League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gold III dou partnert keresek ... ign : Listen83 : Eu West
ronihun
amúgy attól õ hogy lesz jobb player, hogy felhúzod neki gold 5be az accot? mert pont emiatt ilyen borzasztó az összes division v, de nekem mindegy, just sayin

...

TBTPumpa
Sok sikert! <#eljen>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
na ribi hazaértem, ha gondolod

sadface
szimplán szar volt és nagyobb feedet hordtam össze a counter gankekbõl mint õ a gankjeibõl.

I decide when I'm done.

Ad Kassa volt, vagy hogy verted el? 😄

sadface
Mielõtt azért valaki beköhögne még így is top cs-m volt szvsz. Csak kassát követnem kellett mindenhova. Amúgy letettem a riven skinrõl, már a prom queen annie kell. xd...

I decide when I'm done.

TBTPumpa
De ez még "csak" Gold. Nagyobb baj, hogy Platinában is sok ilyet látok. Fõleg ADC részrõl.

sadface
roam. 😊

I decide when I'm done.

Pedig a 127 cs elég karcsú 23 perc alatt... 😄

jazzy
a nestlé cornflakes erõt ad
sadface
Jól indul a nap. :3

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Esetleg a héten csütörtök/pénteken, de valószínûbb a jövõ hét!

tigeroo
4v5 volt hátrányban, de a jinxünk úgy lehozta mint a szar a meccset. nemsemmi snowballra képes, brutális karakter (persze én supportoltam)😄
sadface
lelk 2 rúnaoldalam van akkor most nab vagyok? 😄

I decide when I'm done.

tigeroo
ez a halloween event mikor lesz live vagy már az?
SzirmosSzisza
Ez elég gáz, már volt egy csomó skinem :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa

j0nNyKa
jó úton jársz, ifjú padawan <#idiota>
egyébként most "mindenhonnan" azt hallani, hogy ha haladni akarsz rankeden, ne duozz, én is ezt tapasztaltam

Tapasztalataim alapján ezek azért sokkal ritkábbak, mint a flame-blame-game, ami ellen meg pont Jonathan barátunktól "lestem el" a taktikát, konkrétan, hogy a kíváncsiságomat és a népnevelési vágyamat heroikus módon leküzdve instant ignore listára küldöm a delikvenst az elsõ olyan mondat után. Így egész nyugodtan végig lehet játszani a meccseket.

BEAST
Engem megint csak kiéget. Most buktam egy játékot, mert az 5. percben beírta a Twitch társam, hogy "ójaj, de elszaladt az idõ, neki be kell érnie egy elõadásra". Majd mielõtt kilépett volna megnyugtatta a csapatot, hogy amúgy is kikaptunk volna, mert szar a patkánnyal csak ki akart próbálni valamit gyorsan.

És akkor még csodálkozok, hogy miért van ennyi "toxic player"...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ha már témánál vagyunk, van olyan EuW-en silver 1-2-ben, aki szeretne duozni a gold-ért? Most én is motiválódtam újra, hogy újra fejjel a falnak... akarommondani nekifussak a goldnak. 😊

TBTPumpa
Ezek csak alapvetõ rúnák, mivel a legtöbb játékosnál ezeket láttam, így ezeket választottam én is + a Lolkinges Guildekben is ezeket ajánlották általában az általam kedvelt karakterekhez.

Unknow
Azért olyan sokkal nem kell neki bõvítenie. Még kéne neki armor pen, aspd és az mindenre elég szinte. Lehet, hogy nem a legjobb rúnák lesznek meg neki a szituációkra, de nem azokon fog múlni semmi.

20 rúna oldallal, majdnem minden rúnával mondom ezt. Nagy részük ESZMÉLETLENÜL felesleges. Nem is értem mi az istenért nerfelték halálra pl a crit dmg+ -t. Vagyis értem, mert akkor kellett a Shaco miatt, de miért nem rakták vissza...

A lényeg az ,hogy van néhány rúna ami must have, de a legtöbb semmire sem jó a mostani metában. Régi kedvencem a hp regen is tökre useless pl.
j0nNyKa
egyébként ez csak ilyen egyéni vélemény, de én úgy gondolom, hogy ha goldba gondolod magad, ezeket a rúna page-eket bõvíteni kéne, illetve a meglévõeket alaposan átgondolni

TBTPumpa
Thanks!

j0nNyKa
Your referral by TBT1989 was successful
felvettelek ingame, 4 - negyed 5tõl ráérek, holnap ugye nincs meló, úgyhogy sokáig 😊

TBTPumpa
Délelõtt nem szerencsés. Anno még Sadface mondta, hogy reggel kell Rankedezni, mert akkor jó móka. Kipróbáltam, de az egyik meccset nagy flame volt az AP mides irányában, így megsértõdött és kilépett, a másikon pedig az ADC leavelt (pont õ állt a legjobban), mert mennie kellett dolgozni. Aztán a feedes ADC nélkül szépen el is gyepáltak minket.
De az AP mides játék nyerhetõ is lett volna... Bár már nem emlékszem pontosan a körülményekre, hogy miért és hogyan veszítettünk.

Azóta hanyagolom inkább a délelõtti Rankedet és játékot. <#idiota>

BEAST
Én meg zsinórban öt játékot vesztettem úgy, hogy lane phaseben a mi csapatunk vezetett, hisztizett a másik csapat, hogy omg feedelnek minket... aztán teamfightokban egy értelmes focust nem voltak képesek összehozni a társaim.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TBTPumpa

j0nNyKa
mi az accod? csinálok alád egy másikat, és felveszlek friendnek, aztán megdumáljuk 😊

TBTPumpa
Igen EUNE.
És érdekel a duó lehetõség is, elõre is köszönöm segítséged, bár szerintem Silver 1-be sem lesz egyszerû feljutnom. <#szomoru1>

TBTPumpa
Skarner rework
Halloween summoner ikonok + skinek + wardok

Summoner ikonokért ezek a követelmények:
Earn Greyor Icon (ghost dude) by purchasing a "mystery" gift for a friend!
Earn Vilemaw Icon (scary thing!) icon by playing a game of Twisted Treeline!
Earn Gargoyle Icon (statue) by equipping a new ward skin!
Earn Senna Icon (ghost girl) icon by buying any of the new harrowing content! (see below)
Earn Morellonomicon Icon (the book) by earning the other four!

Ward skinek:
Bat-o-lantern Ward
Haunting Ward
Widow Ward
Deadfall Ward
Tomb Angel Ward

Fpocok
3 egymás után olyan játékom volt, ahol az egyik csapattársunk úgy döntött, hogy a meccs elsõ pár perce után elhagyja a játékot szándékosan. 3szor... egymás után. /sigh

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
tessék, ott a válaszod, te vagy jó 😊
így pedig ha most picit belehúzol, simán felmész goldba, silver 1-ben is kapnál szerintem ilyen 12-15 körüli pontokat
ez eune, mi?
esetleg egy olyat megbeszélhetünk, hogy ha felmész s1-be, akkor ránézek az accodra, esetleg lehet duozni a macskával is, már ha érdekel egy ilyen lehetõség

TBTPumpa
Winekért 25-27 pontot ad. Lose-ért pedig 10-15 pontot von le.
Bár ez azért van, mert keveset játszottam.

OP.GG eredmény:
1,455
Silver 2 (42 LP)
Nice! You are beyond this league! <#idiota>

Egyik meccsen ADC-t adott, a másikon meg egy Rivent topra. Mindkettõ emberke hatalmas fölénnyel nyerte a saját Lanejét.

j0nNyKa
te vagy jó, a gold 4-es inkább felfele halad, hisz "kitört" gold 5-bõl
illetve... ohwell, mennyi pontot kapsz winért, és mennyit buksz lose-ért? op.gg mit mond rád?

TBTPumpa
Leírva jól hangzik. De megvalósítani itt korhadtfa Elo-ban nem ilyen egyszerû. De azért köszi a javaslatokat, legközelebb máshogy próbálom kezelni az ilyeneket.

Amúgy a Matchmaking miért Gold 4-esekkel dob össze?
Ennyire rosszak õk vagy engem tart többre a játék? <#idiota>

j0nNyKa
wwt biztos nem 😊
én egyértelmûen jarvant mondanám, kb minden tekintetben > többiek, és tényleg segít sokat supportot tanulni

tigeroo
az ilyenek ellen jó sivir szerintem, pl. egy morgana supp annyit is ér ellene 😄

most akarok énis tanulni junglerkedni, hátha jobban megértem a játékmechanikát, és jobb support leszek rankeden is..

tudom közhely de kezdésnek van olyan csamp akit ajánlotok kezdésnek? warwick? udyr?
j0nNyKa
mejai supporton, és az a kérdésed, hogy mit csinálj ellene? 😄
btw 50 ap nem tûnik lehetségesnek, feltételezem hogy dorans ringgel kezdett, tehát nem volt wardja, tehát megvan a válaszod, nem ? level 3-as jungler szépen odasétál, agyonütitek mindkettõt, és problem solved
mejais support meg viccnek is rossz, mid / jungler helyében 0 - 24 azt kempelném, free kill, és olyan haszontalan szar lesz, hogy az hihetetlen
persze lehet tõle félni is, és adni neki killeket, de az mintha neked nem vált volna be

egyébként ehhez hozzáteszem, hogy zyrát én is 9 0 21-en játszom, meg viszonylag ap-san (a két gold item, nagy ward item, és utána sorc boots, rabadon, ha belefér), és tényleg tud erõs lenni, de ilyen dorans ring meg mejai meg ilyenek, kettéállna az adcm haja kb, fölösleges butaság lenne, így is free kill az ap support
annie-nek pl milyen escape-je van? naugye
ahrinak pl lenne 6-tól escape-je persze, de mondjuk az nem tudom mennyire fasza, ha otthagyja az adcjét egyedül.. 😊

egyébként ha konkrétan annie-t nézzük, kicsi a range-e, szét kell poke-olni a picsába, nem fog tudni megszólalni

tigeroo
énsemtudok játszani, kb. csikicsukizom silver5-ön belül, amit tehetek hogy a következõ szezonra felkészülök és tanulok
TBTPumpa
Ahhoz képest 1 hete még Silver 4-ben volt. <#idiota>

De amúgy igen. Meglesz az a Gold és meg is érdemli, mert õ tényleg tud játszani.
Én nem, de nekem jó lesz már ez a korhadtfa ELO is. <#idiota>

tigeroo
grat! meglesz az a gold novemberig
TBTPumpa
Gratula! <#eljen>

Én nem vagyok ilyen szerencsés. <#szomoru1>
AP Annie ellen (support Botlane-n) mit lehet kezdeni?
Kicsit erõs volt LVL1-en az 50AP tõle, meg késõbb a Mejai. Tegnap 2 meccsen is Annie support volt enemy team-ben. De honnét jött ez az ötlet?
Az elsõ legalább support rúnákkal és itemekkel játszott, így nem volt annyira fájdalmas és könnyû volt elintézni. De a második. Olyanokat ütött, hogy fájt nézni. Csak a macijával fél HP-t elvett a csapattól.
Egész éjszaka azon agyaltam, hogy az ilyen ellen mit hozzak!

Már várom mikor jönnek az elsõ Syndra és Ahri supportok Rabadonnal botlane-re...
Viszont a mindesünk is jófej volt. Enemyben Evelynn volt (nem te voltál az Cat?) erre nem Vision wardokat vesz, hanem sima wardokat, aztán Evelynn jól el is veri párszor, majd sír, hogy miért nem látható Evelynn... Na mindegy, de legalább ezen a három meccsen nem volt semmi flame és semmi legyél rákos/szülessen halva a gyereked és satöbbi szövegek. Nagyon meg is lepõdtem! Még a végén visszatér a hitem a játékba.

j0nNyKa
na jó én nem akarok ezen a bolygón élni. most.. ez.. ez.. miért.

SzirmosSzisza
hajnali 2-es ranked

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza