53877
-
#42887 én ezt nem vettem még észre, de lehet én olvasok rossz oldalakat, van erről esetleg valami írás, videó hogy mit csinált? -
#42886 olvastad már a daemonervosa nevű tag hszeit? ilyesmit gondolhatnak róla mások -
#42885 bandwagoner nagyképű beképzelt visszataszito köcsög, amugy semmi -
#42884 sexpeke
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Persze sjokzot kell nézni. -
#42883 mi bajod van nrateddel ? -
#42882 Valaki árulja már el, hogy SHC ellen miért nem bannolják Mundot és Luciant? Mindig azokat játsszák és nagyon jók velük, egyszerűen nem értem. -
#42881 nrated-et hivtak telefonon SKT1-be felszopofiunak, nem tudta elutasitani -
John Titor #42880 wtf
http://www.lolking.net/summoner/euw/24631213#matches -
#42879 miért áll a game ? -
#42878 Jatényleg, elsőre SK verte ki SHC-t :D -
#42877 Remélem SHC elveri SK-t. -
John Titor #42876 Kezdődik a 2014 season :d -
#42875 Igen, ezt tudom, mivel én írtam pont. Sokszor néztem froggent, és tipikus soloq method nála ez, hogy beáll egy brushba és várja az adc-t, csak míg ott bejön és előre viszi a csapatát, itt nem jön be és csak hátráltatja. -
#42874 -
John Titor #42873 Az a baj, hogy Froggen jó játékos, csak ahogy már lentebb is írták kurvára nem játszik a teammel, hanem úgy tolja mint soloqban. -
#42872 Shook a CW-nél volt jungler, Diamond úgy nyilatkozott róla, hogy az egész világon Shook és Bengi az aki vele egy szinten vagy fentebb van a junglerek közül, de azt is mondta, hogy a CW-s időszakba jobban teljesített, mint mostanában. Én még mindig azt gondolom, hogy korai lenne leírni őket, és három meccs alapján ítélni, én láttam már az Alliance-et amikor tényleg jól játszottak, Shook meg kurva jó player, eszméletlen dolgokat tud művelni, pont ezért sajnálom, hogy eddig nem mutatták meg, mire képesek, és mindenki csak azt látja, hogy hülyeségeket csinálnak. Az nem is baj, hogy a hypetrain megállt, legalább innentől kezdve nem kell a nagy elvárásoknak eleget tenniük. 0-3 az még semmi, bár ma valószínűleg 0-4 lesz (:D), de az LD se kezdett túl jól tavaly és mégis elsők lettek. -
#42871 dedicated player
megtaláltam zippo testvérét -
#42870 xerath rework -
#42869 szét akartam flémelni az skt az ezreal pick miatt, de ez a candypanda túl normális interjút tolt most, úgyhogy inkább megdícsérem -
#42868 Na ez egy izgalmas meccs volt! -
#42867 na ez egy állat game volt :D throoooooows -
#42866 3 új bundle -
#42865 Hajrá CW -
#42864 Szerintem vi elrepül a célpontjáig, és ott kezdi el ww kaparni az arcát (ja, és közben ww arra a helyre teleportál ahol Vi volt, amikor WW rányomta az ultit) -
#42863 Szerintem megall, legalabbis pl Diamond el tudta rugni magatol. -
#42862 Wickd retire legkésőbb nyáron, itt hallottátok először -
#42861 Most így a MIL vs GMB pickeket nézve. Valaki tudja mi történik, ha vi elindítja az ultit, de még mielőtt elérné a célpontját warwick ráultizik? -
#42860 +1 -
#42859 Nincs bűnbak keresés, mindenkire leírtam, Froggen hülyéskedik kb, sokkal jobbat tud ennél, Shooknál igenis sokkal jobban teljesített Shacker, Nyph is elég szar, emiatt húzza lefele Tabzzot is, Wickdnek meg nem értem se a pickjét se a buildjét, bár ő sosem volt igazán kiemelkedő.
Nekem nincs bajom ezzel a csapattal, a playerekkel sincs külön, Froggent meg Tabzzot kifejezetten kedvelem mint playert, de ez a "összedobunk gyerekek egy fasza csapatot neves playerekből akik mindannyian jók (kivéve shook, ki ez egyáltalán, soloq hero) a rolejukban, aztán odabaszunk mindnekit" mentalitás, aztán gyakorlatilag teamként 0 teljesítmény.. le kell szállni a magas lóról és alázattal gyakorolni, még akkor is ha te vagy xy. -
#42858 Na, reset után vagy ilyet, vagy semmit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
John Titor #42857 Millenium ellen Rekkles Legendary lesz NEM TIPP. -
#42856 tipp hogy hány meccs múlva lesz hajlandó meghalni a fnatic botlane-je? -
John Titor #42855 SK Disband plz -
#42854 29 :)
----
faszkalap nrated -
#42853 Ahri cosplay!
Very boobs! -
#42852 Én Shookert azért szidtam, mert őgy gondolom hogy a jungler az early gameben a shotcaller. De szegény még azt sem vette észre amikor az SHC ELKEZDETT dragonra készülni, aztán meg elmentek leszedni. Nem szólt rá Wickd-re, aki miden volt, hogy menjen már oda a bot lannel, mert akkor ott hiába lett volna 3 vs 4, a drag úgyis már nagyon lesebezte az SHC-t. -
#42851 1. Shooknál jobb lenne Shacker? wat, ha már bűnbakot akarunk keresni, akkor nyph és froggen az akik sokkal rosszabban teljesítenek a tőlük elvárhatótól
2. SHC nem amatőr, attól, hogy egy csapat most került be az LCS-be nem szar, CW SHC és Roccat is erős csapatok, nem kell őket lenézni.
3. Alliancenek nem a játékosaival van a baj, hanem a csapatmunkával, Froggen úgy játszik, mintha soloq-zna, folyamatosan bokorból akar kiszedni valakit, nincs a csapattal. A shotcaller meg nem tudom ki, de borzasztó a rotáció. Másrészt a teamcompok amiket eddig játszottak nem az igaziak, mind három meccsen a másik csapaté tűnt az elejétől erősebbnek. Ez a mai, ez olyan "bejött párszor scrimeken be kell jönnie most is". Meg úgy az egész teljesítményük olyan, mint akik csak azon dolgoztak, hogy early snowballból megnyerjék a meccseket, scak ez eddig nem fordult elő. Ezen a héten nem várok túl nagy változást, de én még hiszek benne, hogy összeszedik magukat, mert bármennyire is szidja őket mindenki, bennük van a potenciál. -
#42850 hype train :o -
#42849 Most jön egy uncsi 31 perces Fnatic win -
#42848 Ez a SoloQ (azt pickelek amit akarok) mentalitás nagyon felb*szta az agyam.