53877
0MWkPbn.jpg
  • Különc
    Sose tolnék Kha junglet, szóval igen ^^
    De vennék, mert solo queueban stompolok Trinity Malphitetal, akkor a hétvégén bejutott, noname senki SHC ellen is menni fog... oh wait

#42846 A játékuk nem tűnt annyira amatőrnek, meglepetéscsapat lehetnek még
  • John Titor
    Ez jó szar game volt.
    Alliance egy fos úgy fest, ha már ezek az amatőrök is elverik őket.
  • j0nNyKa
    hallod jobb vagy mint shook
    más: te is vennél trinity-t malphite-ra, és nem vennél rá armort? de persze ezt csak legendary feka ellen
  • Különc
    Megint Lucian nerf lesz /kappa

Alliance disband inc
  • jazzy
    Froggen vagyok, 2 éve nem játszottam olyan meccset amit 40 percnél rövidebb idő alatt befejeztünk, úgyhogy azt hiszem elkezdek LeBlancozni, mert az nem early game champion!

Malphite buildhez hozzá sem szólok, Nyph semmi extrát nem nyújt, Shooknál Shaker sokkal jobb lett volna, de lehet még Különc is, Tabzzban csalódtam kicsit eddig, pickelhetne valami értelmes adct :/
  • j0nNyKa
    lucian tolja a triplákat, ezreal meg ugrabugrál a pályán
    "said so"
  • Zickler
    De szerintem a legnagyobb baj, az hogy nem tudnak depusholni, nincs waveclear, eddig mindegyik meccset azért vesztették el. Meg az sem segít sokat hogy Froggen a kritikus chain-eket(lefogása) vagy miket mellé lövi.
  • Zickler
    Az Shaker volt. De egyetértek veled
  • exorcis2
    semmi javulás :/
  • Zickler
    Tudom hogy hülyén hangzik, de indítsd el először az Internet Explorert, és úgy indítsd el a LoL-t
  • j0nNyKa
    mer ugye javították a minion követős bugot
  • exorcis2
    ma frissítettem a lolt és nem indul el... addig jut a luncher , hogy bevillan a lol logo a képernyő közepén és kilép, ha rámegyek 100x, akkor 100x lép ki, mi a teendő? -.-
  • jazzy
    Ennél a Shooknál 500x jobb volt az a srác aki Snoopeh helyett volt előző lcsen nem tudom már ki volt az..
  • j0nNyKa
    ezreal pickkel mi más történne
  • Különc
    Alliance zakó
  • TBTPumpa
    Elvileg nekünk magyaroknak nem, mert a Riot rasszista.
  • NagyiBMX
    Most van Január 28.ig free transfer a két EU szerver között. Ha gondolod, hogy esetleg menekülnél. :D
  • TBTPumpa
    True story, de kiegészíteném!

East logic:
    Nem kell wardokat venni, mert van trinket.
    Nem kell trinket venni, mert vannak wardok.
    Trinketet nem kell használni, mert fölösleges.
    Lulu ultija sebez.
    Thresh-nek 5 másodpercenként van Death Sentence képessége.
    Thresh lámpása semmire sem jó a plusz armoron kívül, így nem is használják (magyarán nem kattintanak rá, inkább odébbflashelnek, ha gáz van).

Persze vannak kivételek, de nagyobb arányban ezek a jellemző tünetek.
  • sadface #42829
    correct.

btw csak meguntam, hogy nonstop rengar-rengar top van állandóan.
  • SzirmosSzisza
    ehh, háttér marad ilyen egy ideig, nem vagyok képszerkesztő közelben:D
  • Különc
    Nekem nem volt bajom azzal a champpel, csak annyi hogy ADCként 1 hitelt folyamat, ugyan nem Rengar hibája hogy szaros easten nem vesz senki pink wardot, de mégis NREF WRENGRAR, RITO OMG NABS FK YO!
  • j0nNyKa
    tehát egy nerfelt, emiatt nem sűrűn pickelt championt pickelsz, és még nem is a megszokott módon buildeled -> nem hívnak trollnak
    east logic
  • sadface #42825
    Nerfeljék csak Rengart. Ne pickelje soha senki legalább nem hívnak trollnak ha AP Rengarozok.:D
  • ronihun
    Renektonoztam régebben sokat, de valahogy vele sosem voltam jó, bármennyire is szeretnék, de majd lehet, hogy bepróbálom újra. Rengart kipróbáltam nerf után, mivel én amúgy is béna voltam és soha nem triple q-ztam ezért eddig nem tűnik sokkal rosszabbnak nekem. Lane-en gyengébb lett, de junglebe jónak találom.
  • j0nNyKa
    renektonozz, őt valahogy soha nem akarják nerfelni ezek a geciek
  • jazzy
    Shyvana Riven kombóra egyértelműen ráfért, Rengart én nem találtam annyira erősnek, nyugodj bele ha Peke továbbra is Ziggsezik lesújt a nerfbunkó oda is.
  • ronihun
    Igen, ez így is volt, csak az nem számít semmit az a baj.
    Nem tudom, hogy az izgalom miatt csináltak-e ilyen nagy hibákat, hát a FNC elleni inhib az tényleg nagyon rossz call volt, bárki is felelős érte. Remélem tudnak javítani ezeken a hibákon, mert a kommunikáció rossz volt nagyon.

más: 4.1-nek nagyon örülök, végre valahára megvettem Rengart, tegnap el is kezdtem vele játszani, és tök fun, meg erős, meg nyertem, erre azt mondják az okosok, hogy useless lesz nerf után. Riven is halott, Shyvana még talán használható, de kb az összes topot akivel játszottam mostanában nerfelték. Legalább a midlanerekhez még nem nyúltak.
  • SzirmosSzisza
    Nem volt normális vezető (shot caller vagy mi a neve), látszott mikor inhibet beszopták :/
  • Különc
    Azért is volt nagy az elvárás, mert az a hír terjedt el, hogy scrimeken nagyon odavágtak
  • j0nNyKa
    én a nem-is-tudom-melyik-team nunu pickjénél mute-oltam le a streamet és raktam át kis monitorra kis méretben
    nincs az a pénz hogy megértsem, mi a f*sznak. de tényleg minek.
  • ronihun
    A tegnapival kapcsolatban: Az Alliancetől senki nem várt volna 0-2-es kezdést, ezért sokan csalódottak lehetnek, például én is. Viszont az első két meccsük után korai lenne őket lenézni. Főleg mivel mindkét meccsen voltak jó és rossz megmozdulásaik, az ellenfeleik pedig jobban játszottak. Viszont összehasonlítani őket bármelyik NA teammel, vagy azt mondani, hogy szarok hülyeség lenne. Elsősorban azért, mert nem csak a fanok vártak/várnak nagyon sokat tőlük, de a pro playerek is azt mondják, hogy az Alliance jelenleg a legerősebbek között van, gondolom ők meg nem csak úgy a levegőbe beszélnek. Másrészt meg a szezon még épphogy csak elkezdődött, és én már ott megijedtem, amikor az első meccs előtt Froggennel interjút csináltak és látszott rajta, hogy nagyon izgul. Sok nagy hibát követtek el mindkét meccsen, a pickek se voltak a lehető legjobbak részükről, de én még mindig hiszek bennük, elvégre ha jól emlékszem a Gambit csinálta ezt valamelyik, ha nem mindkét splitbe, hogy szarul kezdett, aztán a split végére mindig 1-2. lett.
  • SzirmosSzisza
    Van benne 1-2 LoL-os.
  • Különc
    Na azért a Wolveson eléggé átment a Gambit steamroll henger
  • j0nNyKa
    maradjunk annyiban hogy azokban sem tévedtél
  • John Titor
    Mindet eltaláltam :D Kivétel amelyikre nem tippeltem.
  • SzirmosSzisza
    Alliance az új Dignitas?!
  • j0nNyKa
    waaaaaaa ez a fnatic tetszetős lesz idén megint
  • jazzy
    unexpected nap
  • SzirmosSzisza
    http://euw.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-41-notes
  • Metalmilitiakid
    The Lee Seen some shit :D