53877
-
#43007 Karthus az szokott működni, csak afk farmolni kell, ezt általában az ellenfél megunja és megpróbál all-inelni ami nem nagyon szokott összejönni :D -
#43006 És Karthus vagy Riven? -
#43005 "Well, there are two choices; I'm OK with both to some extent;
* Rework Poppy and make her a real pick in League, balance appropriately.
* Don't rework Poppy, and never ever buff her, and nerf her if she ever sees play." - Morello
Szal ne nagyon játszatok vele, mert felkapott lesz és jön a nerf :D
-
#43004 ha már evelynn
-
#43003 poppy op, ez alap -
#43002 Új Evelynn nem tetszik, mármint konkrétan silver-gold között ahol játszottam a vision change nem számít semmit :D -
#43001 Shyvana, Mundo, Evelynn, Kassadin alap, a többi változó, Yasuo, Riven, Vi, etc.. -
#43000 Heimer + Temmo botlane? Az ütős lenne.
A múltkor egy Poppy-t is láttam az ADC mellett, jól tolta. -
bigbigle #42999 [Viccen kívül: Bronz néha rosszabb mint a Normal Blind pick East-en, de mégis halál egyszerű kijutni onnan, és így unalmas oda kerülni.] -
#42998 Áhh. Itt Shyvana, Yasuo, Caitlyn és Vayne bannok vannak (azért mert ők erősek - Facebook LoLhu csoportban olvastam). Evelynn nincs is benne a champek között, csak Cat tudja őt kiválasztani. -
#42997 még nem is hallottad a továbbfejlesztett ötletemet
heimer teemo botlane -
#42996 Eastországban nem instaban az Evelynn? öööö -
#42995 Kitűnő ötlet! -
#42994 Majd Evelynnel lecarryzed nekik a játékot. Amikor volt Oracle, akkor sem vették, most hogy nincs, esélytelen, hogy megállítsanak.
Vision ward pedig minek, amikor van Trinket? -
#42993 bekerülök én is bronzba és duozunk ilyen olaf jax botlaneket, mit szólsz ? -
#42992 Ha eleget veszítek kerülhetek bronzba, kíváncsi vagyok milyen az élet odalent, legrosszabb esetben ottmaradok és nem kapok victorious Pingu skint! -
#42991 Miért esnél le Bronzba? Gold 2-ben végeztél, egész jó MMR-el (hisz 2x ugrottál 2 divíziót). Szerintem a Silver 2-3 meglenne.
Persze nálam más a helyzet, én tuti Bronzba kerülnék, így inkább hanyagolom az egészet. -
#42990 Havidíj max a trollokat szűrné ki meg az olcsójánosokat. Amúgy, ha jól tudom Dotában a trollok meg leaverek külön queue-ba kerülnek és boldogíthatják egymást :D
Nincs kedved leesni bronzba amúgy? Mindig is kíváncsi voltam mi van arra, de soloban uncsi lenne visszamászni :D -
#42989 silver 5-ben voltam, átmentem eastre, volt 1 placement meccs amit megnyertem és bronze 2-be rakott pár napja. oké mostmár megint besorolás van, meg nyilván szar volt az MMR-em meg núb vagyok stb de ez akkor is no comment. (anno pedig 8/10 winnel sorolt be silver 4-be westen)
szóval 3x annyit kellene nyernem mint vesztenem hogy egyáltalán egálban legyek?
#whining -
#42988 Még az iskolai bizonyítványokat is + jogosítványt + önéletrajzot 10 nyelven + motivációs levelet (miért is akar ezzel játszani). -
#42987 Bekéred a személyi igazolványt is? -
#42986 "That's the extra clarification? Hidden elo, hidden math, random placements... Seems legit" :D -
#42985 Egyszerű, életkorhoz és IQ-hoz kellene kötni a regisztrációt. Vagy havidíjhoz, akkor valószínűleg a buták többsége eltűnne. Leavert kiszűrni macerásabb, hisz lehet, hogy nem csak sértődés miatt lépett le a srác (lásd: Sadface és diamondos barátai), hanem tényleg bajos a netkapcsolata.
De ha fizetős lenne, akkor egyből lecsusszanna a legjátszottabb játékok listájából. -
#42984 Amúgy.
Az egész reddit, meg minden fórum arról szól, hogy "mé lettem silver amikor én platinum 5 vótam". Mondjuk érthető, aki nem tudta mi az az MMR és úgy boostoltatta magát plat-diamondba az idegesítő lehet.
#42982 : Senki nem mondja, hogy tökéletes, ahogy van, de néha olyanért basztatják őket, ami hülyeség, mintha csak úgy találomra csinálnák a dolgokat, meg amiről nem beszélnek azzal nem is foglalkoznának. Szerintem bárki aki season 1-2 óta játszik látja, hogy mennyit fejlődött a játék, meg minden ami hozzá köthető. -
#42983 Ezzel is egyetértek, de szerintem túlzás amit írtál. Viszont most jobb úton haladnak már mint tavaly, sokkal kevesebb champion és több feature-re próbálnak koncentrálni. Bár az ilyen Showdown, meg All for one (vagy One for all?) módokat nem tudom minek vették ki.. -
#42982 Én is csípem őket, főleg azért, mert tényleg kommunikálnak a néppel (reddit ama, rengeteg red post), de azért rengeteg dologban van fejlődniük, aki meg azt hiszi, hogy tökéletesen ami most van, az csak magát áltatja. -
#42981 Yep idővel kiforrja majd magát. De jelenleg alfa-béta állapotban van a játék. Hiába 4.1-es verzió. -
#42980 Tudom, hogy minden szarba bele kell kötni amit Jonny ír, de a világ legjátszottabb és legtöbbet nézett játékára ahova pl a Blizzardtól megy Lead Designer lefikázni erős túlzásnak érzem, még cukin burkolt szarkazmussal is.
Ráadásul itt nem egy 20 éves cégről beszélünk, mondhatni startup. -
#42979 Nem sok szabadidejük van, mert évek óta dolgoznak új fícsörökön, mint pl az afk és trollok elleni megoldáson, de 2 év után már sikerült elérniük, hogy, ha afk van champ selectben ne induljon a játék szóval rendkívül gyors tempóban fejlődik a játék!
Ellenben tényleg az epsort csúcsán vannak, nekem főleg az tetszik, mikor percekig áll a játék, mert épp valami összefosta magát és valamit ki kell cserélni! -
#42978 de sajnos nem azok, ezért egy csomó szabadidejük marad, így elkészítik és fenntartják a legtöbbet játszott játékot, amely magasan az esport, mint fogalom tetején ül
de csak mert inkompetensek és kurvára ráérnek, meg mert nekik is van mézeskalács házuk -
#42977 Mert a Riot az évek során teljesen kompetensnek és egy érett cégnek tűnt! -
#42976 EuNe ranked disabled. -
#42975 igen ennyi, és egyébként kísérleti majmok írják az ilyen formulákat náluk, méghozzá egyetlen céllal, hogy idegesítsék a játékosokat
és a mikulás is létezik, mégpedig egy szivárványszínű mézeskalács házban él -
#42974 Akármit csinálsz, Plat 1 a max. Vedd úgy, hogy -1/2 tier ha szar az mmr-ed -2/3. :P ennyi a riot féle formula. -
#42973 Igen számít, elvileg "soft reset" volt. -
#42972 Hogyan került gold 1-be ? 10-ből 4 win az nem valami jó arány, vagy számít az illető előző szezoni eredménye is ? -
#42971 Szegény srác. Még nem tudja, hogy ez volt élete legrosszabb döntése! -
#42970 East?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#42969 Instabuy! -
#42968 migráltam eastre hogy szerencsét próbáljak...
első winem meglett a provisional meccsből de én nemtom hogyan... a két junglernek nemvolt jungler iteme csak smite, dianánknak cipője sem volt... ez tényleg brutális 9 meccs lesz még:D