnak Coke Leagueből. Mondjuk nekem Voidle ismerős egyedül.
  • Zickler
    Igen, a Graggyt Gragas gyártja.

#42542 Fuhhh... elépzelhető ez is, bár erről nem tudok semmit.
  • Mazarex
    a jégről csak nekem jut eszembe Brolaf meg az ő Graggy Ice- söre?
    Wait! Graggy --- Gragas?

• Metalmilitiakid
    Nem valami perfect ice vagy mi az istent kapott Ashe től, ami mindig a megfelelő hőfokon tartja a piát ?
  • SzirmosSzisza
    Én valami random ismerőssel kezdtem aki megvetette vele Evet meg Luxot szóval csak velük játszottam :D
  • Zickler
    Azt írják, hogy 9 000 évre kapta meg

Emlékszek mielőtt elkezdtem játszani, olvasgattam a karaktereket, de nem is a képességeket, hanem a történetüket, és az alapján próbáltam eldönteni, hogy ki lesz a nagy kedvenc. Ha jól emlékszem, akkor Cho'Gath meg Fiddle nálam mindent vitt.
  • SzirmosSzisza
    Azért abból komolyabb sörmennyiség kitelik :D

Egyszer lesz időm végignyálazom majd összes rolet + Journal of Justicet aztán naprakészre hozom magam ezekből, mert érdekes igazából.
  • Zickler
    Egyébként én úgy tudom hogy Gragas meg Jax még mindig ivópajtások. Csak azóta Gragas már Singeddel is lepacsizott mert ő biztosította a sörfőzdéje számára a felszerelést, meg Ashe bérbe adtott neki egy egész gleccservidéket, hogy legyen vize a főzéshez.
  • SzirmosSzisza
    "Another wind blade?"

Pedig Yasuo még bent se volt a Zhonya bug idején
  • j0nNyKa
    hogyne lenne már ninja
  • Zickler
    Azért gondoltam hogy yasuo nem kedveli a kiscsajt, mert több olyan beszólása is van, hogy "Wait, that technique... huh." vagy "Another wind blade?". Aztán ebből gondoltam hogy Riven a gyilkos.
  • SzirmosSzisza
    Nem 100%, loreban annyi van, hogy "wind technique", Riven lehet az ult miatt vagy behoznak még valakit hasonló technikával (esetleg Janna, de őt nagyon nem hiszem, nem valami nindzsáááá :D)
  • Zickler
    Riven, az Yasuoval kapott össze nem? Vagyis azt mondják, hogy ő ölte meg az öreget, akinek a haláláért Yasuot gyanusítják.
  • TBTPumpa
    Akkor már értem miért vannak akkora mellei Ahri-nak. Kell a tej a majomnak. Bár, ha majom, akkor miért nem Sorakával van együtt? Az dobál banánokat.
  • j0nNyKa
    crites csávó
  • SzirmosSzisza
    Abban a kapcsolatban 10 farok van

Amúgy úgy hallottam, hogy Jax és Gragas nem ivópajtások már, mert kavartak valamit utólag a loreban. De tényleg sokat változott, Thresh - néger csávó ellentét, crites csávót is utálják vagy 3-an, meg Riven is összekapott valakivel. Jinx meg csak őrült, úgy magában :D
  • TBTPumpa
    Yep, csak ez is tavaly nyári állapot. Pedig jó lenne tudni, hogy az azóta érkezett karakterek hova tartoznak.
    Amúgy Ahri már nem szingli, ott van neki Wukong!
  • SzirmosSzisza
    Amúgy most nézem, Jax és Gragas miatt van egyedül olyan, hogy "drink together" :D